Bedste dedikerede serverhostudbydere: Top 10 anmeldt

Beslutning om den bedste dedikerede serverhosting kan være en vanskelig opgave, selvom du er teknisk erfaren. Men med de mange tilgængelige muligheder, skal du være i stand til at finde noget, der passer til alle dine krav sammen med dit budget.


Der er adskillige grunde til at vælge dedikeret serverhosting frem for delt.

Med en dedikeret server behøver du ikke at bekymre dig om, at din server CPU eller RAM forfalskes af andre websteder. Det er sværere og sværere at bevare en online tilstedeværelse i disse dage. Dine kunder vil sandsynligvis gå et andet sted, hvis dit websted er faldet ned og kører langsomt.

Valg af en dedikeret server-hostingudbyder til din hosting kan endda spare dig for penge på lang sigt. En dedikeret hostingudbyder pådrager sig omkostningerne ved at opbygge din hjemmeside, reducere din omkostning og give dig et bedre afkast på din investering.

Så du har taget din beslutning. Du ønsker dedikeret serverhosting til dit websted. Det er her ting kan blive kompliceret. Ikke rolig; behøver du ikke at vide forskellen mellem Uplink, CPU-hastigheder og båndbredde for at tage en informeret beslutning.

Denne guide giver dig de 5 mest dedikerede serverhostingsider derude, så du kan vælge, hvilket der vil være den bedste dedikerede serverhosting for dig.

HostGator-logo

Vores valg af webhosting nr. 1:
Få dedikerede hosting hosting-software til så lidt som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkendt hosting

Bedste dedikerede server hosting sammenligning

Bedømmelse Virksomhed OS Diskplads Samlet vurdering Link
1 HostPapa Windows Linux 500 GB – 1 TB 5/5 Bedste handel!
2 LiquidWeb Windows Linux 211 GB – 1,8 TB 4.7 / 5 Tjek priser
3 I bevægelse Linux 500 GB – 1 TB 4.5 / 5 Tjek priser
4 Bluehost Linux 500 GB – 1 TB 4.5 / 5 Tjek priser
5 1and1 Windows Linux 500 GB – 6 TB 4.2 / 5 Tjek priser
6 iPage Linux 500 GB – 1 TB 4,1 / 5 Tjek priser
7 A2Hosting Linux 1 TB – 2 TB 4/5 Tjek priser

Her er de bedste dedikerede serverhostingudbydere

Bedste dedikerede server hosting

HostPapa-logoHostPapa er et utroligt kraftfuldt og fleksibelt valg til næsten enhver forretning. Uanset om din virksomhed ser 10 eller 10 millioner besøgende om måneden, skal du være i stand til at finde en plan, der passer til dine behov.

Efter en hurtig og nem opsætning på ca. 6 minutter har du en egen server på cirka 24 timer.

Blandt andre gratis værktøjer, du kan stole på, inkluderet på hver dedikeret server er cPanel, der giver dig mere kontrol over dit websted.

Hvis du leder efter et serverhostingsite, der kan give dig mere end de gennemsnitlige IP-adresser, kan HostPapa dedikeret hosting være værd at undersøge for dig.

HostPapa arbejder med både Linux- og Windows-operativsystemer og viser igen, hvilken alsidig virksomhed de er. Mange andre serverhostingsider fungerer stadig kun via Linux.

Opsætning af dit websted er ligetil, men hvis du har spørgsmål, er live chat altid en mulighed for et hurtigt svar. Kundesupport er tilgængelig via telefon, chat eller e-mail 24/7/365. Du vil have SSH-adgang og support på flere sprog for eventuelle hosting-spørgsmål, du måtte have.

Dette firma er bestemt ikke det billigste derude, men det er heller ikke det dyreste. Det er lidt let at finde en pakke, der passer til dine behov og dit budget, hvis du vælger HostPapa.

Gratis domæne med hosting

Generelt valgte vi HostPapa som det bedste samlede dedikerede server-hosting-site på grund af dets ydeevne, pris og fleksibilitet.

Med 12.000 servere under deres ledelse og en 90% kundetilfredshed er det svært at gå galt med HostPapa.

LiquidWeb logoHvis prisen ikke er så vigtig for dig som en højtydende dedikeret serverhost, er LiquidWeb muligvis noget for dig. LiquidWeb ejer og driver tre avancerede datacentre i USA. De har over 50 udviklere, der arbejder for at skabe tilpassede løsninger for øget ydelse og sikkerhed.

Dette firma tilbyder døgnet rundt proaktiv beskyttelse af dit websted. Sonar-overvågningsteamet udfører konstant sundhedscheck og -opdateringer på systemniveau. Hvis der er et problem, håndteres det generelt inden du selv er klar over det, til at begynde med.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer gennem din tid med LiquidWeb, tilbyder de support fra deres Heroic Support-team. Disse mere end 300 eksperter er der for at hjælpe dig når som helst.

En fantastisk funktion, som LiquidWeb tilbyder, er muligheden for enten at oprette dit eget domæne eller overføre et eksisterende domæne. Hvis du i øjeblikket har et domæne og ikke er tilfreds med din server, kan du overveje at skifte til LiquidWeb.

Som Hostpapa giver LiquidWeb dig mulighed for at vælge hvilket operativsystem der fungerer for dig; Linux eller Windows.

LiquidWeb fik sin store score baseret på innovation, ydelse og kundesupport.

InMotion Hosting logoInMotion Hosting er som navnet antyder en af ​​de hurtigste derude. Hvis du søger en premium dedikeret vært med markedsledende hardware, kan InMotion Hosting muligvis passe til dine behov.

InMotion tilbyder nul-downtime, genstarter-mindre kerneopdateringer. Disse opdateringer er en del af grunden til, at de har en oppetid på 99.999%.

Uptime er den nemmeste måde at fortælle, hvor pålidelig en server er. At have en pålidelig oppetid er vigtigt for virksomhederne. Jo længere dit websted er nede, kan det resultere i tab af kunder.

Desuden er InMotion Hosting den førende dedikerede server hosting platform for internationale kunder. Mens andre værter har deres datacentre hundreder af kilometer væk fra det nærmeste Internet Exchange Point (IXP), er InMotion lige ved både Los Angeles og Washington D.C. IXP. Dette giver internationale kunder en hurtig og pålidelig svartid på webstedet.

Dette er virkelig et firma, der har kundens tilfredshed i tankerne. InMotion er tilgængelig 24/7/365 via Skype, telefon, online chat eller e-mail.

Selvom det høje prismærke måske skræmmer nogle kunder fra, ønsker InMotionHosting din virksomhed. De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som er lidt svært at finde, når det kommer til hosting. InMotionHosting er selvsikker, når du prøver deres tjenester, vil du ikke gerne bytte dem.

InMotion modtog deres vurdering baseret på en kombination af ting, herunder kundeservice, det høje antal tilgængelige IP-adresser, pålidelighed og ren hastighed. Det blev dinged for en høj pris, og det faktum, at det ikke er tilgængeligt for brugere med Windows.

BlueHost logoAt gå med Bluehost er en billig måde at have en dedikeret server vært til dit websted.

Selvom Bluehost ikke er det absolut bedste, kan du stadig få en dedikeret server til prisen for, hvad du ville betale for nogle delte serverwebsteder. Bluehost har også flere andre ting der går for det.

Dette firma tilbyder et gratis domæne ved køb af deres dedikerede serverhosting. Det, der er godt ved Bluehost, er, at din server kører øjeblikkeligt. I modsætning til andre sider, der tager op til 24 timer at behandle, er din server klar, i det øjeblik du har brug for det.

Tilpasning er nøglen hos dette firma. Du kan tilføje lager, som du har brug for det på farten eller opgradere ydeevne over tid.

Bluehost tilbyder 24/7 hurtig kundesupport fra deres dedikerede team. Hvis du har brug for deres premium-team af ingeniører, er de tilgængelige med et øjeblik varsel.

Vi gav Bluehost dets vurdering baseret på flere funktioner. De har en utrolig lav pris, fremragende kundeservice og opgraderede teknologier. Desværre tilbyder Bluehost kun service til parter, der har brug for mindst 3 IP-adresser.

Hvis du har brugt en delt hosting service og nu er klar til din første dedikerede server vært, kan Bluehost muligvis være en god mulighed for dig.

Ionos 1and1 logo1&1 bruger et dobbelt hosting-system, der gemmer dit websted to steder. Denne funktion er beregnet til at øge ydelsen på dit websted og forbedre pålideligheden. Dobbelt hosting tilføjer sikkerhed og fungerer som et indbygget backup-system i tilfælde af, at noget går galt.

Alle 1&1’s pakker tilbyder ubegrænset båndbredde og pålidelige sikkerhedsindstillinger. De inkluderer også en 30-dages pengene-tilbage-garanti. De garanterer en driftstid på 99,99% af netværket og har serverplaceringer overalt i verden. Denne provider tilbyder nogle af de højeste RAM- og rumkapaciteter blandt de bedste dedikerede webhostingtjenester derude.

1&1 hosting er overkommelig og har stærk oppetid. Det fungerer godt med WordPress-hosting. De tilbyder mange værktøjer eksklusivt til 1&1 er vært. Hjemmesiden er intuitiv og let at navigere.

Ulempen: kundesupport er ikke deres stærke dragt. Mens 1&1 tilbyder 24/7 e-mail- og telefonstøtte, de har modtaget mange klager. Mange kunder har haft svært ved at få klare instruktioner og løse webstedets problemer.

Betalingsprocesser kan også være uklare, og nogle kunder har modtaget uventede gebyrer. Sørg for at holde dig opdateret om priser og gebyrer.

Webstedsbyggeren er nem at navigere, men kræver, at kunder tilføjer en lag for at bruge den.

iPage-logoiPages er et godt websted for hosting-domæneserver-hosting til næsten enhver forretning. Selvom det er rimeligt prissat, tilbyder det nogle gode muligheder, som andre dedikerede servere ikke gør.

Virksomheder eller enkeltpersoner, der søger en fuldt styret dedikeret server kan være interesseret i iPages. Værktøjerne, der følger med denne server, er uovervindelige. Du har alt, hvad du har brug for ved hånden for at oprette en blog, et websted eller en online butik.

Når du har oprettet dit websted, hjælper iPages med at administrere det for dig. iPages giver dig trin for trin-tutorials, der hjælper dig med at oprette det ønskede websted. I mellemtiden, hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du tale dem døgnet rundt via telefon eller online chat.

Når du vælger iPages til din dedikerede server, modtager du en rimelig server med en forudsigelig månedlig pris. Du vil ikke se nogen gebyrer for overskydende virkning gennem dette firma. De giver dig også fleksibiliteten til at skalere dine tjenester op eller ned afhængigt af dine virksomheds krav.

Dette firma er så sikker på deres tjenester, at de tilbyder en tilbagebetalingsgaranti når som helst i hele din service. Du kan føle dig sikker på, at de vil gøre alt, hvad de kan for at holde dig som kunde.

En ting, du skal være opmærksom på, er, at selvom iPages tilbyder et gratis domæne, er det kun godt for det første år. Derefter bliver du bedt om at betale for domænet.

iPages fik deres samlede bedømmelse af flere grunde. iPages lavede denne liste baseret på deres rimelige pris, høje sikkerhedsniveau og de medfølgende værktøjer til at skabe en egen internet-tilstedeværelse.

Vælg iPages, hvis du vil have evnen til langsomt at skalere din server, efterhånden som dine krav stiger.

A2 Hosting logoA2 Hosting tilbyder både administrerede og ikke-administrerede servere. Deres pakker er meget tilpasselige og ideelle til udviklere. Deres systemer er primært designet på WordPress, Drupal og Joomla. For at forbedre ydelsen inkluderer A2 gratis SSD’er.

Deres priser er mellemklasse sammenlignet med konkurrencen. De tilbyder en garanti på 99,9% oppetid. Gennemsigtighed er også et plus, da du kan spore præstationerne på deres servere over tid.

De tilbyder mange funktioner, herunder et spole tilbage værktøj, samt ubegrænset e-mail-adresser, domæner og overførsler. Kundesupport er 24/7 via telefon, e-mail eller live chat.

Ulempen: A2 Hosting er ikke den nemmeste mulighed for begyndere at bruge. Det er heller ikke det stærkeste budgetvalg, men det er heller ikke det dyreste.

De mangler også et par funktioner sammenlignet med andre virksomheder. Der er ingen support til HTMLDoc, PDFLib, MSSQL, ColdFusion, Plexum eller mod_perl.

Kundesupport er standard, men der er ikke et gratis nummer til rådighed for kunder uden for USA.

Find den bedste dedikerede hosting-server: konklusion

Forhåbentlig har disse dedikerede serveranmeldelser hjulpet dig med at begynde at tage en beslutning om, hvilken der vil være den bedste dedikerede hosting-server for dig. I sidste ende er det op til dig at beslutte, hvilke funktioner der er de vigtigste for dig og sammenligne dem med dit budget.

Baseret på vores anmeldelser foretrækker vi InMotion som den bedste dedikerede hosting til rådighed til ydeevne.

Populære selskaber for hostingudviklere er A2 Hosting og Bluehost.

For begyndere anbefaler vi Hostpapa eller iPage, med HostPapa er vores valg for den bedste dedikerede server hosting udbyder generelt med en all-round pakke, der fungerer mest.

Dit valg skal variere afhængigt af det personlige behov på dit websted og dets formål. Dit budget og dit erfaringsniveau med webhosting er også faktorer, der er værd at overveje. Uanset hvilken du vælger, leverer disse virksomheder alle nogle af de bedste dedikerede webhostingtjenester, der er tilgængelige.

Selvom valg af en dedikeret server til din hosting oprindeligt kan virke som en besvær, længere nede på linjen vil du være glad for, at du gjorde det. De samlede fordele ved en dedikeret server sammenlignet med andre indstillinger er rigelige…

Et dedikeret serverhostingsite kan give dig et sikkert domæne unikt for dig sammen med den fleksibilitet, du ønsker. Du vil hvile let med den viden, at dit websted er sikkert og frit for andre potentielle ondsindede websteder.

HostGator-logo

Vores nummer nr. 1:
Bedst bedømte HostGator-hostingplaner for så lidt som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkendt hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map