HostPapa Review 2020: Το Papa παραδίδει ή όχι;

Με χιλιάδες παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που παραμονεύουν στον κυβερνοχώρο, είναι εύκολο να κατακλύζεστε και να χαθείτε σε μια θάλασσα βαθμολογιών και συγκρίσεων. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και δυνατότητες που αρχίζουν να θολώνουν και φαίνονται τα ίδια.


Λογότυπο HostPapaΜε τόσα πολλά πράγματα, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί πολλοί άνθρωποι καθυστερούν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ένα άλλο ζήτημα με αυτό είναι ότι τα μέρη που συγκρίνουν ιστότοπους μεταξύ τους τείνουν να προσφέρουν πολύ ρηχές κριτικές που επισημαίνουν μόνο μερικά διαφορετικά χαρακτηριστικά, οπότε ακόμη και μετά την έρευνά σας, σας αφήνουν ερωτήσεις.

Το HostPapa είναι μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων με κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, 24ωρη υποστήριξη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αφαιρεί τα μυστήρια και προσφέρει έναν ολοκληρωμένο οδηγό με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το HostPapa ως web host. Προσπάθησα να απαντήσω σε κάθε πιθανή ερώτηση που μπορεί να έχετε.

Λογότυπο HostGator

Η # 1 επιλογή φιλοξενίας ιστού:
Λάβετε κορυφαία φιλοξενία για μόλις
2,64 $ ανά μήνα

Το StartBloggingOnline.com ενέκρινε τη φιλοξενία

Με την ανανεωμένη εστίαση της κοινωνίας στο πράσινο και τη βιωσιμότητα, είναι καλό να μάθουμε ότι το HostPapa ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που ακολούθησαν την πράσινη τεχνολογία.

Μια ανασκόπηση της εταιρείας δείχνει ότι το HostPapa προωθεί την ανάπτυξη και τη χρήση της αιολικής και ηλιακής ενέργειας. Για να αποδείξει περαιτέρω τη δέσμευσή τους για την πράσινη ενέργεια, το HostPapa αγοράζει πιστοποιητικά πράσινης ενέργειας για να αντισταθμίσει όλη την ισχύ που χρησιμοποιούν στα κέντρα δεδομένων και τα γραφεία τους.

Εκτός από τη σταθερή δέσμευσή τους για τη διατήρηση του περιβάλλοντός μας, εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την εταιρεία.

Εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση

Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε 6 Φιγούρες Ιστοσελίδες Αρχής?

Εγγραφείτε σε αυτήν την δωρεάν εκπαίδευση…

 • Τέλος, έχετε μια αποδεδειγμένη μέθοδο για την εξεύρεση κερδοφόρων θέσεων
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια μέθοδο έρευνας λέξεων-κλειδιών που είναι απίστευτη
 • Μάθετε πώς να αναθέτετε ποιοτικό περιεχόμενο σε εξωτερικούς συνεργάτες
 • Μάθετε πώς να δημιουργείτε συνδέσμους λευκού καπέλου στον ιστότοπό σας χωρίς πονοκεφάλους

Το Host Papa ιδρύθηκε το 2006, οπότε βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια πλατφόρμα ιστού πλήρους υπηρεσίας, που προσφέρει αγορές τομέα, φιλοξενία ιστοσελίδων και δημιουργία ιστότοπων, οπότε αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουν, είναι πώς να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο. Εξυπηρετούν τις μικρές επιχειρήσεις, με ανταγωνιστικές τιμές και φιλικές προς τον χρήστη δυνατότητες.

Το HostPapa προσπαθεί να δώσει σε όλους τους πελάτες του ένα πακέτο φιλοξενίας που υποστηρίζεται με χαρακτηριστικά. Ο καθένας αποκτά προσωπικότητα, εξυπηρέτηση πελατών παγκόσμιας κλάσης. Είναι μια ιδιωτική εταιρεία, οπότε ο ιδιοκτήτης έχει την ελευθερία να λαμβάνει αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη τους τελικούς χρήστες και όχι μόνο την κατώτατη γραμμή. Έχουν δεσμευτεί για τους υψηλότερους δυνατούς χρόνους λειτουργίας και ασφάλεια και θέλουν την υποστήριξη πελατών τους να προσφέρουν τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και ενσυναίσθηση.

Με τα χρόνια, αυτή η στρατηγική τους οδήγησε σε άνθηση της ανάπτυξης. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να θέλουν κάθε πελάτης να είναι δια βίου μέλος της οικογένειας HostPapa, οπότε επενδύουν στους πελάτες τους.

Ως μέρος αυτής της κριτικής φιλοξενίας HostPapa, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πλατφόρμας τους.

Το Hostpapa μας αξιολογεί τα μειονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Δωρεάν μετανάστευση

Οι πελάτες του HostPapa θα απολαύσουν τη δωρεάν μετεγκατάσταση του WordPress ή οποιουδήποτε CMS από τον υπάρχοντα κεντρικό υπολογιστή τους. Οι τεχνικοί μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας χωρίς προβλήματα, ταλαιπωρία ή περιττό χρόνο διακοπής. Μόλις ρυθμιστεί, η εκμάθηση της χρήσης του cPanel είναι γρήγορη και απλή.

Πράσινη δέσμευση

Η HostPapa είναι περήφανη που είναι ηγέτης στις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές. Το HostPapa ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που έγιναν πράσινες. Πιστεύουν ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει το ρόλο μας για να διατηρήσει τη γη μας υγιή για αυτήν την γενιά και για τους επόμενους. Η HostPapa πιστεύει ότι με την επαναφορά ισοδύναμης καθαρής ενέργειας στον κόσμο μας, μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα και υποστηρίζουν πόρους ανανεώσιμης ενέργειας.

Δωρεάν τομέας με φιλοξενία

Αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν προσφέρουν την επιλογή για αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή. Για να μειώσουν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον, προσφέρουν αντί για κοινόχρηστο και εικονικό ιδιωτικό διακομιστή φιλοξενίας.

Βρίσκουν επίσης άλλους τρόπους για να υποστηρίξουν τη δέσμευσή τους στο περιβάλλον. Η HostPapa διευθύνει την επιχείρησή της σε μεγάλο βαθμό σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αγοράζουν πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας για να αντισταθμίσουν τις επιπτώσεις που έχουν στο περιβάλλον λόγω της ύπαρξης διακομιστών. Οι εταιρείες που ειδικεύονται στη δημιουργία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δημιουργούν πιστοποιητικά και πιστώσεις ανανεώσιμης ενέργειας.

Όταν εταιρείες όπως το HostPapa αγοράζουν αυτές τις πιστώσεις, τα χρήματα χρησιμοποιούνται για τον συγκεκριμένο σκοπό της παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας. Όταν η εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας λαμβάνει αυτές τις πιστώσεις, μπορούν να τις επανεπενδύσουν στη δημιουργία πρόσθετης πράσινης ενέργειας και στην εξεύρεση νέων πρωτοβουλιών για περαιτέρω μείωση των αποτυπωμάτων άνθρακα.

Για να παραθέσω το HostPapa, “Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης … webmaster ή blogger, είστε επίσης καταναλωτής ενέργειας και ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών. Κάθε Kilowatt ώρα ισχύος που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του ιστότοπού σας, επηρεάζει τον υπόλοιπο κόσμο. “

Ο πίνακας ελέγχου cPanel είναι εξαιρετικά εύκολος

Το HostPapa χρησιμοποιεί το cPanel το οποίο οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν σε λίγα μόνο βήματα. Το cPanel είναι εξαιρετικά συμβατό με τις περισσότερες εφαρμογές ανοιχτού κώδικα. Είναι το cPanel που μεταφέρει εύκολα ιστότοπους από μια εταιρεία φιλοξενίας σε άλλη.

Εάν έχετε χρήστες που θέλετε να έχετε διαφορετικά επίπεδα προσβασιμότητας, το cPanel μπορεί να το κάνει και για εσάς. Το cPanel κατέχει ισχυρή φήμη ότι είναι διαισθητικό. Μπορείτε να διαχειριστείτε βάσεις δεδομένων, να ορίσετε αντίγραφα ασφαλείας κώδικα, να διαχειριστείτε διευθύνσεις email και λογαριασμούς και να διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους με έναν μόνο λογαριασμό. Δεν απαιτείται εμπειρία από προγραμματιστές ιστού.

Χρησιμοποιώντας το cPanel, τα εργαλεία σχεδίασης και τα πρότυπα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν ελκυστικό ιστότοπο.

Το Uptime έχει μια σταθερή φήμη

Το HostPapa χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα κέντρα δεδομένων με εφεδρικές εγκαταστάσεις δεδομένων διασκορπισμένες σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Η HostPapa υποστηρίζει τον ισχυρισμό της για 99,9% χρόνο λειτουργίας με εφεδρική παραγωγή ενέργειας, μια ειδική γεννήτρια ντίζελ για πλεονασμό ισχύος, πλεονάζοντα συστήματα ελέγχου του κλίματος και διπλά συστήματα καταστολής πυρκαγιάς πριν από τη δράση.

Το HostPapa ρυθμίζει τα συστήματά του έτσι ώστε να είναι σπάνια εκτός λειτουργίας, ενώ έχει όσο το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, αυτός ο αριθμός είναι τόσο μεγάλος που σημαίνει ότι το HostPapa έχει λιγότερες από 3 ώρες εκτός λειτουργίας ανά έτος!

Μία από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας πράσινης αξίας

Το HostPapa αρέσει να δίνει πολλές δυνατότητες για τα χρήματα. Το πρόγραμμα Starter ξεκινά από 5,95 $ το μήνα. Αν και αυτή είναι μια ελκυστική τιμή, το HostPapa προσφέρει συχνά εκπτώσεις, κουπόνια και άλλες προσφορές που μπορεί να μειώσουν την τιμή σε μόλις κάτω από $ 2 το μήνα. Αποκτήστε το επιχειρηματικό σχέδιο με μόλις 9,99 $ το μήνα. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση στο Business Pro Plan με 12,95 $ το μήνα.

Όλα τα πακέτα συνοδεύονται από απεριόριστους τομείς, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστους ιστότοπους και δωρεάν όνομα τομέα. Οι χρήστες του Business Pro έχουν επίσης πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας. Οι συνδρομητές προγράμματος εκκίνησης μπορούν να αποκτήσουν έως και δύο ιστότοπους και οι συνδρομητές Business ή Business Pro έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

Η υποστήριξη πελατών είναι λίγο αργή

Το HostPapa αναδεικνύει την τεχνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο ως αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της υπηρεσίας τους. Αυτό που δεν είναι τόσο τολμηρό να πουν είναι ότι οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών που απαντούν στο τηλέφωνο μπορούν να βοηθήσουν μόνο σε μικρά ζητήματα. Όταν χρειάζεστε ειδικούς τύπου geek, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να φτάσουν σε εσάς.

Η ομάδα υποστήριξης στο HostPapa είναι διαθέσιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email, συνομιλίας ή τηλεφώνου, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα στο οποίο εγγραφείτε. Το μειονέκτημα της τεχνικής υποστήριξης είναι ότι η τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε δεν είναι πάντα διαθέσιμη στο χρονικό πλαίσιο που τη χρειάζεστε.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι πελάτες παραπονιούνται για μεγάλες περιόδους αναμονής για επιστροφή email και εισιτήρια προβλήματος. Οι αναμονές μπορούν να διαρκέσουν 48-72 ώρες. Είναι πολύ καιρό να κλείσετε τον ιστότοπό σας και είναι μια τεράστια πηγή απογοήτευσης.

Χαμηλότερες τιμές για μακροχρόνιες σχέσεις

Σύμφωνα με τη φήμη της για μεγάλη αξία για τις υπηρεσίες της, η HostPapa προσφέρει συμβόλαια από 1-3 χρόνια. Σε αντάλλαγμα για τη συνέχιση της επιχείρησής σας, σας δίνουν τις πιο μειωμένες τιμές.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Όπως πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το HostPapa προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά ακόμη και αυτό είναι λίγο παραπλανητικό. Μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο διαδίκτυο και θα σας επιστρέψουν τα χρήματά σας. Αυτή η επιστροφή χρημάτων δεν περιλαμβάνει αυτό που πληρώσατε σε ονόματα τομέα, απόρρητο, τέλη ρύθμισης, χρεώσεις για κινητά ή άλλες λειτουργίες πρόσθετου.

HostPapa web hosting αναθεώρηση κορυφαίες δυνατότητες

Το Premium Website Builder διατίθεται στάνταρ με όλα τα πακέτα φιλοξενίας HostPapa. Το βασικό σχέδιο συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες για τη δημιουργία ενός ελκυστικού ιστότοπου και μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε άλλο πρόγραμμα εάν θέλετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες ή λειτουργίες.

Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπει να δημιουργείτε φωτογραφίες, καρουσέλ, κουμπιά κοινωνικών μέσων, χάρτες, φόρμες επαφών, πλαίσια περιεχομένου και να τα δημοσιεύετε με ένα κλικ. Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας μια ατελείωτη σειρά εφαρμογών και εργαλείων έτοιμων που ξεχωρίζουν τον ιστότοπό σας από το πλήθος.

Το HostPapa προσφέρει ευέλικτα μενού πλοήγησης που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να οργανώσετε όσες σελίδες θέλετε. Τα προσαρμοσμένα πρότυπα αφαιρούν μερικούς από τους πονοκεφάλους σχεδιασμού και σχεδιασμού. Απλώς επιλέξτε τα χρώματα σας και κάντε μεταφορά και απόθεση για μια επαγγελματική σελίδα αναζήτησης.

Όταν εξετάζω όλες τις διαφορετικές κριτικές που διατίθενται από τους πελάτες, διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι είχαν το ίδιο πράγμα να πουν. Σχεδόν κάθε κριτική ανέφερε συγκεκριμένα ότι έχουν μια καταπληκτική ομάδα.

Ένας κριτικός λέει, “η εξυπηρέτησή τους και η προσοχή στη λεπτομέρεια δεν υστερεί σε κανέναν.” Ένας άλλος λέει, «Οι ομάδες υποστήριξης του HostPapa αντιμετωπίζουν τα ζητήματα με έναν μη κρίσιμο τρόπο και είτε διευθετούν το θέμα για μένα, είτε αλλιώς διαβιβάζουν πληροφορίες για μένα για το τι πρέπει να κάνω για να ξεπεράσω τα προβλήματά μου. “Ένας άλλος χρήστης παρέμεινε στην εταιρεία για πάνω από μια δεκαετία και λέει ότι δεν είχε ποτέ μια συνάντηση που δεν ήταν με ένα πολύ ευγενικό και επαγγελματικό μέλος της ομάδας που τον φιλοξένησε και έλυσε γρήγορα το πρόβλημα, ακόμη και όταν αυτό το ζήτημα δεν ήταν σφάλμα του HostPapa!

Στην πραγματικότητα, για να διασφαλιστεί ότι προσφέρουν εξατομικευμένη υπηρεσία με την οποία κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί, εκχωρεί έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού σε κάθε πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε ένα μόνο σημείο επαφής εντός της εταιρείας που γνωρίζει εσάς και τις ανάγκες σας. Είναι σε θέση να προτείνουν προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας οργανικά με βάση αυτά που έχετε και τι χρειάζεστε. Αυτό επεκτείνεται μέχρι που είναι ακόμη πρόθυμοι να προτείνουν τις Εφαρμογές Google και τα πρόσθετα, το Microsoft Office 365 και άλλα προϊόντα που περιστασιακά κατευθύνουν ανταγωνιστές στη δική τους πλατφόρμα προϊόντων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλός τους, Jamie, λέει: «Θέλουμε να ενεργούμε ως σύμβουλοι και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να φτάσουν σε νέα ύψη. Είναι μια διαφορετική ιδέα για τη βιομηχανία φιλοξενίας. “

Η ομάδα υποστήριξης πελατών έχει τοποθεσίες σε 18 διαφορετικές χώρες και προσφέρει υποστήριξη στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Οι εκπρόσωποι είναι σε θέση να βοηθήσουν τους πελάτες τους όλο το εικοσιτετράωρο, και ακόμη και να διατίθενται για συνομιλίες βίντεο one-on-one. Ναι, σωστά. Το HostPapa είναι στην πραγματικότητα η μόνη εταιρεία που παρέχει συνεδρίες, σε μισές ώρες, για τους πελάτες φιλοξενίας τους να έχουν υποστήριξη βίντεο και τηλεφώνου που υπερβαίνει τον κανόνα. Μη διστάσετε να τα εκμεταλλευτείτε για μαθήματα διδασκαλίας σχετικά με την κωδικοποίηση, την ανάπτυξη επιχειρήσεων και άλλα.

Το HostPapa δεν είναι τυχαία εκκίνηση. Βρίσκονται στην επιχείρηση για λίγο. Ένα από τα σπουδαία πράγματα που πρέπει να λάβουν υπόψη τους είναι ότι ξέρουν πώς να σχηματίζουν μόνιμες σχέσεις. Οι περισσότεροι από τους πελάτες τους είναι μαζί τους εδώ και χρόνια.

Ένας από τους ηλικιωμένους πελάτες της δεκαετίας λέει ότι διαχειρίζεται δεκάδες ιστότοπους και η HostPapa παρέμεινε η εταιρεία επιλογής του. Αναφέρει την ευκολία τους να κάνουν επιχειρήσεις, την ανταγωνιστική τιμολόγηση και την απλή χρήση με ένα κλικ για τις περισσότερες λειτουργίες μεταξύ των λόγων παραμονής του. Η πλοήγηση είναι εύκολη στην πλοήγηση και δεν είναι σχεδιασμένη για να σας κάνει να αγοράζετε ακόμη περισσότερες πρόσθετες υπηρεσίες.

Το HostPapa Website Builder σάς καθοδηγεί πώς να κάνετε τον ιστότοπό σας συμβατό σε κινητά τηλέφωνα, tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Οι επισκέπτες σας θα δουν τα καλύτερα του ιστότοπού σας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι η οθόνη τους.

Μόλις ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος και φαίνεται υπέροχος σε όλες τις συσκευές, ήρθε η ώρα να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό του νέου σας ιστότοπου στα καταστήματα κοινωνικών μέσων. Το πρόγραμμα HostPapa Business Pro περιλαμβάνει έναν δημιουργό σελίδας Facebook με ένα κλικ. Η επιχείρηση που φέρνει το Facebook μπορεί να πληρώνει περισσότερο από το επιπλέον κόστος του προγράμματος Business Pro.

Το σπουδαίο πράγμα για το HostPapa είναι ότι είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων ή blogging. Είναι ένα one stop shop για μικρές επιχειρήσεις, ικανά να χειρίζονται τα πάντα, από τη φιλοξενία ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) έως τη δημιουργία ιστοσελίδων για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δεν έχουν τους πόρους για να προσλάβουν έναν προγραμματιστή για το σχεδιασμό και τη συντήρηση του ιστότοπού τους.

Διαθέτουν μια σουίτα εργαλείων διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM), αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας των αλλαγών σας, απεριόριστου χώρου αποθήκευσης και τόνων προϊόντων για κάθε βήμα των αναγκών δημιουργίας ιστού. Στην πραγματικότητα, ο δημιουργός ιστότοπων είναι δωρεάν!

Διαθέτουν έναν τόνο widget για τον ιστότοπό σας. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο ξεχωρίζουν απόλυτα. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εικόνες, χάρτες, συνδέσμους κοινωνικών μέσων και βίντεο από την αρχή της διαδικασίας δημιουργίας ιστού. Οι αναβαθμίσεις σας επιτρέπουν ακόμη και να εφοδιάσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και να δημοσιεύσετε στο Facebook με ένα μόνο κλικ!

Έχουν επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας φόρμας. Εάν η δική τους είναι λίγο βασική για τα γούστα σας, απλώς χρησιμοποιήστε το Wufoo που μπορεί να προστεθεί, μαζί με τις δυνατότητες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω της Constant Contact Integration.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να ενημερώνετε από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τόσο επιτραπέζιους όσο και κινητές συσκευές για προεπισκόπηση του ιστότοπού σας.

Το HostPapa διαθέτει επίσης απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο phpMyAdmin για υποστήριξη και οργάνωση. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λειτουργία βάσης δεδομένων για τη διαχείριση αποθεμάτων!

Επειδή ο διευθύνων σύμβουλός τους πιστεύει σε μια «απρόσκοπτη, εύκολη εμπειρία», έχουν επίσης ένα χρηματοκιβώτιο αποτυχίας. Ως έσχατη λύση, ή σε μια κρίσιμη στιγμή ή σεζόν, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες Do It For Me. Θα σχεδιάσουν ολόκληρο τον ιστότοπο και θα το βελτιστοποιήσουν χρησιμοποιώντας εργαλεία SEO, καθώς και θα διασφαλίσουν ότι είναι συμβατό με κινητές συσκευές. Στην πραγματικότητα, θα γράψουν ακόμη και το αντίγραφο σας! Για συντήρηση, απλώς επικοινωνήστε μαζί τους ξανά και θα φροντίσουν ακόμη και για τις ενημερώσεις σας!

Αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι όλοι θέλουν να τρέχουν στο WordPress hosting, καθώς είναι το καλύτερο. Ως πελάτης ανοιχτού κώδικα, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί. Το WordPress διευκολύνει την κατασκευή και την κωδικοποίηση και η πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα το καθιστά δωρεάν, αρκεί να γνωρίζετε τι κάνετε.

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού διασφαλίζουν ότι είναι συμβατοί με το WordPress. Θα το απλοποιήσουν έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς εμπειρία ως μέρος των οικοδομικών υπηρεσιών τους.

Το HostPapa δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην πραγματικότητα, κατατάσσονται μεταξύ των 10 κορυφαίων εταιρειών στο WordPress φιλοξενία αξιολογήσεων! Δεδομένης της εξυπηρέτησης πελατών τους, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Κάνουν το WordPress διαθέσιμο μέσω του Softaculous και είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση. Απλώς αναζητήστε το λογότυπό τους στον πίνακα ελέγχου σας και θα σας δώσουν προτροπές για να ακολουθήσετε κάθε βήμα!

Το WordPress είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές και τις λειτουργίες που ήδη προσφέρονται μέσω του HostPapa, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τώρα εκατομμύρια νέες προσθήκες που θα είναι απαραίτητες για τις ανάγκες δημιουργίας ιστότοπων.

Το HostPapa προσφέρει επίσης συνεργασίες, ώστε να μπορείτε να το δώσετε ακόμη περισσότερο. Επωφεληθείτε από την παράδοση περιεχομένου του Cloudflare για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες. Αν θέλετε επιπλέον ασφάλεια, χρησιμοποιήστε το Sitelock σε συνεργασία με τα πιστοποιητικά SSL του Global Sign.

Συνδέστε ένα δωρεάν καλάθι αγορών ανοιχτού κώδικα στον ιστότοπό σας ή χρησιμοποιήστε το Website Builder Enterprise για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να δημιουργήσετε ελκυστικές, πολύχρωμες και ενημερωτικές σελίδες προϊόντων. Το Website Builder Enterprise σάς παρέχει πλήρη έλεγχο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Παρακολουθήστε τις παραγγελίες σας, διαχειριστείτε το απόθεμά σας και λάβετε ακριβείς προσφορές για τα έξοδα αποστολής.

Όπως και ο υπόλοιπος ιστότοπός σας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα διασυνδέεται επίσης με Facebook και κινητά τηλέφωνα, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση.

Το HostPapa είναι συμβατό με SSL για απόλυτη κρυπτογράφηση και ασφάλεια. Οι πελάτες σας θα είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από εσάς όταν γνωρίζουν ότι οι οικονομικές συναλλαγές τους δεν θα παραβιαστούν. Το πρόγραμμα Business Pro περιλαμβάνει επίσης μια αποκλειστική διεύθυνση IP, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των προσπαθειών υπολογιστών σας. Μόλις αγοράσετε την αποκλειστική σας διεύθυνση IP, μπορείτε να επισυνάψετε το πιστοποιητικό SSL σε λίγα λεπτά.

Τελικές σκέψεις

Μια λέξη που συνοψίζει το HostPapa ως υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι «καινοτόμος». Η HostPapa πρωτοστάτησε στο δρόμο για να δείξει ότι η πράσινη ενέργεια είναι δυνατή για τους περισσότερους κλάδους όταν αφιερώνουμε χρόνο για να σκεφτούμε πώς να το συμβεί.

Πέρα από τη δέσμευσή τους για βιωσιμότητα, το HostPapa προσφέρει πλήρως εξοπλισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων με ένα σχέδιο κατάλληλο για κάθε χρήστη. Η πλατφόρμα τους είναι εξαιρετικά ασφαλής, έχει εξαιρετικό ρεκόρ για χρόνο λειτουργίας και είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Το HostPapa διατηρεί τις τιμές του λογικές, γεγονός που καθιστά την υπηρεσία τους εξαιρετική αξία για επαγγελματική ή προσωπική χρήση.

Τα ετήσια σχέδια και η υπηρεσία αργής τεχνολογίας μπορεί να μην είναι αρκετά αρνητικά για να κρατήσουν τους περισσότερους ανθρώπους μακριά. Δοκιμάστε το HostPapa και δείτε όλα όσα έχουν να προσφέρουν. Είστε υποχρεωμένοι να το λατρέψετε!

Είστε ανώτερος χρήστης που απαιτεί περισσότερη ευελιξία και έλεγχο στους διακομιστές σας; Τότε έχω μια συμφωνία για εσάς…

Το HostPapa αναθεωρεί τη συνολική βαθμολογία

Το HostPapa φιλοξενεί πάνω από 500.000 ιστότοπους. Το μεγαλύτερο μέρος των πελατών τους δίνει γενικές κριτικές στο HostPapa, οπότε η HostPapa είναι πολύ καλή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σε αυτό το θέμα. Τους δίνω kudos για την παροχή πολλών χτυπημάτων για τα χρήματα φιλοξενίας σας.

Το HostPapa χρησιμοποιεί το cPanel, το οποίο είναι διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη. Ένας απατεώνας πελάτης παραπονιέται για κάθε ιστότοπο και το ίδιο ισχύει για το HostPapa, αν και η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών συμφωνεί ότι το HostPapa είναι σχεδόν ποτέ κάτω.

Δίνω στο HostPapa ένα τέλειο σκορ 5 στα 5.

Αξιολόγηση κριτικών

5/5 Λογότυπο HostGator

Η # 1 επιλογή φιλοξενίας ιστού:
Λάβετε κορυφαία φιλοξενία για μόλις
2,64 $ ανά μήνα

Το StartBloggingOnline.com ενέκρινε τη φιλοξενία

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map