Web.com Review 2020: Tot ce trebuie să știți

Web.com este o companie puternică de găzduire web care oferă, de asemenea, o mulțime de alte valori pentru clienții săi. Este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pentru cineva care abia începe și habar nu are cum să construiască sau să gestioneze un site web.


Web.com oferă mult suport clienților săi. Pentru a afla mai multe despre ce oferă această companie, ar trebui să consultați cât mai multe recenzii Web.com găsiți, începând cu cea pe care o veți găsi mai jos:

Web.com revizuiește pro și contra

Există atât de multe lucruri grozave de spus despre această companie, dar trebuie să încep de undeva, așa că voi începe cu serviciul pentru clienți. Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri despre Web.com. Multe companii promit să vă ofere o echipă dedicată de servicii pentru clienți, dar Web.com oferă cu adevărat.

Acest serviciu excelent pentru clienți include timpi de așteptare minimi și reprezentanți prietenoși. Puteți vedea cum această devotament față de clienții lor plătește în numeroasele recenzii pozitive ale clienților Web.com.

Instrumente pentru construirea site-ului

Dincolo de asta, planul dvs. de găzduire web va veni, de asemenea, cu o suită avansată de instrumente de construire a site-urilor care vă facilitează crearea site-ului. Producătorul site-ului Neo este inclus fără costuri suplimentare! Este ușor să schimbați designul sau schemele de culori, precum și să adăugați și să editați conținut.

Compatibilitate WordPress

Dar dacă nu sunteți confortabil să învățați un set nou de instrumente, puteți utiliza, de asemenea, sistemul lor de gestionare a conținutului WordPress sau chiar plătiți o taxă suplimentară pentru a avea un site web complet personalizat. Și nu este mai ușor decât să plătești pe altcineva să o facă pentru tine!

Resurse utile

Deci, pentru cei care doresc cât mai mult sprijin, Web.com este o alegere excelentă. De asemenea, au propriul canal YouTube plin de videoclipuri utile, informative și inspirate precum acesta:

Videoclipurile sunt destul de bine realizate și pe lângă faptul că vorbesc despre probleme importante de găzduire web, acestea oferă, de asemenea, ajutor și distracție pentru a viziona videoclipuri care oferă sfaturi pentru dezvoltarea strategiei dvs. online.

Și apoi există și seria de inspirație numită „Descoperirea întreprinderilor mici”, care prezintă proprietarii de întreprinderi mici care au reușit să își dezvolte afacerea în mod substanțial. Deci, puteți afla de la alți proprietari de afaceri și, cine știe, poate veți fi prezentat într-unul dintre videoclipurile lor avansate într-o zi!

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Plan de server partajat excelent

În acest moment, s-ar putea să vă întrebați cum stau planurile lor reale de găzduire în fața concurenței. Ele oferă 3 niveluri de planuri care sunt foarte bine echilibrate între prețul accesibil și caracteristicile utile.

Puteți găsi specificul despre fiecare dintre aceste 3 planuri în secțiunea de linii de produse de mai jos. Dar, practic, prețurile variază de la aproximativ 6 dolari pe lună până la 10 dolari pe lună, așa că, chiar dacă doriți să vă „plonjați” pe planul premium, mai plătiți un preț extrem de scăzut.

Uptime mare

Un alt domeniu important în care Web.com își flexează mușchiul este timpul de funcționare. Optime se referă la procentul de timp pe care site-ul dvs. web va fi de fapt funcționat. Toate serverele pot întâmpina o varietate de probleme care determină prăbușirea unui site.

Dar dacă site-ul dvs. este găzduit pe un server care se prăbușește des, ce rost are chiar să aveți un site până la capăt? Web.com are o durată de utilizare 99,99%, care este cea mai mare pe care o puteți obține pe piață. Aceasta înseamnă că vă puteți asigura că site-ul dvs. web funcționează ori de câte ori vizitatorii dvs. doresc să verifice.

Pentru tot ce are de oferit Web.com, există câțiva concurenți importanți care ar putea arunca câteva clapete pentru unii clienți. Aceste dezavantaje au împiedicat-o să obțină recenzia de 5 stele pe care altfel le merită caracteristicile.

Chat în direct rău

O problemă la care trebuie să lucreze este funcția de chat live de pe site-ul lor web. Dacă doriți cu adevărat să experimentați serviciul excelent pentru clienți pe care îl pot oferi, cu siguranță sunteți mai bine să-i sunați la telefon.

Domeniu gratuit cu găzduire

Problemele cu chat-ul live nu au nicio legătură cu reprezentanții, însă funcția în sine are un obicei prost de a experimenta glitches..

Lipsa scalabilității

Un dezavantaj potențial mai grav este lipsa serverelor dedicate și a serverelor private virtuale (VPS). Toate planurile lor rulează pe servere partajate, care funcționează perfect pentru un site web cu nevoi limitate. Dar dacă așteptați ca site-ul dvs. web să crească peste aceste limite, va trebui să aveți un server mai puternic care să îl găzduiască, astfel încât să vă asigurați că funcționează la capacitate maximă tot timpul..

Deoarece Web.com nu dispune de aceste servicii mai puternice, s-ar putea să fiți lăsat în vârf odată ce site-ul dvs. va deveni prea mare. Puteți transfera site-ul dvs. web către un alt serviciu de găzduire care are serverele puternice de care aveți nevoie. Dar transferul unui site web nu este un lucru ușor de făcut. Așadar, va trebui să țineți cont de acea viitoare durere de cap atunci când veți alege.

Interfață confuză

Chiar dacă încă nu sunteți gata să gândiți atât de departe în viitor, s-ar putea să vă aflați un pic dezamăgiți de interfața de utilizator, ceea ce poate fi un pic confuz pentru unii. Și deși oferă un sistem de gestionare a conținutului WordPress, este doar o versiune limitată a setului complet de instrumente WordPress.

Așadar, dacă speri să folosești WordPress, ai putea simți că vei fi înșelat din anumite instrumente și opțiuni de personalizare importante.

Web.com oferă 3 niveluri de planuri de găzduire. Și apoi oferă și o gamă completă de alte servicii utile. Așadar, mai jos puteți consulta fiecare dintre cele 3 planuri și apoi puteți afla mai multe despre alte servicii.

Gazduire esentiala

Recenzii Web.comPentru doar 5,95 USD pe lună, planul esențial de găzduire oferă elementele de bază absolute. Veți primi:

 • 300 g de spațiu de depozitare
 • Transfer de date nelimitat
 • 1 nume de domeniu gratuit
 • 100 de conturi de e-mail cu un total de 5 GB de stocare e-mail partajate între ele.
 • 1 răspuns automat pe cont de e-mail
 • Protecție împotriva spamului și virusului
 • Analiza web AWStats
 • 25 conturi FTP
 • Și altele

La fel ca în fiecare plan, vine și cu instrumentele de construire a site-urilor de care ai nevoie pentru a-ți construi site-ul. Dacă doriți un site personalizat construit pentru dvs., de obicei, va trebui să adăugați un cuplu suplimentar de taxe lunare, dar uneori, acestea fac oferte speciale, unde îl vor construi gratuit! Deși nu veți deține în realitate drepturile asupra acestuia decât dacă plătiți pentru a obține drepturile.

Gazduire profesionala

Cel mai popular plan este acest plan profesional de găzduire. Costă 7,95 USD pe lună și, la fel ca și ceilalți, vă puteți înscrie pentru un plan fără angajament de la lună la lună. La acest nivel, planul dvs. va include:

 • 500 g de spațiu de depozitare
 • Transfer de date nelimitat
 • 1 nume de domeniu gratuit
 • 500 de conturi de e-mail cu un total de 25 GB de stocare e-mail partajate între ele.
 • 1 răspuns automat pe cont de e-mail
 • Protecție împotriva spamului și virusului
 • Analiza web AWStats
 • 50 de conturi FTP
 • Și altele

Deși această opțiune pentru gama medie este cea mai populară și chiar Web.com o etichetează drept cea mai bună valoare, credem că planul de găzduire premium este cea mai bună opțiune dacă veți merge cu Web.com.

Gazduire premium

Deoarece toate cele 3 planuri sunt atât de ieftine, acest plan de găzduire premium este încă ușor de gestionat, chiar și cu un buget restrâns. Și diferența dintre profesionist și premium este destul de mare pe unele dintre specificații. Doar 9,95 USD pe lună puteți obține:

 • Spațiu de stocare nelimitat
 • Transfer de date nelimitat
 • 1 nume de domeniu gratuit
 • 1000 de conturi de e-mail cu un total de 50 GB de stocare e-mail partajate între ei
 • 1 răspuns automat pe cont de e-mail
 • Protecție împotriva spamului și virusului
 • Analiza web AWStats
 • Conturi FTP nelimitate
 • Și altele

Practic, dacă aveți un buget restrâns, acesta este încă sub 10 dolari, deci nu va sparge banca. Desigur, dacă te uiți la planuri de găzduire ultra ieftine, există alți concurenți pe care trebuie să-i verifici mai întâi pentru a te asigura că obții exact ceea ce ai nevoie cel mai mult.

Pe lângă găzduire, Web.com vă va ajuta să vă dezvoltați și să vă perfecționați strategia de marketing online, astfel încât, după ce veți avea site-ul online, puteți să îl extrageți acolo și să vă asigurați că oamenii știu că sunteți aici.

Instrumentele lor de marketing online includ:

 • Aprindeți marketingul online: Cu acest serviciu, Web.com vă va promova în toate motoarele de căutare majore și directoarele online. Aceasta include Google, Google+, Yahoo !, Bing, Facebook, Twitter și Pagini Galbene printre sute de persoane. Acestea vă pot face chiar listate pe hărți, astfel încât să apară pe dispozitive GPS!
 • Facebook impuls: Acest lucru vă permite să vă măriți vizibilitatea, ajutându-vă să vizați publicul potrivit și să vă angajați potențiali clienți. Și dacă asta sună ca ceva despre care nu aveți idee, nu vă faceți griji. Pentru că echipa lor de experți în social media face totul pentru tine!
 • Optimizare motor de căutare: Dacă vă luptați să oferiți conținut atractiv și atrăgător, care va atrage mai mult trafic pe site-ul dvs. web, puteți folosi echipa de dezvoltatori SEO experți Web.com. Se vor întâlni o dată pe lună pentru a lucra la crearea unei strategii, la optimizarea site-ului dvs., la revizuirea rezultatelor și multe altele. Vă editează conținutul pentru a face un motor de căutare mai prietenos și trimit rapoarte lunare pentru a vă arăta rezultatele strategiei dvs. SEO.
 • Și altele!

Astfel, puteți face eforturile dvs. de marketing la un început destul de puternic profitând de suportul pe care Web.com îl are de oferit.

Web.com oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Deci, dacă sunteți pe gard, puteți încerca. Înregistrează-te, creează-ți un site web (sau creează unul construit pentru tine) și explorează mai detaliat funcțiile și funcțiile. Și atunci dacă decideți până la urmă că dezavantajele sunt mai mari decât sunt dispuși să trăiască, puteți obține o rambursare completă – fără niciun rău făcut!

Și dacă decideți că vă place ceea ce vedeți, atunci aveți deja un site excelent!

Pentru a vă face și mai ușor, nu vă fac să vă înscrieți la contracte anuale. Vă puteți înscrie de la o lună la alta, ceea ce înseamnă că puteți anula în orice moment fără a plăti taxe de reziliere anticipată. Așadar, dacă vă place pentru câteva luni, dar apoi vă răzgândiți mai târziu, nu veți fi blocat într-un contract de un an întreg.

Fiind o companie consacrată, cu o suită puternică de produse și servicii, nu veți avea probleme să găsiți mai multe recenzii Web.com care să vă ajute în cercetarea dvs. Puteți găsi chiar și câteva recenzii pe web.com. Deși, de regulă, nu doriți să obțineți toate informațiile despre o companie chiar de la companie. S-ar putea să aibă un pic de părtinire!

Însă, având în vedere acest lucru, nu aveți lipsă de recenzii de experți și clienți fiabili pentru Web.com, faceți o cercetare suplimentară, consultați mai detaliat linia de produse și servicii și comparați oferta cu concurenții lor de top. Astfel, când sunteți în sfârșit gata să cumpărați, știți că faceți cea mai bună alegere pentru dvs.!

Sunteți un utilizator final care necesită mai multă flexibilitate și control asupra serverelor dvs.? Atunci am o ofertă pentru tine …

Evaluarea generală a reviziei noastre Web.com

Web.com are multe de oferit, astfel încât veți găsi multe lucruri de drag pentru acest serviciu de găzduire. Dar la fel ca în cazul oricărei companii de succes, puteți găsi atât recenzii Web.com pozitive, cât și reclamații cu privire la deficiențele acestora.

La final, orice companie ai alege va avea propriile avantaje și dezavantaje. Deci, mai degrabă decât să încerci să găsești compania perfectă, ar trebui să o cauți pe cea care să ofere caracteristicile de care ai nevoie și să aibă dezavantaje cu care poți trăi.

În general, primește cele mai multe puncte pentru nivelul său ridicat de asistență și gama de servicii. Însă locul în care poate să nu rămână este în funcționalitatea reală a caracteristicilor și serviciilor lor.

Pentru analiza noastră Web.com, premiem 3 din 5 stele.

Evaluarea evaluatorilor

3/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map