MDDHosting Review 2020: Este platforma de gazduire finală?

Sunteți pe gard dacă vă înscrieți la MDDHosting sau nu. Ei bine, asta este foarte des întâlnit acum, când avem tone de platforme de găzduire din care să alegem.


Faptul că căutați aici informații credibile este o dovadă că faceți ceea ce ar face orice persoană înțeleaptă și nu o luăm de la sine.

Poate că ați găsit recenzii care de fapt sfârșesc prin a vă vinde acest produs sau acela. O veste bună, nu sunt aici pentru a vă vinde nimic altceva decât adevărul simplu despre MDDHosting. Și aceasta este una dintre acele vânzări în care există o reducere de 100% la preț.

Vă desfac tot ce trebuie să știți despre această platformă pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză dacă merită sau nu timpul dvs..

Sunteți concediat încă pentru această recenzie MDDHosting?

Să sărim exact în …

Ce este MDDHosting?

MDDHosting a fost fondată în 2007 pentru a oferi servicii de găzduire mai accesibile pentru întreprinderile și persoanele din întreaga lume.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepriceput
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Potrivit site-ului lor web, se mândresc că sunt furnizori de servicii de găzduire web de calitate pentru mii de site-uri web.

Dar cred că va trebui doar să aflăm cât de adevărată este această afirmație, nu vom face asta?

De mai bine de un deceniu încoace, MDDHosting a reușit să asigure un loc printre puținele companii de găzduire de top din lume. Potrivit câtorva utilizatori ai platformei, viteza și serviciile de calitate sunt cele care fac să bifeze platforma.

Într-o industrie dominată de o mulțime de declarații greșite, am fost cu adevărat impresionat de modul în care au reușit să rămână relevante și de încredere.

Se spune că MDDHosting a avut începuturi umile, prima lor unitate fizică fiind urmărită în Indiana.

Am găsit platforma un candidat demn, cu învârtirea lor revigorantă în spațiul de găzduire, scoțându-i pe omologii lor mai vechi, care au zeci de ani de experiență.

Domeniu gratuit cu găzduire

Revizuirea MDDHosting

Revizuirea MDDHosting

Pentru a vă facilita urmărirea, voi evalua această platformă folosind cinci parametri cheie:

 • Uptime
 • Ușurință în utilizare
 • Performanţă
 • Transparenţă
 • Securitate

Voi arunca, de asemenea, câteva puncte suplimentare pentru a vă ajuta în continuare să beneficiați la maxim de această recenzie MDDHosting.

Când spun că perioadele de dezactivare nu au mai fost auzite de MDDHosting, mă refer la fiecare cuvânt al acestei propoziții. Platforma se mândrește cu serverele StorPool care oferă o garanție de funcționare de 1000%.

Conform MDDHosting, aceștia au încredere în calitatea serverelor în măsura în care aceștia oferă întotdeauna fiecărui utilizator un acord de nivel de serviciu..

Acum, ce înseamnă toate acestea?

Dacă, de exemplu, site-ul dvs. a scăzut timp de 2 ore, sunteți eligibil să obțineți de la ei de 10 ori cantitatea reală de întrerupere. Aceasta se traduce cu 20 de ore de credit. Deci, cât de utile sunt aceste ore de credit?

Orele totale de credit la sfârșitul perioadei de facturare vor fi utilizate pentru a reduce următoarea facturare. Dacă, de exemplu, orele dvs. totale de credit se ridică la 2 zile (48 de ore), atunci aveți dreptul să obțineți o reducere de preț proporțională cu 2 zile în valoare de ore de credit.

Cu acest tip de asigurare, oricine poate fi sigur de nivelul său de încredere în ceea ce face.

Deci, în mod evident, oricine are un site valoros care teme chiar și un minut de oprire ar trebui să ia în considerare în mod serios această companie de găzduire.

Tehnologia folosită de MDDHosting asigură că informațiile site-ului dvs. sunt reflectate și salvate pe numeroase SSD-uri în timp real. Acest lucru face posibil pentru alte servere de a lansa instantaneu de fiecare dată când se produce o defecțiune a unui server.

Din ceea ce am stabilit, această platformă se clasează destul de bine când vine vorba de utilizare. Majoritatea utilizatorilor consideră că interfața MDDHosting este foarte adaptabilă, inclusiv cei care sunt complet noi în procesele de găzduire web.

Totul pare să fie la un clic distanță. Fie că doriți să utilizați MDDHosting pentru a configura un blog WordPress sau utilizați alte platforme de gestionare a conținutului, sunteți acoperit.

CPanel al platformei vine cu instrumente utile preinstalate precum WordPress, Joomla, WooCommerce și alte aplicații comune.

De asemenea, cPanel conține funcționalitate care vă permite să urmăriți bazele de date MYSQL, lățimea de bandă și sub-domenii..

Și dacă doriți să mențineți o bază de date a lucrărilor dvs. anterioare, puteți face acest lucru fără probleme din cPanel.

După cum am menționat anterior, MDDHosting este una dintre cele mai rapide și mai fiabile platforme de găzduire astăzi. Din toate platformele pe care le-am revizuit, aceasta se încadrează cu siguranță printre primele 5.

În medie, o pagină necesită aproximativ 400 ms pentru a se încărca complet, ceea ce reprezintă o viteză foarte rară de parcurs chiar și pe cele mai populare platforme de găzduire.

O analiză mai profundă a performanței sale a relevat următoarele:

 • Instrumentul StorPool de la MDDHosting asigură că informațiile utilizatorului sunt stocate pe diverse servere în același timp. Cu acest model de distribuție, datele utilizatorilor pot fi accesate de servere diferite în același timp, stimulând astfel operațiunile pe secundă.
 • MDDHosting conține și modulul LiteSpeed ​​Cache și LiteSpeed ​​Web Server, despre care mulți, inclusiv eu, spun că este unul dintre cele mai rapide instrumente de memorie în cache pentru site-urile WordPress.
 • Platforma include cele mai recente versiuni PHP care, în mod cert, rulează mai bine decât HHVM.
 • Spre deosebire de o serie de alte platforme de găzduire, serverele MDD sunt stocate în unitatea SSD (Solid-State Drive). SSD-urile sunt, în esență, o actualizare a hard disk-urilor (HDDs). Acestea sunt capabile să rețină datele chiar și atunci când puterea se oprește brusc și sunt de asemenea binecunoscute pentru viteza mare de tranzacționare. Aceasta înseamnă că diseminarea informațiilor este foarte îmbunătățită în comparație cu majoritatea celorlalte platforme.

Faptul că LiteSpeed ​​vine cu toate planurile lor (inclusiv cea de bază) reflectă cât de dedicați sunt în a oferi tot ce este mai bun tuturor utilizatorilor lor.

În plus, platforma este destul de dinamică când vine vorba de performanțele serverelor lor. MDDHosting a dorit să își modernizeze serverele la cele mai noi modele, asigurând în același timp o întrerupere minimă a site-urilor web ale utilizatorilor. Toate acestea sunt orientate spre îmbunătățirea performanțelor site-urilor găzduite și se pare că acestea ating doar acest lucru.

Cu MDDHosting, puteți fi sigur că tot ceea ce susțin pe pagina lor oficială nu este altceva decât adevărul simplu. Cred că înțeleg cât de ușor este de a distruge un nume bun într-o zi versus construirea lui peste un deceniu.

Venind de la începuturi umile, MDDHosting primește o impresionantă 5/5 stele când vine vorba de transparență.

Cu alte cuvinte, WYSIWYG – ceea ce vezi este ceea ce primești!

Nu există taxe ascunse sau scheme de prețuri pe care le vedeți în majoritatea platformelor de găzduire.

De asemenea, nu se împrietenesc cu oferte atractive pentru prima dată. Ceea ce obțineți cu prima dvs. semnare se schimbă cu greu la reînnoire.

Am auzit cu toții despre platformele de găzduire care aruncă utilizatorii care nu-i respectă cu oferte de prima dată incredibil de bune și rate oribile de reînnoire.

Toate planurile MDD au caracteristici standard, indiferent de ce alegeți. Chiar și cu cel mai de bază plan, veți primi în continuare o înregistrare gratuită a numelor de domeniu și subdomenii, e-mailuri, conturi FTP, precum și alte funcții cheie, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Adevărul este că securitatea site-ului dvs. web începe cu dvs. Și acest lucru este chiar capturat în termenii și condițiile MDDHosting. Aceștia afirmă că utilizatorii sunt responsabili pentru securitatea oricăror pluginuri sau instrumente pe care le instalează pe site-urile lor web.

Dacă veți rula site-ul dvs. pe WordPress, puteți utiliza sfaturile simple furnizate în videoclipul de mai jos pentru a spori securitatea site-ului dvs..

Acest lucru înseamnă că, într-o mare măsură, siguranța site-ului dvs. web vă revine, inclusiv securizarea parolei. Unul trebuie să folosească parole puternice cu litere mari și minuscule, împreună cu caractere și numere speciale.

Cu toate acestea, MDDHosting va suspenda orice site hacked pentru a preveni apariția unor daune suplimentare. Poate doriți să știți că, în cazul în care au stabilit că vina a fost în întregime dvs., acestea oferă investigații la un cost de 75 USD pe oră..

Pentru a vă oferi o imagine de pasăre a ceea ce oferă platforma în conformitate cu planul lor de găzduire partajat, iată o defalcare simplificată:

Planul Starter Cloud este un plan de 4 dolari pe lună cu 10 GB spațiu pe disc, e-mailuri nelimitate și baze de date, precum și înregistrare gratuită a numelor de domeniu.

Planul 1 este un plan de 7 dolari pe lună, cu transferuri de domenii gratuite, spațiu pe disc, nume de domeniu și baze de date gratuite.

Planul 2 este încă un pachet MDDHosting care atrage o taxă lunară de 14 dolari. La fel ca celelalte planuri, acesta vine cu lățime de bandă nelimitată, domenii nelimitate, conturi de e-mail și multe altele.

Acestea sunt doar câteva planuri; puteți vizualiza restul planurilor pe site-ul lor oficial.

În afară de planurile lor, alte lucruri importante de menționat includ:

 • Proces de înscriere: Sincer mi s-a părut destul de lung.
 • Taxe ascunse: Tot ceea ce este obligat să se modifice este conținut în secțiunea termenilor și condițiilor lor. Citește. Asigurați-vă că vă înscrieți știind la ce să vă așteptați după aceea.
 • Metode de plata: MDD acceptă PayPal și carduri de credit.
 • Noțiuni de bază: Am constatat că este destul de ușor după înscriere.
 • Instalarea aplicațiilor și a pluginurilor: Au aplicații încorporate, cum ar fi WordPress și Joomla, iar procesul de instalare a celorlalte este destul de ușor din cPanel.

MDD Hosting Review 2020: Gânduri finale

Sper că această recenzie MDDHosting a surprins tot ceea ce aveți nevoie pentru a lua o decizie dacă merită sau nu banii dvs..

În opinia mea, această platformă are ceea ce este nevoie pentru a găzdui în mod adecvat un site web datorită fiabilității, accesibilității, performanței, precum și unei interfețe prietenoase pentru utilizator.

De asemenea, conține unele dintre cele mai populare aplicații, cum ar fi WordPress și WooCommerce, ceea ce înseamnă că nu vei lupta să găsești nimic de care ai nevoie..

De asemenea, am fost impresionat de serverele lor dedicate și de garanția lor de funcționare. Nu în fiecare zi întâlnești o astfel de combinație cu un cost modest.

Cu toate acestea, va trebui să menționez și faptul că ar trebui să se gândească la simplificarea procesului de înregistrare, deoarece mi s-a părut destul de obositor. Dar aceasta este opinia mea personală și știu că unii ar putea considera acest lucru un plus dacă îl priviți din punct de vedere al securității. Ei spun că cu cât oferiți mai multe informații, cu atât platforma este mai sigură.

Acestea fiind spuse, avantajele depășesc clar contra, și aș recomanda această platformă oricui caută un instrument de găzduire de încredere.

În sfârșit, asigurați-vă că rămâneți la curent cu noile versiuni, inclusiv o recenzie de gazduire web Midphase. Așa cum am menționat la început, la Start Blogging Online, îi spunem ca și cum este fără a vă vinde un singur lucru.

Ne vedem în următoarea recenzie!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map