Perbandingan Hosting VPS Murah Terbaik: Penyedia Termurah Disemak

Hari ini orang lebih kerap beralih ke pelayan peribadi VPS atau maya kerana mereka menyedari bahawa pelayan yang dikongsi boleh menyusahkan dan memberi kesan negatif terhadap prestasi laman web anda.


Jika trafik web anda meningkat, anda mungkin tidak mempunyai pilihan selain meninggalkan pelayan bersama. Pada peringkat ini, adalah idea yang baik untuk mencari hosting VPS murah terbaik daripada menggunakan hosting khusus.

Di hujung spektrum lain adalah pelayan khusus.

Ini adalah sistem berkualiti tinggi yang memberi anda kebebasan dan kebebasan sepenuhnya jika itu yang anda mahukan.

Malangnya, mereka juga memerlukan pelaburan yang besar.

Hosting VPS dilengkapi dengan banyak kelebihan pelayan khusus kelas profesional, tetapi dengan harga yang lebih berpatutan. Sebenarnya, dengan peningkatan penggunaan VPS, anda bahkan dapat menjumpai hosting VPS lebih murah daripada rancangan bersama.

Sekiranya anda tidak pasti jenis hosting yang sesuai untuk anda dan laman web anda, lihat video ini yang menjelaskan perbezaan antara VPS dan jenis hosting lain.

Sertailah Latihan PERCUMA

Adakah Anda Ingin Mempelajari Cara Membangun 6 Laman Berkuasa Angka?

Sertailah Latihan Percuma Ini Ke…

 • Akhirnya mempunyai kaedah yang terbukti untuk mencari niche yang menguntungkan
 • Dapatkan akses ke kaedah penyelidikan kata kunci yang sangat mudah
 • Ketahui cara menyumberkan kandungan berkualiti
 • Ketahui cara membina pautan topi putih ke laman web anda tanpa pening kepala

VPS adalah keseimbangan yang baik untuk kapasiti dan anggaran laman web anda dan ada kemungkinan untuk mendapatkan beberapa pelayan peribadi maya terbaik dengan harga yang sangat berpatutan.

Carta perbandingan hosting VPS murah

Berikut adalah penyedia perkhidmatan hosting vps murah terbaik

Logo BlueHostBluehost adalah perkhidmatan VPS berkualiti tinggi dengan prestasi yang sangat baik. Mereka menawarkan salah satu pelayan hosting VPS termurah yang kami kaji. Dan tidak seperti kebanyakan syarikat dalam senarai ini, mereka bukan perkhidmatan hosting diskaun.

Pelan termurah Bluehost memberi anda CPU dua teras, RAM 2GB, ruang 30GB, dan semuanya pada lebar jalur 1TB. Mereka membenarkan anda satu alamat IP dan satu nama domain apabila anda membeli pelan yang murah, tetapi anda boleh menambahkannya lagi dengan menaik taraf. cPanel termasuk dalam pakej. Sokongan pelanggan tersedia 24/7, dan mereka menawarkan jaminan pengembalian wang.

Kekurangan Bluehost

Walaupun BlueHost adalah yang paling mahal dalam senarai, pakej VPS mereka masih bernilai tinggi. Promosi semasa mengurangkan harga sebanyak 50 peratus.

Bluehost tidak mempunyai seberapa banyak ciri seperti pesaingnya dan tidak menyediakan pelayan berasaskan Windows.

HostwindsHostWinds dikenali sebagai salah satu yang terbaik untuk hosting web murah. Ini menggabungkan banyak ciri dan mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang terlatih.

Pada pilihan termurah, anda akan mendapat CPU 0.5 teras, RAM 1GB, Ruang 25GB, dan 100Mbps untuk pemindahan. Inti 0.5 lebih rendah daripada penyedia VPS yang bersaing, tetapi Hostwinds mengimbangi ini dengan harganya yang sangat rendah. Mereka juga mempunyai jaminan wang dikembalikan 60 hari, dua kali ganda jaminan kebanyakan pesaing.

Hostwinds membolehkan anda meningkatkan untuk menerima CPU lapan teras, RAM 28.5GB, ruang 600 GB, pemindahan bulanan tanpa had, dan e-mel tanpa had.

Kekurangan HostWinds

Hostwinds tidak termasuk hosting WordPress yang dikendalikan, seperti kebanyakan pesaingnya. Walaupun Hostwinds menyediakan pelayan berasaskan Linux dan Windows, tidak semua rancangannya mempunyai pilihan Windows.

Domain percuma dengan hosting

Kinerjanya adalah rambut yang lebih rendah daripada beberapa persaingan, dengan CPU yang kurang kuat ditawarkan pada tahap paling murah. Namun, ia tetap menjadi salah satu penyedia perkhidmatan VPS harga rendah terbaik.

Dengan hanya melayari pilihan bersama mereka menunjukkan kekayaan pilihan yang mereka berikan. Mereka membolehkan anda membuat kod dalam pelbagai bahasa pengaturcaraan. Mereka menyediakan e-mel, domain percuma, sandaran data, dan pemasangan 1 klik untuk aplikasi dan aplikasi CMS kegemaran anda.

Logo InterServerInterServer dimulakan di New Jersey dan memiliki dua pusat data. Pakej mereka bukan sahaja menjadikan senarai VPS hosting terbaik kami tetapi juga bernilai dengan beberapa harga termurah yang ada.

InterServer menawarkan pelayan Linux atau Windows dengan CPU satu teras, RAM 1024MB, storan 25GB, dan 1TB untuk pemindahan. Kedua-dua jenis pelayan boleh meningkatkan ke CPU empat teras, RAM 16384MB, penyimpanan SSD 400GB, dan 16TB dalam pemindahan data bulanan.

Penyediaannya mudah dan cepat, dengan janji bahawa penggunaan atas permintaan akan berjalan hanya dalam 15 minit. Mereka mempunyai jaminan uptime rangkaian 99.9% dan jaminan uptime kuasa 100%.

Sebagai bonus, InterServer tersedia dalam pelbagai bahasa. Mereka juga kini menguruskan sandaran data secara automatik, yang membuat pelanggan merasa sedikit bimbang.

Kekurangan InterServer

Tidak seperti pertandingan, tidak ada jaminan wang dikembalikan untuk hosting VPS.

Salah satu syarikat yang menyediakan beberapa hosting VPS terbaik dan murah adalah 1&1. Mereka adalah syarikat terkenal tetapi tidak datang dengan kenaikan harga yang biasanya disertakan dengan nama yang terkenal.

Pakej terendah dari 1&1 menawarkan CPU satu teras, RAM 1GB, ruang SSD 50GB, dan lalu lintas tanpa had. Anda boleh menggunakan CPU empat teras, 8GB RAM, dan 160GB SSD.

1&1 menawarkan alat eksklusif dengan pakejnya, termasuk kemampuan membuat laman web yang mesra pengguna. Anda boleh memilih pelayan Linux atau Windows.

1&1 Kekurangan hosting

Syarikat ini tidak terkenal dengan perkhidmatan luar biasa, dan ini adalah kawasan utama aduan pelanggan. Mereka menawarkan sokongan pelanggan 24/7 tetapi sukar dijangkau.

Untuk menambahkan kod ke templat laman web anda, anda perlu membeli tahap tambahan.

Hosting OVHHosting VPS termurah yang kami dapati adalah melalui OVH. Walaupun terdapat pakej VPS yang lebih berpatutan, syarikat-syarikat lain ini mempunyai tahap kebolehpercayaan yang sangat rendah. OVH mungkin menjadi pilihan kontroversial, kerana mereka telah menerima banyak keluhan. Namun, mereka juga mempunyai asas pelanggan yang stabil.

OVH Hosting mempunyai 17 pusat data di 17 negara yang berbeza. Mereka baru-baru ini menaik taraf ke SSD untuk meningkatkan prestasi dan mempunyai jaminan uptime 99.95%. Sambungan stabil, dan mereka mengikuti perkakasan terkini.

Anda boleh memilih dari tiga rancangan VPS yang murah dengan OVH. Yang paling murah mempunyai CPU 1 teras pada 2.4GHz, RAM 2GB, dan storan SSD 10GB. Anda boleh menaik taraf RAM hingga 8GB dan SSD 40GB. Mereka menggunakan Local RAID 10 dan sandaran adalah manual.

Salah satu ciri OVH yang paling kuat adalah perlindungan anti-DDoS mereka untuk mencegah penggodaman. Pakej mereka termasuk Anti-DDoS pro secara percuma. Versi ini membolehkan pengguna menyesuaikan tetapan mereka secara manual mengikut keperluan. Perlindungan ini menyekat hingga 160Gbps. Serangan biasa berkisar antara 1Gbps hingga 30Gbps.

OVH Hosting: keburukan VPS yang murah

Dengan harga VPS yang murah, adalah wajar untuk mengharapkan hasil. OVH telah menerima banyak aduan mengenai kekurangan sokongan pelanggan mereka. Pelanggan lama biasanya pengguna web hosting berpengalaman yang dapat menangani masalah yang timbul dengan sendirinya.

OVH mempunyai banyak lokasi yang berbeza, dan terdapat perbezaan yang signifikan antara pelayan. Ketika datang ke penghantaran pelayan, waktu berkisar hampir sekejap hingga sepuluh hari. Setiap lokasi OVH memerlukan akaun yang berasingan. Sekiranya anda menggunakan pelayan di laman web yang berbeza, perbezaan antara muka boleh menjadi masalah untuk dipelajari kembali.

Hosting VPS Termurah: kesimpulan kami

Daripada penyedia hosting yang kami kaji, OVH berada di hujung spektrum paling murah, dengan harga bulanan awal kurang dari lima dolar. Bluehost berada di bahagian atas senarai kami dan menawarkan dua teras CPU dan 2GB RAM dengan pilihan hosting VPS termurah.

VPS hosting murah terbaik bergantung pada keperluan laman web anda, tetapi anda selalu dapat mencari pilihan hosting yang berpatutan untuk anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map