Recenzii FreeHosting.com: Bunul și Gory Detalii!

Poate sunteți cineva care a venit cu o idee genială pentru un site web fabulos. Aveți în vedere un design al site-ului web care conține toate clopotele și fluierele care îi atrag pe oameni pe site-ul dvs. Pentru oricine, este mai ușor ca oricând să-și creeze propriul blog, site-ul sau magazinul online de comerț electronic.


Construirea unui site web sună excelent pentru oricine dorește să înceapă. Lucrurile se schimbă atunci când începeți să adăugați costurile obținerii unui nume de domeniu, a unui plan de găzduire web și a oricăror suplimente sau funcții pentru ca acesta să arate și să funcționeze așa cum ați visat-o întotdeauna..

Freehosting.com a rezolvat problema costurilor cu o platformă web gazdă care vă oferă aproape totul gratuit. Iată ce obțineți și nu veți obține cu această recenzie Freehosting.com.

Evaluarea noastră pentru FreeHosting.com

3/5

Oferă lui Freehosting.com un rating al consumatorului de 3 stele din 5. Fiecăruia îi place să obțină ceva gratuit. Întreprinderile știu că inițial consumatorii sunt atrași de orice gratuit.

Cei mai mulți dintre noi știm că gratuit, de obicei, înseamnă că veți obține mai puține calitate, cantitate sau servicii. Există puțin adevăr și puțină eroare la toate aceste lucruri, în ceea ce privește FreeHosting.com. Vă rugăm să derulați în jos, în timp ce examinăm lucrurile bune, rele și bune ale FreeHosting.com pe site-ul nostru.

Consumatorii se plâng de unele dintre cele mai importante probleme care afectează afacerile lor online. Un site gratuit nu vă face bine dacă publicul nu îl poate găsi sau accesa. Iată o imagine a argumentelor pro și contra ale utilizării Freehosting.com.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepriceput
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Recenzii FreeHosting.com

Sigla FreeHosting.comDeși acest review Freehosting.com oferă companiei un rating mediu, asta nu înseamnă că nu este potrivit pentru unii. Deoarece majoritatea caracteristicilor standard sunt gratuite, este adevărat că puteți pune la dispoziție un site rapid și ușor pentru aproape nimic.

Pentru persoana care învață doar cum să construiască un site web și are mult timp pentru a petrece să descoperi lucrurile pe cont propriu, Freehosting.com îți oferă libertatea de a experimenta și de a învăța în timp ce mergi, fără a rupe banca. Toate gratuiturile fac din Freehosting.com o platformă bună pentru bloggerul ocazional care face bloguri pentru distracția pură și plăcere. În total, nu este o platformă proastă pentru a începe.

Recenziile Freehosting.com sugerează că Freehosting.com nu este cea mai bună platformă de găzduire web pentru proprietarii de site-uri și constructorii care sunt serioși cu privire la atragerea unui public specific sau vânzarea de produse cu un magazin online..

Consumatorii se plâng de unele dintre cele mai importante probleme care afectează afacerile lor online. Un site gratuit nu vă face bine dacă publicul nu îl poate găsi sau accesa. Iată o imagine a argumentelor pro și contra ale utilizării Freehosting.com.

Revizuirea FreeHosting.com: Pro & Contra

Ușor de configurat

Freehosting.com a fost proiectat având în vedere bloggerul începător și proprietarul site-ului. Sistemul lor este ușor de instalat și configurat.

Noii construitori de site-uri nu sunt copleșiți de termenii tehnologici complicați atunci când configurați un blog de bază sau un magazin online. Panoul de control ghidează noii utilizatori prin procesul de configurare a unui nou site web, fără confuzie.

Fără taxe pentru majoritatea funcțiilor

Există un motiv pentru care majoritatea gazdelor web au planuri de prețuri multiple. După ce ați început să vă construiți propriul site web și să obțineți un nivel de confort cu acesta, este posibil să doriți anumite funcții avansate. Desigur, acesta este un mod ușor de a vă face să faceți upgrade la un plan care oferă mai mult și care percepe mai mult pentru asta.

Domeniu gratuit cu găzduire

În unele moduri, Freehosting.com nu este diferit. Planul de bază este gratuit și puteți face upgrade la planurile Economy sau Deluxe dacă doriți mai mult decât vă oferă planul gratuit. Chiar și aceste planuri sunt foarte accesibile în comparație cu alte gazde web. Obțineți planul Economic pentru doar 5,95 USD pe lună sau planul Deluxe pentru doar 14,99 dolari pe lună.

Cu toate acestea, există și alte companii (a se vedea linkul de mai jos) care oferă mai multe planuri bogate în caracteristici, la prețuri chiar mai accesibile.

Oricine poate gestiona un magazin online

Freehosting.com vă permite să configurați un coș de cumpărături cu ușurință. Deși nu are toate caracteristicile care vă permit să gestionați cantități mari de inventar, acesta va face treaba pentru vânzătorul online care vinde câteva produse și nu are o bază de clienți prea mare..

Primești multe gratis

Această recenzie Freehosting.com dovedește că într-adevăr obțineți multe pe gratis. Așteptați-vă la o configurare gratuită, găzduire gratuită, imagini gratuite, albume foto gratuite, fișiere muzicale gratuite și găzduire video gratuită. De asemenea, primiți un blog gratuit, o configurare gratuită a forumului și o găzduire gratuită de socializare și wiki.

Beneficii gratuite de date și stocare

Freehosting.com vă va transfera fișierele gratuit și nu vor limita dimensiunea fișierelor dvs. Veți obține, de asemenea, lățime de bandă gratuită și spațiu de stocare.

Freehosting.com folosește cPanel cu o funcționalitate multilingvă, care este unul dintre panourile de control preferate disponibile.

Fără reclame neplăcute

Gazdele web gratuite în concurență completează site-ul dvs. cu anunțuri enervante, bannere flotante sau statice și linkuri publicitare invazive. Freehosting.com te eliberează de pe un site web care promovează produsele și serviciile tuturor.

Dacă încă nu sunteți sigur dacă o gazdă web gratuită este potrivită pentru nevoile dvs., aruncați o privire la acest videoclip pentru a afla ce să căutați într-o gazdă web:

Gratuit nu înseamnă total gratuit

Aceasta este partea în care vă oferim știri despre ceea ce nu este exact gratuit. Este adevărat că puteți obține un site web funcțional și fără costuri, dacă nu considerați costul achiziționării numelui dvs. de domeniu prin Freehosting.com. Asta vă va costa 12,95 USD pe an. În ceea ce privește lucrurile, nu este foarte diferit de o gazdă web care vă oferă un nume de domeniu gratuit și o taxă lunară scăzută.

Proprietarii de site-uri web care doresc mai mult în calea funcțiilor vor beneficia mai bine în baza unuia dintre planurile lor actualizate bazate pe taxe.

Probleme tehnice

O căutare rapidă a planurilor de găzduire web dezvăluie rapid funcțiile pe care majoritatea constructorilor de web le prețuiesc. Caută pagini cu încărcare rapidă, mult spațiu de stocare și perioade de funcționare puternice. Freehosting.com nu are prețuri prea bune în niciuna dintre aceste zone.

Este posibil să nu aveți acces la numele dvs. de domeniu timp de zile și nu îl puteți transfera chiar și după ce îl obțineți. Paginile se încarcă incredibil de lent, în comparație cu planurile de găzduire web plătite, iar site-ul scade destul de mult.

Suportul este lent și inaccesibil

Freehosting.com oferă asistență tehnică gratuită 24 de ore din 24, dar răspunsul este lent. Este dificil să obțineți un răspuns imediat dacă aveți o problemă tehnică.

Biletele cu probleme pot fi deschise zile întregi, fără răspunsuri. Răspunsurile la problemele legate de serviciul clienți sau de facturare sunt la fel de dificile. Timpurile lente de răspuns de-a lungul forumului provoacă frustrare pentru abonați.

Verdictul

În general, Freehosting.com vă oferă multă valoare pentru o gazdă web în care majoritatea totul este cu adevărat gratuit. Este o opțiune viabilă pentru bloggerul hobby sau pentru vânzătorul electronic mic sau dacă doriți doar să obțineți lucrurile gratuit.

Vânzătorii online serioși, bloggerii și proprietarii de afaceri pot beneficia mai bine cu alte gazde web.

Sunteți cineva care necesită mai multe resurse, accesibilitate și control asupra site-ului sau blogului dvs.? Atunci am o ofertă pentru tine …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map