Site5 Review 2020: Planuri de găzduire, prețuri, evaluări și multe altele!

recenzii site 5Site5 se mândrește ca un furnizor de servicii de nișă pentru designeri și dezvoltatori și a devenit o firmă internațională, cu 19 locații de server pe patru continente.


Compania este în afaceri din 1998, cu o echipă 100% la distanță și peste 50.000 de clienți din întreaga lume.

Site5 a fost una dintre numeroasele firme de găzduire achiziționate de EIG, care a fuzionat și cu HostPapa, Bluehost și multe alte companii mici. Acest lucru a dus la unele probleme în curs de desfășurare, deoarece toate aceste companii se adaptează la noul management. Deci, Site5 rămâne în continuare la control?

evaluare

3/5

Recenzii site 5: pro & contra

Site5, ca atâtea alte servicii de găzduire web de lungă durată, rămâne puternic în multe aspecte ale găzduirii web, dar nu și-a păstrat întotdeauna promisiunea de calitate consistentă pentru dezvoltatori în ultimele luni.

Când vă înregistrați cu o gazdă web de nișă, vă așteptați să furnizeze servicii peste standardul industriei. Site5 oferă această promisiune, încărcând paginile la 695 ms, comparativ cu standardul de 700 ms.

O mulțime de opțiuni

Site5 oferă o gamă largă de planuri de găzduire pe niveluri, cu planul lor de bază începând de la 4,95 USD pe lună. Alte planuri pot ajunge la 81 USD pe lună cu un plan VPS Managed VPS3 sau la un plan Pro de 8,95 USD pe lună. Astfel de prețuri sunt comparabile cu alte site-uri de găzduire, dar întrucât Site5 se concentrează în special pe designeri și dezvoltatori, prețurile lor pot fi o ofertă deosebit de bună pentru acea nișă.

Site5 oferă, de asemenea, spațiu pe disc și lățime de bandă neschimbate pentru planurile sale de găzduire web partajate. Copiile de rezervă pentru recuperarea în caz de catastrofe sunt de asemenea standarde cu planurile lor standard, fără costuri suplimentare – un plus uriaș dacă doriți să evitați, bine, dezastrul. Dar dacă sunteți în căutarea celui mai bun acord de găzduire web …

Încercare gratuită

Site5 oferă, de asemenea, clienților opțiunea de a merge pentru o probă gratuită de 30 de zile – o ofertă rară din partea oricărui furnizor de hosting. Dacă doriți să vă testați VPS-ul, acest lucru costă doar un dolar pentru prima lună.

Acesta nu este singurul lucru pe care îl oferă gratuit. Site5 are migrații gratuite ale site-urilor pentru până la 25 de conturi cPanel. În plus, Site5 are o garanție de înapoiere de 45 de zile, fără condiții.

Asistență pentru clienți Site5

Istoric, personalul de asistență pentru clienți al Site5 este informat și prietenos. Timpul de așteptare pentru biletele de ajutor nu ar fi mai mult de câteva ore, dacă nu minute, iar problemele ar fi rezolvate rapid. Capacitatea lor de a discuta cu o bază de clienți mai sofisticată a fost unul dintre punctele lor de reper. Din păcate pentru unii clienți Site5, acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Iată un videoclip care prezintă modul în care Site5 susține că iese în evidență din efectiv:

Recenziile recente de pe site-ul Web care găzduiesc site-ul internet au tendința de a fi mai mult dintr-o pungă mixtă. Multe dintre aceste noi recenzii de găzduire Site5 au o scădere scăzută, clienții de mult timp subliniind o scădere bruscă a calității asistenței clienților.

Mai puțină disponibilitate

Opțiunile de asistență pentru site-ul Site5 sunt limitate la început: puteți LiveChat doar cu asistență 24/7, iar liniile telefonice sunt deschise numai în timpul programului de lucru. Aparent, de la achiziția EIG, personalul de asistență mai vechi a fost dat drumul și a fost adus un nou personal. Și acest personal, potrivit mai multor clienți, nu este la fel de cunoscător sau prompt să răspundă, deoarece a fost vechiul personal.

Performanță medie

Nici timpul de funcționare al site-ului 5 nu se prea poate lăuda. Standardul industriei pentru uptime este de 99,94% – nu este o bară teribil de mare pentru a trece în aceste zile. Cu toate acestea, Site5 a înregistrat o durată medie de utilizare de aproximativ 99,85%, cu aproape 0,10 puncte sub standard. Și în ceea ce privește activitatea de funcționare, contează această mică diferență de punct.

Uneori Site5 are un nivel peste standardul industriei, dar alteori scade semnificativ sub pragul de 99,94%. Cu toate acestea, site-ul5 nu poate fi bazat pentru a menține timpul de funcționare peste standardul industriei.

Prețul site-ului 5

La fel ca și alte site-uri de găzduire web, prețurile site-ului 5 nu ar trebui luate la valoarea nominală. Planul de bază este anunțat la 4,95 USD pe lună, dar acest lucru este doar dacă vă angajați timp de doi ani întregi și plătiți în avans. Dacă doriți un angajament pe o durată mai scurtă, veți plăti mai mult – 5,95 USD pe lună pentru un an.

Start Blogging Online are o ofertă EXCLUSIVĂ pentru cititorii noștri …

Revizuirea site-ului 2020 2020: concluzia noastră

O schimbare în management va duce la o mulțime de dureri din ce în ce mai mari pentru orice companie. Modificările recente pe care le-a suferit Site5 au lăsat o mulțime de clienți nefericiți. Dar lucrurile s-ar putea îmbunătăți cu timpul, odată ce praful din fuziune s-a stabilit.

Site5 are încă o bază de clienți uriașă, astfel încât reclamațiile nu sunt decât o scădere a găleții mari a unei baze de clienți de peste 50.000. Dacă nu sunteți sigur de proiectant sau de dezvoltator, puteți da curs procesului de 30 de zile. În caz contrar, va trebui doar să așteptăm și să vedem dacă Site5 își poate îndeplini cu adevărat promisiunile pe viitor. Fii atent la viitoarele recenzii ale site-ului5.

Dar, deoarece sunteți gata să ACȚI ACUM și să decideți o companie de găzduire – la fel de bine veți putea merge cu cei mai buni …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map