Najhitrejše spletno gostovanje: Najboljših 10 gostiteljev spletnih mest v skupni rabi leta 2020

Najprej si oglejte najhitrejše ponudnike spletnega gostovanja, če primerjate hitrost nalaganja strani, lokacijo strežnika in odstotek uptime., nato pa si oglejte dodatne funkcije za povečanje hitrosti, ki jih lahko uporabite za spletne gostitelje.


Ko je dovolj pomembno, da svoj čas in energijo vložite v oblikovanje in objavo spletnega mesta, je dovolj pomembno, da usmerite promet v svojo vsebino. Želeli boste, da se vaše strani hitro naložijo, tako da se obiskovalcem ne bo dolgčas in se premaknete na drugo spletno mesto.

Med najhitrejšimi ponudniki gostovanja spletnih mest obstaja velika konkurenca, kar pomeni, da so v nenehni konkurenci za vzdrževanje najhitrejših možnih časov nalaganja strani. To je dobra novica za naročnike spletnega gostovanja.

Najhitrejši ponudniki gostovanja
Ni dovolj, da veste, da se vaše strani hitro nalagajo, prav tako želite biti prepričani, da je strežnik vašega spletnega gostitelja hiter in ima dober čas ugled.

Obiskovalci, ki najdejo prazen zaslon, ko dvignejo vaše spletno mesto, se verjetno ne bodo vrnili, zato ne pozabite brati, če želite izvedeti več o najhitrejši ponudniki spletnega gostovanja in kateri je pravi za vas!

Logotip HostGator

Naš izbor 1 spletnega gostovanja:
Pridobite najvišje ocenjeno gostovanje za čim manj
2,64 USD na mesec

StartBloggingOnline.com je odobril gostovanje

Najhitrejša primerjava podjetij za gostovanje

Tukaj je opisano, kako se prvih 10 najhitrejših spletnih ponudnikov gostiteljev podaja za čas delovanja, lokacijo strežnika in hitrost gostovanja.

Ocena Podjetje Primerjava hitrosti gostovanja Od skupne ocene povezave
1 HostGator 258,07ms-10,16s Charlotte, NC 99,9% Najboljša ponudba!
2 V gibanju 478,42 ms-836,78 ms Washington D.C./Los Angeles 99,9% Preverite cene
3 SiteGround 669,9 ms-1,79s Chicago 99,9% Preverite cene
4 A2 gostovanje 455,17ms-1,12s Ann Arbor, MI 99,9% Preverite cene
5 Bluehost 915,17 ms-10,64s Provo, UT 99,3% Preverite cene
6 Enajst2 898,61ms-2,01s Dallas / Los Angeles 99,9% Preverite cene
7 Spletna stran5 704,41ms-1,95s Atlanta, GA 99,9% Preverite cene
8 Medijski tempelj 934.07s-4.54s Los Angeles 99,99% Preverite cene
9 Arvixe 1,06s-2,93s Santa Rosa, Kalifornija 99,9% Preverite cene
10 Dreamhost 621,87ms-2,74s Los Angeles 100% Preverite cene

Primerjava najhitrejših ponudnikov gostovanja

Obstaja vrsta stvari, ki jih lahko primerjate, ko se želite odločiti o svojem ponudniku spletnega gostovanja. Hitrost je ena od stvari, ki bi morala biti na vrhu seznama.

Nalaganje strani se meri v sekundah ali milisekundah, kar je krajši časovni okvir, kot ga lahko izmerite sami. Zato smo nekaj primerjali za vas. Ogledali si bomo prvih 10 najhitrejših ponudnikov gostovanja v skupni rabi, da bomo primerjali podobne platforme.

Stvar, ki jo boste želeli vedeti, je odstotek uptime spletnega gostitelja. Ne zavajajte se s pretiranimi zahtevki za 99,9% ali 100% zagotovljeno dobo. Res je, da mnogi ponudniki spletnih ponudnikov gostovanja tržijo svoja podjetja s predstavitvijo skoraj popolnih obdobij, vendar je bolj natančno reči, da tudi najbolj znane gostiteljske družbe ne bodo imele popolnih 100-odstotnih posodobitev. Zakon o trženju daje podjetjem, ki gostijo spletno gostovanje, malo prostega časa pri razvrščanju njihovih odstotkov uptime.

Spletni gostitelj, ki trdi, da ima 99-odstoten uptime odstotek, ima lahko do 7 ur izpusta na mesec. Spletni gostitelji, ki se ponašajo z 99,9%, lahko obiščejo spletna mesta približno 45 minut mesečno, spletni gostitelji, ki trdijo, da imajo stopnjo 99,99%, pa bi lahko dejansko padli 5 minut ali manj.

Drug pomemben dejavnik, ki ga morate upoštevati, ko delate spletno gostovanje, je lokacija strežnika. Spletni gostitelji s strežniki na zahodni obali bodo imeli daljši čas potovanja do spletnega mesta, kar se podaljša. Nekatera podjetja to kompenzirajo s strežniki na vzhodu in zahodu in naročniki prosijo, naj izberejo tistega, ki jim je najbližji.

Tu je 10 najhitrejših ponudnikov spletnega gostovanja

Najhitrejši ponudniki spletnega gostovanja

 • HostGator
 • V gibanju
 • SiteGround
 • A2 gostovanje
 • BlueHost
 • Enajst2
 • Spletna stran5
 • Medijski tempelj
 • Arvixe
 • DreamHost

Logotip HostGatorHostGator optimizirajo svoja spletna mesta WordPress za večjo hitrost. HostGator WordPress oblak Hosting vam omogoča 2,5-krat večjo hitrost, napredno varnost in brezplačne migracije spletnih strani.

Brezplačna domena z gostovanjem

HostGator uporablja super napolnjeno oblačno arhitekturo, strežnike z nizko gostoto in CDN. Poleg tega uporabljajo tudi več slojev predpomnjenja, da spodbudijo hitrejše nalaganje strani. Te izboljšave učinkoviteje organizirajo vsebino spletnega mesta, tako da se lahko dinamične zahteve po vsebini z veliko hitrostjo obdelajo.

Banner HostGator

HostGator ponuja tudi nekaj lepih nasvetov, kako povečati hitrost in še vedno upoštevati Googlove najprimernejše prakse glede hitrosti strani. Predlagajo vam, da omogočite stiskanje, spremenite CSS, Javascript in HTML. Prav tako lahko zmanjšate preusmeritve, uporabite predpomnilnik brskalnika, izboljšate čas odziva strežnika, optimizirate slike in uporabite omrežje za distribucijo vsebine..

Najhitreje plačani ali brezplačni ponudniki spletnega gostovanja lahko nekaj naredijo za vas, a kot omenja HostGator, lahko nekaj stvari storite sami, da pospešite WordPress. Ta videoposnetek na Youtube pojasnjuje nekatere načine za povečanje hitrosti vašega spletnega mesta.

Ker imamo HostGator tako zelo radi, smo se za vas dogovorili o ekskluzivni ponudbi! Namesto da plačate polno ceno, lahko tukaj dobite več kot 60% običajne cene in tukaj plačate samo 2,64 USD / mesec.

InMotion Hosting logotipInMotion ima Max Speed ​​Cones, s katerimi lahko strežnik približa spletnemu mestu za najhitrejše gostovanje strežnika. Uporabniki InMotion lahko izberejo želeno lokacijo strežnika. Naročniki, ki spadajo v določene cone najvišje hitrosti, lahko pričakujejo, da bodo njihova e-pošta in spletna mesta delovala do šestkrat hitreje.

Možnosti Max Speed ​​Zone so na voljo za naročnike z načrti gostovanja VPS ali Business Class. Poleg podatkovnih centrov se je InMotion združil z nekaterimi največjimi svetovnimi ponudniki internetnih storitev, ki čakajo na izmenjave, da bi ustvarili neposredne podatkovne povezave. InMotion bo tudi pomagal svojim strankam preizkusiti različne strežnike, da bi našli najhitrejšega za svoje potrebe.

Logotip SiteGroundSiteGround ima pogone SSD na vsakem načrtu gostovanja. Tehnologija Solid State Drive omogoča spletnim mestom povečanje vnosa in izhoda za 1000 krat ali več v primerjavi z običajnimi pogoni.

SiteGround uporablja tudi strežnik NGINX, ki je bil zasnovan za pospešitev nalaganja statične vsebine vseh spletnih mest, ki jih gostuje SiteGround. Naročniki z načrti v skupni rabi in v oblaku vključujejo strežnik NGINX. Naročniki namenskih strežniških načrtov dobijo NGINX kot del spodbujevalnih zmogljivosti.

Če to ni dovolj, je SiteGround ustvaril Geeky SuperCacher za najbolj priljubljene aplikacije, vključno z WordPress, Joomla in Drupal. Imajo tudi svoj mehanizem za predpomnjenje, ki temelji na povratnem proxyju NGINX. SuperCacher tudi pospeši spletna mesta s hitrostjo membrana in hitrostjo strani.

Logotip A2 gostovanjaTo podjetje se ponaša s hitrostjo spletnega gostovanja, ki hitro utripa. Strežniki A2 so optimizirani za delovanje do 20-krat hitreje kot konkurenčna podjetja, ki gostijo spletno gostovanje. A2 je optimiziran za hitrost za platforme spletnih strani WordPress, Joomla in Drupal.

A2 priznava, da hitrost spletnega mesta vpliva na vprašanja, ki so zelo pomembna za podjetja. Zato so zavezani k hitrejšim časom strežnika, da svojim naročnikom pomagajo izboljšati svoje SEO lestvice, stopnjo obiskov, stopnjo zadovoljstva obiskovalcev in stopnjo konverzije..

Nekaj ​​več stane Turbo Server za 9,31 dolarja na mesec, kar je še vedno neverjetna premija za bliskovito hitro spletno mesto. Načrt je na voljo z neomejenimi spletnimi mesti, neomejenimi bazami podatkov, neomejenim shranjevanjem, neomejenim prenosom, cPanel, SSD in garancijo za vračilo denarja.

Logotip BlueHostBluehost ima vgrajene strežnike po meri in so optimizirani za WordPress. Bluehost nima slovesa, da je vrh v hitrosti, hitrost pa je dokaj dobra, vse stvari upoštevane.

Imajo edinstveno sistemsko arhitekturo, zaradi katere je WordPress hiter, zato bodo uporabniki WordPressa ugotovili, da Bluehost deluje dovolj dobro za njihove potrebe. Sistem je zasnovan na revolucionarni platformi VPS z napredno NGINX arhitekturo in konfiguracijo PHP-FPM po meri.

Če vas ne skrbi preveč hitrost, ste vrhunski uporabnik WordPress-a in radi dobivate dobro vrednost za svoje spletno gostovanje dolarjev, bo Bluehost dobro prišel na račun..

Logotip Eleven2 za gostovanjeEleven2 ima zasnovo, ki je narejena za super napolnjeno hitrost. Enajst 2 vključuje načrte oblaka v svoje načrte. Cloud Fare je predpomnilna platforma, ki predpomni vsebino spletnih mest, da poveča čas nalaganja strani.

Lokacija strežnika ima močno vlogo pri hitrosti za Eleven 2. Strežnike imajo v Združenih državah Amerike v Los Angelesu in Dallasu. Po vsem svetu imajo strežnike v Amsterdamu in Singapurju.

Vsi načrti Eleven 2 vključujejo brezplačen prenos in 24/7 tehnično podporo vsak dan v letu, ki jo vodijo njihovi lastni inženirji. Za Eleven 2. ni več dolgih čakalnih vrst. Pričakujete, da se njihovi tehniki običajno povežejo z vami, običajno v 10 minutah.

Eleven 2 ima tudi več rezervnih strežnikov, ki hranijo več rezervnih točk vseh vaših podatkov.

Site5 uporablja samo strežnike višjega cenovnega razreda in jih nikoli ne preobremeni. Ohranijo nizko število strank na strežniku, da ohranijo svoj čas nadzorovanja. Site5 svoje razvijalce in inženirje navaja kot “domače”.

Ko stranke pokličejo po tehnični podpori, se bodo povezale s posebnim članom ekipe, ki deluje znotraj podjetja in pozna izdelke Site5 znotraj in zunaj..

Druge funkcije, zaradi katerih je spletno mesto 5 uspešno izvedljivo spletno gostovanje, imajo neomejen diskovni prostor in neomejeno pasovno širino. Za nadgrajene načrte gostovanja prejmete tudi namenski naslov IP in Turbo.

Site5 ponuja zelo cenjeno brezplačno migracijsko storitev, redne varnostne kopije in garancijo vračila denarja.

logotip medijskega templjaMedia Temple ima več kot milijon spletnih strani, ki uporabljajo svoje storitve spletnega gostovanja. Naročniki lahko izbirajo med skupnim gostovanjem, gostovanjem WordPressa, VPS gostovanjem, upravljanim gostovanjem ali AWS gostovanjem v oblaku.

Za doplačilo 30 USD na mesec lahko dobite program z imenom TrueSpeed ​​CDN, ki je program SiteLock. CDN pomeni Network Network Content Network, ki uporablja inteligentno predpomnjenje, optimizacijo vsebine in varne podatkovne centre po vsem svetu, zaradi katerih se spletna mesta svojih strank nalagajo hitreje kot kdajkoli prej.

TrueSpeed ​​omogoča skrajšan čas nalaganja in pasovno širino ter ročno čisti predpomnilnik. Ima takojšnjo aktivacijo in integrirano nadzorno ploščo, ki podpira več spletnih mest. Ta načrt je v celoti šifriran in z varnostnimi ukrepi SSL. Načrti se začnejo približno 20 USD na mesec.

ArvixeArvixe kaže močno zavezanost hitrosti in varnosti. Arvixe ima podatkovne centre v Dallasu v Teksasu, Združenih državah Amerike in v Hong Kongu v Aziji, tako da lahko spletna mesta nastavijo z najbližjim strežnikom.

Arvixe ima močno kričeče hitro omrežje, ki pospešuje hitrost, tudi ko promet povečuje. Arvixe rešuje njihovo potrebo po hitrosti z uporabo več telekomunikacijskih ponudnikov Tier 1 in neposrednimi internetnimi povezavami, da zaobidejo tranzitna omrežja in skrajšajo omrežno pot med spletnimi mesti in obiskovalci. To pomeni, da so zamudni časi praktično nesporni, hitrost pa povečana.

Arvixe ima tudi popolnoma odvečen arhitekturni sistem, ki je bil zasnovan brez posameznih točk odpovedi. Redundanca deluje v več plasteh. Arivixe uporablja najsodobnejšo programsko opremo s samodejnim nadzorom varnosti, zanesljivosti, zmogljivosti in uptime, da se prepriča, ali je tip-top.

DreamHost logotipDreamhost uporablja integracijo Cloud Flare, ki se znebi zlonamernega prometa, preden poseže na vaše spletno mesto. Cloud Flare predpomni tudi vašo vsebino za hitrejše nalaganje. Preiskave zlonamerne programske opreme so samodejne, kar preprečuje, da bi vsiljeno in zlonamerno programsko opremo okužili vaše spletno mesto.

Dreamhost dosega svojo hitrost iz SSH strežnikov in pametne arhitekture, ki temelji na SSD diskih, pospešenih omrežjih in hitrih procesorjih novega generacije.

Dreamhost se ponaša z 12 leti, ko so preživeli gradnjo ročno valjane nadzorne plošče. Za vse načrte gostovanja imajo tudi pogone SSD (SSD). SSD omogoča hitrejše dotikanje spletnega mesta, predpomnjenja in baze podatkov.

Tehnična podpora pri Dreamhostu ni na voljo samo uro, ampak na vašo poizvedbo bo odgovorila resnična živa oseba, ki je začinjena tehnološka izbranka. Tehnik pozna notranje in zunanje delovanje podjetja Dreamhost in hitro bo rešil vaše težave.

Dreamhost ima na voljo načrte za skupno gostovanje, upravljano gostovanje WordPressa, virtualne zasebne strežnike in namenske strežnike.

Uporabniki oblaka bodo cenili, da vam Dreamhost omogoča, da se v oblaku zaženete v manj kot minuti.

Najhitrejši trendi spletnega gostovanja

Podjetja za spletno gostovanje nenehno poskušajo najti načine, kako postati najhitrejši ponudnik spletnega gostovanja. To je dober nedavni pregled najhitrejših spletnih gostiteljev, vendar je dobro, da se zavedate, da lahko ti statistični podatki hitro zastarajo.

Ponudnike spletnih gostovanj, ki imajo vodilno vlogo pri najhitrejšem času nalaganja v enem tednu, lahko naslednji teden zlahka prehitete, seveda pa se vaše gostovanje običajno obnovi v obdobju enega leta, tako da statistika postane nekoliko zastarela v veliki shemi stvari, ko pomislite o rahlih hitrostih v tem pogledu.

Z vsakim pregledom ali primerjanjem, ki ga preberete, ga resnično vzemite s ščepcem soli in samo poiščite dobro ponudbo. Glavna stvar je, da uporabljate enega glavnih kandidatov.

Najhitrejši zaključek spletnega gostovanja

Vodilna najhitrejša storitev spletnega gostovanja se bo verjetno spreminjala iz leta v leto. Dobro je pogledati trende in se držati spletnih gostiteljev, ki dosledno dokazujejo, da imajo hiter čas nalaganja in velik odstotek uptime.

Tu je tudi dober primer, da ne iščete vedno najcenejšega spletnega gostovanja, saj je velik dejavnik tudi hitrost in čas delovanja, pa tudi cena, če pa se držite enega od imen na tej strani, ne morete iti preveč daleč narobe iskanje gostitelja za vaše spletno mesto.

Logotip HostGator

Naš izbor 1 spletnega gostovanja:
Pridobite najvišje ocenjeno gostovanje za čim manj
2,64 USD na mesec

StartBloggingOnline.com je odobril gostovanje

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map