Network Solutions Review 2020: Κοινόχρηστη τιμολόγηση φιλοξενίας & περισσότερα!

Η Network Solutions είναι μια σταθερή εταιρεία στην αγορά φιλοξενίας ιστοσελίδων και τομέα. Παρόλο που τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι απαραίτητα με κανένα τρόπο, αυτή η εταιρεία ξεχωρίζει για το γεγονός ότι προσφέρει ένα τόσο ευρύ φάσμα υπηρεσιών.


Όπως θα δείτε στην αναθεώρηση λύσεων δικτύου, θα σχεδιάσουν τον ιστότοπό σας, θα εγγραφούν και θα προστατεύσουν το όνομα τομέα σας, θα φιλοξενήσουν τον ιστότοπό σας και θα παρέχουν επίσης μια σειρά από άλλες υπηρεσίες και προϊόντα.

Είναι βασικά το one stop shop σας για όλους τους ιστότοπους ή το ηλεκτρονικό εμπόριο. Ελέγξτε αυτήν την κριτική φιλοξενίας λύσεων δικτύου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς συγκρίνονται οι υπηρεσίες φιλοξενίας με τους ανταγωνιστές και μάθετε για τις πολλές άλλες υπηρεσίες που προσφέρει αυτή η εταιρεία.

Λογότυπο HostGator

Η # 1 επιλογή φιλοξενίας ιστού:
Λάβετε κορυφαία φιλοξενία για μόλις
2,64 $ ανά μήνα

Το StartBloggingOnline.com ενέκρινε τη φιλοξενία

Εκτίμηση

3/5

Αναθεώρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων λύσεων δικτύου

Αναθεώρηση λύσεων δικτύου

Αυτή η αναθεώρηση λύσεων δικτύου εστιάζεται κυρίως στις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει η Network Solutions. Αλλά θα δώσει επίσης μια επισκόπηση μερικών από τις άλλες υπηρεσίες που παρέχει αυτή η εταιρεία. Επειδή είναι αυτό το ευρύ φάσμα πρόσθετων υπηρεσιών που το βοηθούν να ξεχωρίζει από το πακέτο.

Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να δείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια και υπηρεσίες που προσφέρει η Network Solutions:

Εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση

Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε 6 Φιγούρες Ιστοσελίδες Αρχής?

Εγγραφείτε σε αυτήν την δωρεάν εκπαίδευση…

 • Τέλος, έχετε μια αποδεδειγμένη μέθοδο για την εξεύρεση κερδοφόρων θέσεων
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια μέθοδο έρευνας λέξεων-κλειδιών που είναι απίστευτη
 • Μάθετε πώς να αναθέτετε ποιοτικό περιεχόμενο σε εξωτερικούς συνεργάτες
 • Μάθετε πώς να δημιουργείτε συνδέσμους λευκού καπέλου στον ιστότοπό σας χωρίς πονοκεφάλους

Το Network Solutions προσφέρει 3 διαφορετικά προγράμματα που κυμαίνονται από περίπου $ 10 το μήνα έως 20 $ το μήνα.

Το Professional Hosting είναι το πρόγραμμα μεσαίου επιπέδου το οποίο κοστίζει 15,78 $ το μήνα. Φαίνεται να είναι η καλύτερη ισορροπία τιμών και χαρακτηριστικών των τριών σχεδίων. Περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Απεριόριστα email
 • Ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης
 • Αυτόματη κατάργηση κακόβουλου λογισμικού
 • Πρόληψη των hacks

Παίρνετε επίσης έναν ειδικό τεχνικό σύμβουλο για να σας υποστηρίξει, ο οποίος σίγουρα θα είναι χρήσιμος για τους αρχάριους εκεί έξω!

Οι λύσεις δικτύου θα σας δημιουργήσουν έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο δωρεάν. Επομένως, εάν δεν έχετε χρόνο να μάθετε πώς να γίνετε ειδικός σχεδιαστής ιστότοπων, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε τον ιστότοπο για εσάς σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας. Τότε μπορούν να το φιλοξενήσουν για εσάς με ένα από τα πακέτα φιλοξενίας τους!

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μάρκετινγκ. Η premium υπηρεσία βασικά βάζει ολόκληρη την ομάδα μάρκετινγκ στην υπηρεσία σας. Έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε από ειδικούς μάρκετινγκ χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε μισθούς για μια ολόκληρη ομάδα. Αυτή είναι μια πολύ καλή συμφωνία για μια εκκίνηση ή μια μικρή επιχείρηση!

Κριτικές λύσεων δικτύου: επαγγελματίες & μειονεκτήματα

Όσον αφορά το web hosting, τα σχέδια είναι αρκετά τυπικά. Αλλά δεν είναι κακοί με κανένα τρόπο. Ένα από τα πιο μοναδικά πράγματα που θα παρατηρήσετε σχετικά με τα προγράμματα φιλοξενίας τους είναι ότι ανεξάρτητα από το επίπεδο με το οποίο πηγαίνετε, οι Network Solutions είναι αφιερωμένες στην παροχή υψηλού επιπέδου ασφάλειας.

Εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων

Όπου αυτή η εταιρεία λάμπει πραγματικά, βρίσκεται σε όλες τις άλλες υπηρεσίες που παρέχουν. Για παράδειγμα, όταν πρόκειται για τη δημιουργία του ιστότοπού σας, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη σουίτα των εύχρηστων εργαλείων οικοδόμησης ιστότοπων ή απλώς να τους ζητήσετε να δημιουργήσουν έναν εξειδικευμένο ιστότοπο ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εγγραφή τομέα

Εάν χρειάζεστε ένα όνομα τομέα, μπορείτε να αναζητήσετε ένα διαθέσιμο μέσω της βάσης δεδομένων αναζήτησης. Παρέχουν επίσης μεταφορά τομέα, προώθηση ιστότοπου και μια σειρά υπηρεσιών προστασίας τομέα. Η αναζήτηση ενός εξαιρετικού τομέα μπορεί να είναι εθιστική…

Διαδικτυακές υπηρεσίες μάρκετινγκ

Και όλοι εσείς οι νεοσύστατοι και οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θα είστε ενθουσιασμένοι για να δείτε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ που παρέχουν. Μπορούν βασικά να σας βοηθήσουν με κάθε πτυχή του διαδικτυακού μάρκετινγκ, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έως τη διαδικτυακή διαφήμιση και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης!

Εάν το μόνο που ψάχνετε είναι ένα καλό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, οι λύσεις δικτύου ενδέχεται να μην φτάσουν στην κορυφή της λίστας σας. Γενικά, τα σχέδια που προσφέρει αυτή η εταιρεία είναι απλώς μέτρια. Αλλά αν ψάχνετε και για άλλες υπηρεσίες, αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Δωρεάν τομέας με φιλοξενία

Συμπέρασμα επισκόπησης λύσεων δικτύου

Παρόλο που η κριτική για τις λύσεις δικτύου που μόλις διαβάσατε λέει ότι τα προσφερόμενα σχέδια δεν είναι τίποτα για να γράψετε σπίτι, υπάρχει ακόμα ένας καλός λόγος να ακολουθήσετε ένα από τα σχέδιά τους ούτως ή άλλως. Δηλαδή, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε και τις άλλες υπηρεσίες τους, να λάβετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας έτσι ώστε να χειρίζεστε όλη την επιχείρησή σας μέσω αυτής της ενιαίας εταιρείας θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και θα διασφαλίσει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ προβλήματα συμβατότητας.

Αξίζει σίγουρα τον χρόνο σας για να περιηγηθείτε σε όλο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών για να δείτε τι θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Αυτή η εταιρεία είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για κάποιον που είναι εντελώς νέος στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, τη φιλοξενία, το διαδικτυακό μάρκετινγκ και άλλα βασικά στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας και να παρέχουν υποστήριξη σε κάθε περιοχή.

Δεν ενδιαφέρεστε για όλες τις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει η Network Solutions; Μάθετε ποια εταιρεία φιλοξενίας συνιστούμε πάντα πρώτα…

Λογότυπο HostGator

Η # 1 επιλογή φιλοξενίας ιστού:
Λάβετε κορυφαία φιλοξενία για μόλις
2,64 $ ανά μήνα

Το StartBloggingOnline.com ενέκρινε τη φιλοξενία

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map