Πόροι και εργαλεία Blogging: Χρήσιμες σελίδες για νέους Blogger

Τελευταία ενημέρωση στις 27 Απριλίου 2020


Με τι θέλετε να μάθετε περισσότερα και χρειάζεστε τη μεγαλύτερη βοήθεια; Κάντε κλικ σε μία από τις παρακάτω επιλογές για να μεταβείτε στην ενότητα για εσάς.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο blog στα επόμενα 20 λεπτά, μεταβείτε στον αναλυτικό οδηγό εδώ.

Ξεκινώντας τα βασικά

Τα βασικά για την έναρξη του δικού σας ιστολογίου

Οι πόροι του Blogging

Πόροι που μπορεί να βρείτε χρήσιμοι στο blogging

Σχετικά με το WordPress Blogging

Πόροι που σχετίζονται με το blogging στο WordPress

Προώθηση, επισκεψιμότητα και δημιουργία εσόδων

Μέθοδοι και στρατηγικές δημιουργίας εσόδων

Με την πάροδο του χρόνου, έχω συγκεντρώσει μερικούς χρήσιμους οδηγούς και άρθρα σχετικά με ιστολόγια και ιστολόγια. Εάν δεν είστε σίγουροι για το blogging, ρίξτε μια γρήγορη ματιά παρακάτω.

Ξεκινώντας – Τα βασικά

 1. Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο – Ο πρώτος από τους πόρους του ιστολογίου μας είναι ο οδηγός βήμα προς βήμα που καλύπτει όλα τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία ενός ιστολογίου. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε διαβάσει από την αρχή, καθώς υπάρχουν μερικές συμβουλές και προτάσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα.
 2. HostGator WordPress Hosting – Αυτή είναι η φιλοξενία μου κάθε φορά που ξεκινώ ένα blog. Αξιόπιστο, φθηνό & ασφαλής.
 3. Τι είναι ένα blog – Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ακριβώς τι είναι ένα blog – αυτή είναι μια ανάρτηση για ΣΑΣ. Πήρα συνέντευξη από 9 επαγγελματίες μπλόγκερ και τους ζήτησα να μοιραστούν τις απόψεις τους. Αξίζει να το ελέγξετε.
 4. 10 λόγοι για να ξεκινήσετε με το blogging – Αυτή ήταν μια από τις πρώτες αναρτήσεις ιστολογίου που δημοσίευσα στο Start Blogging Online. Αυτή είναι λίγο πολύ μια ανάρτηση ιστολογίου για τους αρχάριους να ξεκινήσουν νωρίτερα.
 5. επί πληρωμή & δωρεάν διάγραμμα σύγκρισης ιστοτόπων ιστολογίων – Παρόλο που σας προτείνω να ξεκινήσετε ένα αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιο WordPress, υπάρχουν πάντα εναλλακτικές λύσεις για το WordPress. Έκανα αυτό το διάγραμμα σύγκρισης για άτομα που θα ήθελαν να γνωρίζουν και άλλες επιλογές. Ωστόσο, ο νικητής αυτού του γραφήματος σύγκρισης είναι σίγουρα το WordPress ��
 6. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ WordPress.com και WordPress.org – Μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα και των δύο.
 7. Δωρεάν δημιουργία ιστολογίου WordPress – Ακολουθεί ένας γρήγορος εκκινητής για να ξεκινήσετε μια δωρεάν πλατφόρμα blogging.
 8. Blogging στην τάξη – Σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα blog για τους μαθητές σας; Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό.

Σχετικά με το Blogging

 1. Ιδέες για την ανάρτηση ιστολογίου – 134 ιδέες που θα σας κρατήσουν γεμάτους πράγματα για το blog για ένα ολόκληρο έτος. (Ενημερώθηκε το 2019)
 2. Εύρεση ΔΩΡΕΑΝ εικόνων για το ιστολόγιό σας – Χωρίς χρήση εικόνων Google (κάτι που είναι παράνομο)
 3. Δημιουργήστε μια τέλεια σελίδα “Σχετικά με εμένα” – Εσείς και το ιστολόγιό σας το χρειάζεστε.
 4. Καλύτερη στιγμή για δημοσίευση ιστολογίου – Δεν γνωρίζω ούτε τη σωστή απάντηση, αλλά έχω επισημάνει ορισμένα μοτίβα που έχω δει κατά τη δημοσίευση σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
 5. 8 κοινά λάθη που κάνουν οι μπλόγκερ – Καλύτερα να τα γνωρίζουμε νωρίτερα από αργότερα!
 6. Δεξιότητες ιστολογίου – Η ύπαρξη ιστολογίου είναι εύκολη, αλλά η βελτίωση των δεξιοτήτων που χρειάζεστε για την εκτέλεση του είναι πιο δύσκολη εργασία. (Ενημερώθηκε το 2020)
 7. Διατηρώντας το ιστολόγιό σας ενημερωμένο – Τρόποι ενημέρωσης του ιστολογίου σας ακόμα κι αν δεν έχετε αρκετό χρόνο.

Πόροι σχετικά με το Blogging στο WordPress

 1. Πώς να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο WordPress – Πρόκειται για έναν πόρο “μετάβαση” μόλις εγκαταστήσετε με επιτυχία ένα αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιο WordPress στο δικό σας προσαρμοσμένο όνομα τομέα.
 2. Προσθήκη φόρμας επικοινωνίας για το ιστολόγιο WordPress – Θέλετε οι επισκέπτες του ιστολογίου σας να επικοινωνήσουν μαζί σας; Δημιουργήστε μια φόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό.
 3. Μετακίνηση του ιστολογίου σας από το WordPress.com στο WordPress.org – Αυτό το σεμινάριο σάς δείχνει πώς μπορείτε να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας από την πλατφόρμα blogging WordPress.com σε μια αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση στον δικό σας τομέα.
 4. Μετακίνηση του ιστολογίου σας από το Blogspot στο WordPress – Ένας πλήρης οδηγός
 5. Καλύτερες προσθήκες WordPress – Σε αυτήν την ανάρτηση, έχω επισημάνει μερικά πραγματικά καταπληκτικά πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δικό σας ιστολόγιο. (Ενημερώθηκε το 2015)
 6. 45+ τρόποι χρήσης του WordPress – Δεν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο; Λίστα δημιουργικών και έξυπνων τρόπων χρήσης του WordPress.
 7. Πώς να επιταχύνετε το WordPress – Η μελέτη περίπτωσής μου (από 4.2 έως 1.3 δευτερόλεπτα)
 8. Ασφάλεια WordPress [Infographic] – Εντυπωσιακό infographic που σας υπενθυμίζει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστολογίου σας WP.
 9. Συντομεύσεις πληκτρολογίου WordPress – Εάν θέλετε να επιταχύνετε το ταξίδι σας στο blog με το WordPress.
 10. Φύλλα εξαπάτησης WordPress – Διαγράμματα σχετικά με τις τεχνικές πτυχές του WordPress για σχεδιαστές και προγραμματιστές.
 11. Πώς να προσθέσετε το πλαίσιο συνδρομής email στο WordPress – Χρήση του Mailchimp (Ενημερώθηκε 2019)
 12. Ρύθμιση του Google Analytics για WordPress – Απαραίτητο για την παρακολούθηση των επισκεπτών του ιστολογίου σας.

Μέθοδοι και στρατηγικές επισκεψιμότητας και δημιουργίας εσόδων

 1. Πώς να κερδίσετε χρήματα από το blogging – Εδώ έχω συγκεντρώσει 7 διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε χρήματα μέσω του blogging. Προτείνω όμως να λάβετε επισκεψιμότητα προτού σκεφτείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας.
 2. Προώθηση του ιστολογίου σας / λήψη περισσότερων επισκεπτών – Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να ευρετηριαστείτε στο Google και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες / επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτό.
 3. Πώς να καταχωρίσετε το ιστολόγιό σας στο Google – Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η Google ευρετηριάζει το νέο ιστολόγιό σας.
 4. Γνωστοποίηση: – Μια απλή αποποίηση κερδών για τους επισκέπτες μου.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map