Revizuirea Vendio 2020: prețuri, planuri și servicii pentru clienți

Două dintre primele companii care și-au creat nume pentru e-commerce au fost Amazon și eBay. Cum cumpărătorul de zi cu zi a aflat cât de ușor este să devii vânzătorul de zi cu zi, noii proprietari de afaceri de comerț electronic, precum tine, aveau nevoie de o modalitate de a-și gestiona eficient vânzările și inventarul, dar nu știau cu cine să aibă încredere. Acolo vin recenziile Vendio ca acesta.


Vendio a dezvoltat un program software care face munca de gestionare a vânzărilor rapid și ușor. Vendio este o platformă de vânzare online bazată pe abonamente, care oferă vânzătorilor electronici un hub unic pentru crearea brandului, publicarea listelor de produse și vânzarea lor pe canale.

La prima vedere, vânzătorii pot vedea care sunt articolele care se vând ca hotcakes și care au nevoie de o modificare a prețurilor pentru a genera vânzări mai bune. Mai puțin timp în gestionarea magazinului înseamnă mai mult timp pentru vânzare și asta înseamnă mai mult profit în buzunarele vânzătorului.

Recenzie Vendio

Recenzie VendioSarcinile merg întotdeauna mai repede și fără probleme atunci când ai instrumentele potrivite pentru a face treaba, iar Vendio are cu siguranță instrumentele.

Vendio a fost proiectat pentru a găzdui furnizori de comerț electronic mici și mari. Modernizările vă permit să vă extindeți volumul pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Cu Vendio, nu există taxe de găzduire pentru un singur produs, taxe de listare sau comisioane de tranzacție, nici măcar din propriul magazin.

Revizuirea lui Vendio: pro & contra

Gândiți-vă la Vendio ca la creierele platformelor de vânzare a comerțului online. Este o platformă de vânzare care știe cum să comercializeze și să vândă produsele dvs. cu foarte puține gestiuni. Nici o recenzie Vendio.com nu este completă fără o descriere a funcțiilor pe care vânzătorii le plac cel mai mult. Iată o recenzie a pro și a conținutului Vendio.

Piață pe platformele de social media

Vendio vă permite să vă construiți brandul pe alte platforme precum eBay, Amazon, OpenSky, Facebook, comerțul mobil și propriul magazin în timp ce vă permite să controlați marketingul și vânzările dintr-un loc central. Dacă efectuați un nou produs sau lansarea unui magazin, puteți seta Vendio să coincidă cu data lansării.

Gestionarea marketingului și inventarului dintr-un singur hub

Cel mai mare avantaj al utilizării Vendio peste un coș de cumpărături online tradițional este că vă economisește timp. Nu mai trebuie să accesați mai multe social media sau alte site-uri pentru a vă comercializa produsele, deoarece Vendio pune totul într-un singur loc pentru dvs..

Nu este potrivit pentru vânzătorul mic

Platforma Vendio este atât de bine proiectată încât este dificil să găsești un con. Dacă există o platformă negativă pentru platformă, este posibil să fie prohibitiv pentru vânzătorul mic în comparație cu unele dintre coșurile de cumpărături gratuite care vin cu planuri de găzduire web.

Managementul stocurilor

Cu Vendio, puteți sorta și filtra mii de produse, ceea ce reprezintă o economie de timp imensă pentru vânzătorii cu inventare mari. Vânzătorii de comerț electronic primesc actualizări și alte informații despre vânzări în timp real. Acest lucru vă oferă flexibilitatea de a face modificări în ceea ce privește prețurile sau promoțiile în timp ce vânzările sunt calde.

Urmăriți acest videoclip pentru a vedea cât de ușor este să importați produse în contul dvs. Vendio de pe eBay.

Elemente de design web

Vendio vă oferă peste 50 de șabloane de magazine concepute profesional pentru a vă ajuta să faceți platforma de comerț electronic atractivă pentru clientela dvs. Are capabilități HTML, XML și CSS care vă permit să vă personalizați pe deplin vitrina de magazine online așa cum vă imaginați.

Tehnologia Drag and drop vă permite să adăugați funcții precum casete de text, galerii foto, carusele foto, formulare de contact și multe altele, fără a fi nevoie să aveți experiență la nivel de dezvoltator. Funcția de e-mail automat vă permite să completați mesajele către clienții dvs. în diferite puncte ale ciclului de vânzări.

Economisirea timpului de marketing

Când trebuie să efectuați o modificare la mai multe articole, Vendio are o caracteristică avansată care vă permite să editați articolele în vrac. Cu Vendio, nu este nevoie să scrieți cu atenție politica și parametrii de expediere. Puteți configura Vendio pentru cele mai comune profiluri de expediere.

Îmbunătățiri de marketing

Un alt plus de marketing pentru Vendio este caracteristicile SEO de adăugare rapidă care ajută motoarele de căutare să-ți găsească produsele. De asemenea, Vendio are o caracteristică care îți alimentează automat produsele în Căutarea de produse Google, astfel încât clienții noi să te găsească mai ușor.

Domeniu gratuit cu găzduire

Dacă ați crezut că nu puteți ține pasul cu cerințele de a rămâne în vârful fiecărei părți a ciclului dvs. de vânzări, inclusiv de social media și canale de vânzare, Vendio vă oferă instrumentele necesare.

Vendio automatizează majoritatea sarcinilor dvs. astfel încât să vă puteți dedica timpul și energia altor aspecte importante ale activității dvs. de comerț electronic. Încercați Vendio și dacă nu sunteți înnebunit în acest sens, cereți garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Sunteți un utilizator final care necesită mai multă flexibilitate și control asupra site-urilor și resurselor dvs.? Atunci avem doar ce trebuie pentru tine …

Evaluarea generală a recenziei noastre Vendio

După ce am cântărit avantajele și contra în secțiunea noastră de recenzii Vendio, îi dau lui Vendio 4.5 stele din 5.

Este platforma perfectă pentru comerțul electronic, mic sau mare. Singura îmbunătățire pe care ar putea-o aduce Vendio este să se prețuiască mai competitiv față de platforme similare.

Evaluarea evaluatorilor

4.5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map