WPEngine vs Flywheel Comparison 2020: Hvem er bedst?

Hvis du er en webdesigner, udvikler eller et agentur, er en af ​​de parametre, der definerer effektiviteten af ​​dine tjenester, din webhostingudbyder. Det er dog aldrig nemt at vælge en pålidelig hostingtjeneste på det overfyldte marked. I dag graver vi ind i WPEngine vs svinghjulskvarteret for at finde ud af, hvilken af ​​disse to der er bedst.


I stedet for at bruge de typiske dedikerede, virtuelle og delte serverkonfigurationer, strukturerer Flywheel og WP Engine deres tjenester baseret på brugerens behov. Selvom rangeringen af ​​deres tjenester virkelig er tæt, er det stadig en op ad bakke at vælge den ideelle mulighed. Men du behøver ikke bekymre dig om det længere, fordi jeg har gjort benarbejdet for dig!

I denne sammenligning med Flywheel vs WPEngine dykker jeg dybt ned i de små, gigantiske detaljer om de to hostingudbydere for at hjælpe dig med at besvare det vigtigste spørgsmål: “Hvilken er den bedste mulighed for webhosting?”

HostGator-logo

Vores valg af webhosting nr. 1:
Få den bedste bedømte hosting for så lidt som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkendt hosting

WPEngine vs Flywheel: et nærmere kig

Svinghjulets logoFlywheel er en webhostingstjeneste baseret i Omaha, Nebraska. Det blev grundlagt i 2012 af Tony Noecker, Dusty Davidson og Rick Knudtson, der ønskede at forbedre arbejdslivet for webdesignere og udviklere over hele kloden ved at tilbyde premium hosting-tjenester.

Selvom svinghjulet ikke er så populært som andre hostingudbydere som HostGator eller GoDaddy, rapporterer virksomheder, der har brugt dens service, stor tilfredshed. Virksomheden har især vist sit engagement i gradvist at forbedre kundetilfredsheden.

Designet af dets funktioner og funktioner er unikt, idet det ikke søger at imponere alle hosting-klienter. I stedet rettes indsatsen mod de administrerede WordPress-tjenester. Dette indebærer, at du ikke får funktioner såsom e-mail-hosting, webstedsbyggere eller domænetjenester, der er almindelige i andre hostingudbydere, såsom SiteGround.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

WPEngine-logoWPEngine blev grundlagt i 2010 af Jason Cohen. Cohen var bekymret over, at de fleste hosting-tjenesteudbydere ikke gav webudviklere og designere nok agility til at udføre deres opgaver. Derfor designede han WPEngine for at garantere virksomheder og agenturer bedre ydeevne og integrationer for at hjælpe med at drive deres virksomheder hurtigere frem.

Ligesom Flywheel kan WPEngines brug af egen brugergrænseflade i stedet for standard cPanel udgøre problemer især for nybegynderne. Dets prismærke er også relativt høj. Det er dog også vigtigt at værdsætte, at målkunderne er udviklere, designere, webmastere og agenturer, der sandsynligvis har en vis baggrund i webhosting.

Sammenligning af svinghjul vs WP-motor

WPEngine vs svinghjul

Når du leder efter en hostingtjeneste, skal det første punkt på din tjekliste være ydelsen. Hvis du er et agentur eller en virksomhed, der sigter mod at imponere kunder, bliver ydelsen endnu vigtigere.

I tråd med stifterne ‘engagement i at hjælpe de websteder, de er vært for, øge deres smidighed, tilbyder Flywheel en høj oppetid på 99,99-100%. Dette betyder, at du kan forvente, at dit websted er oppe, hver gang besøgende taster forespørgsler.

Flywheel har investeret i den nyeste teknologi til at identificere problemer, der påvirker servere og lavere oppetid. Derefter løses disse problemer straks for at sikre, at dit websted altid er ope i mere end 99,9% af tiden, året rundt.

Ligesom svinghjulet lover WP Engine også en høj oppetid på 99,99%. Virksomheden går imidlertid et skridt foran og lægger en garanti for den høje oppetid. Det forpligter sig til at holde dine websteder ope hele tiden og garanterer en 5% nedsættelse af dit gebyr, hvis oppetiden falder under 99,5%.

Et andet værktøj, der bruges til at evaluere ydelsen på et websted, er hastighed. Som webstedsudvikler eller designer bør målet være at vælge en hostingudbyder, der giver klientforespørgsler så hurtigt som muligt. For at fremskynde gengivelseshastighederne bruger både svinghjul og WP Engine MaxCDN. CNN-tjenesteudbydere (Content Delivery Network) hjælper med at distribuere dit websted til forskellige servere over hele kloden, så information rejser kortere afstande, når besøgende sender forespørgsler.

WP Engine leverer en gennemsnitlig hastighed på 1,7 sekunder, hvilket er imponerende, fordi de fleste søgemaskiner som Google anbefaler webmastere at sikre, at websteder indlæses på mindre end 3 sekunder. Svinghjul leverer også en hurtig læssningshastighed på 2,4 sekunder. Dog hænger det bag WP Engine med en betydelig margin.

Gratis domæne med hosting

I denne gennemgang er det vigtigt at bemærke, at både svinghjul og WP Engine er designet til WordPress-hosting. Derfor kan du forvente, at de begge er imponerende med WordPress. Selvom det faktisk er rigtigt, er Flywheel-tjenester foran WP Engine.

Flywheel har designet sit WordPress-hosting så godt, at du ikke behøver at tilføje flere plugins. Du skal blot skubbe og igangsætte ændringer mellem din produktions- og iscenesættelsesplatforme med et enkelt klik. Iscenesættelsesplatforme og miljøer er de foretrukne valg til at teste, hvordan opdaterede versioner af WordPress vil påvirke din blog eller dit websted.

For at garantere dig bedre WordPress-service strømline Flywheel designet og udviklingen af ​​dens proces ved at erhverve Pressmatic. Derefter blev det relanceret som Lokalt for at hjælpe med at fjerne de tekniske hovedpine, der er forbundet med konfiguration af lokale miljøer. Desuden letter det WordPress-installationer med én klik, enkel root-adgang og URL’er, der kan deles.

Videoen herunder demonstrerer WordPress-opsætningen og dens funktioner på svinghjulet:

På sin side fokuserer WP Engine på at levere den nyeste hardware og software til at forbedre WordPress’s robusthed. Hostingudbyderen kan prale af markedsledende software, der udelukkende er designet til WordPress. Fantastiske eksempler inkluderer cachesystemet, der hjælper med at reducere sideindlæsningstider og et enkelt-klik-udviklingsstageområde.

WP Engine forenkler WordPress-installationen yderligere, opsætning af temaer og migrering af websteder fra udvikling til publicering. Dette design har gjort WP-motoren til en fantastisk mulighed for nybegynder, der sigter mod at bruge WordPress til at vokse hurtigt.

Da jeg kontaktede WP Engine, handlede ledelsen meget om brugen af ​​indbygget cache. Denne funktion er en af ​​de primære søjler, der hjælper WP Engine-eksperter med at fokusere på at optimere dit websteds ydeevne, mens du koncentrerer dig om indhold.

Planer for svinghjulshosting

Hostingplanerne, der tilbydes af WP Engine og Flywheel, er meget ens, men afviger fra prisfastsættelse. Svinghjul tilbyder tre planer: Lille, personlig og professionel.

Tiny Plan er den laveste plan på Flywheel og tilbydes til $ 15 / måned for en WordPress-webstedsinstallation. Planen tilbyder 5 GB webstedopbevaring og 250 GB båndbredde. Dette betragtes som ideelt til et websted, der tiltrækker omkring 5.000 besøg pr. Måned.

Midtplanen på Flywheel tilbyder en WordPress-webstedsinstallation og kaldes den personlige plan. Det tilbyder dig 10 GB webstedopbevaring, 500 GB båndbredde og anbefales til et websted med op til 25.000 besøg.

Den højeste plan på Flywheel er den professionelle plan og er mærket $ 75 / måned. Denne plan understøtter et WordPress-websted og tilbyder 20 GB pladslagring og 1 TB båndbredde. Det er ideelt til websteder, der tiltrækker op til 100.000 månedlige besøg.

Bemærk, at alle planer leveres med SSL-support. De små og personlige planer kræver, at brugerne tilføjer $ 10 for CDN-tjenester. CDN-tjenester er dog allerede inkluderet i Professional-planen.

WPEngine hosting-planer

WP Engine hosting har fire planer at vælge imellem. Den laveste plan er Startup-indstillingen, der koster $ 30 pr. Måned og kun understøtter et websted. Den leveres med 10 GB lagerplads, 50 GB båndbredde og er ideel til steder med cirka 25.000 månedlige besøg.

Andre gratis funktioner inkluderet i denne plan er automatiserede SSL-certifikater, Genesis Framework, overførbare websteder, sideydelse og 24/7 chat support.

Den anden plan kaldes vækstmuligheden og sælges til $ 115 pr. Måned. Planen understøtter fem websteder, tilbyder 20 GB webstedopbevaring, 200 GB båndbredde og betragtes som ideel til websteder med maksimalt besøg på 100.000.

Andre gratis funktioner, der er knyttet til denne plan, inkluderer Genesis Framework, Global CDN, automatiserede SSL-certifikater og 24/7 telefonsupport. Du har også adgang til mere end 35 StudioPress-temaer.

Hvis dit websted er meget stort og tiltrækker månedlige besøg på ca. 400.000, tilrådes det at gå til skalaplanen, der koster $ 290 / måned. Planen tilbyder lokal opbevaring af 30 GB, en båndbredde på 400 GB, Global CDN, importerede SSL-certifikater og understøtter op til 30 websteder. Andre vigtige funktioner inkluderer stor fillagring (LFS), sidepræstation, telefonisk support 24/7 og overførbare websteder.

Den højeste plan på WP Engine er den brugerdefinerede mulighed, ideel til store virksomheder og missionskritiske websteder som dem fra store organisationer og regeringer. For at få prisen på denne plan skal du kontakte WP Engine management for at få et tilbud.

Den tilpassede plan er ideel til websteder med millioner af besøg pr. Måned. Det tilbyder stor lokal opbevaring på op til en terabyte og en båndbredde på mere end 400 GB. Du kan være vært for op til 25 websteder på denne plan.

Hvad er sikkerhedsniveauet, som du får, når du er vært for et websted hos en bestemt udbyder? Hos Flywheel understøtter alle planerne Secure Socket Layer (SSL), der hjælper med at kryptere kommunikation mellem serveren og en browser. Dette sigter mod at gøre det svært for hackere at få adgang til dit indhold, når det gengives. Med de lavere planer skal du dog købe SSL-certifikater for en ekstra $ 10 pr. Plan, fordi kun den avancerede skalaplan giver dem gratis.

For at holde dit websted sikkert giver Flywheel også gradvis overvågning og fjernelse af malware. Dette indebærer, at hvis noget som f.eks. Hacking sker på dit websted, vil svinghjulet rydde op i rodet.

For at beskytte dit websted mod angreb fra ransomware kører Flywheel også daglige sikkerhedskopier. Dette indebærer, at selv hvis dine webstedsdata er angrebet og krypteret af malware, vil du ikke miste meget, fordi de kan gendannes til den foregående dags sikkerhedskopieringsstatus.

WP Engine tager fokus på sikkerhed et hakk højere sammenlignet med svinghjul ved at kombinere WordPress-drevne funktioner med sine egne værktøjer til at holde dit websted fri for angreb. Først bruger WP Engine en WordPress-firewall og hackovervågning, der hjælper med at opdage malware og rydde den, før den kan angribe dit websted.

WP Engine bruger også Askimet, et plugin til spamfiltrering, til at scanne kommentarer og formularer, der bliver sendt til dit websted til spam. Bemærk, at Askimet-pluginet er gratis for de fleste standardwebsteder, der er vært på WP Engine. Kommercielle websteder, især dem, der har brug for mere end 100.000 kontroller / måned, skal dog betale $ 5 / måned.

For at gradvis overvåge daglige aktiviteter, filintegritet og køre daglige scanninger fungerer WP Engine også med Sucuri Security. Sucuri er så robust, at de fleste websteder, der er vært hos WP Engine, aldrig bliver angrebet.

WP Engine leverer endvidere interne kodevurderinger og afhjælpningstjenester, der hjælper med at identificere potentielle trusler og giver anbefalinger til at holde dit websted sikkert. Jeg var imponeret over WP Engine’s forpligtelse til at implementere alle mulige ressourcer for at holde dine data og dit websted sikkert.

En virksomheds supporttjenester kan fortælle dig meget om sit engagement i forhold til kundens værdi. Både svinghjul og WP Engine har investeret meget i supporttjenester for at sikre, at du er tilfreds. Der er imidlertid en lille forskel i responsforsinkelse, der får WP Engine til at gå foran svinghjulet.

Flywheel har investeret i et dedikeret team af eksperter, der yder kundesupport via supportbillet, e-mail og telefon. Du kan endda sende en tweet til supporten og forvente et hurtigt svar.

Trods dette fandt jeg, at svinghjulets svar kan være problematisk, især hvis du søger hjælp uden for amerikanske tidszoner. For eksempel, da jeg sendte e-mail-anmodninger om aftenen, blev de ikke besvaret selv den følgende morgen. Derfor tilrådes det kun at overveje at bruge e-mail- og telefonstøtte i USA’s arbejdstid.

For at få et øjeblikkeligt svar skal du overveje at prøve muligheden for live chat. Du bør også overveje at udforske Flywheel-videnbasen, som har uddannelsesmateriale om hostingtjenester, så du kan besvare dine spørgsmål på din egen tidsplan.

På sin side har WP Engine arbejdet ekstra hårdt for at perfektionere sin support. I modsætning til svinghjulet, hvor nogle kanaler kun ser ud til at arbejde i løbet af dagen, fungerer alle understøttelseslinjer på WP Engine 24/7.

Du kan vælge at ringe eller åbne WP Engine’s live chat for direkte support eller bruge supportbilletter og e-mail til mere detaljerede forespørgsler. Hostingudbyderen opretholder også en omfattende vidensbase med artikler og tutorials om webhosting.

Fordele

 • Gratis webstedsmigrationstjenester til dine websteder
 • Gratis rengøring af webstedet efter hack
 • Gratis daglige sikkerhedskopieringstjenester
 • Ingen gebyrer for diskplads eller båndbredde
 • Installer let Let’s Encrypt SSL Certificate med et enkelt klik
 • Tilbagebetalingsgaranti på 30 dage

Ulemper

 • Kan ikke tilføje flere sider, hvis du bruger laveste plan
 • Aktivering af indholdsdatanetværk (CDN) på små og personlige planer kræver en ekstra betaling på $ 10 / måned

Fordele

 • Gratis rengøring af webstedet efter hack
 • Let at installere Let’s Encrypt SSL Certificate
 • Lang pengene-tilbage-garanti på 60 dage
 • Gratis daglige sikkerhedskopier

Ulemper

 • Live chat support kun tilgængelig på personlig plan
 • Ikke i stand til selv at migrere dine websteder til deres servere; skal du bruge et WordPress-migreringsplugin

WPEngine vs Flywheel sammenligning vinder

Fra ovennævnte WP Engine vs Flywheel-gennemgang fandt jeg, at begge hostingtjenesteudbydere er meget engagerede i at tilbyde den højest mulige værdi for dig. WP Hosting var imidlertid bedre end svinghjul med hensyn til ydeevne, hostingplaner og support. Svinghjul slå kun WP Engine på WordPress-hostingtjenester.

Jeg var især imponeret over mangfoldigheden af ​​WP Engine-planer, som giver en masse funktioner, uanset hvilken plan du foretrækker. For eksempel er iscenesættelsesmiljøer til test af dine WordPress-websteder og PHP 7.2 klar to funktioner, der kun er tilgængelige for WP Engine.

Hvis du planlægger at være vært for et WordPress-sted eller vil operere på et agenturniveau, hvor du opretter WordPress-websteder, anbefaler jeg stærkt WP Engine. Det ser ud til, at du ikke kan gå galt med deres tjenester.

HostGator-logo

Vores valg af webhosting nr. 1:
Få den bedste bedømte hosting for så lidt som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkendt hosting

Relateret artikel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map