Recenzie PowWeb: Planuri de găzduire, rating, prețuri și multe altele!

Recenzii PowWebPowWeb a ocupat de mult timp activitatea de web hosting. Înființată în 1999, compania este încă în preajmă. Acum, sunt o companie deținută de EIG, împreună cu mulți alți furnizori de găzduire web. Dar totuși operează independent de compania-mamă.


Dependența de PowWeb de întârzie pare să fie peste tot pe hartă. Pentru unii, PowWeb oferă în continuare găzduire web fiabilă. Cu toate acestea, pentru alții, serviciile PowWeb au scăzut brusc odată cu trecerea anilor.

PowWeb se ocupă exclusiv de găzduire partajată, la un preț de pornire competitiv de 3,88 USD pe lună. De asemenea, compania a luat mișcarea neobișnuită de a oferi un singur plan clienților. Persoanele și întreprinderile mici, care nu sunt atât de experimentate în tehnologie, pot găsi acest tip de simplitate atrăgătoare.

Revizuirea PowWeb pro și contra

Un singur plan, un preț

Majoritatea furnizorilor de găzduire web oferă o multitudine de planuri pentru clienții potențiali din care să aleagă. PowWeb merge împotriva acestei tendințe, oferind un singur plan clienților săi. Acest plan oferă tot ce și-ar putea dori un client: spațiu pe disc nelimitat, transfer de date și lățime de bandă.

Adresa dvs. web și constructorul de site-uri web sunt incluse fără taxă suplimentară. Pachetul vine de asemenea eCommerce gata, necesitând o configurare minimă la sfârșitul tău. Alte caracteristici pe care le include unicul plan de găzduire PowWeb sunt scripturile de instalare cu un singur clic și conturile de e-mail nelimitate.

Panoul de control la alegere al PowWeb este vDeck, care este standard pentru majoritatea gazdelor web EIG. De asemenea, puteți selecta contracte de servicii lunare sau anuale. Dar, la fel ca și alte gazde web, veți beneficia de o reducere dacă vă înscrieți la un contract pe termen mai lung.

În plus, PowWeb are garanția de returnare standard de 30 de zile. La fel ca în planul său, un singur preț, PowWeb ține pasul cu concurența. Serverele PowWeb sunt echilibrate la sarcină, menținând o conexiune constantă și fiabilă pentru toți utilizatorii. De asemenea, planul este inclus în protecția împotriva spamului și a virusului de înaltă calitate.

Fără bibelouri, intenționat

Acest plan poate apela în special la întreprinderile mici și la persoane fizice. Nu există o mulțime de accesorii sau funcții speciale pe care nu le puteți găsi în altă parte. Dar se pare că, în cazul PowWeb, este posibil să fie acest lucru. Menținerea lucrurilor simple este exact ceea ce își doresc unii clienți.

PowWeb oferă doar găzduire partajată în acest plan unic. Clienții care doresc găzduire partajată vor fi siguri, însă, că PowWeb este dedicat acestei linii de afaceri. PowWeb se lipește de ceea ce știu și ce fac cel mai bine. Pentru clienții care nu sunt mari fani ai schimbării, PowWeb ar putea fi o alegere bună până la urmă.

Caracteristici bune de securitate

Funcțiile de securitate sunt de asemenea incluse în pachetul cu un singur plan. SiteLock, un serviciu care protejează serverele împotriva programelor malware, vine cu planul dvs. chiar de la început. Programul vă poate recupera și fișierele dacă vă infectați cu un virus.

Acces mai mare la resurse

PowWeb operează independent de compania sa mamă, EIG. Dar se bucură de avantajele de a fi susținut de o corporație atât de mare. Cu acces la o cantitate mai mare de resurse decât dacă ar funcționa solo, PowWeb poate oferi o asigurare suplimentară împotriva întreruperilor serverului și a altor evenimente adverse.

În infrastructura caselor

Compania și-a dezvoltat propria infrastructură internă. Această infrastructură este gestionată integral de propriii programatori, adaptându-și software-ul de găzduire web și automatizarea la nevoile clientului. Niciun terț nu este implicat în funcționarea serverelor lor. Unii clienți s-ar putea simți liniștiți că nu există un mijlocitor.

Forumuri active

Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și bilet. De asemenea, au o pagină de forumuri extinse unde utilizatorii își pot posta întrebările și comentariile. De asemenea, personalul postează anunțuri aproximativ o dată la câteva luni în aceste forumuri. Cu toate acestea, nu este un substitut pentru un bilet de asistență adecvat pentru clienți.

O mulțime de reclamații ale clienților

Câteva recenzii PowWeb pe internet menționează unele în special în legătură cu probleme. Mai mulți clienți au adus practici neetice. Mulți au subliniat că PowWeb a ridicat în mod asiduu taxele fără a le anunța mai întâi.

Domeniu gratuit cu găzduire

Mulți clienți PowWeb au raportat, de asemenea, probleme privind cardurile de credit și anularea. Dacă cardul de credit expiră și nu este actualizat până la următorul ciclu de facturare, contul dvs. poate fi încheiat fără avertisment prealabil.

Aparent, spre deosebire de majoritatea altor companii, PowWeb nu recomandă clienților să actualizeze informațiile despre carduri expirate. Prin urmare, dacă nu rămâneți în topul informațiilor contului dvs. în calitate de client PowWeb, vă puteți pierde contul în întregime.

O a treia problemă cu care clienții au avut probleme este părăsirea PowWeb. Toate conturile sunt reînnoite automat, indiferent de preferințele dvs. Dacă clienții se plâng, li s-a oferit un upgrade – ceea ce nu are prea mult sens, având în vedere că au o singură opțiune de plan.

Mai scump decât pare

Pentru caracteristicile pe care le oferă, PowWeb poate fi scump cu adevărat rapid. În prezent, prețul publicitar al planului lor este de 3,88 USD pe lună. Cu toate acestea, pe site, acest preț este etichetat drept „vânzare”, prețul obișnuit fiind listat la 11,95 USD pe lună.

Pentru spații și domenii de disc nelimitate, chiar 11,95 USD pe lună nu par prea rău. Dar mai mulți concurenți oferă caracteristici similare pentru prețuri regulate mult mai mici. Alți furnizori de găzduire oferă prețuri de la 3 până la 5 USD pe lună pentru un plan similar.

Taxe ascunse

Deși au o garanție de returnare a banilor, va trebui să plătiți o taxă de 35 USD dacă anulați după aceste 30 de zile. După primele 30 de zile, trebuie să dați o notificare de cel puțin o lună înainte de a închide contul. În plus, garanția de înapoiere se aplică numai dacă plătiți cu cardul de credit. Nicio altă metodă nu va fi rambursată chiar dacă anulați în primele 30 de zile.

Servicii limitate

Veți găsi limitări la serviciile PowWeb. Compania nu oferă servicii de migrare și transfer. De asemenea, nu oferă servicii de rezervă, cel puțin în măsura în care un client potențial poate spune. Dacă mergeți cu PowWeb, este posibil să doriți să faceți propriile backup-uri doar în caz.

Nu este o performanță atât de mare

PowWeb garantează măsura vagă a timpului de funcționare „excelent”. De obicei, serverele vor funcționa la 99,9% uptime. Acest lucru este la fel de concurenți. Dar timpul de încărcare tind să fie lent, după cum au raportat mulți clienți.

Panoul lor de control nu este ca alte aplicații ale panoului de control. Clienții pot avea dificultăți în navigarea acestui nou panou de control, care este aparent foarte diferit de cPanel. Diferit este un lucru, dar ușurința pentru utilizator este alta. Pentru unii clienți, panoul de control vDeck este mai puțin intuitiv și ușor de utilizat decât cPanel standard.

Site web datat

Unii oameni ar putea să nu se gândească prea mult la atracția estetică. Alții pot fi mai exigenți pe gustul lor. Dacă accesați www.powweb.com, pagina principală pare să nu se schimbe cu greu din 1999. Schema și schema de culori amintesc foarte mult de acea epocă. Unii pot să nu își schimbe designul și aspectul pentru a se potrivi cu moda vremurilor.

Dar majoritatea site-urilor web își schimbă aspectul din când în când. Proiectarea web a PowWeb are nevoie de un makeover de ceva timp și nu oferă o impresie bună despre aspectul și funcționarea site-urilor de hosting de top..

Acest sentiment de datare nu se limitează doar la site-ul lor web. Canalul oficial PowWeb YouTube se mândrește cu un singur videoclip. Cu o imagine pixelată și un font blocant, acest videoclip a fost ieftin, prost produs. Realizat în 2009, videoclipul este, de asemenea, destul de vechi. Puteți viziona videoclipul dvs. aici:

Nu se poate judeca o întreagă companie printr-un singur videoclip. Însă lipsa efortului depus pentru a se promova și pentru a-și actualiza brandul vorbește despre volumul dedicării lor de ultimă oră. În loc să păstreze ritmul sau chiar mai devreme, PowWeb pare să se mulțumească să rămână în 1999.

Serviciu clienți slab

Unele dintre aceste probleme pot fi iertabile dacă PowWeb ar avea asistență clienți stelar. Din păcate pentru client, nu. Asistența clienților este disponibilă 24 de ore pe zi, dar o mare parte din echipă a fost subcontractată. Așadar, cunoașterea echipei de asistență este mai dificil de obținut.

Nici personalul de sprijin în sine nu este deosebit de util sau prompt cu asistență. Multe recenzii citează reclamații cu ajutorul clienților. Unii personal de asistență pentru clienți nu sunt chiar suficient de informați pentru a ajuta clienții.

Dacă clienții PowWeb s-au plâns doar pentru asistența clienților, acest lucru nu ar fi neapărat un semnal al unei gestionări deficitare. Cu toate acestea, având în vedere toate celelalte probleme pe care le au clienții cu PowWeb, deficiențele de asistență a clienților nu par atât de scandaloase.

Verdict final asupra revizuirii noastre despre PowWeb

Singurul plan, un preț al PowWeb îl face să iasă în evidență printre alți furnizori de hostinguri comune. Dar este vorba despre asta. Toate caracteristicile și structura prețurilor sunt destul de standard în planuri similare. Și după primul an, prețul este crescut de aproape patru ori. Apoi, nu pare un furnizor de gazdă atrăgător până la urmă.

Pe de altă parte, gazdele precum HostGator vă oferă mult mai mulți bani. Cele două cele mai ieftine planuri sunt la egalitate cu un singur plan al PowWeb și beneficiați de o garanție de înapoiere de 45 de zile. Cu mai multe planuri la nivel, HostGator oferă site-ului dvs. spațiu pentru a crește, așa că nu va trebui să schimbați furnizorii dacă site-ul dvs. devine prea mare.

Evaluarea finală a recenziei noastre PowWeb

PowWeb menține o bază puternică de clienți și oferă câteva caracteristici atractive pentru noii clienți. Dar, pentru mulți clienți, se pare că serviciul lor nu este ceea ce era înainte. Putem acorda PowWeb 2,5 stele din 5.

Evaluarea editorului

2.5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map