PowWeb pregled: Hosting planovi, ocjenjivanje, cijene i još mnogo toga!

PowWeb recenzijePowWeb je dugo godina u poslu s web hostingom. Osnovana 1999. godine, tvrtka još uvijek postoji. Sada su tvrtka u vlasništvu EIG-a, zajedno s mnogim drugim pružateljima usluga web hostinga. Ali i dalje posluju neovisno o matičnoj tvrtki.


Pouzdanost Powweba u kasnim izgledima ima se na cijeloj karti. Za neke, PowWeb i dalje pruža pouzdan web hosting. Za druge su, pak, usluge PowWeb-a naglo opale kako su godine prolazile.

PowWeb se ekskluzivno bavi zajedničkim hostingom, po konkurentnoj početnoj cijeni od 3,88 dolara mjesečno. Tvrtka je također poduzela neobičan potez nudeći samo jedan plan kupcima. Pojedinci i mala poduzeća koji nisu toliko pametni u tehnologiji mogu smatrati ovu jednostavnost privlačnom.

Pregled i protiv PowWeb pregleda

Jedan plan, jedna cijena

Većina pružatelja web hosting usluga nudi mnoštvo planova koje potencijalni kupci mogu izabrati. PowWeb ide ukorak s ovim trendom, nudeći svojim kupcima jedinstveni plan. Ovaj plan nudi sve što kupac može poželjeti: neograničen prostor na disku, prijenos podataka i propusnost.

Vaša web adresa i graditelj web stranica uključuju se bez dodatnih troškova. U paketu se nalazi i e-trgovina spremna, što zahtijeva minimalno postavljanje na vašem kraju. Ostale značajke koje uključuje pojedinačni PowWeb plan hostinga su skripte za instalaciju jednim klikom i neograničeni računi e-pošte.

Odabir upravljačke ploče PowWeba je vDeck, koji je standardan za većinu EIG web-domaćina. Također možete odabrati mjesečne ili godišnje ugovore o uslugama. No, kao i drugi web domaćini, ostvarit ćete malo popusta ako se prijavite na dugoročniji ugovor.

Uz to, PowWeb ima standardnu ​​garanciju povrata novca od 30 dana. Kao i jedan plan, jedna cijena, PowWeb drži korak s konkurencijom. PowWebovi poslužitelji su uravnoteženi i održavaju konzistentnu i pouzdanu vezu za sve korisnike. Visokokvalitetna zaštita od neželjene pošte i virusa također je uključena u plan.

Bez namernosti, namjerno

Ovaj se plan može posebno dopasti malim tvrtkama i pojedincima. Nema puno dodataka ili posebnosti koje ne možete pronaći drugdje. No čini se da bi to u slučaju PowWeba moglo biti poanta. Pojednostavljivanje stvari je upravo ono što neki kupci žele.

PowWeb nudi samo zajednički hosting u ovom jedinstvenom planu. Kupce koji žele zajednički hosting uvjerit će se, međutim, da je PowWeb posvećen ovoj djelatnosti. PowWeb drži se onoga što znaju i što najbolje radi. Za kupce koji nisu veliki ljubitelji promjena, PowWeb bi ipak mogao biti dobar izbor.

Dobre sigurnosne značajke

Sigurnosne značajke također su uključene u jedinstven paket. SiteLock, usluga koja štiti poslužitelje od zlonamjernog softvera, dolazi s vašim planom odmah na početku. Program također može oporaviti datoteke ako ste zaraženi virusom.

Veći pristup resursima

PowWeb djeluje neovisno od svoje matične tvrtke, EIG. Ali uživa u prednostima što ih podržava tako velika korporacija. Pristup većoj količini resursa nego ako djeluje solo, PowWeb može pružiti dodatno osiguranje od kvarova na poslužitelju i drugih štetnih događaja.

U kućnoj infrastrukturi

Tvrtka je razvila vlastitu infrastrukturu. Ovom infrastrukturom u potpunosti upravljaju njihovi programeri, prilagođavajući svoj web hosting softver i automatizaciju prema potrebama klijenta. Nijedna treća strana nije uključena u rad svojih poslužitelja. Neki će se kupci uvjeriti da nema posrednika.

Aktivni forumi

Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata uživo, telefona i ulaznica. Oni također imaju opsežnu stranicu foruma na kojima korisnici mogu postavljati svoja pitanja i komentare. Osoblje također objavljuje najave na jednom forumu jednom u nekoliko mjeseci. Međutim, to nije zamjena za odgovarajuću kartu za korisničku podršku.

Puno pritužbi kupaca

Nekoliko recenzija PowWeb na Internetu navode neke osobito probleme. Nekoliko kupaca iznjedrilo je neetičke postupke. Mnogi su istaknuli kako je PowWeb nesvjesno podizao naknade bez da je prethodno obavijestio.

Besplatna domena s hostingom

Mnogi kupci tvrtke PowWeb također su prijavili probleme u vezi s kreditnim karticama i otkazivanjem. Ako kreditna kartica istječe, a ne ažurira sljedeći ciklus naplate, vaš račun može se ukinuti bez prethodnog upozorenja.

Očito, za razliku od većine drugih tvrtki, PowWeb ne savjetuje kupcima da ažuriraju podatke o isteklim karticama. Dakle, ako ne ostanete iznad podataka o računu kao korisnik PowWeb-a, možete u potpunosti izgubiti račun.

Treći problem s kojim su kupci imali problema je napuštanje PowWeba. Svi se računi automatski obnavljaju, bez obzira na vaše želje. Ako se korisnici žale, nude im nadogradnju – što nema puno smisla s obzirom da imaju samo jednu opciju plana.

Skuplje nego što se čini

Za značajke koje nude, PowWeb može skupo koštati vrlo brzo. Trenutno oglašena cijena njihovog plana iznosi 3,88 dolara mjesečno. Međutim, na web stranici ova cijena je označena kao “prodaja”, s redovnom cijenom navedenom kao 11,95 USD mjesečno.

Za neograničen prostor na disku i domene, čak 11,95 USD mjesečno ne čini se previše loše. Ali nekoliko konkurenata nudi slične značajke za znatno niže redovne cijene. Ostali pružatelji usluga hostinga nude cijene od samo 3 do 5 USD mjesečno za sličan plan.

Skrivene naknade

Iako imaju jamstvo povrata novca, morat ćete platiti naknadu u iznosu od 35 USD ako otkažete nakon tih 30 dana. Nakon prvih 30 dana prije zatvaranja računa morate obavijestiti najmanje mjesec dana. Povrh svega, garancija povrata novca vrijedi samo ako plaćate kreditnom karticom. Niti jedna druga metoda neće se nadoknaditi, čak i ako otkažete u roku od 30 dana.

Ograničene usluge

Pronaći ćete ograničenja za usluge PowWeb-a. Tvrtka ne nudi usluge migracije i prijenosa. Niti nude rezervne usluge, barem onoliko koliko potencijalni kupac može reći. Ako idete s PowWeb-om, možda želite napraviti vlastite sigurnosne kopije za svaki slučaj.

Ne baš sjajne performanse

PowWeb garantira nejasnu mjeru „izvrsnog“ produžetka. Obično poslužitelji rade na 99,9% produženog vremena. To je ravno po konkurentu. No, vrijeme utovara obično je sporo, što su prijavili i mnogi kupci.

Njihova upravljačka ploča nije poput ostalih aplikacija na upravljačkoj ploči. Kupci će možda imati problema s navigacijom po novoj upravljačkoj ploči koja se očito jako razlikuje od cPanela. Različito je jedna stvar, ali ljubaznost korisnika je druga. Za neke kupce, vDeck upravljačka ploča manje je intuitivna i korisnička od standardne cPanel.

Datirana web stranica

Neki ljudi možda neće previše razmišljati o estetskoj privlačnosti. Drugi mogu biti ukusniji po svom ukusu. Ako posjetite www.powweb.com, čini se da se glavna stranica jedva promijenila od 1999. Izgled i shema boja vrlo podsjećaju na to razdoblje. Neki možda ne žele mijenjati svoj dizajn i izgled kako bi odgovarali modi vremena.

Ali većina web stranica mijenja i promijeni izgled s vremena na vrijeme. WEB dizajnu tvrtke PowWeb već je neko vrijeme potrebno izmijeniti i ne daje dobar dojam kako vrhničke hosting stranice mogu izgledati i funkcionirati pod njihovim nadležnošću.

Taj osjećaj datiranja nije ograničen samo na njihovu web stranicu. Službeni kanal PowWeb YouTube može se pohvaliti samo jednim videom. Sa pikseliranom slikom i blokiranim fontom, ovaj je jedini video jeftino, loše proizveden. Realiziran 2009. godine, video je također prilično star. Video možete pogledati ovdje:

Ne može se prosuđivati ​​o cijeloj tvrtki ni po jednom videozapisu. Međutim, nedostatak napora u promociji sebe i ažuriranju svog branda govori o posvećenosti vrhunskim proizvodima. Umjesto da drži korak ili čak čak i ispred vremena, PowWeb izgleda savršeno zadovoljan što ostaje u 1999. godini.

Loša usluga kupcima

Neki od ovih problema mogu biti oprostivi ako je PowWeb imao zvjezdanu korisničku podršku. Nažalost za kupca, nemaju. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno, ali velik dio tima je vanjski. Stoga je poznavanje tima za podršku teže provjeriti.

Također, samo osoblje za pomoć nije posebno korisno niti je brzo zatraženo uz pomoć. Mnoge recenzije navode pritužbe uz korisničku podršku. Neki službenici za korisnike nemaju dovoljno znanja kako bi mu pomogli.

Ako bi se PowWeb korisnici samo žalili na korisničku podršku, to ne bi nužno trebao biti signal lošeg upravljanja. No, s obzirom na sve druge probleme koje korisnici imaju s PowWeb-om, nedostaci korisničke podrške ne izgledaju tako nevjerojatno.

Konačna presuda našem pregledu PowWeba

PowWeb-ov jedan plan, jedna cijena ga izdvaja među ostalim davateljima usluga hostinga. Ali to je stvar Sve značajke i struktura cijena prilično su standardne u sličnim planovima. A nakon te prve godine cijena se povećava gotovo četverostruko. Tada to uopće ne izgleda kao tako atraktivan pružatelj usluga.

S druge strane, domaćini poput HostGatora daju vam mnogo više za svoj novac. Njihova dva najjeftinija plana stoje na jednakoj osnovi kao i PowWeb-ov jedan plan, a vi dobijate 45-dnevno jamstvo povrata novca. S nekoliko slojevitih planova, HostGator omogućava da se vaša soba poveća, tako da nećete morati mijenjati davatelje usluga ako vaša web lokacija postane prevelika..

Konačna ocjena našeg PowWeb pregleda

PowWeb održava snažnu korisničku bazu i nudi neke atraktivne značajke novim kupcima. No, za mnoge se kupce čini da njihova usluga nije onakva kakva je bila. PowWeb dodjeljujemo 2,5 zvjezdice od 5.

Ocjena urednika

2.5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map