Media Temple Review 2020: Cum este gazda lor?

În cei 18 ani de la înființarea Media Temple, compania a ajuns să alimenteze peste 1,5 milioane de site-uri web în 100 de țări.


Media Temple a câștigat, de asemenea, multă notorietate în industrie. Compania a fost numită una dintre cele mai rapide companii în America de Nord și una dintre cele mai bune locuri pentru a lucra în Los Angeles.

Media Temple este unul dintre numeroșii furnizori de găzduire, care facilitează gestionarea site-ului pentru constructorii de site-uri de toate nivelurile. Media Temple oferă toate cele patru tipuri de servicii de găzduire – partajare, VPS, dedicat și cloud hosting. Deci, indiferent de ce ai nevoie de găzduire, Media Temple te-a acoperit.

Înainte de a răspunde la întrebarea „cum este Templul Media?” Vreau doar să mă asigur că sunteți la curent cu această ofertă minunată de găzduire …

Recenzie la Media Temple

Recenzie la Media Temple

Ce este despre Media Temple care îl face să iasă în evidență printre alți furnizori de cloud hosting? Media Temple oferă platforme de găzduire pentru clienți de toate formele și dimensiunile, de la proiecte personale la site-uri de afaceri multinaționale.

Media Temple are câțiva clienți cu nume mari – Adobe, Disney și Starbucks, pentru a numi câțiva – și pentru un motiv întemeiat. Acestea oferă o gamă largă de servicii de găzduire și fac administrarea fiecărui site ușor de utilizat și fără probleme. Cu toate acestea, serviciul profesional merită prețul pe care îl percep pe lună?

Cu siguranță sună, dar să aflăm analizând avantajele și contra de la templul media:

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Media Temple pro și contra

Revizuirea avantajelor și contra contra templului mass-media

Diferitele oferte ale Media Temple includ găzduire partajată, instalări WordPress cu un singur clic, găzduire VPS bazată pe Linux și servicii cloud private. Serverele lor sunt, de asemenea, foarte rapide, încărcând constant mai rapid decât 70% din toate site-urile.

Ușor de utilizat

Pe lângă faptul că oferă o gamă completă de servicii de găzduire, Media Temple este foarte ușor de utilizat, indiferent de nivelul de abilități. Fiecare plan include instrumente preinstalate care asigură viteză, securitate și fiabilitate. Și totul vine înfășurat într-o interfață de utilizator pe care chiar și cel mai nou începător îl poate naviga.

O echipă de experți

logo-ul gazdelor templului mediaMedia Temple face ca managementul site-urilor experților să fie prioritar. Au lățime de bandă scalabilă și găzduire prin e-mail, permițând până la 1.000 de adrese de e-mail pe toate site-urile dvs. Sunt atât de încrezători cu garanția lor de 99,999%, cât oferă o reducere de 20% pentru fiecare 20 de minute de oprire pe care o întâmpinați într-o lună.

Media Temple are, de asemenea, o echipă de asistență extrem de cunoscută și disponibilă. Obțineți acces 24/7 la asistența clienților prin chat, telefon și chiar Twitter. Puteți găsi o imagine de ansamblu a asistenței lor pentru clienți în videoclipul de mai jos. Dacă plătiți un pic în plus, ingineri certificați vor oferi site-ului dvs. tratamentul de asistență tehnologică VIP.

Baza de date de cunoștințe

Pentru un client mai independent, Media Temple dispune de o bază de date extinsă de cunoștințe pentru a revizui dacă este nevoie. Utilizatorii WordPress pot utiliza pluginul Sidekick, care oferă progrese vocale și video pentru începători.

Recenziile de pe Media Temple pot fi amplasate pe hartă – oamenii îi iubesc sau îi distrează, cu puțin spațiu pentru alte recenzii între ele. Deși oferă o mulțime de servicii, nu le oferă toate. Cel puțin, nu pe gratis.

Lucruri mai puțin gratuite

Unele lucruri care vin gratuit cu alți furnizori de hosting nu sunt cu Media Temple. Nu există credite Google AdWords sau nume de domeniu gratuite, nici upgrade-uri software gestionate. Nu există nici o scanare automată a programelor malware, astfel încât va trebui să vă faceți singură diligența respectivă în acel departament. Din păcate, acest lucru este reflectat în unele recenzii ale acestora, dar aceasta este adesea așa cum se întâmplă cu o companie de servicii premium, cum ar fi Media Temple.

Opțiunile Media Temple pentru instalarea unui singur clic pot fi limitate în funcție de planul de găzduire pentru care vă înscrieți. Utilizatorii de găzduire partajată pot instala doar trei aplicații web – orice alte trebuie instalate manual. Dar utilizatorii VPS pot instala peste 200 de aplicații web cu un singur clic.

Domeniu gratuit cu găzduire

Spațiu limitat și lățime de bandă pe planuri

În timp ce ofertele de servicii Media Temple sunt variate, acestea vin cu limitări. Chiar și cu cel mai scump plan VPS, Media Temple oferă doar 30 GB spațiu pe disc și 3 TB de lățime de bandă. Acesta este departe de ofertele concurenților cu lățime de bandă nelimitată.

Dacă mergeți la găzduire WordPress gestionată, obțineți doar 100 GB lățime de bandă la 20 de dolari pe lună. S-ar putea să fie bine dacă site-ul dvs. este mic, dar nu lasă o mulțime de spații pentru a crește, iar planurile similare ale concurenților pot oferi mai mult pentru banii dvs..

Doar planul lor premium oferă lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc. Dar trebuie să contactați un reprezentant de vânzări pentru o ofertă. După toate probabilitățile, acest plan este destinat clienților capabili și dispuși să plătească dolari de top pentru serviciile lor. Multe companii nu sunt încă acolo.

Media Temple trece în revistă concluzia

Media Temple oferă o serie întreagă de servicii de găzduire. Însă nu fac niciun fel de pretenții cu privire la spațiul de disc și lățimea de bandă nelimitată cu planurile lor de nivel inferior. De asemenea, veți pierde anumite avantaje gratuite pe care le puteți obține prin intermediul altor furnizori de hosting.

Timp de 18 ani, Media Temple este un furnizor de găzduire web fiabil și versatil. Multe recenzii ale Media Temple sunt de acord cu faptul că compania le-a facilitat utilizarea tuturor serviciilor. Indiferent dacă sunteți un site web newbie sau administrator de site-uri de lungă durată, veți vedea că Media Temple are ceea ce căutați.

Dar pentru o afacere incredibilă de găzduire pentru bloggeri pentru prima dată …

Media Temple revizuiește ratingul general

80 – 100 de cuvinte aici despre motivul dvs. pentru acest rating

Evaluarea evaluatorilor

4.5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map