Kako povećati stopu konverzije: poboljšati konverzije web stranica odmah!

Dobiva li vaša web lokacija dobar promet, ali ne uspijete ove posjetitelje pretvoriti u kupce?


Možda radite stvari pogrešno ili možda postoje stvari koje ne radite ispravno ili čak niste ni svjesni načina za povećanje stope konverzije na vašoj web stranici.

Ovdje prikazane infografike trebale bi vam pomoći da se upoznate sa jednostavnim, ali učinkovitim načinima za povećanje stope konverzije.

Evo kako povećati stopu konverzije

Povećajte stopu konverzije

 1. Poboljšajte dizajn, navigaciju i arhitekturu web lokacije
 2. Koristite responzivan ili mobilni prijateljski web dizajn
 3. Usredotočite se na pravu publiku kako biste masovno poboljšali pretvorbu
 4. Napravite personalije svog kupca
 5. Poslužujte relevantne i privlačne sadržaje
 6. Provedite A / B testiranje za povećanje stope pretvorbe
 7. Pišite primamljive naslove
 8. Koristite snažan poziv na akcije
 9. Optimizirajte obrasce za hvatanje olova
 10. Iskoristite društvene mreže
 11. Uključite pozitivne izjave i kritike

Kako povećati stopu konverzijeInfografska ljubaznost StartBloggingOnline.com

Kako povećati stopu konverzije

Nema ništa loše u tome što web lokaciju, posebno odredišnu stranicu, učinite atraktivnom. Ovo je čak neophodno za privlačenje pažnje vaših potencijalnih kupaca. Samo pripazite da se vrijeme učitavanja vaše web lokacije ne uspori dok to činite.

Također je važno provjeriti je li lako obilaziti vaše web mjesto. Izbornici i poveznice trebaju biti jasno izloženi. Izgled i boje ne bi trebali biti zbunjujući. Gumbe i veze treba lako uočiti i kliknuti.

Što je više moguće, korisnici više ne bi trebali klizati niže da bi vidjeli najvažnije sadržaje web mjesta. Sve važno već bi trebalo biti predstavljeno na vrhu. Veze na stranice proizvoda, gumbi za prijavu te istaknute ponude ili ponude trebaju biti vidljive.

Uz to, smanjite ometanje početne stranice. Što je više moguće, izbjegavajte da na odredišnoj stranici sadrže oglase treće strane i animirane slike ili najave.

Činjenica je da je više korisnika interneta sada bazirano na mobilnim uređajima, tako da samo ima smisla vašu web lokaciju učiniti pogodnom za pregledavanje putem mobilnih uređaja. Očekuje se da će jaz između mobilnih i desktop korisnika interneta tijekom godina čak porasti..

Tvrtka koja odbija olakšati kupcima mobilni Internet gotovo je propala!

Pridružite se BESPLATNOJ obuci

Želite li naučiti kako napraviti 6 autoritetskih web stranica?

Pridružite se ovom besplatnom treningu za…

 • Napokon imaju provjerenu metodu za pronalaženje profitabilnih niša
 • Pristupite nepromišljenoj metodi istraživanja ključnih riječi
 • Saznajte kako dodijeliti kvalitetu sadržaja
 • Naučite kako izgraditi veze s bijelim šeširom na vaše web mjesto bez glavobolje

Morate biti jasni i specifični za svoje ciljno tržište. Morate se upoznati sa svojim ciljanim kupcima i biti svjesni njihovih potreba, želja i interesa. Isto tako, budite sigurni da nudite sadržaje s kojima se lako mogu povezati. Unesite detalje, činjenice i nijanse koje potiču veze.

Sadržaj je važan i jako je važan. Obavezno ponudite sadržaj koji nije samo za potrošnju tražilica. Vaš bi sadržaj trebao uključivati ​​stvarne ljude kao što bi trebao biti čitljiv, relevantan i svjež, osim uobičajenih strateški pozicioniranih relevantnih ključnih riječi i autoritativnih veza. Također bi trebao biti napisan tonom i jezikom koji odgovara ciljnoj publici.

A / B testiranje ili odvojeno testiranje jedna je od najprihvatljivijih metoda za poboljšanje stope konverzije. Samo je nesretno što ga mnoge kompanije dobro ne koriste. Studija o stopi konverzije tvrtke Econsultancy kaže da samo 44% tvrtki koristi A / B testiranje u optimizaciji svog marketinga i poslovanja.

Obrasci za hvatanje dugih olova imaju zastrašivanje kupaca. Zbog toga mora biti kratak i jednostavan. Primjerice, obrazac za prijavu računa koji traži mnoštvo detalja, uključujući porezne identifikacijske brojeve ili brojeve socijalnog osiguranja, potencijalne će kupce lako otjerati.

Ako je neizbježno imati dugi obrazac, razmislite o tome da ga napravite u dva koraka ili samo dopustite korisniku da popunjava ostale pojedinosti nakon što je račun već kreiran. Štoviše, pomaže u korištenju padajućih izbornika i potvrdnih okvira.

Ne zaboravite iskoristiti snagu društvenih medija. Platforme društvenih mreža omogućuju vam da dosegnete više potencijalnih kupaca i na tom putu steknete povjerenje. Također je preporučljivo dopustiti kupcima da se prijave ili prijave na vašu web stranicu ili internetsku trgovinu pomoću korisničkog imena i zaporke za društvene mreže.

Uz to, učinite da kupci djeluju kao vaši suptilni oglašivači puštajući ih da dijele o svojoj kupnji (iz svoje trgovine) na Twitteru, Facebooku i drugim platformama društvenih medija.

Besplatna domena s hostingom

Čak i oni koji su obično sumnjičavi prema informacijama objavljenim na mreži, ne odbacuju lako izjave kupaca ili kritike objavljene na web stranicama. Zato uvelike pomaže u objavljivanju recenzija ili komentara koji izražavaju povoljne povratne informacije ili čak pohvale.

Oni mogu pomoći u stvaranju osjećaja povjerenja. Ako je moguće, ovi se komentari mogu povezati s računima društvenih medija onih koji im daju, kako bi poslužili kao dokaz da ti svjedočanstva kupaca nisu izmišljena..

Loša stopa pretvorbe problem je s kojim se susreću mnoge internetske tvrtke. Važno je, međutim, naglasiti da postoje neke stvari koje se mogu učiniti za rješavanje ovog problema. Ove metode povećanja stope konverzije nisu čak ni komplicirana ili napredna rješenja koja zahtijevaju značajne dodatne troškove. Većina vlasnika tvrtki trebala bi ih biti u mogućnosti implementirati i povećati stopu konverzije bez previše problema.

izvori

 • https://searchengineland.com/3-crazy-ppc-cro-hacks-boost-conversion-rates-right-now-220497
 • https://www.truconversion.com/blog/conversion-rate-optimization/100-crazy-cro-hacks-to-boost-conversion-rate-right-now/
 • https://neilpatel.com/blog/8-techniques-thatll-double-your-google-adwords-conversion-rate/
 • https://econsultancy.com/why-are-conversion-rates-so-low-infographic/
 • https://www.elegantthemes.com/blog/tips-tricks/10-simple-hacks-to-boost-ecommerce-conversions-immediately
 • https://wearegrow.com/increase-website-conversion-rates/
 • https://www.comscore.com/Insights/Blog/Number-of-Mobile-Only-Internet-Users-Now-Exceeds-Desktop-Only-in-the-U.S
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map