Vultr vs Linode sammenligning: Hvilken er den bedste hosting for dig?

Har du indsnævret din søgning efter den perfekte skybaserede hostingudbyder ned til Vultr eller Linode?


Begge er fremragende muligheder med en række pålidelige funktioner. Men selv i en enkelt side-ved-side-sammenligning er der en masse ting, du skal huske på, når du træffer dit valg.

Sammen med prisen kan målinger som tilgængelig lagerplads, båndbredde og antallet af CPU-kerner blive besværlige at sammenligne. Tilføj faktorer såsom håndtering af fakturering, og det bliver hurtigt overvældende.

Hvis dette lyder som dig, skal du fortsætte med at læse for en oversigt over Vultr vs Linode, der ikke bare ser på de tekniske specifikationer, men leder dig igennem, hvorfor hver skybaseret hostingudbyder er en god løsning.

Du lærer de nitty-gritty detaljer, men også hvorfor disse detaljer betyder noget på en nem, en-til-gang-måde.

HostGator-logo

Vores valg af webhosting nr. 1:
Få den bedste bedømte hosting for så lidt som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkendt hosting

Vultr vs Linode sammenligning

Vultr vs Linode

Tilgængelig RAM: kraften bag dit websted

Potentielt er den vigtigste overvejelse, hvor meget RAM du får for dine penge. Mængden af ​​tilgængeligt RAM bestemmer, hvor godt den virtuelle private server (VPS) fungerer, især hvis du har til hensigt at køre flere websteder bag en omvendt proxy. Hvis du har til hensigt at have masser af trafik – og det er målet, ikke? – så vil du have meget.

Til denne sammenligning og alle sammenligninger i det følgende vil jeg bruge 16 GB-planen af ​​to grunde: For det første tilbyder de begge en 16 GB-plan, der gør det muligt at sammenligne æbler med æbler; for det andet er en 16 GB-plan rimelig for de fleste brugere. Mens metrikken, der undersøges, kun er RAM til denne første post, vil vi bruge den samme plan til sammenligningsformål derefter.

I øjeblikket tilbyder Vultr 16 GB planer for $ 80 pr. Måned. Bare rolig, jeg gjorde regnestykket: Det er 200 MB pr. Dollar. Ser på Linode vs Vultr, i øjeblikket tilbyder Linode 16 GB for $ 60 pr. Måned. Det fungerer til 266,66 MB pr. Dollar.

Vinder

Denne er let. Som du tydeligt kan se, får du mere end 25% mere RAM pr. Måned for din dollar. Derudover er det en rent sammenligning, da du får den samme mængde RAM i begge pakker, men Linodes koster simpelthen mindre.

Diskplads: plads til dit sted at vokse

Vultr logoDa diskplads bestemmer, hvor meget data dit websted kan bevare, fra information om kunder til utroligt vigtige sikkerhedskopier af dit websted, og det er kritisk at have masser. Men det kan også blive rigtig dyrt, hvis du har for meget og ikke har brug for det hele, så at få en god handel er en afbalancerende handling.

På den anden side vil du være sikker på, at du kan købe yderligere diskplads gennem din udbyder, eller at du starter med lidt mere, end du har brug for, især når dit websted vokser.

Gratis domæne med hosting

Lad os fordele de tilgængelige planer for at finde ud af, hvor meget du virkelig bruger.

Til deres pris på $ 80 pr. Måned får du 200 GB plads, der er gemt på en solid-state disk, hvilket svarer til 2,5 GB pr. Dollar. 200 GB er en generøs mængde til at begynde med.

Linode opkræver mindre, og til $ 60 pr. Måned tilbyder det kun 20 GB solid-state diskplads. Det er en enorm forskel, og hvis du gætter på, at 20 $ -forskellen ikke udgør det, har du ret. du får kun 0,33 GB pr. dollar. Mens du kan købe mere, er det tydeligt, at deres diskplads ikke er billig.

Vinder

Vil du hellere bruge en dollar og få 2,5 GB eller 0,33 GB? Vinderen her er helt klart Vultr.

Båndbreddeoverførsel: dit maksimale belægning

At have en begrænsning på din båndbreddeoverførsel er ligesom at have en brandmandhal fortælle, hvor mange mennesker du kan få plads i en traditionel forretningsbygning. Mens en brandmandskal måske fortæller dig, at ikke mere end 200 mennesker kan passe ind i en bygning, og det vil altid sætte pris på, hvor mange kunder du kan betjene på én gang, båndbreddeoverførselsgrænser gør det samme for data.

Hver gang en kunde besøger dit websted, bruger de data. Hvis alle dine kunder bruger alle dine data, kan du ikke levere flere data. Det er ikke et godt sted at afvikle.

Vultr tilbyder 5 TB dataoverførsel til $ 80 pr. Måned. Hvis du laver matematik, får du 62,5 GB pr. Dollar.

Linode opkræver $ 60 per måned for deres plan, der tilbyder 5 TB dataoverførsel. Det er det samme beløb som Vultr, men her koster det dig en dollar pr. 83,33 GB.

Vinder

Linode vinder denne runde, da en dollar giver dig 83,33 GB versus Vultrs 62,5 GB i denne direkte sammenligning.

Brugerdefineret ISO: komplet kontrol af dit setup

At have en brugerdefineret ISO betyder, at du kan køre gennem start- og installationsprocesser, ligesom du ville gøre på en almindelig metallserver. Direkte konsoladgang tillader tilpasning af denne proces, mens du også er i stand til at omdisponere nye servere ved at tage snapshots af din eksisterende.

Derudover vil administratorer kunne fejlfinde mere frihed. Hvis intet af dette har været en bekymring før, er det sandsynligt, at dit websted ikke er komplekst nok til at være bekymret for denne faktor, men avancerede brugere vil sandsynligvis være opmærksomme på det. Husk naturligvis, at dit websted potentielt kunne vokse og kræve nye behov. Hvis du er i tvivl, skal du tale med dine webstedsadministratorer!

Vultr giver brugerne mulighed for at oprette ubegrænsede kombinationer af operativsystemer på tværs af 16 internationale placeringer.

Linode tilbyder ikke denne funktion.

Vinder

Når det er Linode vs Vultr, finder du Linode ikke tilbyder nogen tilpasset ISO-service, og Vultr går derfor væk med en ren sejr.

Blokering af lager: opbygning af dit websted intelligent

Linode logoBlokeret lager giver administratorer mulighed for at opdele websteder i blokke eller store bunker af data. Blokke er i stand til at fungere som uafhængige harddiske, hvilket betyder, at det er let at opdele filsystemer og databaser.

Generelt betragtes blokopbevaring også for at være mere effektiv og pålidelig. På den anden side er de også mere komplicerede, så du vil være sikker på, at du forstår, hvordan du bruger blokopbevaring, før du kommer i gang.

Vultr inkluderer bloklagring som en mulighed i deres planer.

Linode tilbyder ikke blokopbevaring som en mulighed.

Vinder

Da Linode ikke tilbyder bloklagring, går Vultr væk med endnu en ren sejr.

Support: få hjælp, når du har brug for det

Uundgåeligt har du på et tidspunkt brug for hjælp til noget, der er relateret til din VPS. Mens de fleste skybaserede hosting tilbyder et visst niveau af support, som den, der har den bedste, virkelig betyder noget, når du virkelig har brug for det. Selvfølgelig kan support antage en række forskellige former, fra teknisk support på telefonen, chat support, tutorials, brugerfora og meget mere.

Da det ikke ville være fair at kun se på en enkelt ting, vejer vi støtten på hver af disse arenaer for at bestemme vinderen.

Vultr tilbyder en bred vifte af supportressourcer, herunder en kontaktformular på stedet, support til telefonkontakt 24/7, et brugerforum, som også frekventeres af administratorer, og masser af tutorials og dokumentation, der kommer i gang. Derudover er der mange webressourcer fra tredjepart på et bredt antal websteder, såvel som hjælp på videoplatforme som YouTube, som både er officielle og uofficielle.

Linode tilbyder også stor support, der tager form af e-mail-kontakter, 24/7 telefonkontakt support, en aktiv community-afdeling med et forum, der ofte besøges af administratorer såvel som lidenskabelige brugere, og ressourcer i form af tutorials og meget mere. De har endda en dedikeret IRC-kanal til at tale direkte med et supportteam.

Det, der virkelig er unikt ved Linodes support, er, at webstedet til Linode også integrerer en masse funktionalitet med Github, StackScripts og giver et væld af scripts og API-viden, der er klar til at gå til dit websted.

Vinder

Mens begge er gode til at give kunderne support, går Linode væk vinderen her på grund af sine rige ressourcer, der går ud over support og bliver et integreret samfund med utallige værktøjer.

Konklusion: hvem vinder i det skybaserede hosting-spil?

Hvis du har indsnævret dit fokus til en kamp mellem Vultr vs Linode, er det sandsynligvis fordi du allerede har gjort dit hjemmearbejde og ved, at begge er gode udbydere. Begge er rutinemæssigt bedømt af forbrugere og tilbyder en god service til en rimelig pris. Derudover har mange sammenlignelige målinger, indtil du virkelig begynder at grave dig ned og lave matematik.

Baseret på ovenstående analyse ser det ud til, at Linode giver overlegen værdi. Selvom der er visse vigtige ting, som Vultr har – for eksempel blokeringslagring og en brugerdefineret ISO – samlet set, giver Linode bedre værdi. Du får meget mere RAM og båndbreddeoverførsel for dine penge.

Mens Vultr giver mere diskplads for dine penge, er diskpladsen ikke så vigtig som overførsel af RAM og båndbredde til dagens forretning, og at købe mere diskplads er altid relativt billigt sammenlignet med RAM- og båndbreddeoverførsel.

For at forstå avancerede funktioner skal du muligvis børste op med en fantastisk video for bedre at forstå, hvordan fillagring fungerer:

Mens gennemsnitlige brugere muligvis ikke har brug for blokopbevaring eller en tilpasset ISO, har du sandsynligvis brug for support. Begge tilbyder stor support, men Linode går ud over mange tons ressourcer og færdige scripts og API-værktøjssæt for at sikre øjeblikkelig succes.

Naturligvis, som appellerer mest til dig, vil være afhængig af dine behov, men hvis du vil have en altomfattende god pakke, så prøv Linode. Brug ovennævnte metriske sammenligninger til at hjælpe dig i din beslutning og nyd hosting af høj kvalitet på webstedet!

HostGator-logo

Vores valg af webhosting nr. 1:
Få den bedste bedømte hosting for så lidt som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkendt hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map