Kako dodati košarico na spletno mesto: Priročnik za enostavno e-trgovino

dodajte nakupovalni voziček na svoje spletno mestoDodajanje nakupovalnega vozička spletnemu mestu je bilo nekoč skoraj nemogoča naloga povprečnega lastnika spletnega mesta, ki je hotel spletno trgovino dodati na novo zgrajeno spletno mesto.


Današnja nakupovalna vozička so pretvorila zmedeno kodo, orodja za povezovanje strani in obdelavo plačil v hiter in enostaven postopek.

Za pripravo spletne trgovine boste morali pripraviti malo dela. Zato je razumevanje delovanja spletnega nakupovalnega vozička na zadnji strani spletne nadzorne plošče lahko veliko prednost.

Izbire spletnih nakupovalnih vozičkov je veliko. Medtem ko je osnovna predpostavka za njimi enaka, vendar poiščite vtičnik za nakupovalni voziček, ki vam nudi najboljše funkcije, ki jih potrebujete za rast spletnega podjetja, hkrati pa je dovolj preprost, da potencialnega kupca ne odložite, ali se kdaj odločite za prodajo vaše spletno mesto na.

Če želite hiter odgovor, nam je všeč 3dCart, ki ga je mogoče namestiti neposredno na WordPress spletno mesto prek vtičnika, vendar je spodaj več možnosti.

Kaj se zgodi, ko košarico dodate na svoje spletno mesto?

Veliko platform za nakupovalne vozičke je zelo enostavno namestiti, tudi za začetnike. Ne glede na to, ali ste novomeški samostojni graditelj spletnega mesta ali začarani tehnični navigator, boste lažje razumeli, kako točno deluje nakupovalni voziček..

Ko želite nekaj kupiti v trgovini, zaslonska okna pritegnejo vašo pozornost. Ko ste v trgovini, se lahko ogledujete. Blagajna poskrbi za denar in vrečke nakupi, preden odidete iz trgovine. Najbrž ne opazite tistega prostora za zaledje, v katerem je vse lepo blago urejeno.

Košarica za spletno stran deluje skoraj enako, kot deluje trgovina z opeko in malto. Vtičniki nakupovalnih košaric imajo tudi prikazno okno, trgovino in zadnji prostor. Operacije v vsakem odseku vaše spletne trgovine so zapisane v kodi na nadzorni plošči vašega spletnega mesta.

Pridružite se BREZPLAČNEMU usposabljanju

Ali se želite naučiti, kako sestaviti 6 mest organa za slike?

Pridružite se temu brezplačnemu usposabljanju…

 • Končno imajo preizkušeno metodo za iskanje donosnih niš
 • Pridobite dostop do brezhibne metode raziskovanja ključnih besed
 • Naučite se, kako oddajati kakovostno vsebino
 • Preberite, kako zgraditi povezave z belim klobukom na vaše spletno mesto brez glavobolov

Vaša armaturna plošča deluje kot zadnji prostor, kjer se izvaja vse delo v zakulisju, preden vaše stranke vidijo lepo prikazane izdelke na sprednjih straneh vaše spletne trgovine. Nakupovalne strani so povezane skupaj s programskim jezikom, kot je PERL ali JavaScript.

Vaše stranke bodo bolj nagnjene k nakupu v vaši spletni trgovini, ko bodo vedele, da je varno. Prepričajte se, da vaša nakupovalna platforma deluje na SSL, kar je kratica za zaščiten sloj vtičnic.

SSL šifrira plačilne podatke vašega kupca, kot je koda, tako da hekerji med transakcijo ne morejo vknjižiti svojih osebnih podatkov. Oglejte si ta video, če želite bolje razumeti, kako deluje SSL:

Vedeli bodo, da je vaše spletno mesto varno, če se začne s https: //. “S” po http sporoči kupcu, da je vaše spletno mesto varno.

Odprti boste morali račun trgovca, kot je PayPal, ki deluje kot vaš račun trgovca in prehod za plačilo. Trgovski račun hrani denar med transakcijami, preden se ga preseli kupcu ali prodajalcu. Prehod za plačila je spletni mehanizem za obdelavo plačil s kreditnimi karticami.

Ko kupec pritisne gumb za nakup enega od vaših izdelkov, nakupovalna košarica plačilo pošlje na prehod. Gateway najde pravilno podjetje za izdajo kreditnih kartic in pošlje zahtevo, da kreditno kartico zaračuna za celoten znesek nakupa. Družba s kreditnimi karticami potrdi račun in sprejme odločitev o odobritvi ali zavrnitvi bremenitve. Če kartica ni odobrena, vam vrne sporočilo, v katerem vam sporoči, zakaj je ni bilo mogoče obdelati.

Če je strošek odobren, prehodnik pošlje sporočilo, da je denar mogoče nakazati, in nakupovalni voziček sporoči, da je bila transakcija uspešna. Prehodnik ustvari zahtevo na račun trgovca v trgovini, ki prosi kreditno kartico, da doda sredstva na račun trgovca. Običajno lahko do svojega denarja dostopate v 3-7 dneh.

Kako dodati košarico na svoje spletno mesto

Vtičniki spletnega nakupovalnega vozička namesto vas opravijo večino nalog, vendar boste morali vseeno nastaviti strani na svojem spletnem mestu in upravljati svoje izdelke. Dovolite približno eno uro, da se vaša trgovina v celoti postavi. Nekaj ​​minut bo trajalo, da upravljate svoj zalog po prvotni namestitvi.

Brezplačna domena z gostovanjem

Vaša nakupovalna platforma vas bo usmerila na povezavo in kliknite, da začnete namestitev nakupovalne košarice. Ko prejmete sporočilo, da je namestitev končana, boste morali nastaviti strani svojih trgovin. Tukaj je nekaj stvari, ki jih boste morali nastaviti:

 • Izdelki
 • Oblikovanje v trgovini
 • Oblika procesa nakupa
 • Obdelava plačil
 • Stroški pošiljanja in možnosti

Običajno imate na izbiro nekaj gumbov, ki jih bodo stranke lahko kliknile. Lahko uporabite gumb, ki piše “kupi” ali “dodaj v košarico” ali kaj drugega.

Ta video prikazuje, kako na spletno mesto dodati košarico Paypal. Če platforma nakupovalne košarice ne stori za vas, v tem videoposnetku je razloženo, kako pridobiti kodo HTML za gumb za nakup in jo kopirati in prilepiti na strani izdelkov. Velikost in barvo gumba lahko spremenite. Lahko ste tudi kreativni in uporabite drugo sliko kot gumb, na primer znak dolarja ali nakupovalni voziček.

WordPress je ena izmed najbolj priljubljenih platform za spletna mesta in bloganje. WordPress je razvil enostaven nakupovalni voziček WordPress, ki je enostaven za uporabo za vaše spletno mesto.

Ena najlepših lastnosti te nakupovalne košarice je, da lahko dodate gumb za dodajanje v košarico za svoj izdelek v katero koli od svojih objav, strani ali stranskih vrstic. Ta vtičnik se lepo prilega dodatku NextGen Photo Gallery, tako da lahko fotografije iz svoje galerije slik potegnete in uporabite za svoje strani izdelkov.

Če nameravate svoje izdelke prodati na mednarodni ravni, lahko uporabite tudi vtičnike za prevode v 14 različnih jezikih.

Če iščete dodatne funkcije, ko na spletno mesto dodate nakupovalno košarico, je na voljo dobesedno na stotine drugih vtičnikov nakupovalnih košaric. Tu je nekaj priljubljenih možnosti:

 • Shopify
 • Kvadratna spletna trgovina
 • Volzija
 • Zoey Commerce
 • Pinnacle Cart
 • Trgovec Miva
 • Magento
 • 3dcart
 • BigCommerce
 • SparkPay Builder spletne trgovine
 • LemonStand
 • Trgovina
 • ShopSite
 • PrestaShop
 • WooCommerce

Pridobivanje vseh najboljših funkcij, ko dodate košarico na svoje spletno mesto

kako dodati košarico na spletno mestoPlatforme za elektronsko poslovanje imajo veliko konkurenco, zato funkcij ne manjka in seznam se ves čas širi. Tu je nekaj funkcij, brez katerih večina lastnikov spletnih trgovin ne more živeti.

Slike izdelka: vse spletne platforme vam omogočajo dodajanje slik, vendar večina ljudi želi jasno videti, kaj kupujejo. Želeli boste imeti možnost spreminjanja velikosti slik, da bo vaš izdelek prikazan na najboljši možni način. To pomeni, da ga boste želeli narediti dovolj velikega, da ga stranke jasno vidijo, ne da bi prevzeli celoten dizajn strani. Strankam je všeč tudi funkcija povečave, tako da lahko jasno vidijo podrobnosti.

Enostavnost: če imate izdelek za prodajo, ga želite odpreti v spletu, kjer ga bodo kupci lahko hitro videli. Platforma nakupovalnega vozička, ki traja več kot eno uro, verjetno ni vredna vašega časa, še posebej, če imate na prodaj le nekaj izdelkov.

Prijazno iskalnikom: vaš marketinški načrt bo korak pred igro, če vaša nakupovalna košarica nastavi strani z izdelki, ki omogočajo trgovino, kar mnogi od njih počnejo. Ta funkcija pomeni, da bo vaše spletno mesto enostavno indeksirano na vseh iskalnikih.

Ocene izdelkov: vaše stranke imajo večjo verjetnost, da bodo zaupale vašemu spletnemu mestu in kupile vaše izdelke, če bi jih imeli drugi kupci radi. Izdelek, ki ima na desetine najbolj ocenjenih mnenj potrošnikov, bo preprosta izbira za kupca, ki je na ograji glede nakupa.

Iskalno polje: morda se zdi presenetljivo, kako učinkovito lahko je preprosto orodje, kot je iskalno polje, za prodajo predmeta. Večina kupcev ima precej dobro predstavo o tem, kaj želijo. Iskalno polje jih hitro namesto po strani na straneh izdelkov hitro pripelje do izdelkov, ki jih iščejo. Ta funkcija je “obvezna” za vse, ki prodajajo številne vrste izdelkov.

Kuponi in popusti: skrajno kuponiranje ni samo za trgovine z živili. Pojavilo se je veliko novih spletnih mest, ki iskalce kuponov usmerjajo na spletna mesta za pogodbe, kot je Groupon. Live Social, RetailMeNot, Offers.com in Google Deals. Morda želite, da se vaše spletno mesto integrira s temi diskontnimi mesti, tako da boste lahko razširili svojo bazo strank. Vaša nakupovalna košarica bo morda lahko dodala tudi popuste in kupone.

Analitika in poročanje o prodaji: Edini način, da veste, ali zaslužite, je analiziranje rezultatov in spremljanje prodaje. Če se izdelek ne prodaja, ga boste morda želeli potegniti v prid privlačnejšemu izdelku. Vaša nakupovalna košarica je morda opremljena s to funkcijo ali pa se lahko lepo poveže z Googlovimi analitiki. Prav tako je lepo, če lahko preprosto izvozite svoja poročila o prodaji.

Integracija z drugimi poslovnimi orodji: za prodajalce z velikim obsegom prodaje je koristno, da spletno nakupovalno košarico povežete s Quickbooks ali podobnim računovodskim programom. Če želite narediti močno trženje e-pošte, bo smiselno najti vtičnik za nakupovalni voziček, ki zlahka posega v platforme za e-trženje, kot je Constant Contact.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map