Recenzii Rackspace 2020: E-mailul și gazduirea cloud sunt bune?

Ce oferă clienților Rackspace care oferă clienților?

Recenzii RackspaceDacă doriți să vă extindeți afacerea în lumea cloud computing-ului, Rackspace poate apărea în căutarea dvs. Deci, ce este găzduirea Rackspace și ce fac? Rackspace este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii cloud gestionate din jur. Au fost, de asemenea, de mult timp: din 1998, ca să fie exact.


Rackspace oferă expertiză în mai multe servicii cloud diferite, inclusiv hosting dedicat, servicii web Amazon, Microsoft și OpenStack. Cu toate că faceți afaceri în cloud, probabil că veți vedea că Rackspace a fost acoperit.

Recenzii Rackspace: profesioniști & contra

Rackspace a fost un pionier în domeniul cloud computing. Compania a colaborat cu NASA pentru a crea OpenStack, o platformă software open-source pentru computere cloud. De la lansarea OpenStack în 2010, Rackspace a rămas operatorul celui mai mare cloud public OpenStack.

Rackspace a fost numit furnizorul de gazdă numărul unu pentru Magneto Enterprise Edition, implementări Microsoft SharePoint și cloud private OpenStack. Rackspace a fost, de asemenea, listat ca furnizor de gazduire numarul unu la Internet Retailer timp de trei ani consecutivi. De asemenea, acționează ca operatorul celui mai mare nor public OpenStack.

Rackspace oferă, de asemenea, o gamă completă de servicii. Indiferent dacă doriți să utilizați gazduire prin e-mail, găzduire publică sau privată sau găzduire hibridă, Rackspace v-a acoperit Mai mult decât atât, acestea oferă asistență 24/7 24 ore și 7 și o garanție de funcționare 100%. De asemenea, compania are o aplicație mobilă și un panou de control personalizat pentru a oferi clienților o mai mare autonomie față de serverele lor.

Echipa Rackspace

Mulți experți alcătuiesc echipa Rackspace, cu peste 165 de angajați certificate în Cisco, 200 în Microsoft și 150 în VMware. De asemenea, personalul lor oferă ceea ce ei numesc „suport fanatic”. Aceasta necesită o abordare orientată spre rezolvare a clienților, orientată spre rezultate, spre deosebire de modelul de bază de remediere a pauzelor.

Această asistență nu oferă costuri suplimentare pentru client și este disponibilă oricând în orice zi a anului, inclusiv în weekenduri și sărbători. Echipa Rackspace acționează ca o extensie a echipei proprii a clientului și se angajează să servească drept parteneri deplini pentru a asigura succesul clienților.

în funcție de ceea ce căutați, Rackspace lasă mult de dorit. Nu oferă planuri de găzduire partajate, dar vă garantează că veți primi atenția individuală necesară companiei dvs. Trebuie să solicitați o ofertă pentru prețuri și poate fi costisitor să obțineți cele mai bune servicii pe care le oferă.

În plus, nu există informații despre o politică de returnare sau anulări și niciun număr de telefon gratuit pentru a lua legătura cu serviciul pentru clienți. În sfârșit, în timp ce asistența clienților este disponibilă 24/7, personalul pare a fi sub-instruit. Acest lucru a dus la o mulțime de recenzii slabe Rackspace din partea clienților.

Rackspace recenzii pentru clienți

Puteți găsi o mulțime de recenzii mixte de găzduire Rackspace acolo. Compania rămâne dedicată unui timp de funcționare ridicat, iar majoritatea clienților sunt mulțumiți în general. Însă asistența lor pentru clienți nu îndeplinește întotdeauna așteptările, așa cum s-au plâns unii foști clienți.

Recenziile de găzduire prin e-mail ale Rackspace sunt de asemenea mixte. Mai mult de câțiva clienți au întâmpinat probleme cu întârzierile la livrare, logare și mesaje care nu au fost trimise. Unii chiar au decis să treacă la un furnizor de hosting de e-mail anterior și nu au întâmpinat probleme.

Pe de altă parte, trebuie să luați recenzii și reclamații ale clienților pe internet cu un bob de sare. Cei care au o experiență negativă au mai multe șanse să își audă vocea decât clienții care sunt mulțumiți de serviciul pe care îl primesc.

Poza mare recenzie gazduire Rackspace

Revizuirile spațiului spațial sunt ușor de obținut și toate tind să fie de acord asupra unui lucru: garanția lor de funcționare de 100% se dovedește a fi o cerere exactă. Și nimeni nu poate nega că rămân un lider în industria serviciilor cloud gestionate. Cu o evaluare mai bună a Biroului de afaceri de A +, aceștia sunt dedicați în mod clar satisfacției clienților.

Dar serviciile lor pot fi costisitoare pentru tot ceea ce oferă: probabil nu este alegerea de găzduire pentru dvs. dacă sunteți un singur site care lucrează la buget. Și, poate ca urmare a plecării publice, Rackspace a rămas în sprijinul clienților. Cu toate acestea, Rackspace încă este mai bun decât competiția, chiar și în această arenă.

Domeniu gratuit cu găzduire

Pentru compania de dimensiuni medii care caută un furnizor de hosting de calitate, aveți opțiuni. Și dacă sunteți dispus și capabil să plătiți prețul cât mai bine, puteți conta pe Rackspace.

Evaluarea generală a reviziei noastre RackSpace

Rackspace rămâne un lider din industrie, oferind o gamă largă de servicii și o garanție de funcționare 100%. Cu toate acestea, aceste servicii pot fi costisitoare, iar calitatea asistenței pentru clienți ar putea îmbunătăți.

Pentru analiza noastră Rackspace, oferim 4 din 5 stele

Evaluarea evaluatorilor

4/5

/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map