Recenzije rackspacea 2020: Je li njihov email i oblak hosting dobar?

Što je Rackspace hosting nudi kupcima?

Recenzije rackspaceaAko želite proširiti svoje poslovanje u svijet računalstva u oblaku, u pretraživanju će se možda pojaviti Rackspace. Dakle, što je hosting Rackspacea, i što oni rade? Rackspace je jedan od vodećih davatelja usluga oblaka širom svijeta. Oni su također dugo tu: od 1998. godine, da budem precizan.


Rackspace nudi stručnost u nekoliko različitih oblačnih usluga, uključujući namjenski hosting, Amazonove web usluge, Microsoft i OpenStack. Međutim, ako poslujete u oblaku, vjerojatno ćete otkriti da je Rackspace pokriven.

Recenzije rackspacea: pros & kontra

Rackspace je bio pionir u području računalstva u oblaku. Tvrtka je surađivala s NASA-om na pronalaženju OpenStack-a, softverske platforme otvorenog koda za računalstvo u oblaku. Od pokretanja OpenStack-a 2010. godine, Rackspace je ostao operator najvećeg javnog oblaka OpenStack-a.

Rackspace je imenovan davatelj hostinga broj jedan za Magneto Enterprise Edition, Microsoft SharePoint implementacije i privatne oblake OpenStack. Rackspace je također tri godine zaredom bio naveden kao hosting hosting usluga broj jedan u Internet Retailer-u. Oni također djeluju kao operator najvećeg javnog oblaka OpenStack-a.

Rackspace također nudi cijeli niz usluga. Bez obzira želite li koristiti hosting hosting, javni ili privatni hosting ili hibridni hosting, Rackspace vas pokriva. Štoviše, nude 24/7 korisničku podršku i 100% produženu garanciju. Tvrtka također ima mobilnu aplikaciju i prilagođenu upravljačku ploču kako bi kupcima omogućila više autonomije nad svojim poslužiteljima.

Tim iz Rackspacea

Mnogo stručnjaka čini tim Rackspacea, s preko 165 zaposlenika certificiranih u Ciscu, 200 u Microsoftu i 150 u VMware-u. Njihovo osoblje nudi i “fanatičnu podršku”. Za to je potreban pristup usmjeren prema rezultatima, usluzi za korisnike, za razliku od osnovnog modela popravka.

Ova podrška kupcu dolazi bez dodatnih troškova i dostupna je u bilo koje doba godine, uključujući vikende i praznike. Rackspace tim djeluje kao produžetak vlastitog tima kupca i obvezuje se da će služiti kao punopravni partneri kako bi osigurali uspjeh kupaca..

ovisno o tome što tražite, Rackspace ostavlja mnogo željenog. Oni ne nude zajedničke planove hostinga, ali jamče da ćete dobiti individualnu pažnju koju vaša tvrtka zahtijeva. Morate zatražiti ponudu za cijene, a može biti skupo dobiti najbolje usluge koje nude.

Povrh svega, nema podataka o pravilima povrata ili otkazivanjima i nema besplatnog telefonskog broja za kontakt s službom za korisnike. Konačno, iako je korisnička podrška dostupna 24 sata dnevno, čini se da je osoblje podučeno. To je dovelo do puno loših recenzija korisnika Rackspacea.

Recenzije kupaca rackspacea

Možete pronaći puno mješovitih recenzija o Rackspace hostingu. Tvrtka je i dalje posvećena velikom vremenu rada, a većina je kupaca u cjelini zadovoljna. Ali njihova korisnička podrška ne ispunjava uvijek očekivanja, na što su se neki bivši kupci žalili.

Recenzije hostinga putem e-pošte za Rackspace također su općenito kombinirane. Više od nekoliko kupaca imalo je problema s kašnjenjem isporuke, prijavom i neobjavljenim porukama. Neki su se čak odlučili prebaciti na prethodnog davatelja usluga e-pošte i nakon toga nisu imali problema.

S druge strane, na internetu se mora preispitati kupce i pritužbe s mrvicom soli. Oni s negativnim iskustvom vjerovatnije će svoj glas čuti od kupaca koji su zadovoljni uslugom koju dobivaju.

Velika slika hostinga o Rackspaceu

Do recenzija Rackspacea lako je doći, a svi imaju tendenciju da se slažu oko jedne stvari: njihovo 100% produženo jamstvo za posao se točno pokazuje. I nitko ne može poreći da su i dalje vodeći u industriji upravljanih cloud usluga. S ocjenom A + za bolji poslovni ured, očito su posvećeni zadovoljstvu kupaca.

Ali njihove usluge mogu biti skupe za najbolje što nude: to vjerojatno nije izbor hostinga za vas ako jedno web mjesto radi na proračunu. I, možda kao posljedica javnog istupanja, Rackspace je zaostajao u korisničkoj podršci. Ipak, Rackspace je i dalje bolji od konkurencije, čak i u ovoj areni.

Besplatna domena s hostingom

Za tvrtke srednje veličine koje traže kvalitetnog pružatelja usluga hostinga imate opcije. A ako ste spremni i sposobni platiti cijenu za najbolje, možete računati na Rackspace.

Naša ukupna ocjena za RackSpace pregled

Rackspace ostaje lider u industriji, nudeći širok spektar usluga i 100% produženu garanciju. Međutim, ove usluge mogu biti skupe i kvaliteta korisničke podrške mogla bi poboljšati napredak.

Za naš pregled Rackspace-a dajemo 4 od 5 zvjezdica

Ocjena recenzenata

4/5

/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map