Упоређивање СитеГроунд вс Фливхеел ВордПресс-а: Шта је боље?

Анте Радос


Contents

Анте Радос

ВордПресс је једноставан за употребу и одржавање, па није ни чудо што је најпопуларнији ЦМС вани. Сваки хостинг провајдер има планове прилагођене управљаном ВордПресс хостингу, тако да може бити тешко одабрати онај који је прави за вас.

СитеГроунд је један од најбољих пружатеља услуга веб хостинга који нуди све врсте хостинга. Фливхеел се специјализирао искључиво за ВордПресс хостинг. Ако размишљате о овом од ове две за своју веб страницу ВордПресс, ту сам да вам помогнем да донесете тај избор. Прочешљао сам све што имају у понуди и створио ово упоређивање СитеГроунд вс Фливхеел ВордПресс са свим важним информацијама на једном месту.

П. С. Обећавам да ћу остати непристрасан упркос свим сметњама које долазе са Гоогли Фливхеел. Са ведрије стране, сада знам пуно више о складиштењу ротационе енергије. Нека вам ово буде савет; изаберите име које ће се разликовати када креирате веб локацију.

Дакле, што је боље, СитеГроунд или Фливхеел?

СитеГроунд је одличан ВордПресс хостинг провајдер. Имају приступ почетнику прилагођен и приступачне цене. Замашњак је скупљи и уопште није прилагођен почетницима. Упркос томе, сматрам да је Фливхеел најбољи провајдер ВордПресс хостинга међу њима јер имају боље функције укључене у њихове планове.

Поређење Фливхеел вс СитеГроунд

СитеГроунд вс Фливхеел

Упоредио сам Фливхеел и СитеГроунд у неколико категорија. Кроз прегледе једноставности коришћења, цена, ВордПресс планова, корисничке услуге и многих других фактора, добићете свеобухватан преглед оба пружаоца услуга хостинга у поређењу са другим.

Помоћу преклопника прелазите између два добављача и извуците најбоље из ове поређење веб хостинга Фливхеел вс СитеГроунд ВордПресс.!

СитеГроунд 5/5

Замашњак 5/5

СитеГроунд је хостинг сервер за почетнике са добром скалабилношћу за кориснике са више искуства.

Користе индустријски стандард цПанел, тако да ће сви који имају искуства са веб хостингом лако пронаћи свој пут преко интерфејса СитеГроунд.

Одлична ствар у њиховом интерфејсу је база знања која је доступна са контролне табле рачуна. Сваки чланак који отворите из базе знања отвориће се на новој картици, тако да је лако радити и истовремено имати приступ корисним чланцима.

Почетници ће уживати у лаганом процесу постављања своје веб локације ВордПресс са овим домаћином. Постоји аутоматизовани инсталатер који инсталира ВордПресс софтвер на ваш налог. Једном када је софтвер ту, можете користити Стартер ВордПресс апликацију за одабир тема и основних функција које ће се аутоматски инсталирати.

Неки пружаоци услуга хостинга надмашују СитеГроунд у једноставности коришћења, али СитеГроунд је довољно једноставан за употребу да бисте положили овај тест летећим бојама. Што се тиче овог упоређивања Фливхеел-а и СитеГроунд-а, једноставно је. Ако сте почетник, идите на СитеГроунд. Ако сте искусни и желите да се одрекнете ствари прилагођених почетницима у корист напредне функције једноставније за употребу, изаберите Фливхеел.

Фливхеел циља на фрееланцере и агенције које стварају веб странице за клијенте. Њихов интерфејс је савршен за ту групу људи јер има на уму и програмере и дизајнере. Има чист дизајн са свим техничким могућностима које су вам потребне за стварање и управљање сјајном веб страницом.

Велики плус је функција која вам омогућава да лако креирате приватне демо веб странице. Можете их користити за омогућавање клијентима да прегледају веб локацију коју дизајнирате за њих.

Поред тога, када започињете рад на новом демо веб локацији за клијента, можете одабрати опцију „Мој клијент ће платити касније“. На овај начин можете одмах почети да радите на веб локацији и преносити рачуне клијенту када завршите. Ово поједностављује процес продаје веб локација и за програмере и за клијенте. Обично морате купити план хостинга за веб локацију коју развијате и пребацити је на клијента након што то учините.

Да бисте ствари још поједноставили, на контролној табли можете да генеришете везу за план и пошаљете га на е-маил свог клијента. На овај начин могу се пријавити за план који им препоручите док радите на њиховој веб локацији.

Бесплатан домен са хостингом

Замашњак уопште није прилагођен почетницима. Међутим, јасно је колико труда Фливхеел улаже у олакшавање професионалцима. Не могу да дам ништа мање од оцене са 5 звездица јер се једноставност употребе не односи нужно на почетнике; односи се на групу на коју је хостинг пружалац циљао.

СитеГроунд 4/5

Замашњак 5/5

Започнимо са списком планова СитеГроунд и њиховим ценама:

Стартуп: $ 11.95

 • 10.000 посета месечно
 • 10 ГБ простора за похрану
 • Неизмерна ширина опсега
 • 1 сајт је укључен

ГровБиг: $ 19,95

 • 25.000 посета месечно
 • 20 ГБ простора за похрану
 • Неизмерна ширина опсега
 • Неограничене веб странице

ГоГеек: $ 34,95

 • 100.000 посета месечно
 • Простор за похрану од 30 ГБ
 • Неизмерна ширина опсега
 • Неограничене веб странице

Сви планови долазе са бесплатном верзијом Веебли драга & дроп сите буилдер, бесплатна инсталација ЦМС-а, неограничене МиСКЛ базе података и аутоматизовани ССЛ цертификати.

За већину корисника СитеГроунд је боља опција. Разлог је врло једноставан: они су јефтинији и добијате скоро исту понуду када је у питању основна карактеристика.

Не постоји накнада за прекорачење вашег месечног лимита посетилаца или складишта, али ваша веб локација можда се суочава са неким проблемима у вези са перформансама. То је још један разлог зашто је СитеГроунд добар за основне кориснике, али није боља опција за агенције и професионалце.

Фливхеел има четири плана за ВордПресс хостинг. Ево цијена и карактеристика планова:

Малена: 13 УСД месечно

 • 5.000 посета месечно
 • 5 ГБ простора за похрану
 • Пропусни опсег 20 ГБ
 • 1 сајт је укључен

Стартер: $ 25 месечно

 • 25.000 посета месечно
 • 10 ГБ простора за похрану
 • Ширина опсега 50 ГБ
 • 1 веб локација је укључена

Фрееланце: $ 96 / монтх

 • 100.000 посета месечно
 • 20 ГБ простора за похрану
 • 200 ГБ пропусног опсега
 • Укључено је до 10 веб локација

Агенција: 242 УСД месечно

 • 400.000 посета месечно
 • Простор за похрану од 50 ГБ
 • Ширина опсега 500 ГБ
 • Укључено је до 30 веб локација
 • Контролна табла за миграцију
 • Телефонска подршка
 • Посебни менаџер рачуна

Сви планови долазе са ЦДН, ССЛ сертификатима, ноћним копирањем и темама СтудиоПресса. Алат који такође долази са свим опцијама су нацрти, пренос рачуна, веб локације и бесплатни демо сајт. На свој налог можете додати сараднике без обзира који план изабрали.

Поред ових планова, постоји и опција да креирате прилагођени план у зависности од функција које укључујете у свој план.

Замашњак је скупља опција и има мање простора за складиштење и ограничену пропусност. Међутим, карактеристике које нуде професионалцима оправдавају цену.

Нема много пружатеља услуга хостинга који имају алате за прављење и испоруку веб локација клијентима који су добри као и Фливхеел. Ако сте самостални програмер или покрећете агенцију за развој веб локација, требало би да озбиљно размислите о ФлиВхеел-у.

СитеГроунд 5/5

Замашњак 5/5

Када набавите хостинг провајдера, једна од главних брига коју бисте требали имати је брзина ваших веб локација. Једна од ствари која ово утиче је близина сервера на коме се налази ваша веб локација. Са СитеГроундом имате пуно могућности избора јер имају сервере који се налазе на три континента.

Ево листе локација њихових сервера:

САД: Савет блефова, Ајова и Чикаго, Илиноис
УК: Лондон
Холандија: Еемсхавен и Амстердам
Сингапур

Фливхеел такође има сервере на три континента, тако да нећете морати да бринете о локацији сервера када одлучујете између ова два хостинг провајдера.

Ево листе локација њихових сервера:

САД: Ајова
Канада: Монтреал
УК: Лондон
Белгија
Аустралија: Сиднеи

СитеГроунд 5/5

Замашњак 5/5

СитеГроунд користи Веебли алат за прављење и повлачење веб локација. Чак ни комплетни почетници неће имати проблема са Веебли-ом. Користи интуитивни мрежни систем, тако да нећете морати да бринете о елементима који се преклапају. Сваки елемент који испустите постаће на месту и аутоматски се поравнава са другим елементима. На овај начин ће ваша веб локација изгледати добро чак и ако немате потешкоће у дизајну.

Веебли има све функције које ће вам требати за стварање једноставног вебсајта. Ако вам треба нека функционалност која није интегрисана у Веебли, не брините; Веебли је компатибилан са тоном видгета и апликација које можете користити да додате све функције које недостају.

Као и код било које друге веб локације за прављење и повлачење, не очекујете да правите заиста сложене веб локације. Сврха израђивача веб страница је да помогне појединцима и малим предузећима да направе своје једноставне веб странице. Веебли то савршено ради.

Фливхеел нема алатку за прављење веб локација. Обично бих их прескочио у овој категорији, али овде ћу направити изузетак. Разлог је тај што њиховој циљној групи не треба програмер веб локације. Међутим, подршка коју имају за израду веб локација може се сматрати еквивалентом стварања сајтова за професионалце.

Најбољи пример тога (који нисам већ споменуо у категорији једноставности употребе) су цртежи. Нацрти су пакети тема и додатака које можете да креирате. Професионални дизајнери веб страница могу да направе неколико нацрта са темама и додацима које често користе приликом прављења веб локација. На овај начин не морате почети од нуле сваки пут када правите веб локацију за клијента. Једноставно користите један од нацрта који сте претходно креирали и подешавате га да бисте брзо направили веб локацију за новог клијента.

Нацрти, у комбинацији са могућношћу постављања демо веб локација и опцијом преноса рачуна, чине Фливхеел савршеном платформом за израду веб локација за клијенте.

СитеГроунд и Фливхеел су супротности у ономе што нуде за израду веб локација. Једна заједничка ствар им је што обе савршено испуњавају потребе тржишта на које циљају, па обојица добијају 5 од 5 оцена у овој категорији.

СитеГроунд 3.5 / 5

Замашњак 3/5

Да би помогао корисницима са њиховим СЕО-ом, СитеГроунд се удружио са Аттрацта. Аттрацта је компанија која нуди СЕО решења. Након што се пријавите на свој налог, пронаћи ћете одељак за СЕО алате. Алат који ћете тамо наћи прилично је стандардан.

Мапа сајта ваше веб странице биће аутоматски генерисана, а Аттрацта ће прегледати главне претраживаче сваки пут када додате нову страницу. Добићете све алате које очекујете од пружатеља услуга хостинга попут директорија за изградњу линкова, Гоогле картице са картицама итд.
Иако све основе покривате интегрисаним алатима, за напреднији СЕО мораћете да користите додатне СЕО додатке и алате.

Код Фливхеел сте самостално када је у питању СЕО. Нема укључених СЕО карактеристика које долазе са куповином неког од њихових планова. То није неочекивано с обзиром да се они фокусирају на професионалце који ће вероватно ангажовати СЕО стручњаке који би посао урадили уместо њих.

Још једна важна ствар коју треба поменути је да коришћење ЦДН-а који нуде може мало наштетити вашем СЕО-у. ЦДН (мрежа за доставу садржаја) је мрежа сервера која растјерују ваш садржај како би га брже послужили људима широм света. Ако одлучите да га употребите, све слике на вашој веб локацији биће пренесене у ЦДН замашњака. То значи да више неће бити повезани са вашим доменом, па ће сав промет Гоогле слика које бисте иначе добили изгубити.

Немојте ме погрешити, импресивно је што вам омогућавају да омогућите ЦДН само потврдним оквиром. Само бих хтео да вам кажем да би то могло коштати СЕО.

СитеГроунд 4/5

Замашњак 3.5 / 5

Уз СитеГроунд, ваш простор за складиштење ће зависити од плана који одаберете. Уз најјефтинији план, добијате 10 ГБ простора за складиштење. Лимит се подиже за додатних 10 ГБ са сваким наредним планом. Добивате неограничену пропусност са сваким од планова.

Ограничавање складиштења и ширина појаса зависе од плана који сте добили. У најјефтинијем плану добијате 5 ГБ простора за похрану и 20 ГБ пропусног опсега, а у најскупљем плану добијате 50 ГБ простора за похрану и 500 ГБ пропусног опсега..

Постоји и опција да направите прилагођени план где можете подесити количину складиштења и пропусну ширину коју желите.

СитеГроунд 3/5

Замашњак 4.5 / 5

Многи домаћини нуде бесплатно име домена укључено у њихове планове, али СитеГроунд није један од њих.

Пренос веб страница је бесплатан за једну постојећу веб локацију по рачуну у њиховим ГровБиг и ГоГеек плановима. Ако одаберете план СтартУп-а, професионални трансфер је услуга која се плаћа.

Ако желите да региструјете домен помоћу СитеГроунд-а, ево цене за најпопуларније домене:

 • .цом: $ 15,95 / годишње
 • .нето: 17,95 УСД / годишње
 • .орг: $ 17.95 / год
 • .биз: $ 17,95 / годишње
 • .информације: $ 17,95 / годишње
 • .нас: $ 17,95 / годишње

Фливхеел не нуди услугу регистрације домена и не нуди бесплатан домен.

Добра ствар код замашњака је што добијате неограничене бесплатне миграције. Тим Фливхеел ће управљати целокупним процесом миграције за вас сваки пут када желите да преместите веб локацију. Без обзира на број веб локација које имате, ова услуга је бесплатна без застоја.

СитеГроунд 5/5

Замашњак 5/5

СитеГроунд има 24/7 ливе цхат, телефонску и е-пошту корисничку подршку, а све опције подршке доступне су у сваком од планова. Њихова корисничка подршка одговара одмах и води вас кроз стручна решења за ваше проблеме.

О њиховој подршци се не може пуно рећи осим чињенице да они раде добар посао.

Тим за подршку Фливхеел-а има предност при руковању само једним ЦМС-ом. Као што можете очекивати, они су стручњаци за решавање свих ВордПресс проблема, тако да ће решити сваки проблем на који наиђете.

Њихова подршка доступна је 24 сата дневно 7 путем е-маила или уживо. Имају и телефонску подршку од понедељка до петка која је доступна од 9:00 до 17:00. али само за Агенцију и прилагођене планове.

СитеГроунд 4.5 / 5

Замашњак 4.5 / 5

СитеГроунд има скоро 100% продуженог времена. Они су мало спорији од ФлиГроунд-а, али разлика је занемарљива. Ево бројева:

 • Уптиме: 99.99%
 • Просечно време учитавања: 649 мс

Замашњак има добру брзину и одлично време рада. Изненађујућа карактеристика коју добијате помоћу Фливхеел-а је ЦДН који можете омогућити једноставним пребацивањем прекидача. С већином пружатеља услуга хостинга тешко је подесити ЦДН, тако да је добар посао на овом волану!

 • Уптиме: 99.99%
 • Просечно време одзива: 524 мс

СитеГроунд 4.5 / 5

Замашњак 3.5 / 5

СитеГроунд је повољнија опција за ВордПресс хостинг. Да бисте преузели њихов хостинг, мораћете да платите 11,95 УСД месечно за СтартУп, 19,95 УСД месечно за ГровБиг план и 34,95 УСД месечно за ГоГеек план..

Већина карактеристика укључених у планове су исте. Главне разлике су количина складиштеног простора и ширина појаса који добијате и број веб локација које можете да имате на једном налогу.

Планови два јефтинија летача имају сличну цену са јефтинијим плановима СитеГроунд-а. Морате да плаћате 13 УСД месечно за план Тини и 25 УСД месечно за Стартер план. Друга два плана су много скупља; Самостални план кошта 96 долара месечно, а агенцијски план 242 долара месечно.

Могло би бити добра идеја дати неколико долара више за један од јефтинијих планова за волане јер долазе са бољим карактеристикама од планова СитеГроунд. Када су у питању њихови скупи планови, размислите о њима само ако сте професионални дизајнер или ако имате агенцију за дизајн веб страница.

Закључак хостинга СитеГроунд вс Фливхеел ВордПресс

Фливхеел вс СитеГроунд побједникПобедник је Фливхеел!

Била је то тешка одлука. Фливхеел и СитеГроунд циљају различите групе људи, а обе су одлични хостинг провајдери за групу на коју циљају.

Дно црта је: ако сте почетник који жели само једноставну веб страницу, да, требало би да одете на СитеГроунд, а ако сте професионални дизајнер, идите на Фливхеел. Главни разлог због којег сам изабрао Фливхеел преко СитеГроунд је већи број јединствених функција које нуде.

ФАКс

Замашњак или СитеГроунд за ВордПресс?

Фливхеел се специјализирао искључиво за ВордПресс. Они имају далеко боље могућности за управљање ВордПресс хостингом (посебно функције за дизајнере веб локација и власнике агенција за развој веб локација), али њихови планови долазе по стрмијим ценама. Ако сте спремни платити више, Фливхеел је дефинитивно боља опција за ВордПресс хостинг.

Да ли је СитеГроунд бољи од летећег механизма?

Фливхеел је боља опција за професионалце, јер су њихови планови препуни функција које олакшавају дизајнирање веб страница и њихово испоручивање клијентима. С друге стране, Замашњак уопште није прилагођен почетницима, тако да је за почетнике СитеГроунд боља опција. СитеГроунд има све функције које су почетницима потребне, а њихови планови долазе по нижим ценама.

Која је разлика између Фливхеел-а и СитеГроунд-а?

Постоје две главне разлике између Фливхеел-а и СитеГроунд-а. Прва разлика је у врстама хостинга које нуде. Фливхеел нуди само ВордПресс хостинг, док СитеГроунд нуди ВордПресс, дељени, намењени ВооЦоммерце, хостинг у облаку и продавцима. Друга разлика је на тржишту које циљају. Замашњак циља професионалце, док СитеГроунд циља све групе.

Замашњак или СитеГроунд за израду веб локација?

СитеГроунд користи Веебли драг & дроп вебсите буилдер. То чини СитеГроунд одличним за почетнике који желе да граде сопствене веб странице. Фливхеел, с друге стране, има мноштво функција које професионалним веб локацијама олакшавају. Једна од најистакнутијих карактеристика је функција Нацрта. Омогућује вам стварање креираних тема и додатака које можете поново користити када креирате десетак сличних веб локација.

СитеГроунд или замашњак за локације сервера?

Обе компаније имају сервере на три континента. Северноамерички сервери СитеГроунд-а налазе се у Ајови и Илиноису. Њихови европски сервери су у Лондону, Еемсхавен-у и Амстердаму. Они такође имају сервере у Сингапуру. Фливхеел има северноамеричке сервере у Ајови и Монтреалу, европске у Лондону и Белгији и аустралијски у Сиднеју.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map