HostPapa Review 2020: Papa livrează sau nu?

Cu mii de furnizori de găzduire web pândind în cyberspace, este ușor să fii copleșit și pierdut într-o mare de evaluări și comparații. Există o mulțime de opțiuni și funcții diferite care încep să se estompeze și par la fel.


Logo-ul HostPapaCu atât de multe lucruri se întâmplă, este ușor de văzut de ce o mulțime de oameni se opresc în procesul de luare a deciziilor.

O altă problemă în acest sens este că locurile care se compară site-urile între ele tind să ofere recenzii foarte puțin adânci, care evidențiază doar câteva caracteristici diferite, așa că, chiar și după ce ai făcut cercetarea, rămâi cu întrebări..

HostPapa este un serviciu de găzduire web complet oferit, cu servicii pentru clienți de top, cu asistență non-stop și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Înlătură misterele și oferă un ghid cuprinzător cu tot ce trebuie să știți despre HostPapa ca gazdă web. M-am străduit să răspund la orice întrebare posibilă.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Cu accentul reînnoit al societății asupra vieții verzi și sustenabilității, este bine să aflăm că HostPapa a fost una dintre primele companii de găzduire web care a inclus tehnologia ecologică.

O revizuire a companiei arată că HostPapa promovează dezvoltarea și utilizarea energiei eoliene și solare. Pentru a-și demonstra în continuare angajamentul față de energia ecologică, HostPapa achiziționează certificate de energie ecologică pentru a compensa toată puterea pe care o folosesc în centrele de date și birourile lor.

În afară de angajamentul lor solid de a ne păstra mediul înconjurător, aici sunt cele mai importante lucruri pentru care să știți despre companie.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Gazda Papa a fost fondată în 2006, așa că au fost în jur de o perioadă de timp rezonabilă. Sunt o platformă web de servicii complete, care oferă achiziții de domenii, găzduire web și construirea de site-uri, așa că, dacă există un lucru pe care îl știu, este modul de găzduire a unui site web. Se ocupă de întreprinderile mici, cu prețuri competitive și caracteristici ușor de utilizat.

HostPapa se străduiește să ofere tuturor clienților lor un pachet de găzduire care este susținut de funcții. Toată lumea primește un serviciu de clienți personal, de clasă mondială. Sunt o companie cu capital privat, deci proprietarul are libertatea de a lua decizii cu utilizatorii finali în minte, în loc de linia de jos. Aceștia se angajează să ofere cea mai înaltă durată posibilă și securitate și își doresc asistența clienților să ofere expertiză tehnică și empatie.

De-a lungul anilor, această strategie i-a dus la o creștere a creșterii. În ciuda acestui fapt, își doresc în continuare ca fiecare client să fie un membru al vieții familiei HostPapa, astfel încât să investească în clienții lor.

Ca parte a acestei recenzii de hosting HostPapa, aruncăm o privire la unele dintre argumentele pro și contra ale platformei lor.

Hostpapa nostru analizează argumente pro și contra

Migrare gratuită

Clienții HostPapa se vor bucura să obțină migrația gratuită a WordPress sau a oricărui CMS de la gazda existentă. Tehnicii sunt bucuroși să vă ajute să vă transferați site-ul fără probleme, dificultăți sau timp de inactivitate inutil. Odată configurat, învățarea utilizării cPanel este rapidă și simplă.

Angajament ecologic

HostPapa este mândru de a fi lider în practicile de afaceri sustenabile. HostPapa a fost una dintre primele companii de găzduire web care a devenit ecologică. Ei cred că fiecare dintre noi trebuie să ne facă parte pentru a ne menține pământul sănătos pentru această generație și pentru cei care vor veni. HostPapa consideră că, prin readucerea energiei curate echivalente în lumea noastră, acestea își reduc amprenta de carbon și susțin resursele de energie regenerabilă.

Domeniu gratuit cu găzduire

Dar acest lucru înseamnă că nu oferă opțiunea de găzduire dedicată serverului. Pentru a reduce impactul lor asupra mediului, în schimb, acestea oferă gazduire server privat privat partajat și virtual.

De asemenea, găsesc alte modalități de a-și susține angajamentul față de mediu. HostPapa își desfășoară activitatea în mare parte cu energie regenerabilă. Au cumpărat certificate de energie regenerabilă pentru a compensa impactul pe care îl au asupra mediului, prin faptul că au servere. Companiile specializate în crearea de energie regenerabilă generează certificate și credite de energie regenerabilă.

Când companii precum HostPapa achiziționează aceste credite, banii sunt folosiți în scopul specific de a genera energie regenerabilă. Când compania de energie regenerabilă primește aceste credite, le poate reinvesti în crearea de energie ecologică suplimentară și găsirea de noi inițiative pentru reducerea amprentelor de carbon.

Pentru a cita HostPapa, „Fie că sunteți proprietar de afaceri… webmaster, sau blogger, sunteți, de asemenea, consumator de produse și servicii de energie și energie. Fiecare oră Kilowatt de putere pe care o utilizați, inclusiv rularea site-ului dvs. web, are efect asupra restului lumii. “

Panoul de control cPanel este foarte ușor

HostPapa folosește cPanel pe care utilizatorii pot instala în câțiva pași. cPanel este foarte compatibil cu majoritatea aplicațiilor open source. CPanel este cel care transferă cu ușurință site-urile web de la o companie de găzduire la alta.

Dacă aveți utilizatori care doriți să aibă niveluri diferite de accesibilitate, cPanel poate face asta și pentru dvs. cPanel are o reputație puternică de a fi intuitiv. Puteți gestiona bazele de date, puteți seta backup de coduri, gestiona adrese de e-mail și conturi și puteți gestiona mai multe site-uri web într-un singur cont. Nu este necesară expertiza dezvoltatorului web.

Folosind cPanel, instrumentele și șabloanele de proiectare vă permit să configurați un site web atractiv.

Timpul liber are o reputație solidă

HostPapa utilizează centre de date de ultimă generație, cu facilități de date de rezervă împrăștiate în America de Nord. HostPapa susține susținerea de 99,9% a uptime-ului cu generarea de energie de rezervă, un generator diesel special pentru redundanță de energie, sisteme de control al climei redundante și sisteme de pre-acțiune cu incendii duale.

HostPapa și-a configurat sistemele astfel încât acestea să fie mai rare, în timp ce au un impact cât mai mic asupra mediului. De fapt, acest număr este atât de mare încât înseamnă că HostPapa are mai puțin de 3 ore de oprire pe an!

Una dintre cele mai bune companii de gazduire ecologică

HostPapa îi place să ofere o mulțime de funcții pentru bani. Planul Starter începe de la 5,95 USD pe lună. În timp ce acesta este un preț atractiv, HostPapa oferă adesea reduceri, cupoane și alte promoții care pot reduce acest preț la doar sub 2 dolari pe lună. Obțineți Planul de afaceri cu doar 9,99 USD pe lună. Puteți face upgrade și la Business Pro Plan pentru 12,95 USD pe lună.

Toate planurile vin cu domenii nelimitate, stocare nelimitată, site-uri web nelimitate și un nume de domeniu gratuit. Utilizatorii Business Pro beneficiază de acces și la funcții avansate de securitate. Abonații planului inițial pot obține până la două site-uri web, iar abonații Business sau Business Pro au acces la un număr nelimitat de site-uri web.

Asistența clienților este cam lentă

HostPapa scoate în evidență suportul tehnic 24 de ore, ca o caracteristică notabilă a serviciului lor. Ceea ce nu sunt atât de îndrăzneți să spună este că reprezentanții serviciilor pentru clienți care răspund la telefon pot ajuta doar cu probleme minore. Când aveți nevoie de experți de tip geek, va trebui să așteptați până când vor ajunge la dvs..

Echipa de asistență de la HostPapa este disponibilă pentru a răspunde la întrebările dvs. în orice moment al zilei sau al nopții și în orice zi a anului. Le puteți contacta prin e-mail, chat sau telefon, indiferent de planul pe care îl abonați. Contra suportului tehnic este că suportul tehnic de care aveți nevoie nu este întotdeauna disponibil în intervalul de timp de care aveți nevoie.

Un lucru important de reținut este că clienții se plâng de timpii de așteptare îndelungate pentru e-mailuri de retur și bilete de probleme. Așteptările pot avea până la 48-72 de ore. Este mult timp pentru a vă reduce site-ul și este o sursă uriașă de frustrare.

Prețuri mai mici pentru relațiile pe termen lung

În conformitate cu reputația sa de a da o valoare deosebită serviciilor sale, HostPapa oferă contracte între 1-3 ani. În schimbul afacerii dvs. continue, vă oferă cele mai reduse tarife.

Banii inapoi garantat

La fel ca multe alte companii de găzduire web, HostPapa oferă o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile, dar chiar și asta este un pic înșelător. Vă puteți anula cu ușurință abonamentul online și vă vor rambursa banii. Această rambursare nu include ceea ce ați plătit pentru nume de domeniu, confidențialitate, taxe de configurare, taxe pentru mobil sau alte funcții suplimentare.

Caracteristicile de top ale revizuirii web hosting HostPapa

Premium Website Builder vine standard cu toate planurile de găzduire HostPapa. Planul de bază vine cu o mulțime de funcții pentru a crea un site web atractiv și puteți face upgrade la un alt plan dacă doriți și mai multe funcții sau funcționalități.

Funcția drag-and-drop vă permite să construiți în galeria foto, carusel, butoane de social media, hărți, formulare de contact, căsuțe de conținut și să le publicați cu un singur clic. Construiește-ți site-ul folosind o gamă nesfârșită de aplicații și instrumente gata făcute care îți diferențiază site-ul de mulțime.

HostPapa oferă meniuri de navigare flexibile care vă permit să construiți și să organizați cât mai multe pagini doriți. Șabloanele personalizate elimină o parte din durerile de cap pentru planificare și design. Alegeți-vă doar culorile și trageți și plasați-le pentru o pagină cu aspect profesionist.

Când am analizat toate recenziile disponibile de la clienți, am descoperit că majoritatea aveau același lucru de spus. Aproape fiecare recenzie menționa în mod special că au o echipă uimitoare.

Un recenzor spune că „serviciul și atenția lor la detalii nu sunt la fel de deloc”. Altul spune: „Echipele de suport HostPapa tratează problemele într-un mod non-critic și fie clarifică problema pentru mine, fie îmi transmit informații despre ceea ce ar trebui să fac pentru a-mi depăși problemele. ”Un alt utilizator a rămas cu compania de mai bine de un deceniu și spune că nu a avut niciodată o întâlnire care nu a fost cu un membru al echipei profesioniste foarte politicoase și care l-a acomodat și a rezolvat problema rapid, chiar și atunci când acea problemă nu a fost vina HostPapa.!

De fapt, pentru a se asigura că oferă servicii personalizabile cu care nimeni nu poate concura, ei atribuie un manager de cont dedicat fiecărui client. În acest fel, aveți un singur punct de contact în cadrul companiei care vă cunoaște și nevoile dvs. Ei sunt capabili să vă recomande produse care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea în mod organic pe baza a ceea ce aveți și ceea ce aveți nevoie. Aceasta se extinde până acum, încât sunt chiar dispuși să recomande aplicații și plugin-uri Google, Microsoft Office 365 și alte produse care, ocazional, direcționează concurenții către propria lor platformă de produse.

CEO-ul lor, Jamie, spune: „Vrem să acționăm ca consultanți și să ajutăm clienții noștri să atingă noi culmi. Este o abordare diferită asupra industriei de găzduire. ”

Echipa lor de asistență pentru clienți are locații în 18 țări diferite și oferă asistență în engleză, franceză, germană și spaniolă.

Reprezentanții sunt capabili să-și asiste clienții non-stop și chiar sunt disponibili pentru chat-uri video one-one. Da, așa e. HostPapa este de fapt singura companie care oferă sesiuni, în blocuri de jumătate de oră, pentru ca clienții lor de găzduire să aibă asistență video și telefon care să depășească norma. Simțiți-vă liber să profitați de acestea pentru sesiuni de îndrumare privind codificarea, dezvoltarea afacerilor și multe altele.

HostPapa nu este o pornire întâmplătoare. Au stat în afaceri de ceva vreme. Unul dintre lucrurile grozave de remarcat despre ele este că știu să formeze relații de durată. Cei mai mulți dintre clienții lor sunt cu ei de ani buni.

Unul dintre clienții lor vechi de zece ani spune că administrează zeci de site-uri web, iar HostPapa a rămas compania pe care o alege. El citează ușurința lor de a face afaceri, prețuri competitive și utilizarea simplă a unui clic pentru majoritatea funcțiilor, printre motivele sale de ședere. Panoul este ușor de navigat și nu sunt concepute pentru a vă face să cumpărați și mai multe servicii suplimentare.

HostPapa Website Builder vă îndrumă cum să faceți site-ul dvs. compatibil pe telefoane mobile, tablete și alte dispozitive electronice. Vizitatorii dvs. vor ajunge să vadă ce e mai bun din site-ul dvs., oricât de mic este ecranul lor.

Odată ce site-ul dvs. este în creștere și arată excelent pe toate dispozitivele, este timpul să împărtășiți emoția noului dvs. site pe site-urile de socializare. Planul HostPapa Business Pro include un creator de pagini Facebook cu un singur clic. Afacerea pe care Facebook o aduce poate plăti mai mult decât costul suplimentar al planului Business Pro.

Mare lucru despre HostPapa este că este mai mult decât o simplă platformă de găzduire web sau blogging. Acestea sunt un singur ghișeu pentru întreprinderile mici, capabile să gestioneze totul, de la găzduirea unei rețele virtuale private (VPN) până la construirea de site-uri web pentru proprietarii de afaceri care nu au resurse pentru a angaja un programator pentru a-și proiecta și menține site-ul web..

Au o suită de instrumente de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM), copii de rezervă automate ale modificărilor dvs., stocare nelimitată și tone de produse pentru fiecare pas din nevoile dvs. de construire web. De fapt, constructorul lor de site-uri este gratuit!

Au o mulțime de widget-uri disponibile pentru site-ul dvs. web. Acesta este un domeniu în care absolut excelează. Puteți adăuga cu ușurință imagini, hărți, link-uri de socializare și videoclipuri încă de la începutul procesului de construire a web. Upgrade-urile vă permit chiar să furnizați un magazin de comerț electronic și să publicați pe Facebook cu un singur clic!

De asemenea, au un instrument de construire a formelor. Dacă a lor este un pic de bază pentru gusturile tale, trebuie doar să folosești Wufoo, care poate fi adăugat, împreună cu funcțiile de marketing prin e-mail, prin Constant Contact Integration.

Creatorul de site vă permite să actualizați de pe orice browser web, permițându-vă să utilizați atât dispozitive desktop cât și dispozitive mobile pentru a vă previzualiza site-ul.

HostPapa are, de asemenea, baze de date MySQL nelimitate și vă permite să accesați phpMyAdmin pentru suport și organizare back-end. Îmi place să folosesc funcția de bază de date pentru gestionarea stocurilor!

Deoarece CEO-ul lor crede în „o experiență ușoară, fără probleme”, au și un eșec sigur. Ca ultimă soluție, sau într-o criză de timp sau de sezon aglomerat, puteți activa serviciile lor Do It For Me. Acestea vor proiecta întregul site și îl vor optimiza folosind instrumente SEO, plus se vor asigura că este compatibil cu dispozitivele mobile. De fapt, chiar îți vor scrie copia! Pentru întreținere, contactați-le din nou și vor avea chiar grijă de actualizările dvs.!

În zilele noastre, se pare că toată lumea vrea să ruleze pe hostingul WordPress, deoarece este probabil cel mai bun. Ca client open-source, este ușor de văzut de ce. WordPress face lucrurile de construire și codare destul de ușoare, iar platforma open-source o face gratuită atât timp cât știi ce faci.

Asta înseamnă că aproape toate gazdele web se asigură că sunt compatibile cu WordPress. Îl vor simplifica astfel încât să-l poți folosi fără experiență, ca parte a serviciilor lor de construcție.

HostPapa nu face excepție. De fapt, acestea sunt clasate printre primele 10 companii din revizuirile care găzduiesc WordPress! Având în vedere serviciul pentru clienți, acest lucru nu vine ca o surpriză.

Acestea fac disponibile WordPress prin Softaculous și este extrem de ușor de instalat. Caută sigla lor în panoul tău de control și îți vor oferi prompturi pentru a urma fiecare pas al drumului!

WordPress este compatibil cu toate aplicațiile și funcțiile oferite deja prin HostPapa, ceea ce înseamnă că acum aveți milioane de pluginuri noi care vor fi esențiale pentru nevoile de construire a site-ului dvs..

HostPapa oferă, de asemenea, parteneriate, astfel încât să îi puteți oferi și mai mult oomph. Profitați de livrarea conținutului Cloudflare pentru viteze nesăbuite. Dacă doriți o securitate suplimentară, atunci utilizați Sitelock în parteneriat cu certificatele SSL ale Global Sign.

Interfatați un coș de cumpărături open-source gratuit în site-ul dvs. web sau utilizați Website Builder Enterprise pentru a vă construi propriul magazin online. Este nevoie de doar câteva minute pentru a configura pagini de produse atractive, colorate și informative. Website Builder Enterprise vă oferă control deplin asupra magazinului dvs. online. Urmăriți-vă comenzile, gestionați-vă inventarul și obțineți oferte exacte pentru costurile de transport.

Ca și restul site-ului dvs. web, magazinul dvs. de e-commerce va interfața, de asemenea, cu Facebook și telefoanele mobile, astfel încât să vă puteți extinde baza de clienți.

HostPapa este compatibil SSL pentru maximul de criptare și siguranță. Clienții dvs. vor avea mai multe șanse să cumpere de la dvs. atunci când vor ști că tranzacțiile lor financiare nu vor fi hackate. Planul Business Pro include și o adresă IP dedicată, astfel încât să aveți un control complet asupra eforturilor dvs. de calcul. După ce achiziționați adresa IP dedicată, puteți atașa certificatul SSL în doar câteva minute.

Gânduri finale

Un cuvânt care rezumă HostPapa ca servicii de găzduire web este „inovator”. HostPapa a condus modul în care a demonstrat că energia verde este posibilă pentru majoritatea oricărei industrii atunci când ne luăm timpul necesar să ne gândim cum să o facem.

Dincolo de angajamentul lor pentru sustenabilitate, HostPapa oferă servicii de găzduire web complet prezentate, cu un plan potrivit pentru fiecare utilizator. Platforma lor este foarte sigură, are un record excelent pentru uptime și este foarte ușor de instalat și utilizat. HostPapa își menține prețurile rezonabile, ceea ce face ca serviciul lor să fie o valoare excelentă pentru afaceri sau pentru uz personal.

Este posibil ca planurile anuale și serviciile de tehnologie lentă să nu fie suficient de negative pentru a ține departe majoritatea oamenilor. Încercați HostPapa și vedeți tot ce au de oferit. Ești obligat să o iubești!

Sunteți un utilizator final care necesită mai multă flexibilitate și control asupra serverelor dvs.? Atunci am o ofertă pentru tine …

Evaluarea generală a recenziei noastre HostPapa

HostPapa găzduiește peste 500.000 de site-uri web. Cea mai mare parte a clienților lor oferă recenzii raționale HostPapa peste tot, astfel încât HostPapa este foarte bun în comparație cu concurenții în această privință. Le ofer kudos pentru a oferi o mulțime de bănuți pentru dolarii dvs. de găzduire.

HostPapa folosește cPanel, care este intuitiv și ușor de utilizat. Un client necinstit se plânge de fiecare site web și același lucru este valabil și pentru HostPapa, deși marea majoritate a utilizatorilor sunt de acord că HostPapa nu este aproape niciodată în scădere.

Ofer HostPapa un scor perfect de 5 stele din 5.

Evaluarea evaluatorilor

5/5 Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map