Πλούσια Σύγκριση Κατάρτισης Affiliate vs Affilorama Marketing

Chris McDonald


Chris McDonald

Η γνώση του προγράμματος μάρκετινγκ συνεργατών που θα εγγραφείτε μπορεί να είναι δύσκολη όταν δεν έχετε όλες τις πληροφορίες σε ένα μέρος.

Γι ‘αυτό έγραψα αυτήν την κριτική Wealth Affiliate vs Affilorama – μια προσπάθεια σύγκρισης των βασικών χαρακτηριστικών τους. Θέλετε να εγγραφείτε και να εγγραφείτε στην premium συνδρομή, αλλά δεν ξέρετε ποια είναι η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής; Σε έχω.

Η τιμή δεν είναι το παν, γι ‘αυτό επικεντρώθηκα στην ποιότητα και το βάθος της προπόνησης, η οποία, ειδικά για αρχάριους, είναι εκεί που πρέπει να εστιάσετε.

Ας μπει σε αυτό!

Πλούσιες τιμές θυγατρικών έναντι Affilorama

Εκπαίδευση μάρκετινγκ πλούσιων θυγατρικών έναντι Affilorama

Πλούσιος συνεργάτης 4.5 / 5

Affilorama 2/5

Το να ξεκινήσετε με το Wealth Affiliate είναι εντελώς δωρεάν, κάτι που είναι ένας καλός τρόπος για να σας ενθουσιάσει με τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπου με ένα δωρεάν εκπαιδευτικό μάθημα – περισσότερα σχετικά με αυτήν την εμφάνιση! Πωλείται ως δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν για περισσότερο.

Σύμφωνα με τη συνήθη τεχνική πωλήσεων, θα δείτε μια αντίστροφη μέτρηση που σας κάνει ψυχολογικά να νιώθετε σαν να έχετε περιορισμένο χρονικό διάστημα για να πάρετε μια προσφορά για την premium συνδρομή. Αυτό δεν συμβαίνει, και ξέρω για το γεγονός ότι μπορείτε να πάρετε τον πρώτο μήνα με 19 $, ακόμη και μετά το τέλος των 7 ημερών.

Εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση

Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε 6 Φιγούρες Ιστοσελίδες Αρχής?

Εγγραφείτε σε αυτήν την δωρεάν εκπαίδευση…

 • Τέλος, έχετε μια αποδεδειγμένη μέθοδο για την εξεύρεση κερδοφόρων θέσεων
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια μέθοδο έρευνας λέξεων-κλειδιών που είναι απίστευτη
 • Μάθετε πώς να αναθέτετε ποιοτικό περιεχόμενο σε εξωτερικούς συνεργάτες
 • Μάθετε πώς να δημιουργείτε συνδέσμους λευκού καπέλου στον ιστότοπό σας χωρίς πονοκεφάλους

Η τιμολόγηση για Wealth Affiliate είναι:

 • Δωρεάν για 7 ημέρες
 • 1ος μήνας – 19 $
 • Μηνιαία – 49 $
 • μετά τον πρώτο μήνα
 • 6-μηνιαία – 234 $
 • Ετησίως – 359 $

Εάν έχετε δεσμευτεί να απομακρύνετε τους ιστότοπους μάρκετινγκ Διαδικτύου σας, είναι πιο οικονομικό να πάρετε για την ετήσια συνδρομή. Θα εξοικονομήσετε 229 $ κάνοντας αυτό.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να αναβαθμίσετε και αυτή η τιμή σας προσφέρει όλα στον ιστότοπο WA, με εξαίρεση το εργαλείο λέξεων-κλειδιών Jaaxy, για το οποίο έχετε δωρεάν πρόσβαση στο λογισμικό Jaaxy Lite. Αν έχετε διαβάσει την κριτική μου για την Πλούσια Συνεργασία, θα γνωρίζετε τις σκέψεις μου για το πόσο τους αρέσει η Jaaxy!

Δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις με το Wealth Affiliate, που σχετίζεται με το εσωτερικό μου κάρμα.

Ακριβώς όπως το WA, είναι επίσης δωρεάν να εγγραφείτε στο Affilorama. Και, πάλι, αισθάνομαι αναγκασμένος να ανοίξω το πορτοφόλι μου προτού χάσω ένα εξαιρετικά πολύτιμο (σαρκασμός, και θα δείτε γιατί, σύντομα!) Τον πρώτο μήνα με 19 $, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να λάβω αυτήν τη συμφωνία ανά πάσα στιγμή, ειδικά αφού το Affilorama δεν μπορεί να αποφασίσει πόσο καιρό έχω μείνει – δείτε το στιγμιότυπο οθόνης κάτω από αυτήν την ενότητα.

Η τιμολόγηση της Affilorama έχει ως εξής:

 • Δωρεάν για 7 ημέρες
 • 1ος μήνας – 19 $
 • Μηνιαία – 6 $
 • 3-ετήσια – 497 $

Η προσπάθεια αναβάθμισης από τη δωρεάν δοκιμή στην premium συνδρομή ήταν πολύ δυσάρεστη. Αυτό οφειλόταν στο τρελό τείχος-κείμενο-πωλήσεις-βήμα που μου δόθηκε γιατί πρέπει να εγγραφώ στο πρόγραμμα “Pathway To Passive”, στο σημείο όπου πραγματικά απολύθηκα από την εγγραφή. Νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα και δεν ήταν ξεκάθαρο εάν πρέπει να ακολουθήσει το premium πρόγραμμα συμμετοχής τους.

Επίσης, όπως θα δείτε από την άλλη εικόνα κάτω από αυτήν την ενότητα, μου δόθηκε η αναβάθμιση μόλις επαλήθευσα τον λογαριασμό μου, που μου είπαν ότι ήταν δωρεάν για τις δύο πρώτες σελίδες, κάτι που ισχύει, αλλά συνήθως είναι 37 $ και στροφές να είναι 19 $ !! Αυτή είναι μια πολύ κακή αρχή, και γι ‘αυτό το Wealth Affiliate βαθμολογεί καλύτερα από το Affilorama για την τιμολόγηση.

Εδώ είναι το στιγμιότυπο οθόνης που υποσχέθηκα – εύχομαι το Affilorama να αποφασίσει πόσο καιρό έμεινα για αναβάθμιση… 5 ώρες ή 3 ημέρες?

Affilorama 5 ώρες έναντι 3 ημερών;

Επίσης, αυτή ήταν η άμεση αναβάθμιση κατά την εγγραφή, λέγοντας ότι είναι συνήθως 37 $, αλλά έχω τις δύο πρώτες σελίδες δωρεάν…

… Και στο κάτω μέρος του τοίχου αυτού του ίδιου γηπέδου πωλήσεων, λέγοντας ότι θα μπορούσα να το πάρω με 19 $:

Δωρεάν κατάρτιση πλούσιου συνεργάτη έναντι Affilorama

Πλούσιος συνεργάτης 3.5 / 5

Affilorama 4/5

Με την Wealth Affiliate, έχετε πρόσβαση στην πρώτη ενότητα και στα δύο εκπαιδευτικά της προγράμματα:

 • Διαδικτυακή πιστοποίηση επιχειρηματία
 • Bootcamp θυγατρικών

Το πρώτο μάθημα στην online πιστοποίηση επιχειρηματία σας ζεσταίνει στο προφίλ σας WA και μέσα από ορισμένα από τα βασικά στοιχεία του διαδικτυακού μάρκετινγκ:

 • Πώς να ρυθμίσετε το προφίλ σας
 • Τα βασικά της δημιουργίας χρημάτων στο διαδίκτυο
 • Αναζήτηση για μια θέση
 • Πώς να φτιάξετε τον εξειδικευμένο ιστότοπό σας
 • Ρύθμιση του ιστότοπού σας
 • Δημιουργία περιεχομένου, SEO και λέξεων-κλειδιών

Τα μαθήματα παρουσιάζονται καλά και υπάρχουν καθήκοντα που πρέπει να ολοκληρώσετε καθώς προχωράτε στην εκπαίδευση. Ενώ η εκπαίδευση είναι πολύ βασική, είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια αίσθηση για το τι μπορεί να προσφέρει η Wealth Affiliate.

Είναι μια παρόμοια κατάσταση με την πρώτη φάση της εκπαίδευσης Affiliate Bootcamp. Αυτά είναι τα πρώτα σας βήματα για να προωθήσετε το πρόγραμμα θυγατρικών Wealth Affiliate, μέσω της εκπαίδευσης σχετικά με:

 • Πώς να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε χρήματα μέσω του προγράμματος WA
 • Κοινωνικά μέσα και επωνυμία
 • Δημιουργία περιεχομένου

Υπάρχει μια σαφής εστίαση από το WA για να ωθήσει το πρόγραμμα θυγατρικών του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το οποίο είναι ένα θέμα που συνεχίζει στην premium εκπαίδευση του. Δεν υπάρχει τίποτα πρωτοποριακό στη δωρεάν εκπαίδευση. τίποτα που δεν μπορείτε να διαβάσετε στο διαδίκτυο, τουλάχιστον.

Το Affilorama ξεπερνά το Wealth Affiliate με τη δωρεάν εκπαίδευσή του. Υπάρχουν 8 διαφορετικές ενότητες εδώ:

 • Εισαγωγή
 • Ερευνα αγοράς
 • Κατασκευή ιστοσελίδας
 • Δημιουργία περιεχομένου
 • Εμπορία
 • SEO
 • ΔΕΗ
 • Εξωτερική ανάθεση συνεργατών

Σε καθένα από αυτά υπάρχουν δευτερεύοντα μαθήματα που σας οδηγούν σε ένα πολύ ξεκάθαρο ταξίδι, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό εκμάθησης κειμένου και βίντεο.

Η δωρεάν εκπαίδευση είναι άριστα μορφοποιημένη, ξεκάθαρη και περιεκτική, και κάνει πολύ καλύτερη δουλειά προπόνησης από ό, τι το Wealth Affiliate.

Επίσης, πολλά από τα θέματα που περιλαμβάνονται στη δωρεάν εκπαίδευση, όπως η ΔΕΗ, είναι προσβάσιμα μόνο στην premium συνδρομή Wealth Affiliate.

Ένα σημαντικό ζήτημα που έχω με κάποιο από το περιεχόμενο είναι πόσο ξεπερασμένο είναι. Για παράδειγμα, υπάρχει μια μεγάλη ενότητα στο PLR και η χρήση περιεχομένου από καταλόγους άρθρων. Αυτό είναι τόσο αρχαϊκό που θα μπορούσε επίσης να είναι από τον 12ο αιώνα. Σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να μην εμπλακείτε σε καμία κοινοπραξία καταλόγου ή καταλόγου άρθρων mumbo-jumbo.

Επρόκειτο να δώσω κορυφαία βαθμολογία στο Affilorama, αλλά με κάποιες πολύ κακές συμβουλές, δεν το αξίζει.

Εκπαίδευση premium Affilorama vs Wealth Affiliate

Πλούσιος συνεργάτης 4/5

Affilorama 3.5 / 5

Μόλις εγγραφείτε στο πρόγραμμα εγγραφής premium, αποκτάτε αμέσως πρόσβαση στις άλλες ενότητες κατάρτισης μάρκετινγκ θυγατρικών, τόσο για τη δημιουργία του δικού σας εξειδικευμένου ιστότοπου όσο και για την προώθηση του Wealth Affiliate.

Εάν έχετε διαβάσει ήδη την κριτική μου για την Πλούσια Συνεργασία, θα γνωρίζετε ότι θεωρώ ότι η εκπαίδευση του WA είναι συγκεχυμένη σε μέρη και σίγουρα ξεπερασμένη..

Προσπαθεί επίσης σαφώς να σας ωθήσει να προωθήσετε το πρόγραμμα θυγατρικών Wealth Affiliate και να αλληλεπιδράσετε έντονα με την κοινότητα. Ενώ η κοινότητα Wealth Affiliate είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος πόρος, υπάρχουν πολλές αναρτήσεις που καλύπτουν τα ίδια θέματα και αισθάνεται λίγο ανεπιθύμητο.

Το να είσαι μέλος της κοινότητας είναι σίγουρα ένα κίνητρο και παρόλο που μέρος της εκπαίδευσης χρειάζεται ενημέρωση, η ομάδα WA φιλοξενεί τακτικά διαδικτυακά σεμινάρια και φαίνεται να διατηρεί ενεργά μέρος της εκπαίδευσης.

Η εκπαίδευση της Affilorama δεν παρέχει πραγματικά μεγάλη αξία σε σύγκριση με την Wealth Affiliate. Είναι σχεδόν σαν να πήδηξε το όπλο με τη δωρεάν προπόνηση και να κορυφωθεί πολύ σύντομα.

Παίρνετε επίσης πρόσβαση σε σχεδόν 20 εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία κάνουν βάφλες σε περιοχές γύρω από το μάρκετινγκ συνεργατών χωρίς να κάνετε τα καλά πράγματα.

Παρόλο που η εκπαίδευση του Affilorama είναι καλά σχεδιασμένη, χρειαζόμαστε απλώς ένα βήμα προς βήμα σχέδιο για να το αντιγράψουμε. Ως αρχάριος, αυτό πρέπει να ψάχνετε. Το Affilorama αγοράζεται για αρχάριους, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι εντελώς φιλικό προς τους αρχάριους.

Πρόγραμμα συνεργατών Wealth Affiliate v Affilorama

Πλούσιος συνεργάτης 4.5 / 5

Affilorama 3.5 / 5

Οι τιμές προμήθειας θυγατρικών θυγατρικών πλούσιων ποικίλλουν εάν είστε δωρεάν μέλος ή ασφάλιστρο και με ποιο πρόγραμμα πληρωμών εγγραφεί. Οι προμήθειες μέλους premium είναι διπλάσιες από αυτές των δωρεάν μελών:

 • Προσφορά 19 $ – Προμήθεια: 4 $ ή 8 $
 • 49 $ / μήνα – Προμήθεια: 11,25 $ ή 23,50 $ / μήνα
 • 234 $ / 6-μήνα – Προμήθεια: 54 $ ή 108 $ κάθε 6 μήνες
 • 359 $ / έτος – Προμήθεια: 87,50 $ ή 175 $ ετησίως

Μου αρέσει πολύ ότι το WA επιτρέπει στα δωρεάν μέλη να κερδίζουν προμήθεια. Αυτό είναι υπέροχο εάν γνωρίζετε ήδη πώς να συνδέσετε σωστά την αγορά και δεν χρειάζεστε την εκπαίδευση. Ωστόσο, αν περιμένετε να έχετε πολλή επισκεψιμότητα και μετατροπές, αξίζει να εγγραφείτε ως premium μέλος.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον έσοδα συνεργατών προωθώντας τη συνιστώμενη λέξη-κλειδί και το εργαλείο ανάλυσης SEO, Jaaxy. Δεν είναι το καλύτερο εκεί έξω, αλλά θα μπορούσε να είναι μια εύκολη πώληση, αν είστε έτσι.

Το πρόγραμμα συνεργατών Affilorama δεν ωθείται τόσο πολύ όσο το Wealth Affiliate, αυτό είναι σίγουρο. Αναρωτιέμαι αν αυτό συμβαίνει επειδή δεν χρειάζεται να ανακτήσει πόρους εκπαίδευσης σε αυτό.

Παρόλα αυτά, η Affilorama προσφέρει επί του παρόντος προμήθεια 50% σε όλα τα προγράμματα τιμολόγησης, κάτι που είναι καλύτερο από τα WA και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πλούτο μέσω του μάρκετινγκ συνεργατών.

Αν και η εκπαίδευσή του γενικά μιλάει για συνεργασία, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για την προώθηση των προϊόντων της.

Εάν θέλετε να προωθήσετε ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών από αυτά τα δύο, θα ήταν πλούσιος συνεργάτης για το ποσό υποστήριξης και πόρων που είναι διαθέσιμοι.

Πλούσιος συνεργάτης έναντι Affilorama που είναι καλύτερο?

Για τη συζήτηση Wealth Affiliate vs Affilorama, το Wealth Affiliate είναι καλύτερο. Παρόλο που η δωρεάν εκπαίδευση της Affilorama είναι πιο εκτεταμένη, η premium συνδρομή της Wealth Affiliate σάς προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αξία χωρίς τη βαριά αναβάθμιση του Affilorama.

Εάν πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των δύο, επιλέξτε Wealth Affiliate.

Δεδομένης της επιλογής affilorama έναντι πλούσιου συνεργάτη, δεν θα επέλεγα ούτε. Και οι δύο έχουν ξεπερασμένη εκπαίδευση με κάποιους τομείς που δεν διαθέτουν.

Με το WA, είναι η μεγάλη ώθηση για το δικό του πρόγραμμα θυγατρικών και όχι πιο αναλυτική υποστήριξη στην επιλογή της δικής σας θέσης και στην ανάπτυξη από εκεί.

Με το Affilorama, οι βαριές πωλήσεις, τα μπερδεμένα προϊόντα και οι εξαιρετικά κακές συμβουλές για τη δημιουργία περιεχομένου έκλεισαν την πόρτα για μένα. Ίσως να μπορείτε να κοιτάξετε πέρα ​​από την κακή τεχνική μάρκετινγκ, αλλά δεν μπορούσα.

Αντ ‘αυτού, έχω διαπιστώσει ότι το Authority Hacker είναι πολύ πιο χρήσιμο για αρχάριους που θέλουν το πλήρες πακέτο. Η εκπαίδευση είναι σύγχρονη και χαρακτηρίζονται ως αρχές στον κόσμο μάρκετινγκ θυγατρικών.

Συχνές ερωτήσεις για πλούσιους συνεργάτες και Affilorama

Είναι πλούσιος συνεργάτης καλός?

Ο πλούσιος συνεργάτης είναι καλός εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα με ένα έτοιμο προϊόν, ενώ μαθαίνετε τα βασικά. Η κοινότητα είναι φιλική και προσφέρει μερικές πολύτιμες συμβουλές. Έχει επίσης ένα ολοκληρωμένο backend για παρακολούθηση θυγατρικών και ένα καλό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του δικού σας ιστότοπου θυγατρικών WA.

Ενώ υπάρχουν συζητήσεις για αγωγή για πλούσιους συνεργάτες, είναι σίγουρα υπεράνω.

Είναι πλούσιος συνεργάτης δωρεάν?

Ο πλούσιος συνεργάτης είναι δωρεάν για τις πρώτες επτά ημέρες, αν και μετά από αυτήν την περίοδο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις δωρεάν εκπαιδευτικές ενότητες. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε προμήθειες θυγατρικών ως δωρεάν μέλος. Ωστόσο, τα premium μέλη λαμβάνουν διπλάσια προμήθεια.

Είναι καλό το Affilorama?

Το Affilorama είναι καλό αν θέλετε να πουλήσετε.

Αν αστειεύομαι στην άκρη (δεν αστειεύομαι πραγματικά), η δωρεάν εκπαίδευση περιέχει κάποια αξία και είναι απίστευτα λεπτομερή και πολύ πιο εύκολο να ακολουθηθεί από το Wealth Affiliate’s.

Είναι δωρεάν το Affilorama?

Το Affilorama έχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο που αναφέρεται ότι διαρκεί 7 ημέρες, αλλά ο λογαριασμός σας δεν κλείνει μετά από αυτήν την περίοδο. Η δωρεάν εκπαίδευση που προσφέρεται είναι εκτεταμένη με περισσότερη εκπαίδευση διαθέσιμη για μέλη premium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map