O mică revizuire portocalie: Planuri de găzduire web, prețuri, avantaje și contra

Un mic portocaliu este un serviciu excelent de găzduire web cu un nume drăguț – drăguț ca și numele concurentului.


Este dedicat să ofere planuri de găzduire web foarte accesibile, care vă pot oferi în continuare instrumente și servicii excelente, astfel încât site-ul dvs. să pară cât mai profesionist posibil..

Și pe măsură ce afacerea dvs. crește, la fel poate și site-ul dvs. web! Cu o gamă largă de planuri diferite, puteți face upgrade cu ușurință pentru a gestiona traficul dvs. de vizitatori în creștere și cantitatea de conținut! Vezi mai jos recenzia A Small Orange pentru a afla mai multe!

O mică recenzie de hosting Orange

o mică recenzie portocalieÎn această recenzie Un portocaliu mic, veți afla câteva dintre avantajele cheie care fac din portocaliu mic o opțiune unică și atractivă pentru întreprinderile de toate dimensiunile..

Deși intenționează să se potrivească unei afaceri de aproape orice dimensiune, obiectivul principal este să ofere servicii de găzduire pentru întreprinderile mici și startup-uri. Acesta este motivul pentru care oferă astfel de planuri accesibile, care sunt dotate cu funcții de care întreprinderile mai mici trebuie să crească.

Revizuirea unei game de produse A Small Orange

Acesta este cel mai popular plan și este ușor de văzut de ce. La doar 5 dolari pe lună, este unul dintre cele mai ieftine planuri disponibile. Oferă o stocare modestă de 5 GB și 50 GB lățime de bandă. Dar, de asemenea, vă permite să aveți domenii nelimitate, care este un avantaj frumos.

5 dolari / lună este destul de bun, dar avem o afacere și mai bună …

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepriceput
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Acesta este un plan foarte bun pentru a începe dacă nu sunteți încă sigur de câtă spațiu de stocare sau lățime de bandă veți avea nevoie și doriți doar să testați apele și să vă extrageți. Este, de asemenea, excelent pentru persoanele care doresc un site personal și nu doresc să plătească prețurile mai mari pentru un plan de afaceri.

Pentru 20 de dolari pe lună puteți obține un plan de afaceri mic care include 40 GB spațiu de stocare, 600 GB lățime de bandă și certificat SSL gratuit. Un certificat SSL este ceea ce stabilește o conexiune sigură între serverul web și browser. Când vizitați un site și vedeți „https” în URL, înseamnă că are un certificat SSL, ceea ce îl face un site mai sigur și mai fiabil.

Practic, acesta este un pachet de starter excelent care se va potrivi nevoilor oricărei startup-uri. Puteți obține mai multă lățime de bandă și spațiu de stocare, dar atunci când abia începeți și nu ați creat încă mult trafic de vizitatori, nu există niciun motiv real pentru a plăti suplimentar atunci când probabil că nu veți depăși aceste limite actuale..

Și dacă începeți să aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare sau lățime de bandă, este destul de ușor să treceți la un plan mai mare.

Acesta este următorul nivel din planul de afaceri la început. Pentru 40 de dolari pe lună, primiți 50 GB stocare și 800 GB lățime de bandă. Aceasta este o creștere plăcută peste 40 GB și respectiv 600 GB pe care o obțineți în planul de pornire.

Și pe lângă păstrarea certificatului dvs. SSL gratuit, obțineți și un site web compatibil PCI. Aceasta înseamnă că veți putea accepta plăți online folosind carduri de credit. Dacă nu aveți această conformitate PCI, nu puteți oferi plata cu card de credit ca opțiune.

PayPal și alte servicii de plată online vă pot ajuta să lucrați în acest sens, dar capacitatea de a plăti cu un card de credit pe site-ul dvs. web vă ajută cu siguranță să vă construiți reputația de afacere stabilită și fiabilă.

Când afacerea dvs. începe să depășească planul de afaceri mici, puteți face upgrade la planul de întreprindere, care oferă o altă etapă de stocare și lățime de bandă. Pentru 60 de dolari pe lună, veți păstra certificatul SSL gratuit, reclamația PCI și veți obține un spor la 60 GB de stocare și 1.000 GB lățime de bandă.

Domeniu gratuit cu găzduire

Așa cum am menționat anterior, ceea ce face ca A Small Orange să iasă în evidență este cât de accesibile sunt planurile lor. Cu planul lor de bază, începând cu mai puțin de 3 USD pe lună, acesta este la fel de ieftin pe care îl poți merge, cu excepția cazului în care ai în vedere serviciile gratuite de găzduire web. Dar găzduirea web gratuită este încărcată cu probleme precum securitatea slabă, blocarea frecventă a site-ului și lipsa instrumentelor de construire a site-urilor.

Așadar, un portocaliu mic vă oferă un nivel ridicat de servicii pe care vă așteptați de la o companie de găzduire web plătită, fără să vă perceapă taxe lunare mari pe care întreprinderea dvs. mică nu își poate permite.

Dar despre cum să plătești doar câțiva dolari pentru găzduire de top?

Dar Un portocaliu mic este mult mai mult decât un serviciu de găzduire web ieftin. Este, de asemenea, foarte fiabil. Acestea oferă o garanție de disponibilitate de 99.9%, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web este garantat să funcționeze și să funcționeze 99.9% din timp. Și să obții un fel de garanție atunci când toate plățile tale sunt câțiva dolari pe lună este fantastic.

Dacă nu sunteți un designer web expert, nu vă faceți griji. Puteți construi un site web frumos și intuitiv, cu instrumentele de construire a site-ului Weebly oferite prin intermediul site-ului. Weebly este una dintre apartamentele mele preferate de instrumente de construire a site-urilor, deoarece sunt orientate către începători cu experiență minimă în construirea site-urilor..

Este foarte ușor să descoperiți și să învățați Weebly (consultați recenzia noastră Weebly), doar petreceți câteva ore în joc cu diferitele caracteristici și vă veți în curând simți că ați avut un talent ascuns pentru designul site-ului în tot acest timp..

Pe lângă oferirea de planuri care să fie accesibile pentru cel mai scăzut buget, un mic portocaliu iese în evidență pentru numărul mare de planuri diferite din care poți alege. Fie că doriți un server dedicat, găzduire web partajată sau un server privat virtual cloud, au mai multe planuri în fiecare categorie și în fiecare gamă de prețuri.

Această varietate este bună pentru a putea deservi o gamă mai largă de clienți. Dar este de asemenea excelent pentru fiecare client în parte. Startup-ul dvs. ar putea avea nevoi minime de găzduire web acum. Dar, pe măsură ce afacerea dvs. crește, nevoile dvs. vor crește chiar și odată cu aceasta.

Așadar, atunci când constatați că limita de stocare începe să se simtă prea restrânsă, iar traficul crescut vă restrânge lățimea de bandă, puteți face upgrade la un plan mai mare. Acest lucru face ca ofertele lor să fie extrem de scalabile și înseamnă că Un portocaliu mic poate crește într-un portocal mai mare atunci când ai nevoie!

Pe lângă toate aceste opțiuni și caracteristici excelente, Un mic portocaliu include asistență gratuită 24/7 pentru toate planurile sale. Indiferent dacă plătiți 3 USD pe lună sau 60 USD pe lună, Un mic portocaliu vă va arăta același nivel de servicii dedicate clienților.

În timp ce există atât de multe lucruri minunate de laudat despre Un portocaliu mic, există unele dezavantaje care vin cu un serviciu la un preț atât de accesibil. De exemplu, dacă sperați deja să obțineți o cantitate imensă de stocare și o lățime de bandă mare, va trebui să mergeți pentru unul dintre planurile lor la prețuri mai mari.

Iar la aceste intervale cu prețuri mai mari, prețurile încep să fie destul de similare cu concurenții lor. Așadar, dacă acesta este intervalul pentru care faceți cumpărăturile, veți dori să faceți comparații mai strânse înainte de a vă înscrie doar cu A Small Orange. Este un serviciu excelent, dar poate exista o altă companie care să se potrivească mai mult nevoilor dvs. particulare – cum ar fi cea mai preferată găzduire web dintre toate …

Un alt dezavantaj care este doar un inconvenient minor este faptul că instrumentele de construire a site-ului Weebly nu sunt incluse în prețul planurilor lor. Dacă doriți ca aceste instrumente pentru construirea site-ului dvs., va trebui să plătiți o taxă suplimentară pentru a le obține.

Acest lucru este de fapt bun și rău. Pentru cei care nu au nevoie de instrumente, nu veți fi obligat să plătiți în plus pentru ceva ce nu veți folosi. Pentru cei care au nevoie de ele, este suficient de rezonabil ca planul dvs. să fie încă accesibil, chiar dacă nu este la fel de ieftin precum sperați.

O mică recenzie Orange: concluzia noastră

Dacă vreunul dintre planurile lor de găzduire web te interesează, cu siguranță ar trebui să le vezi site-ul lor. O mică găzduire web Orange face deseori oferte speciale și oferă cupoane pentru a vă ajuta să economisiți și mai mulți bani pe prețurile lor deja scăzute. Este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie de un buget foarte favorabil și de flexibilitatea de a-și îmbunătăți planul în timp ce mergeți.

Cu toate acestea, dacă nu aveți deja experiență în crearea de site-uri web, veți dori cu siguranță să obțineți instrumentele de construire a site-urilor Weebly pentru a vă ajuta să faceți un site atractiv, funcțional și intuitiv pentru a fi utilizat pentru vizitatorii dvs. Și din moment ce acest lucru este vândut ca un serviciu suplimentar, este posibil ca economiile lunare să nu fie atât de mari pe cât sperați. Dar Un portocaliu mic are încă un preț competitiv, chiar dacă trebuie să plătești un cuplu de taxe suplimentare.

Evaluarea noastră generală O Orangereview mică

Un portocaliu mic face multe oferte diferite, iar prețurile sunt destul de mici în comparație cu unele companii de găzduire. Sunt flexibile atunci când doriți să crești și tu, dar au nevoie de suplimentul Weebly separat, la un cost suplimentar, care le permite să se reducă puțin. Dăm A Small Orange 4 stele din 5.

Evaluarea evaluatorilor

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map