Laman web hosting laman web percuma terbaik: 10 hos web teratas dikaji

Perkhidmatan hosting laman web percumaPernahkah anda mendengar bahawa anda tidak seharusnya menggunakan hosting percuma untuk laman web?


Lakukan carian Google sahaja. Anda dapat mencari artikel demi artikel yang menjelaskan bahaya hosting percuma…

Pada amnya, saya setuju. Sekiranya anda melancarkan perniagaan dalam talian, ini pasti benar. Walau bagaimanapun, untuk usaha dalam talian yang lain, hos laman web percuma terbaik mungkin mempunyai apa yang anda perlukan. Teruskan Membaca untuk mengetahui mengenai penyedia hosting percuma terbaik yang mungkin sesuai untuk anda…

Pertimbangkan beberapa senario yang mungkin:

 1. Anda memulakan blog kecil, dan anda ingin menambah kandungan secepat mungkin sebagai placeholder.
 2. Anda belum mempunyai domain, tetapi anda ingin memaparkan beberapa kandungan yang sudah anda miliki.
 3. Anda kekurangan dana dan memerlukan penyelesaian sementara sehingga keadaan anda bertambah baik.

Dalam kes tersebut, dan mungkin beberapa lagi, hosting percuma dapat menjadi jalan keluar untuk masalah anda. Sekarang anda hanya perlu mengenal pasti laman web hosting percuma terbaik. Di sinilah saya datang. Lihat ulasan hosting laman web percuma ini dan mari kita lihat mana yang paling sesuai untuk anda.

CATATAN: Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah laman web yang lebih mantap untuk perniagaan, atau untuk menjana wang, maka anda ingin memilih perkhidmatan berbayar padat dan bukan perkhidmatan percuma.

Sertailah Latihan PERCUMA

Adakah Anda Ingin Mempelajari Cara Membangun 6 Laman Berkuasa Angka?

Sertailah Latihan Percuma Ini Ke…

 • Akhirnya mempunyai kaedah yang terbukti untuk mencari niche yang menguntungkan
 • Dapatkan akses ke kaedah penyelidikan kata kunci yang sangat mudah
 • Ketahui cara menyumberkan kandungan berkualiti
 • Ketahui cara membina pautan topi putih ke laman web anda tanpa pening kepala

Anda boleh memulakan dengan laman web sebenar dengan hanya $ 2.64 / bulan dengan HostGator menggunakan pautan eksklusif kami pada butang di bawah.

Carta perbandingan hosting laman web percuma

Apabila anda melihat hos percuma, kos tidak akan menjadi faktor penentu. Anda pasti ingin memeriksa seberapa dipercayai host.

Anda juga ingin mengambil kira seberapa baik setiap tuan rumah mengurangkan kelemahan yang berkaitan dengan hosting percuma. Adakah mereka mempunyai iklan? Berapa lebar jalur yang anda dapat? Adakah mereka mempunyai sokongan pelanggan? Sudah berapa lama mereka berada di sekitar?

Faham? Bagus, mari kita teruskan.

Berikut adalah 10 syarikat hosting laman web percuma terbaik

Logo WeeblyBerapa lama Weebly berada? Selama sepuluh tahun mereka menyediakan pelbagai perkhidmatan hosting, dan sepertinya penawaran mereka terus meningkat. Walaupun mereka memaparkan iklan dan anda terhad pada sub-domain Weebly, mereka menawarkan lebar jalur tanpa had dan ruang penyimpanan yang luas — 500GB.

Anda juga mendapat akses ke pembangun laman web drag-and-drop Weebly. Membuat laman web semudah mengendalikan pemproses kata, lengkap dengan templat percuma. Walau bagaimanapun, tidak ada integrasi e-dagang atau e-mel. Ini sedikit membebankan mereka dan menghalangnya daripada menjadi pilihan hosting web percuma yang tersedia.

Logo WixWix paling terkenal dengan pembina laman web percuma mereka. Pilihan drag-and-drop, bersama-sama dengan templat, patut dilihat.

Domain percuma dengan hosting

Itu adalah di mana kebaikan berakhir, kerana terdapat banyak batasan yang disertakan dengan perkhidmatan mereka.

Anda terhad kepada salah satu subdomain Wix. Mereka akan memaparkan iklan dan menjenamakan laman web anda. Mereka sangat terhad ruang penyimpanan dan lebar jalur. Sokongan pelanggan mereka bukanlah yang paling anda sebut. Mereka juga memberi anda jalan penyelesaian e-dagang dan e-mel.

Namun, jika anda hanya mencari sesuatu yang cepat dan mudah, platform Wix mungkin mempunyai apa yang anda perlukan. Pembuat laman web mereka benar-benar salah satu yang paling kuat di pasaran. Lihat video di bawah ini untuk gambaran ringkas mengenai apa yang boleh mereka lakukan:

Orang-orang ini menawarkan “pakej hosting lengkap” di sana dengan perkhidmatan percuma. Tiada iklan, dan domain yang banyak. Anda mendapat dua domain anda sendiri, dua sub-domain, dan pilihan untuk meletakkan satu domain tambahan.

x10Hosting.com juga menawarkan lebar jalur / ruang cakera tanpa had, akaun e-mel percuma, e-dagang, dan pemasangan 1 klik untuk perisian web kegemaran anda. Ini berada di atas pembangun laman web yang mudah digunakan. Pakej hosting yang lengkap memang.

Orang-orang ini telah wujud sejak tahun 2007. Kini mereka menjamu hampir 14 juta pengguna di seluruh dunia. Adakah mereka berbaloi? Mereka mempunyai banyak persembahan yang sesuai dengan perkhidmatan mereka. Tanpa iklan, pembina laman web percuma, dan pemasangan 1 klik.

Mereka menawarkan faedah yang baik seperti jaminan masa pakai yang berani – 99.9% – sesuatu yang menyaingi kebanyakan perkhidmatan berbayar. Mungkin ciri paling menarik yang mereka sukai adalah lebar jalur dan ruang cakera mereka yang tidak terbatas.

Ini bermakna anda boleh menyimpan dan menyokong trafik sebanyak yang anda perlukan semasa laman web anda berkembang.

000webhost.com juga menyokong PHP, MySQL, dan ciri canggih lain yang biasanya tidak anda kaitkan dengan perkhidmatan percuma. Mereka sedang mencari hosting web percuma teratas, tanpa had.

“Sekarang dengan lebih daripada 15 juta ahli!” Itu adalah slogan yang mengagumkan, dan mereka mendapat perkhidmatan percuma yang mengagumkan yang menyokongnya.

Pembangun drag-and-drop, pilihan e-dagang, dan storan / lebar jalur tanpa had. Kekurangannya harus menggunakan sub-domain Bravenet dan tidak ada e-mel dengan perkhidmatan percuma.

Langsung dari kelelawar, FreeHosting.com memperoleh mata kerana menawarkan perkhidmatan tanpa iklan. Ini bermaksud bahawa apa sahaja laman web yang anda host dengan mereka akan kelihatan lebih profesional daripada yang mungkin dengan pilihan yang lebih rendah.

Mereka mempunyai alat dan templat pembuatan laman web sehingga anda dapat membina laman web dengan cepat.

Mereka mempunyai pemasangan 1 klik untuk CMS dan aplikasi pihak ketiga yang lain. Mereka membenarkan muat naik pantas untuk foto dan media lain. Mereka membenarkan sandaran laman web.

Mereka mempunyai penyelesaian e-dagang bawaan untuk menjual produk. Mereka juga merangkumi integrasi media sosial sehingga anda dapat mempromosikan diri di seluruh web.

Ada di sana dalam tajuk. Web Hosting Percuma Tanpa Iklan memberikan yang tepat. Mereka mempermudah penyediaan dengan editor drag-and-drop mereka. Mereka juga menyediakan ratusan templat HTML dan Flash, memaksimumkan pilihan anda.

Lebar jalur dan ruang cakera bukanlah yang terbaik. Itu berbanding dengan tuan rumah berbayar bonafide. Mereka menyediakan lebih daripada cukup untuk laman web yang baru. Anda seharusnya dapat mengeluarkan idea anda tanpa masalah menggunakan perkhidmatan mereka.

WebFreeHosting.com mempunyai nada yang tidak masuk akal: hosting web yang benar-benar percuma tanpa bayaran tersembunyi. Dengan itu, anda mendapat akses ke PHP, Perl, CGI-BIN, MySql, e-mel POP3, FTP, Pengurus Fail, dan Pemasang Skrip.

Tidak ada iklan. Mereka menawarkan sokongan pelanggan percuma. Mereka juga mempunyai jaminan uptime 99.9%. Anda akan mendapat satu domain sendiri dan anda boleh menambahkan hingga tiga sub-domain.

Mereka juga mempunyai pembina laman web percuma. Sekiranya anda tidak mempunyai pengalaman membuat laman web, ini adalah kelebihan kerana ia menjadikan proses reka bentuk menjadi lebih mudah.

Perkhidmatan hosting percuma Freehostia menampilkan dirinya sebagai pilihan yang lebih pantas. Mereka mengaku “hingga 15 kali lebih cepat daripada penyelesaian platform hosting satu pelayan yang meluas.” Mereka juga termasuk pemasangan 1 klik untuk kebanyakan CMS dan skrip percuma.

Mereka adalah perkhidmatan tanpa iklan, membenarkan lima domain percuma dan tiga akaun e-mel. Jaminan uptime 99.9% adalah nilai tambah yang pasti. Mereka juga menawarkan sokongan pelanggan 24/7. Ini adalah sesuatu yang jarang berlaku di antara perkhidmatan percuma, dan masa tindak balas mereka sebenarnya cukup baik, semua perkara dipertimbangkan.

Lebar jalur dan ruang cakera mereka yang terhad, bagaimanapun, melumpuhkan kedudukan keseluruhan mereka.

Host web percuma yang lebih baru dengan beberapa ciri kukuh. 5GBFree.com menawarkan perkhidmatan tanpa iklan dengan hosting domain dan pemasangan 1 klik untuk CMS. Mereka menawarkan keselamatan, sokongan pelanggan, dan dukungan untuk PHP, MySQL, dan CURL.

Penawaran sumber mereka agak sedikit berbanding dengan perkhidmatan lain. Mereka menyediakan lebar jalur 20GB dan ruang cakera bernilai 5GB. Anda tidak akan mendapat akaun e-mel dengan 5GBFree.com, tetapi anda akan mendapatkan domain anda sendiri.

Ini adalah pilihan yang baik untuk blog atau laman web kecil yang hanya berusaha mendapatkan kedudukan mereka. Walau bagaimanapun, anda mungkin menganggap sekatannya terlalu terhad.

Pengehosan laman web percuma: kesimpulan kami

Hosting web percuma mungkin tidak selalu menawarkan semua yang akan diberikan oleh tuan rumah berbayar kepada anda. Namun, ada banyak alasan untuk menggunakan host percuma, dan tidak ada alasan untuk tidak mendapatkan hosting percuma terbaik.

Mudah-mudahan, ulasan hosting laman web percuma kami memberi petunjuk mengenai apa yang perlu dicari dalam carian anda. Anda mungkin ingin mencuba salah satu cadangan kami dan melihat apakah itu adalah hos percuma yang tepat untuk anda.

Sekiranya anda ingin mendapatkan kedudukan dengan platform hosting berbayar yang ekonomik, HostGator mendahului senarai.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map