EIG Web Hosting Review 2020: mai multe probleme decât pluse?

1997 a început începutul a ceea ce ulterior s-ar dovedi un gigant de gazduire web inegalabil. Hari Ravichandranm, fondatorul grupului internațional de anduranță (EIG), a numit pentru prima dată business-ul său BizLand doar pentru a-l redenumi Endurance mai târziu, după ce a ieșit din crash-ul punct com din 2000. Deschizându-se exact când boomul dotcom a explodat, a sculptat o nișă. pentru compania sa chiar de la debut.


În calitate de CEO, viziunea sa a devenit curând clară – achiziționarea de mici companii de găzduire web viitoare sub banner-ul companiei sale, finanțarea acestora și recondiționarea acestora, dacă este nevoie, dar lăsându-le să funcționeze autonom sub numele lor inițial.

În prezent, EIG nu este doar acasă la peste șaizeci de companii de găzduire web; găzduiește peste 2500 de angajați. În afară de aceasta, are un repertoriu al celor mai cunoscuți furnizori de găzduire web. Unele dintre companiile de găzduire EIG includ HostGator, BlueHost, GoDaddy, iPage, FatCow, HostMonster Small Orange, pentru a menționa doar câteva. Interesant este că modul lor de operare în achiziții este o preluare silențioasă, ceea ce face aproape imposibil de știut ce companie de găzduire web se află sub umbrela EIG.

Pe lângă gazduirea web, EIG și-a extins serviciile în alte spații precum soluții tehnologice și crearea de aplicații de afaceri. Astfel că s-au poziționat strategic pe piață, s-au pregătit să se extindă și să crească industria de găzduire web și probabil să ducă totul la un nivel cu totul nou.

În această recenzie de găzduire web EIG, dezvăluim mult mai multe despre care majoritatea nu au știut încă despre EIG

Evaluarea noastră despre EIG

4/5

EIG Review

găzduire web eigAchiziția de alte companii a Endurance s-a tradus la furnizarea de mai multe servicii de găzduire web, mai multă varietate, precum și mai multe oferte specifice de nișă, de la web hosting la soluții tehnice până la soluții de afaceri și multe altele. Mai târziu, veți afla despre ofertele lor de top.

Până în prezent, compania are aproximativ 4,2 milioane de utilizatori înregistrați în întreaga lume, iar numărul crește exponențial. În plus, este listată pe NASDAQ ca EIGI, o companie comercializată public din 2013. Cu astfel de realizări, nu ați avea motive convingătoare să nu vă bazați pe EIG.

Deși compania a suferit mai multe întreruperi majore în trecut, care au afectat puternic utilizatorii și au afectat serviciile sale de găzduire web, mogul a avut întotdeauna o prezență constantă pe twitter care chiar în acele vremuri a ajutat la explicarea problemei și la menținerea utilizatorilor la curent cu progresele lor în rezolvând-o.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

De exemplu, în timpul întreruperii din 2013, directorul serviciului de clienți al HostGator, Joshua Martin, a fost pe twitter răspunzând întrebărilor utilizatorilor una câte una și asigurând publicului angajamentul continuu al EIG de a oferi un serviciu de găzduire web excepțional, în ciuda regăsirii..

Pentru gama largă de servicii de găzduire web, prețurile s-au făcut pentru a se potrivi fiecărei companii și altor utilizatori și astfel veți găsi cu siguranță un produs care să corespundă nevoilor dvs. de găzduire.

Revizuirea EIG: pro & contra

Soluții diverse

Până în prezent, EIG domină spațiul de găzduire web și, după cum veți vedea mai târziu, au o linie de soluții diverse de găzduire web oferite prin brandurile lor suficient pentru a se potrivi tuturor tipurilor de companii și a altor utilizatori. Ei bine, dincolo de asta, mai au o serie de alte mărci sub curea, care oferă în mod special soluții tehnologice pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Unele dintre servicii includ servicii SEO (SEOGears), găzduire web Windows (Easy CGI), servicii de design (webzai), înregistrare de domenii (Directi) și multe altele..

Nu uitați să menționați aplicațiile lor de afaceri, cum ar fi App Machine și Business On Tapp, adresate atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru medii

Domeniu gratuit cu găzduire

Eco-friendly

Majoritatea gazdelor web sub umbrela EIG au devenit verzi. Endurance se angajează să compenseze amprenta lor de carbon. Au investit în parcuri eoliene uriașe din Texas, care îi alimentează atât pe ei cât și pe filialele lor. În plus, au achiziționat credite pentru energie eoliană pentru companiile lor gazdă ecologică, precum și pentru ei înșiși.

Cu filiale precum Hostgator care își administrează serverele pe 130% din energia eoliană regenerabilă, EIG este clar stabilit pe calea energiei verzi.

Satisfactia angajatilor

Majoritatea companiilor pun accentul pe utilizatorul final, fără a se ține prea mult seama de personalul care conduce procesele. Endurance are clar o strategie pentru păstrarea angajaților. Mențineți angajatul fericit, facilitând un mediu de lucru bun și echilibrându-și munca și viața.

Mai importantă decât jocurile și prânzurile și băuturile gratuite este grija pentru familiile angajaților lor, creșterea carierei și avansarea educațională. Pentru a afla mai multe despre cultura lor, vizionați videoclipul de mai jos:

Reputație de marcă

Există întotdeauna câteva lucruri de care te bucuri când lucrezi cu un brand de top, cum ar fi EIG. Nu se știe exact câte mărci deține compania, dar linia de bază este că dețin zeci de mărci, printre care foarte cunoscutele HostPapa, BlueHost, Go Daddy și multe altele.

Cu o bază de abonați în valoare de peste 4,5 milioane de abonați, nu există toate motivele pentru a nu se îndoiește de reputația lor de furnizor solid de găzduire web.

Defalcări ocazionale

Una dintre cele mai mari plângeri care afectează EIG este fiabilitatea serviciilor sale. De la întreruperile majore care au afectat compania nu cu mult timp în urmă la migrarea serverelor, care la rândul lor determină deteriorarea vitezei și funcțiilor gazdelor web. Unii consumatori continuă să plece de la întreruperile majore din 2013 și 2014, ceea ce le-a costat foarte mulți bani și au durat mult timp pentru rezolvare. Acest lucru a provocat panică și nemulțumiri în rândul utilizatorilor, considerând că acestea sunt două dintre cele mai mari și mai populare mărci de găzduire web sub EIG.

Asistență client fiabilă

Ca una dintre cele mai mari companii de găzduire web din lume, asistența pentru clienți este de așteptat să fie o prioritate. Utilizatorii mărcilor de găzduire web EIG raportează mai puțin decât lucruri măguloase despre asistența clienților pe care o primesc de la unele companii de găzduire web. Aceasta include timpii de așteptare îndelungate pe telefoane, bilete de asistență prin email care nu au primit răspuns până la 3 până la 7 zile și răspunsuri necunoscute, necunoscute din partea personalului.

Provocări similare pe toate gazdele web

Cu toate că o mulțime de gazde web este un lucru minunat pentru companie (înseamnă că nu pierd niciodată un client), înseamnă că un client care părăsește o gazdă EIG se confruntă cu aceleași probleme oriunde vor migra, pentru că probabil sfârșește pe o altă platformă EIG.

Este un fapt bine cunoscut în lumea găzduirii web că poți scăpa de o gazdă web EIG doar pentru a cădea în mâinile altuia. Acest lucru se întâmplă mai ales pentru că toate achizițiile companiilor de găzduire ale EIG rămân preluări silențioase.

Din păcate, utilizatorii care nu știu vor întâmpina aceleași probleme în ceea ce privește fiabilitatea, viteza și serviciul pentru clienți pe noul furnizor de găzduire web, lăsând clientul în aceeași situație..

Ofertele de top ale Endurance International Group

Printre caracteristicile excepționale ale EIG se numără varietatea pe care o oferă, deoarece, ei bine, găzduiesc sute de mărci care oferă o gamă largă de servicii. Acestea oferă ceva pentru toată lumea, de la întreprinderile mici la giganții corporativi. Aceasta include hostingul VPS partajat, dedicat, cloud și distribuitor. Și aveți garanția de a găsi ceea ce vi se potrivește bugetului, indiferent dacă doriți cele mai reduse pachete sau produse premium de găzduire.

O multitudine de servicii de găzduire web pe care le oferă prin intermediul companiei lor asigură fiecărei afaceri sau proprietari de site-uri web aspirante să aibă un loc în care să-și lanseze site-ul.

Fiind la fel de diverse pe cât sunt, EIG performează de asemenea destul de bine când vine vorba de aspecte software. De fapt, întreaga familie Endurance ar putea fi denumită familie de tip open source. Începând cu anul 2013, compania a condus o bibliotecă de scripturi numită Mojo Marketplace, similară cu Softaculous sau Fantastico.

Unul dintre motivele principale este acela de a permite utilizarea de programe open-source pentru non-dezvoltatori. Pentru a adăuga acest lucru, rețineți că o mare parte din mărcile lor sunt de fapt companii de găzduire LAMP care utilizează CentOS. De parcă acest lucru nu ar fi suficient pentru ei, ei au mers chiar și nu doar să finanțeze, ci și să participe la conferințe care acoperă limbajul open source.

Cu destul de multe dintre cele mai bune companii de gazduire web EIG ca gazde verzi, se pare că compania este preocupată de emisiile lor de carbon. Studiile au arătat că 1390 de kilograme de dioxid de carbon eliberate în atmosferă sunt realizate anual de pe serverele companiei de găzduire web. Se lovește de acorduri cu utilizatorii atunci când sunt asigurați că activitățile lor nu contribuie la deteriorarea lumii noastre.

Verdictul

Directorul general al EIG, Hari Ravichandran, și-a văzut viziunea îndeplinită. Din puținul pe care l-a investit, a făcut o gigantică dinastie de găzduire web, cucerind în timp ce merge. Cu o asemenea amploare în afaceri, ar fi păcat să vezi că toată munca excelentă realizată de EIG de-a lungul anilor se transformă în praf din cauza problemelor modificabile, cum ar fi suportul de găzduire EIG, întreruperile și oprirea.

Adevărul este, pe măsură ce serviciile de găzduire ale eig-urilor au crescut, la fel și cele ale unei multitudini de alte companii care nu sunt afiliate la acesta. Concurența este doar rigidă și aspră. Pe măsură ce mai multe companii și persoane au nevoie de servicii de găzduire web, cu atât mai multe companii apar pentru a satisface această nevoie. Dar, datorită unor mărci precum HostPapa, Endurance a rămas o forță de luat în calcul în spațiul de găzduire web.

Pentru cei care ar putea dori să beneficieze de cele mai bune servicii de găzduire web EIG, HostGator este cel mai bun pariu. Așteptați-vă mult mai mult de la ei în ceea ce privește găzduirea web, care sigur vă va duce afacerea la nivelul următor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map