Revizuire HostMonster: Planuri de găzduire web, prețuri, avantaje și contra!

HostMonster este una dintre cele mai vechi gazde web din jur. Compania a fost în domeniul afacerilor de web hosting de mult timp – 20 de ani, ca să fie exact.


Recenzie HostMonsterPe site-ul său web, HostMonster are fiabilitate ridicată și securitate. Compania oferă e-mail, un constructor de site-uri web și găzduire Linux partajată, printre alte servicii standard de găzduire web.

În 2015, compania a fuzionat cu EIG. Această companie nu are întotdeauna cea mai bună evidență a menținerii calității printre proprietățile sale. Am aruncat o privire la HostMonster pentru a analiza dacă calitatea sa se ridică cu adevărat la standardele din industrie și dacă compania oferă în continuare clienților o valoare bună.

Recenzii HostMonster: pro și contra

Hostmonster are opțiuni

Dacă există un lucru cu care HostMonster se poate lăuda, acestea sunt ofertele lor atractive pentru clienții pentru prima dată. Au planuri de găzduire începând de la 4,95 USD pe lună. Toate planurile includ avantaje, cum ar fi un domeniu gratuit, o garanție de returnare de 30 de zile și construitori de site-uri gratuite. Primul an de serviciu are o reducere: 3,95 USD pe lună pentru planul lor de bază și 5,95 USD pe lună pentru Plus.

HostMonster oferă clienților o mulțime de opțiuni pentru o mai bună securitate. Unele dintre diferitele caracteristici de securitate pe care le oferă includ Protecția Hotlink, suport SSL, copii de siguranță pe site și Protecția anti-spam. De asemenea, păstrează aceste funcții actualizate în mod regulat pentru a-și păstra securitatea cât mai repede.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepriceput
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

În acest videoclip puteți găsi o imagine de ansamblu asupra setărilor contului HostMonster, care vă oferă, de asemenea, o privire asupra interfeței cu clienții. Pe același canal, veți găsi tutoriale video pe o gamă largă de instrumente HostMonster – un alt avantaj oferit de HostMonster.

Furnizare instantanee

Pentru clienții care se înscriu la găzduirea VPS, HostMonster promite și oferă furnizarea instantanee a serviciilor lor. Acest lucru poate fi ceva deosebit de atractiv pentru persoanele care doresc să sară peste procesul de verificare îndelungat. Prin furnizarea instantaneu, serverele dvs. ar putea fi funcționate în câteva secunde.

La fel ca mulți alți furnizori de găzduire web, HostMonster își oferă asistența 24/7 pentru clienți. Disponibilitatea este un lucru, dar calitatea reală a asistenței este alta. Asistența HostMonster este disponibilă prin chat-ul live, telefon și e-mail, deci, indiferent de metoda pe care o preferați, vor fi acolo.

Tarifarea HostMonster

Ca și în cazul altor furnizori de găzduire web, nu puteți lua prețurile HostMonster la valoarea nominală. În timp ce planul lor de intrare inițial este destul de atractiv, VPS-ul HostMonster și planurile de server dedicate devin costuri rapide, la 29 și 149 USD pe lună,.

Recenzie HostMonsterChiar și planul lor cel mai ieftin este un pic înșelător. Pentru a obține prețul publicitar de 4,95 USD pe lună, va trebui să vă angajați până la 36 de luni, cu suplimente precum protecția confidențialității domeniului și backup pentru site costând 0,99 USD până la 2,99 USD pe lună..

Prețul lunar în sine este de asemenea înșelător, întrucât HostMonster oferă doar planuri anuale. Este minunat dacă sunteți mulțumit de serviciul lor, nu este atât de grozav dacă doriți să schimbați furnizorii cu mult înainte de finalizarea anului.

HostMonster vs standardul industriei

HostMonster nu îndeplinește întotdeauna standardul de activitate de 99,94% uptime, cu o durată medie de 99,91%. Acest lucru echivalează cu o oră de timp de oprire a site-ului pe lună – inacceptabil pentru clienții care doresc ca site-urile lor să fie întotdeauna accesibile.

Totuși, HostMonster garantează uptime de 99,9%. Deci, cel puțin, nu înșelă în această privință. Din păcate, aceasta nu este singura măsură de performanță care se încadrează sub standarde. Timpul de încărcare a paginii poate fi, de asemenea, mai lent decât standardul industriei de 700 ms cu 22%.

HostMonster nu sunt scumpe, dar nu sunt nici cel mai ieftin furnizor de hosting pentru ceea ce vând. Veți putea găsi rate mai bune din alte site-uri de găzduire (consultați linkul de mai jos pentru exemple).

Domeniu gratuit cu găzduire

Recenzia noastră despre Hostmonster: concluzie

Multe recenzii HostMonster care găzduiesc acolo răspund sentimente similare: HostMonster nu este la fel de mare ca o companie standout decât era. Există o mulțime de alte opțiuni care oferă o valoare mai bună sau o performanță mai bună – uneori chiar și ambele.

Clienții cu site-uri web mai mari ar putea dori să se uite la o companie cu un record mai consistent. Este posibil ca fuziunea cu EIG să fi dus la o scădere a performanțelor globale – dar, deoarece acest lucru s-a produs abia în 2015, se poate spera că acest lucru a fost doar un sughiț temporar, iar serviciul va rămâne consecvent în viitor..

HostMonster este unul dintre cele mai vechi din afaceri și dintr-un motiv întemeiat. HostMonster a păstrat o bună evoluție ca furnizor de starter hosting. Dacă site-ul dvs. este mic și căutați un furnizor de hosting cu un cost de pornire comparabil, HostMonster poate fi compania pentru dvs..

Căutați o ofertă de la o companie cu un record mai consistent? Atunci am o ofertă pentru tine …

Evaluarea finală a reviziei noastre HostMonster

HostMonster este un mijloc decent al furnizorului de găzduire rutieră și oferă o valoare bună dacă începeți un buget restrâns. Cu toate acestea, performanța lor nu se măsoară întotdeauna la standardele industriei, iar kilometrajul dvs. poate varia în funcție de asistența clienților.

Oferim HostMonster 3 din 5 stele.

Evaluarea editorului

3/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map