Web Hosting vs Domain Registration: Ποια είναι η διαφορά;

Εντάξει, αρχίζετε να πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να χειριστείτε αυτό το ιστολόγιο. Έχετε πολλές υπέροχες ιδέες για το ιστολόγιό σας και είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα όνομα τομέα για το ιστολόγιό σας, αλλά υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω…


Δεν γνωρίζετε ακόμα ποια είναι η διαφορά μεταξύ φιλοξενίας ιστού και εγγραφής τομέα. Φαίνεται σαν μια τόσο βασική ερώτηση που δεν θέλετε να ρωτήσετε κάποιον και να του πείτε ότι είναι χαζός, αλλά το Διαδίκτυο δεν είναι ο τομέας εξειδίκευσής σας!

Εκεί μπαίνω για να σώσω την ημέρα. Το να μην γνωρίζετε πώς λειτουργεί η καταχώριση ονομάτων τομέα δεν σας κάνει ανόητο. Ο καθένας πρέπει να ξεκινήσει κάπου και όλοι έπρεπε να υποβάλουν αυτήν την ερώτηση όταν άρχισαν να ψάχνουν για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο. Είναι η σειρά σας να μάθετε τώρα!

Εξήγησε η φιλοξενία ιστού έναντι του τομέα

Φιλοξενία Ιστού έναντι εγγραφής τομέα

Η διαφορά όσον αφορά την αγορά ενός web hosting έναντι ενός ονόματος τομέα είναι απλή. Η φιλοξενία ιστού είναι η τοποθεσία αποθήκευσης όπου θα διατηρείτε όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας και το όνομα τομέα είναι απλώς η διεύθυνση (η διεύθυνση URL του προγράμματος περιήγησης) για πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία.

Τις περισσότερες φορές, οι αρχάριοι μπερδεύονται με τους ορισμούς και των δύο αυτών όρων και δεν γνωρίζουν τον πρωταρχικό τους σκοπό. Συνδυάζονται πάντα ως πακέτο για τη δημοσίευση ενός ιστότοπου, παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ακριβώς για να πάρετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για τη διαφορά ενός τομέα έναντι της φιλοξενίας ιστού, θα πρέπει να προσπαθήσετε να φανταστείτε τη διαδικασία ως σπίτι, όπου το κύριο κτίριο είναι ο διακομιστής ιστού όπου αποθηκεύονται όλα τα αρχεία και η διεύθυνση είναι του τομέα σας όνομα.

Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε να εργάζεστε στον νέο σας ιστότοπο, το πρώτο σας βήμα θα πρέπει να είναι να επιλέξετε ένα όνομα και να το καταχωρίσετε σε μια εταιρεία καταχωρητή τομέα. Όπως και το προηγούμενο παράδειγμα με το σπίτι, πρώτα, πρέπει να αγοράσετε το ακίνητο και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε το σπίτι σας (αρχεία διακομιστή). Οι περισσότεροι καταχωρητές τομέα προσφέρουν τομείς για ελάχιστη περίοδο 1 έτους και πρέπει να ανανεώσετε πριν λήξει.

Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενία ιστού είναι υπεύθυνη για τη σύνδεση της διεύθυνσης URL με τα αρχεία του διακομιστή σας. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν και τις δύο υπηρεσίες ως πακέτο, αλλά μπορείτε να τις αγοράσετε ξεχωριστά από διαφορετικές εταιρείες, αν θέλετε.

Εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση

Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε 6 Φιγούρες Ιστοσελίδες Αρχής?

Εγγραφείτε σε αυτήν την δωρεάν εκπαίδευση…

 • Τέλος, έχετε μια αποδεδειγμένη μέθοδο για την εξεύρεση κερδοφόρων θέσεων
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια μέθοδο έρευνας λέξεων-κλειδιών που είναι απίστευτη
 • Μάθετε πώς να αναθέτετε ποιοτικό περιεχόμενο σε εξωτερικούς συνεργάτες
 • Μάθετε πώς να δημιουργείτε συνδέσμους λευκού καπέλου στον ιστότοπό σας χωρίς πονοκεφάλους

Ας δούμε λεπτομέρειες και για τις δύο υπηρεσίες για να κατανοήσουμε καλύτερα ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των ονομάτων τομέα και της φιλοξενίας ιστού.

Το όνομα τομέα είναι μια διεύθυνση όπου οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Το όνομα τομέα είναι η κύρια αναγνώριση υπολογιστή στο Διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, οι υπολογιστές χρησιμοποιούν διευθύνσεις IP, οι οποίες είναι διαφορετικοί αριθμοί χωρισμένοι με τελείες. Ωστόσο, είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να θυμούνται συμβολοσειρές αριθμών, όπου το όνομα τομέα έρχεται να σώσει την ημέρα. Τα ονόματα τομέα χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση οντοτήτων στο Διαδίκτυο χωρίς τη χρήση των διευθύνσεων IP.

Ένα όνομα μπορεί να δημιουργηθεί με συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών με διαφορετικές επεκτάσεις ονομάτων τομέα, όπως .com, .org, .net και άλλα..

Κάθε όνομα τομέα είναι μοναδικό και δεν υπάρχουν δύο ή περισσότερα από τα ίδια ονόματα τομέα διαθέσιμα στο Διαδίκτυο. Είναι απαραίτητο να καταχωρίσετε τον τομέα σας πρώτα για να τον χρησιμοποιήσετε και όταν αγοράζετε το όνομα τομέα σας, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι δεν είναι μόνιμα δικό σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να το ανανεώσετε με ελάχιστο ποσοστό ενός έτους.

Η φιλοξενία Ιστού είναι όπου θα αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία σας στον ιστότοπό σας. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ένας εξαιρετικός τρόπος να το σκεφτείτε είναι εάν το web hosting είναι το πραγματικό σπίτι όπου διατηρείτε όλα τα έπιπλα (αρχεία) που δείχνει η διεύθυνση (όνομα τομέα).

Όλοι οι υπολογιστές επικοινωνούν με διευθύνσεις IP και όταν ορισμένοι χρήστες πληκτρολογούν το όνομα τομέα σας στο πρόγραμμα περιήγησής τους, μεταφράζεται στη διεύθυνση IP του υπολογιστή που φιλοξενεί τον ιστότοπό σας. Μόλις αποκτήσουν πρόσβαση στο όνομα τομέα σας, ο διακομιστής στον οποίο έχετε όλα τα αρχεία του ιστότοπού σας στέλνει αυτά τα αρχεία στο πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών.

Όσον αφορά την επιλογή του παροχέα σας, πολλές διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας ειδικεύονται στην αποθήκευση και εξυπηρέτηση ιστότοπων. Πρέπει να δώσετε προσοχή στο πρόγραμμα φιλοξενίας που θα επιλέγατε μόνο και μόνο επειδή όλα έχουν διαφορετικές προδιαγραφές και πρέπει να βρείτε αυτό που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Δωρεάν τομέας με φιλοξενία

Host host vs web host: Είναι οι ίδιοι?

Όταν συγκρίνουμε έναν κεντρικό υπολογιστή τομέα εναντίον κεντρικού υπολογιστή ιστού, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Παρόλο που είναι συνδεδεμένοι και πρέπει να συνεργαστούν για την προβολή ενός ιστότοπου, εκτελούν διάφορες διαδικασίες.

Για να κατανοήσετε καλύτερα τη διαφορά μεταξύ τομέα και φιλοξενίας, σκεφτείτε ένα όνομα τομέα ως τον αριθμό τηλεφώνου σας και έναν ιστότοπο ως το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να αλλάξετε το τηλέφωνό σας (ιστότοπος) ανά πάσα στιγμή και να το συνδέσετε στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου (όνομα τομέα) ή το αντίστροφο.

Ένας κεντρικός υπολογιστής τομέα παρέχει μια ηλεκτρονική διεύθυνση που εμφανίζεται ως όνομα τομέα, π.χ. www.yourdomain.com, όπου οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, κάθε όνομα τομέα είναι μοναδικό, επομένως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταχωρίσετε τον τομέα σας για να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί καταχωρητές τομέα για να διαλέξετε και όλοι παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες.

Ένας οικοδεσπότης Ιστού είναι ένας χώρος διακομιστή ειδικά για την αποθήκευση αρχείων από τον ιστότοπό σας. Όλο το κείμενο, οι εικόνες και τα αρχεία θα αποθηκευτούν και θα εμφανιστούν στους χρήστες μόλις αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας μέσω του ονόματος τομέα σας.

Ο κεντρικός υπολογιστής τομέα και ο κεντρικός υπολογιστής ιστού συνδέονται απευθείας μεταξύ τους και δεν μπορούν να λειτουργήσουν ξεχωριστά.

Μόλις αγοράσετε το όνομα τομέα σας, είναι απαραίτητο να επιλέξετε έναν πάροχο φιλοξενίας. Η κατοχή ενός ονόματος domain είναι άχρηστη από μόνη της εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Θα πρέπει να κλείσετε τον κύκλο αγοράζοντας μια φιλοξενία (χώρος διακομιστή) για να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα αρχεία που απαιτούνται για την επαρκή προβολή του ιστότοπού σας.

Εάν επιστρέψουμε στο προηγούμενο παράδειγμα με το σπίτι ως διακομιστή φιλοξενίας και τον τομέα ως διεύθυνση, θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εάν έχετε μόνο τη διεύθυνση (όνομα τομέα). Αυτή είναι η κύρια διαφορά σε ό, τι αφορά το domain vs το web hosting. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας διαθέσιμα και όλα έχουν διαφορετικές προδιαγραφές και απόδοση.

Η επιλογή του σωστού παρόχου φιλοξενίας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, καθώς θα έχει τις πιο σημαντικές επιπτώσεις στον ιστότοπό σας.
Δεδομένου ότι το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αυξάνεται συνεχώς, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας προκειμένου να αποφύγετε προβλήματα ασφάλειας και παραβιάσεις δεδομένων στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, η ασφάλεια είναι μόνο η αρχή των πολλών ζητημάτων που μπορούν να προκύψουν επιλέγοντας λάθος κεντρικό υπολογιστή για τον ιστότοπό σας.

Υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε τους κεντρικούς υπολογιστές σας, όπως απόδοση διακομιστή, τιμή, εξυπηρέτηση πελατών, τεχνικές προδιαγραφές / περιορισμοί, χρηστικότητα (διεπαφή) κ.λπ..

Προφανώς, δεν υπάρχει τέλεια επιλογή όσον αφορά την επιλογή του κεντρικού υπολογιστή σας και πρέπει να επιλέξετε την επιλογή που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας αφού σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας, πρώτα απ ‘όλα, θα χρειαστείτε το όνομα τομέα σας (διεύθυνση Διαδικτύου) και τη φιλοξενία ιστού για να εμφανίσετε τον ιστότοπό σας στους χρήστες. Η διαφορά μεταξύ φιλοξενίας τομέα και φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι πολύ απλή.

Μόλις ξεκινήσετε το ταξίδι δημιουργίας ιστότοπων, θα χρειαστεί να βρείτε τον καταχωρητή ονόματος domain σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι καταχωρητές ονομάτων τομέα προσφέρουν επίσης φιλοξενία ιστοσελίδων, οπότε μπορείτε να πάρετε και τα δύο πράγματα από τον ίδιο πάροχο, αν θέλετε.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί ονόματος τομέα και πρέπει να βρείτε αυτόν που είναι διαθέσιμος και ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μόλις αγοράσετε το όνομα τομέα σας, το έχετε για τουλάχιστον 1 έτος και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε με αυτό, καθώς είναι μόνο μια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Όταν πρόκειται για web hosting, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Μόλις αγοράσετε τη φιλοξενία σας, ουσιαστικά νοικιάζετε χώρο υπολογιστή (διακομιστής) για να αποθηκεύετε τα αρχεία του ιστότοπού σας. Για να εμφανίσετε αυτά τα αρχεία, χρειάζεστε μια συγκεκριμένη διεύθυνση (όνομα τομέα).

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ φιλοξενίας τομέα και φιλοξενίας ιστοσελίδων. Με τη φιλοξενία ιστού, σχεδιάζετε, επεξεργάζεστε και ανεβάζετε περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας και με τον τομέα, διοχετεύετε απλώς αυτές τις πληροφορίες σε χρήστες που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές (μέσω της διεύθυνσης URL σας).

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, κάθε όνομα τομέα είναι μοναδικό και πρέπει να περάσει τη διαδικασία εγγραφής για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε. Η εγγραφή τομέα είναι ο τρόπος με τον οποίο αγοράζετε το όνομα τομέα σας, το οποίο θα αντιπροσωπεύει τον ιστότοπό σας. Η διεύθυνση URL στο πάνω μέρος της σελίδας είναι το όνομα τομέα που θα πληκτρολογήσουν οι χρήστες στα προγράμματα περιήγησής τους προκειμένου να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Ένας άλλος όρος για την καταχώριση τομέα είναι η αγορά ή η αγορά του τομέα. Δεν έχει καμία διαφορά αφού όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα.

Πρέπει να αγοράσετε τον τομέα σας από έναν καταχωρητή τομέα ή μια εταιρεία εξουσιοδοτημένη να καταχωρεί ονόματα τομέα για εσάς. Βασικά, θα αγοράσουν τα ονόματα τομέα και θα τα πουλήσουν ξανά σε εσάς. Όταν αγοράζετε το όνομα τομέα σας, πρέπει να παρουσιάσετε ορισμένες σχετικές πληροφορίες για τον εαυτό σας και είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες θα είναι δημόσιες για όλους, εκτός εάν ο καταχωρητής τομέα σας έχει την επιλογή να τις αποκρύψει για εσάς.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα μόνιμα. Πρέπει να ανανεωθεί μετά τη λήξη της περιόδου ιδιοκτησίας. Αφού αγοράσετε το όνομα τομέα σας, δεν έχετε πολλά άλλα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν θέλετε ένα προσωπικό email ή ιστότοπο, πρέπει να έχετε έναν κεντρικό υπολογιστή συνδεδεμένο στον τομέα σας χρησιμοποιώντας διακομιστές ονομάτων.

Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενία Ιστού είναι μια διαφορετική διαδικασία από την καταχώριση τομέα. Ανάλογα με τον τύπο του κεντρικού υπολογιστή που θέλετε να λάβετε, υπάρχουν διαφορετικές προδιαγραφές στις οποίες πρέπει να προσέξετε. Δεν έχει σημασία αν επιλέξετε διαφορετικές εταιρείες για την εγγραφή τομέα και τη φιλοξενία ιστού, επειδή μπορείτε εύκολα να τις συνδέσετε χρησιμοποιώντας διακομιστές ονομάτων που παρέχονται από τον πάροχο φιλοξενίας σας.

Η επιλογή ενός προγράμματος φιλοξενίας βασίζεται στις ανάγκες σας. Οι περισσότεροι νέοι κάτοχοι ιστότοπων αποφασίζουν να πάνε για κοινή χρήση φιλοξενίας, ο οποίος είναι ένας διακομιστής κοινός μεταξύ διαφορετικών ιστότοπων ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση του ιστότοπού σας θα επηρεαστεί από άλλους ιστότοπους, αλλά είναι η προφανής επιλογή, ειδικά όταν δεν έχετε πολλή κίνηση στον ιστότοπό σας.

Υπάρχουν επίσης διαφορετικές και ακριβότερες επιλογές, όπως ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS), ένας αποκλειστικός διακομιστής, η φιλοξενία cloud και πολλά άλλα. Όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με μηνιαία χρέωση ανάλογα με τον τύπο του κεντρικού υπολογιστή που επιλέγετε και η τιμή θα μειωθεί αν επιλέξετε μεγαλύτερο αρχικό όρο.

Τα απαιτούμενα βήματα για την ομαλή διαδικασία είναι όσον αφορά την εγγραφή τομέα έναντι φιλοξενίας είναι διαφορετικά, αλλά είναι απαραίτητο να τα ολοκληρώσετε με τον σωστό τρόπο για να δημιουργήσετε την απαιτούμενη σύνδεση.

Μπορείτε να αγοράσετε το καθένα από διαφορετικά μέρη για να πάρετε μια καλύτερη συμφωνία και πολλοί υποστηρίζουν (σωστά) ότι η απόκτηση ενός ονόματος domain και της φιλοξενίας ιστοσελίδων ξεχωριστά είναι η καλύτερη, αλλά ίσως είναι καλύτερο να διατηρήσετε την εγγραφή και τη φιλοξενία τομέα μαζί για άτομα που είναι νέοι όλα αυτά. Για αρχάριους, είναι μια πολύ απλούστερη επιλογή και μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία της διαχείρισης διαφορετικών λογαριασμών, κάτι που θα εξοικονομήσει χρόνο.

Ξεχωριστές εταιρείες μπορούν επίσης να κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα για σύνδεση και ανανέωση διακομιστή ονόματος τομέα (DNS) και πρέπει να ακολουθήσετε οδηγούς για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα άλλο πλεονέκτημα της απόκτησης και διατήρησης του τομέα σας και της φιλοξενίας από το ίδιο μέρος είναι η ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών, καθώς πολλοί από τους παρόχους φιλοξενίας προσφέρουν δωρεάν εγγραφή τομέα ή πιστοποιητικά SSL κατά την εγγραφή ή την ανανέωση.

Πλεονεκτήματα της διατήρησής τους ξεχωριστά:

 • Καλύτερες τιμές
 • Καλύτερες προσφορές
 • Ευκαμψία

Μειονεκτήματα της διατήρησής τους ξεχωριστά:

 • Πιο περίπλοκες εργασίες που πρέπει να ακολουθήσετε
 • Πιο ακριβό για βραχυπρόθεσμα συμβόλαια
 • Δυνατότητα αντιμετώπισης προβλημάτων με τις διάφορες εταιρείες

Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόβλημα για το διαχωρισμό του ονόματος domain σας από τον πάροχο φιλοξενίας. Θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια καλύτερη συμφωνία σε έναν τομέα ή φιλοξενία και να συμμετάσχετε στον περιορισμό του Μονοπωλίου όπου μια εταιρεία γίνεται τόσο ισχυρή που αρχίζει να καταχράται τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Πλεονεκτήματα της διατήρησής τους:

 • Απλό και εύκολο να παρακολουθείτε τα πάντα
 • Ανταμοιβές επιβράβευσης, εκπτώσεις και προσφορές
 • Δεν απαιτείται επιπλέον διαμόρφωση
 • Καλύτερη υποστήριξη για όλα τα πράγματα από μια εταιρεία

Μειονεκτήματα της διατήρησής τους:

 • Είναι πιο δύσκολο να μεταφέρουμε τα πάντα στη νέα εταιρεία, αν δεν είναι ικανοποιημένο
 • Τα σχέδια ανανέωσης θα γίνουν πιο ακριβά

Και οι δύο επιλογές είναι καλές και εξαρτάται πραγματικά από εσάς. Εάν δεν σας πειράζει να διαχειρίζεστε διαφορετικούς λογαριασμούς, μπορείτε να αναζητήσετε ξεχωριστό τομέα και φιλοξενία και αν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά, θα πρέπει να τα αγοράσετε από την ίδια εταιρεία.

Πού μπορώ να αποκτήσω έναν τομέα ή φιλοξενία?

Η διαδικασία για την επιλογή της σωστής εταιρείας για τον τομέα σας και υπηρεσίες φιλοξενίας μερικές φορές μπορεί να είναι συντριπτική. Προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες, καθιστώντας πιο δύσκολο να γνωρίζουμε ποια επιλογή έχει καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Η επιλογή ενός αξιόπιστου και καθιερωμένου παρόχου τομέα και φιλοξενίας είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του ιστότοπού σας, γι ‘αυτό πρέπει να κάνετε πολλή έρευνα προτού λάβετε μια απόφαση.

Ωστόσο, ορισμένες καθιερωμένες εταιρείες προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Εάν θέλετε να αγοράσετε τον τομέα και τον κεντρικό υπολογιστή σας από την ίδια εταιρεία, το HostGator είναι ένας καλός τρόπος να πάτε. Προσφέρουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που είναι διαθέσιμη 24/7 και ανταγωνιστικές τιμές. Για να καταχωρήσετε τον τομέα και τον κεντρικό υπολογιστή σας στο HostGator, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού “startblog”, ο οποίος θα σας δώσει ένα δωρεάν όνομα τομέα και μια ειδική τιμή στις υπηρεσίες φιλοξενίας.

Έχουν επίσης ένα σχετικό άρθρο σχετικά με το τι είναι ένας τομέας εναντίον ιστότοπου έναντι φιλοξενίας που πρέπει να δείτε.

Η GreenGeeks είναι επίσης υποψήφιος αν αποφασίσετε να αγοράσετε τον τομέα σας και να φιλοξενήσετε μαζί, επειδή είναι αξιόπιστες, προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες, ένα καλό σύστημα υποστήριξης και προσφορές κουπονιών, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα πράγματα χωρίς να ξεσπάσετε. Επιπλέον, προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη με πράσινη φιλοξενία, αν αυτό σας απασχολεί.

Ωστόσο, εάν θέλετε να διαχωρίσετε τον τομέα και τη φιλοξενία σας ξεχωριστά, θα πρέπει να πάτε με το NameCheap ως καταχωρητή τομέα σας και HostGator ή GreenGeeks για τις υπηρεσίες φιλοξενίας σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής για τη φιλοξενία σας και εξαιρετικά εργαλεία για τη διαχείριση των τομέων σας στο NameCheap.

Διαφορά μεταξύ τομέα και φιλοξενίας: συμπέρασμα

Η απλούστερη μεταφορά αυτής της σχέσης είναι ότι το όνομα τομέα σας είναι η διεύθυνση του δρόμου σας και ο ιστός σας φιλοξενεί το έδαφος στο οποίο βασίζεται. Οι χρήστες χρησιμοποιούν τη διεύθυνσή σας για να επισκεφθούν το σπίτι σας και ο πραγματικός ιστότοπος είναι η διακόσμηση και τα έπιπλα που έχετε τοποθετήσει στο σπίτι σας.

Για να στείλετε τον ιστότοπό σας ζωντανά, πρέπει να καταχωρίσετε τον τομέα σας και μόλις ολοκληρωθεί, βρείτε έναν οικοδεσπότη Ιστού. Θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στους διακομιστές τους για να αποθηκεύσετε τον ιστότοπό σας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, ώστε άλλοι να μπορούν να περιηγηθούν στον ιστότοπό σας και να επισκεφθούν.

Εάν είστε νέοι σε ιστότοπους, θα συνιστούσα να βρείτε έναν τομέα και ένα πακέτο φιλοξενίας, κατά προτίμηση έναν ιστότοπο που έχει έναν ελεύθερο τομέα. Έχουμε μια ειδική συμφωνία με το HostGator που παρέχει μόνο αυτό για τους αναγνώστες μας στο παρακάτω κουμπί.

Λογότυπο HostGator

Η # 1 επιλογή φιλοξενίας ιστού:
Λάβετε κορυφαία φιλοξενία για μόλις
2,64 $ ανά μήνα

Το StartBloggingOnline.com ενέκρινε τη φιλοξενία

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map