NameCheap Review Hosting: Gazduire web partajată, VPS și dedicată

NameCheap și-a început viața în 2000 ca loc pentru a obține nume de domeniu. De atunci și-au dezvoltat și extins ofertele pe acest front. Și în 2007, au adăugat și servicii de găzduire web.


Astăzi, acestea oferă una dintre cele mai cuprinzătoare game de planuri de găzduire web disponibile. Prin urmare, această recenzie de hosting hosting NameCheap este menită să vă ajute să înțelegeți mai bine aceste servicii de găzduire web.

În timp ce fac și lucruri minunate pe piața numelor de domeniu, această recenzie se va concentra exclusiv pe serviciile de găzduire web pe care le oferă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre obținerea unui nume de domeniu, puteți consulta revizuirea mea de domeniu NameCheap pentru domenii specifice. Deocamdată, să continuăm cu această recenzie de găzduire web NameCheap:

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Recenzie de hosting pentru NameCheap

Recenzie de găzduire Namecheap

Revizuirea avantajelor și dezavantajelor NameCheap

Serviciile de găzduire ale lui NameCheap au ieșit din parc. Iată câteva dintre cele mai bune caracteristici ale acestora.

Servere performante

Acestea combină performanțe impresionante și caracteristici la prețuri accesibile. Prețurile nu sunt la fel de scăzute decât unele dintre celelalte servicii ultra ieftine pe care le puteți găsi, dar sunt în continuare foarte prietenoase pentru buget, iar planurile lor la toate nivelurile sunt pline de funcții și servicii excelente..

În ceea ce privește planurile lor comune, majoritatea vor rula cu 50% mai repede decât unii dintre concurenții lor. Chiar și cel mai de bază plan oferă deja lățime de bandă nelimitată și posibilitatea de a găzdui până la 3 site-uri web.

Planuri de server comune comune

Aș putea scrie cu ușurință un review de hosting de tip NameCheap, care se concentra exclusiv pe planurile lor de găzduire partajate. Pentru un individ, un startup și chiar întreprinderi mici și mijlocii, aceste planuri sunt cu adevărat un loc minunat pentru a începe. Motivul pentru care pot oferi astfel de servere rapide și o garanție de funcționare de 100% este modul în care abordează găzduirea.

Ei folosesc cea mai actualizată tehnologie server Dell și panoul de control este unul dintre cele mai bune și mai intuitive de utilizat în lume. Și pentru a pune totul la punct, serverele lor sunt unele dintre cele mai private și sigure pe care le puteți găsi. Folosesc firewall-uri hardware și software, pe lângă alte protecții de securitate.

Multă scalabilitate

Un alt lucru care trebuie să iubească despre ei este cât de scalabili sunt. Nu numai că oferă o gamă masivă de planuri de găzduire web diferite, dar fac posibilă actualizarea cât mai ușoară atunci când aveți nevoie de mai multe date sau mai multă putere. Puteți face upgrade în orice moment, astfel încât nu trebuie să așteptați următorul ciclu de facturare.

Aceasta înseamnă că, dacă vă așteptați să crească un volum mare în traficul site-ului dvs. în următoarele două zile, puteți să vă actualizați cu ușurință planul și să îl pregătiți pentru ca site-ul dvs. să poată face față creșterii traficului! În planul SSD de afaceri, puteți găzdui cât de multe site-uri doriți, în timp ce plătiți doar 19,88 USD pe lună! Aceasta este într-adevăr una dintre cele mai impresionante oferte pe care le puteți găsi.

O gamă variată de servicii

Dar destul de multe despre serverele partajate, ce mai poate face NameCheap? Ei bine, pentru unul, ei pot găzdui și e-mailuri private. Și acesta este un alt caz în care aș putea cu ușurință să îndreptățesc o revizuire completă de hosting de emailuri NameCheap, deoarece acesta nu este doar un serviciu mai dificil de amendat, dar NameCheap face o treabă superbă. Norul pe care îl folosesc este foarte sigur și extrem de fiabil.

Suport excelent pentru clienți

Și dacă căutați sprijin, îl veți primi. De asemenea, au tutoriale video foarte utile, precum acesta de mai jos, pentru a merge împreună cu panoul de control ușor de utilizat și serviciul pentru clienți 24 de ore:

Lățime de bandă nelimitată

Ca în orice plan de găzduire web, trebuie să luați aceste afirmații despre „lățimea de bandă nelimitată” cu un bob de sare. O modalitate mai bună de a o descrie este „lățimea de bandă neschimbată”, ceea ce înseamnă că nu vor măsura și limita limita dvs. de bandă. Cu toate acestea, dacă sunteți pe un server partajat, trebuie să rețineți că partajați serverul cu mulți alți clienți.

Și serverul poate face atât de mult, chiar dacă, din punct de vedere tehnic, aveți o lățime de bandă nelimitată, nu veți primi același tip de putere pe care îl obțineți cu un server dedicat sau un server privat virtual. Din fericire, NameCheap oferă, de asemenea, planuri pentru acele servere mai puternice!

Revizuirea Namecheap: planuri de găzduire

Logo NameCheapCu atât de multe planuri care sunt atractive fiecare în sine, ar trebui să consultați diferitele tipuri de planuri pe care le oferă. Mai jos, puteți vedea o scurtă privire de ansamblu a găzduirii lor partajate, a găzduirii VPS și a planurilor de găzduire dedicate.

Planurile de găzduire partajate variază de la 38,88 USD pe an la 215,78 USD pe an. La capătul scăzut, obțineți 20 gb de stocare, iar la capătul înalt, obțineți o stocare nelimitată. Transferul de date este nelimitat deja în planul de bază. Și numărul de site-uri pe care le puteți găzdui cu un singur plan variază de la 3 la nelimitat!

Planurile de găzduire web VPS variază între 19,95 USD pe lună și 69,95 USD pe lună. Limitele de lățime de bandă variază de la 100 g la 750 g și, în timp ce acest lucru ar putea suna ca un pas în jos de la lățimea de bandă nelimitată pe planurile partajate, trebuie să rețineți că nu împărtășiți VPS-ul în același mod în care partajați un server partajat. Astfel, veți obține mult mai multă putere, mai mult control și o performanță mai bună.

Acesta este cel mai puternic și mai de încredere (dar și cel mai scump) tip de server pe care îl puteți utiliza. Planurile dedicate de găzduire web pe server variază de la 58,88 USD pe lună la 379,88 USD pe lună.

Dar pentru acest preț, hardware-ul și software-ul care alcătuiesc serverul sunt dedicate dvs. și nevoilor dvs. – fără partajare, fără rețele virtuale, doar un server de încredere și dedicat. Puteți alege chiar să vă gestionați automat serverul dacă doriți un control suplimentar!

Dacă ai nevoie de mai multă flexibilitate și putere atunci când vine vorba de găzduire web, atunci avem doar recomandarea potrivită pentru tine …

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Evaluarea generală a site-ului NumeCheap

NameCheap și-a început viața în 2000 ca loc pentru a obține nume de domenii, dar s-au dezvoltat și s-au extins continuu de atunci și până astăzi, furnizează una dintre cele mai cuprinzătoare game de planuri de găzduire web disponibile.

Acordăm 5/5 stele.

Evaluarea evaluatorilor

5/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map