Care este cel mai bun software de design logo? (Mac, PC și Online)

A alege cel mai bun software de design de logo poate fi dificil. La urma urmei, un logo este o parte a identității unei mărci. Acesta este motivul pentru care vedeți că multinaționalele plătesc mii de dolari pentru branding și rebranding-ul logo-urilor lor. Dar, desigur, întreprinderile mai mici nu au bugetul pentru a cheltui atât de mult în designul logo-ului. Acesta este motivul pentru care optează pentru a crea logo-uri pe cont propriu. Dar chiar și atunci când faceți acest lucru, trebuie să alegeți o platformă care este ideală pentru abilitățile și nevoile dvs. de proiectare.


Proiectarea unui logo singur necesită creativitate și câteva cunoștințe tehnice de proiectare. Să recunoaștem, nu toată lumea are ambele. Ceea ce este complet bine. În loc să-ți petreci timpul să-ți zguduie creierul, gândindu-te la idei de logo, poți lăsa designerii de logo profesioniști să o facă pentru tine la 99 de designuri. Au o rețea de designeri cu experiență care pot lucra din informațiile pe care le oferiți și pot transforma un logo profesional și creativ pentru dumneavoastră.

Credem că sunt cel mai bun serviciu de design de logo online, deoarece iau din cap proiectarea unui logo de pe mâini și lucrează cu dvs. până când veți obține un logo de care sunteți complet mulțumit.

Cu toate acestea, pentru cei cărora le place să încerce să conceapă un logo singuri, avem sugestii pentru instrumentele pe care le pot utiliza pentru a da drumul.

Cel mai bun software de design de logo: iată câteva opțiuni grozave

 • Adobe Illustrator (PC și Mac)
 • CorelDRAW (PC și Mac)
 • JetA Logo Creator (PC)
 • Affinity Designer (MAC)
 • Inkscape (PC)
 • Adobe Illustrator Draw (iOS și Android)
 • Desygner (iOS și Android)
 • LogoMaker (online)
 • Canva (online)
 • Adobe Photoshop (PC și Mac)
 • Freelogoservices.com (online)
 • Sothink (PC) & încercare gratuită)
 • Summitsoft (online)
 • Laughingbird (online)
 • Looka (online)
 • RelayThat (online)
 • Vectr (Windows și Linux)

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre fiecare dintre aceste softuri și platforme pentru producătorii de logo …

Cel mai bun software de design de logo

Dacă întrebați cei mai mulți designeri profesioniști care este cel mai bun software de design de logo, răspunsul pe care îl oferă este probabil Adobe Illustrator sau Photoshop. Dar din cele două Illustrator este un software care vă oferă o pânză goală cu care puteți face orice. Cu toate acestea, va trebui să știți cum să utilizați software-ul, deoarece are o mulțime de funcționalități care nu pot fi aparente pentru utilizatorii pentru prima dată, dar puteți, desigur, să practicați și să vizionați videoclipuri despre cum să utilizați Illustrator pentru a le învăța..

Adobe Illustrator vă oferă un control complet asupra designului pe care îl faceți. Grila de pixeli vă permite să aliniați și să curățați designul, grila de perspectivă vă permite să adăugați adâncime, în timp ce instrumente precum periile și instrumentul de modelare vă oferă posibilitatea de a crea orice design vă puteți gândi. Din nou, va trebui să știți cum să utilizați aceste instrumente pentru a le folosi pe deplin.

În general, software-ul produce un logo de înaltă rezoluție care poate fi formatat în orice tip de fișier de imprimare pentru utilizare.

De-a lungul anilor, CorelDRAW a evoluat într-un software fiabil pentru design-uri de logo. Instrumentele de editare vectorială pe care le oferă software-ul vă permite să proiectați logo-uri care sunt detaliate și bogate. Aveți numeroase instrumente pentru a vă ajuta să vă urmăriți, să adăugați efecte precum caleidoscopul, umbrele și altele la sigla dvs. Programul nu este prea complicat de utilizat, dar va necesita cunoștințe de fond. Atâta timp cât aveți o idee pentru un logo, puteți utiliza software-ul pentru a-l face viață, cel puțin digital.

La fel ca și în cazul site-urilor web, Wix ușurează pentru utilizatori crearea unui logo cu platforma de creare a logo-urilor Wix. Nu aveți nevoie de experiență în proiectarea pentru ao utiliza. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele mărcii, să identificați industria și veți avea numeroase sugestii pentru logo sub formă de icoane din care să alegeți. Aveți apoi opțiunea de a le personaliza, astfel încât să le puteți face unice pentru marca dvs..

JetA Logo Creator este disponibil pe Windows 7 și versiuni ulterioare și este probabil să fie cel mai ușor software de design de logo pe care îl puteți descărca. Spre deosebire de CorelDRAW și Illustrator, JetA oferă utilizatorilor opțiunea de a utiliza un șablon ca punct de plecare dacă doresc. Are o bibliotecă de 10.000 de forme de vector, precum și sute de șabloane de logo pentru care să începi. Acesta vă oferă instrumente pe care le puteți utiliza pentru a modifica aceste modele după bunul plac. Instrumente precum adăugarea gradientului, strălucire & luciu și lovituri îndrăznețe. Cu instrumentele puteți transforma șablonul într-un logo profesional pentru afacerea dvs..

Când vine vorba de design-uri de logo, probabil sunteți conștienți de importanța artei vectoriale. Majoritatea logo-urilor sunt proiectate în fișiere vectoriale, astfel încât atunci când sunt scalate în sus sau în jos, rezoluția nu este modificată. Affinity Designer vă permite să lucrați cu fișiere vectoriale și să le transformați într-un mediu raster, astfel încât vă este mai ușor să faceți straturi și ajustări la acesta. Instrumentul pentru stilou vă oferă precizie pentru a realiza linii și curbe în mod expert, în timp ce instrumentul pentru frânghie vă oferă curbe netedă de pixeli. Puteți importa toate fișierele de imagine în software și puteți începe să proiectați imediat.

Când vine vorba de proiectarea software-ului cu o mulțime de funcții, credeți că va trebui să scoateți bani. Ei bine, nu cu Inkscape, care este un software gratuit pe care îl puteți descărca pentru crearea logo-ului. Este un software de editare grafică vectorială care vă oferă posibilitatea de a proiecta siglele fără efort. Aveți la dispoziție tone de instrumente pentru a lucra pe măsură ce proiectați, care vă oferă capacitatea de a adăuga text, de a desena și de a manipula forme. În timp ce software-ul produce grafică vectorială scalabilă, puteți exporta fișierul și în alte formate. Platforma este disponibilă pentru Linux, precum și pentru Mac și Windows. Adobe Illustrator Draw este perfectă pentru schițe, ceea ce îl face un instrument excelent pentru a crea logo-uri. Funcționează foarte bine pe iPad Pro sau iPad cu creionul Apple. Dar îl puteți utiliza și pe iPhone (precum și pe dispozitivele Android). Aplicația este ca o mini-versiune a Illustrator pentru iOS. Obțineți tone de caracteristici și instrumente pentru a vă ajuta să vă permiteți să lucrați atât la lucrări de artă cât și la nivel plat. Puteți produce artă vectorială de înaltă rezoluție care poate fi utilizată pe orice material de marketing.

Când vine vorba de utilizarea telefoanelor mobile sau tabletelor, nu veți obține aceleași funcții pe care le-ați oferi cu software-ul de design pe computer. Dar Desygner se apropie de a oferi utilizatorilor tot ceea ce ar avea nevoie pentru a proiecta un logo profesionist în timp. Este echipat cu mii de design și elemente pentru care puteți alege și modifica. Pe lângă aceasta, instrumentele din acesta vă oferă opțiunea de a adăuga diferite elemente, cum ar fi umbre și gradient, în timp ce ascuțirea imaginii. Este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.

LogoMaker este o platformă online care vă oferă control asupra fiecărui element al designului logo-ului. Pentru începători, poate fi dificil să se gândească de unde să înceapă.

Pentru a vă stârni creativitatea, platforma vă oferă sute de șabloane, fonturi și icoane pe care să le parcurgeți. Poți să te joci cu ei și să vezi ce îți place. Puteți crea oricâte logo-uri doriți și veți plăti doar pentru cele achiziționate. Interfața de pe platformă este de bază pentru ca oricine să o poată folosi.

Canva a luat lumea design-ului online prin furtună. Platforma vă permite să proiectați un logo și alte materiale de marketing cu ușurință. Are mii de șabloane diferite, cu care poți alege cu tone de fonturi și culori cu care să te joci. Puteți chiar să vă încărcați propria grafică și să folosiți platforma pentru a o schimba după bunul plac. Este ușor de utilizat și are un proces gratuit de creare a logo-ului, oferind în același timp opțiunea de a debloca instrumentele și elementele sale premium pentru doar 1 USD pe element

Adobe Photoshop este de obicei utilizat pentru a edita imagini. Dar software-ul îți oferă capacitatea de a edita și de a crea logo-uri. Vă oferă funcționalități suplimentare care vă permit să atingeți și să redați graficul creat. Este puțin mai puțin complex decât Illustrator când vine vorba de utilizarea, ceea ce îl face o alegere mai bună pentru începători.

Puteți importa modele sau imagini cu care doriți să lucrați și să creați un logo de la ele.

Freelogoservices.com este o altă platformă online care oferă întreprinderilor posibilitatea de a crea un logo. Este simplu de utilizat, începeți introducând numele companiei și sloganul dvs. menționând în același timp industria respectivă. Apoi, veți avea tone de opțiuni de icoane din care să alegeți pentru a merge cu numele. Apoi ajungi să personalizezi selecția jucând în jurul valorii de culoare, fonturi, adăugând gradient și așa mai departe. Vă oferim opțiunea de a crea un logo unic.

Nu contează dacă aveți nevoie de un logo pentru compania, aplicația sau jocul dvs. mobil, SoThink v-a acoperit. Software-ul are mii de șabloane și elemente care servesc ca un bun punct de plecare pentru oricine caută un logo.

De asemenea, are instrumente precum creion, perie, efect oglindă și așa mai departe, pentru a vă permite să adăugați un element unic și să atingeți designul pe care îl decideți. Puteți schimba culorile și fontul după bunul plac. Platforma nu este la fel de completă ca Adobe Illustrator, dar oferă suficiente instrumente pentru a ajuta începătorii să creeze un logo profesional.

SummitSoft ajută întreprinderile să-și creeze un logo de peste două decenii acum. De-a lungul timpului a evoluat într-una dintre cele mai cuprinzătoare platforme online pentru crearea logo-ului.

Acesta oferă utilizatorilor un control complet al șabloanelor și graficelor pentru a crea un logo care este unic. Există mii de modele cu care să vă uitați și să alegeți pentru a lucra. La sfârșit obțineți proprietatea logo-ului, precum și a fișierelor vectoriale, astfel încât să puteți utiliza așa cum doriți.

Cu peste 200 de șabloane de logo-uri, precum și 200 de elemente de adăugat la logo-ul dvs., LaughingBird este o altă platformă de creare a logo-urilor care funcționează bine pentru oricine care nu are abilități de design..

Nu trebuie să vă creșteți creierele gândindu-vă de unde să începeți cu logo-ul dvs. Șabloanele vă vor ajuta să vă stârnească imaginația, iar opțiunea de text și efecte speciale vă oferă o mulțime de lucru cu modificarea logo-ului. Costul utilizării software-ului este o taxă unică de 37 USD și puteți edita logo-ul nelimitat cu ajutorul acestuia.

Looka este una dintre cele mai inovatoare platforme de design de logo care folosește AI pentru a vă ajuta în proiectarea unui logo. AI-ul folosește fonturile, culorile și stilul selectat pentru a vă oferi idei de logo-uri pe care oamenii ar prefera să le utilizeze preferințele setate. Practic, face cea mai mare parte din proiectare pe baza preferințelor setate și vă oferă opțiuni din care să alegeți.

Deși acest lucru este excelent pentru începători, platforma nu permite prea multe personalizări după ce designurile sunt realizate de AI, ceea ce poate fi o problemă pentru oricine dorește să intre și să schimbe logo-ul.

RelayThat vă permite să colaborați cu echipa dvs. pentru a crea un logo unic pentru afacerea dvs. Trebuie să proiectați logo-ul folosind tone de șabloane diferite și opțiuni de personalizare. Apoi, puteți împărtăși designul pe care l-ați creat cu alții din echipa dvs., oferindu-le acces pentru a face modificări. Acest lucru permite o modalitate simplă pentru întreaga echipă de a colabora la crearea logo-ului. Funcționează bine pentru oricine nu este prea priceput cu designul și are nevoie de contribuții din partea celorlalți.

În plus, RelayThat vă permite să configurați imagini de dimensiuni perfecte pentru toate formularele de social media pe fiecare articol pe care îl împărtășiți cu logo-ul și marca de față și centru.

Vectr este o platformă de design de logo care poate fi utilizată online sau o puteți descărca pentru Windows, Linux sau Chromebook. Este gratuit de utilizat și vă permite să editați grafică vectorială. Veți avea control asupra diferitelor elemente ale graficii, astfel încât să puteți personaliza complet după bunul plac. La sfârșit, veți rămâne cu un fișier vectorial al logo-ului dvs., astfel încât să îl puteți utiliza pentru materiale de marketing. De asemenea, este ușor de utilizat cu funcționalități utile, dar nu prea complexe.

Atunci când alegeți software-ul potrivit pentru creatorul de logo pentru nevoile dvs. de proiectare, doriți să luați în considerare următoarele:

În timp ce majoritatea software-ului de proiectare va avea elementele de bază, cum ar fi oferirea capacității de a schimba fontul, culoarea și elementele simple din logo-ul pe care doriți să îl analizați caracteristicile suplimentare specifice software-ului. De exemplu, Adobe Illustrator are o mulțime de instrumente care nu pot fi prezente în alte programe software care vă oferă posibilitatea de a clarifica pixeli și de a vă asigura că sigla este cât mai lină posibil..

Trebuie să acordați o atenție deosebită caracteristicilor și dacă este sau nu ceva care ar fi util pentru afacerea dvs..

Dacă este prima dată când utilizați software de proiectare, interfața va fi foarte importantă. Vrei să te asiguri că îl înțelegi și îl poți folosi pe deplin, astfel încât să obții cât mai mult din logo-ul pe care îl creezi.

Nu are rost să folosești software-ul pe care nu înțelegi complet cum îl folosești. Poate doriți să consultați ghidurile online atunci când ați redus selecția pentru a dezvolta o mai bună înțelegere a interfeței software-ului selectat.

Veți găsi costurile software-ului de proiectare pentru a varia foarte mult. Dacă costul vă preocupă, asigurați-vă că faceți un buget și respectați-l.

Sunteți sigur că veți găsi software care să se potrivească bugetului dvs. de la total gratuit la câteva sute de dolari. Trebuie doar să fiți pregătiți să pierdeți din funcții și din punct de vedere al utilizării, cu atât mai ieftin.

Există un software de design de logo pentru fiecare tip de designer de la începător, care dorește doar software-ul pentru utilizare unică pentru experți care folosesc software-ul pentru cariera lor. În funcție de cunoștințele și capacitatea dvs. de proiectare, trebuie să vă dați seama ce software este cel mai potrivit pentru dvs..

Multe platforme online vă oferă opțiunea de a crea un logo înainte de a efectua plata sau software vă permit să descărcați versiuni de încercare, astfel încât să le puteți testa. Asigurați-vă că faceți asta dacă aveți probleme în selectarea unuia.

Logo-ul companiei dvs. va fi identitatea din spatele mărcii dvs. Asigurați-vă că creați unul care este profesionist, captivant și unic. Este un lucru pe care îl puteți face cu platformele și software-ul pe care le-am menționat în lista noastră, dar dacă nu sunteți sigur că îl puteți scoate, 99Designs ar putea fi o opțiune mai bună dacă este doar un proiect unic..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map