Beste leverandører av dedikerte servere: Topp 10 anmeldt

Å bestemme seg for den beste dedikerte serververten kan være en vanskelig oppgave selv om du er teknisk erfaren. Imidlertid, med de mange tilgjengelige alternativene, bør du kunne finne noe som passer alle dine krav sammen med budsjettet.


Det er mange grunner til å velge dedikert serververt fremfor delt.

Med en dedikert server trenger du ikke å bekymre deg for at serverens CPU eller RAM blir ødelagt av andre nettsteder. Det er vanskeligere og vanskeligere å opprettholde en online tilstedeværelse i disse dager. Det er sannsynlig at kundene dine drar et annet sted hvis nettstedet ditt er fast og går sakte.

Å velge en dedikert leverandør av serverhotell for hosting kan til og med spare deg for penger i det lange løp. En dedikert hostingleverandør vil pådra seg kostnadene ved å bygge nettstedet ditt, redusere omkostningene dine og gi deg bedre avkastning på investeringen.

Så du har tatt avgjørelsen din. Du vil ha dedikert serververt for nettstedet ditt. Det er her ting kan bli komplisert. Ikke bekymre deg; trenger du ikke å vite forskjellen mellom Uplink, CPU-hastigheter og båndbredde for å ta en informert beslutning.

Denne guiden vil gi deg topp 5 dedikerte serververtsteder der ute, slik at du kan velge hvilke som vil være den beste dedikerte serververten for deg.

HostGator-logo

Vårt utvalgte webhotellvalg:
Få topp karakter dedikert hosting programvare for så lite som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkjent hosting

Beste dedikerte server hosting sammenligning

Rating Company OS Diskplass Totalvurdering Link
1 HostPapa Windows Linux 500 GB – 1 TB 5/5 Beste avtale!
2 LiquidWeb Windows Linux 211 GB – 1,8 TB 4.7 / 5 Sjekk priser
3 I bevegelse Linux 500 GB – 1 TB 4.5 / 5 Sjekk priser
4 Bluehost Linux 500 GB – 1 TB 4.5 / 5 Sjekk priser
5 1and1 Windows Linux 500 GB – 6 TB 4.2 / 5 Sjekk priser
6 iPage Linux 500 GB – 1 TB 4.1 / 5 Sjekk priser
7 A2Hosting Linux 1 TB – 2 TB 4/5 Sjekk priser

Her er de beste dedikerte serververtleverandørene

Beste dedikerte server hosting

HostPapa-logoHostPapa er et utrolig kraftig og fleksibelt valg for omtrent enhver bedrift. Enten selskapet ser 10 eller 10 millioner besøkende i måneden, bør du kunne finne en plan som passer dine behov.

Etter et raskt, enkelt oppsett på omtrent 6 minutter, vil du ha en egen server på omtrent 24 timer.

Blant annet gratis verktøy du kan stole på, inkludert hver dedikert server er cPanel, som vil gi deg mer kontroll over nettstedet ditt.

Hvis du leter etter et serverhotell som kan gi deg mer enn gjennomsnittlig IP-adresser, kan HostPapa dedikert hosting være verdt å se nærmere på deg.

HostPapa jobber med både Linux og Windows-operativsystemer, og viser nok en gang hvilket allsidig selskap de er. Mange andre serverhotellsteder opererer fortsatt bare via Linux.

Å sette opp nettstedet ditt er enkelt, men hvis du har spørsmål, er live chat alltid et alternativ for et raskt svar. Kundestøtte er tilgjengelig via telefon, chat eller e-post 24/7/365. Du vil ha SSH-tilgang og støtte på flere språk, for eventuelle hosting-spørsmål du måtte ha.

Dette selskapet er absolutt ikke det billigste der ute, men det er heller ikke det dyreste. Det er noe enkelt å finne en pakke som passer dine behov og budsjett, hvis du velger HostPapa.

Gratis domene med hosting

Totalt sett valgte vi HostPapa som det beste generelle dedikerte serververtstedet på grunn av ytelse, pris og fleksibilitet.

Med 12.000 servere under deres administrasjon og en 90% kundetilfredshet, er det vanskelig å gå galt med HostPapa.

LiquidWeb-logoHvis prisen ikke er så viktig for deg som en dedikert serververt med høy ytelse, kan LiquidWeb være noe for deg. LiquidWeb eier og driver tre avanserte datasentre i USA. De har over 50 utviklere som jobber for å lage tilpassede løsninger for økt ytelse og sikkerhet.

Dette selskapet tilbyr døgnet rundt proaktiv beskyttelse for nettstedet ditt. Sonar Monitoring-teamet utfører konstant helsekontroller og -oppdateringer. Hvis det er et problem, håndteres det vanligvis før du selv er klar over det, til å begynne med.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer i løpet av din tid med LiquidWeb, tilbyr de støtte fra deres Heroic Support-team. Disse 300 + ekspertene er der for å hjelpe deg når som helst.

En flott funksjon som LiquidWeb tilbyr er muligheten til å enten opprette ditt eget domene eller overføre et eksisterende domene. Hvis du for øyeblikket har et domene og ikke er fornøyd med serveren din, kan det være lurt å vurdere å bytte til LiquidWeb.

Som Hostpapa lar LiquidWeb deg velge hvilket operativsystem som fungerer for deg; Linux eller Windows.

LiquidWeb fikk sin store score basert på innovasjon, ytelse og kundesupport.

InMotion Hosting-logoenInMotion Hosting er som navnet antyder en av de raskeste der ute. Hvis du søker en premium dedikert vert med markedsledende maskinvare, kan InMotion Hosting passe til dine behov.

InMotion tilbyr null nedetid, oppstartsfrie kjerneoppdateringer. Disse oppdateringene er en del av grunnen til at de har en oppetid på 99.999%.

Oppetid er den enkleste måten å fortelle hvor pålitelig en server er. Å ha en pålitelig oppetid er viktig for virksomheter. Jo lenger siden din er nede, kan det føre til tap av kunder.

Videre er InMotion Hosting den ledende dedikerte serververtsplattformen for internasjonale kunder. Mens andre verter har sitt datasenter hundrevis av kilometer unna nærmeste Internet Exchange Point (IXP), har InMotion rett ved både Los Angeles og Washington DC IXP. Dette gir internasjonale kunder en rask og pålitelig svartid på nettstedet.

Dette er virkelig et selskap som har kundens tilfredshet i tankene. InMotion er tilgjengelig 24/7/365 via Skype, telefon, online chat eller e-post.

Selv om den høye prislappen kan skremme noen kunder av, ønsker InMotionHosting din virksomhet. De tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som er litt vanskelig å finne når det gjelder hosting. InMotionHosting er trygg når du prøver tjenestene deres, ikke vil bytte dem inn.

InMotion fikk sin vurdering basert på en kombinasjon av ting, inkludert kundeservice, det høye antallet tilgjengelige IP-adresser, pålitelighet og ren hastighet. Det var dinged for høy pris, og det faktum at det er utilgjengelig for brukere med Windows.

BlueHost-logoÅ gå med Bluehost er en billig måte å ha en dedikert serververt for nettstedet ditt.

Selv om Bluehost ikke er det absolutt beste, kan du fremdeles få en dedikert server for prisen for hva du vil betale for noen delte servernettsteder. Bluehost har flere andre ting for det også.

Dette selskapet tilbyr et gratis domene ved kjøp av deres dedikerte server hosting. Det som er flott med Bluehost, er at serveren din vil være i gang umiddelbart. I motsetning til andre nettsteder, som tar opptil 24 timer å behandle, vil serveren din være klar i det øyeblikket du trenger den.

Tilpasning er nøkkelen med dette selskapet. Du kan legge til lagringsplass slik du trenger det mens du trenger det eller oppgradere ytelsen over tid.

Bluehost tilbyr ekspedert kundestøtte 24/7 fra deres dedikerte team. Hvis du trenger et premiumteam av ingeniører, er de tilgjengelige med et øyeblikk.

Vi ga Bluehost sin vurdering basert på flere funksjoner. De har en utrolig lav pris, utmerket kundeservice og oppgraderte teknologier. Dessverre tilbyr Bluehost bare service til parter som trenger minimum 3 IP-adresser.

Hvis du har brukt en delt hostingtjeneste og nå er klar for din første dedikerte serververt, kan Bluehost være et godt alternativ for deg.

Ionos 1and1 logo1&1 bruker et dobbelt hosting-system, som lagrer nettstedet ditt på to steder. Denne funksjonen er ment å øke ytelsen til nettstedet ditt og forbedre påliteligheten. Dual hosting tilfører sikkerhet og fungerer som et innebygd backup-system i tilfelle noe skulle gå galt.

Alle av 1&1s pakker tilbyr ubegrenset båndbredde og pålitelige sikkerhetsalternativer. De inkluderer også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. De garanterer en oppetid på 99,99% av nettverket og har serverplasseringer over hele verden. Denne leverandøren tilbyr noen av de høyeste RAM- og plasskapasitetene blant de beste dedikerte webhotellene der ute.

1&1 hosting er rimelig og har sterk oppetid. Det fungerer bra med WordPress-hosting. De tilbyr mange verktøy eksklusivt for 1&Jeg er vert. Nettstedet er intuitivt og enkelt å navigere.

Ulempen: kundesupport er ikke deres sterke drakt. Mens 1&1 tilbyr døgnåpen e-post- og telefonsupport, de har mottatt mange klager. Mange kunder har hatt vanskeligheter med å få klare instruksjoner og løse problemer med nettstedet.

Betalingsprosesser kan også være uklare, og noen kunder har mottatt uventede kostnader. Sørg for å holde deg oppdatert om priser og avgifter.

Nettstedsbyggeren er enkel å navigere, men krever at kundene legger til et nivå for å bruke det.

iPage-logoiPages er et bra hosting-nettsted for startdomeneserver for omtrent enhver bedrift. Selv om det er rimelig, tilbyr det noen gode alternativer som andre dedikerte servere ikke gjør.

Foretak eller enkeltpersoner som søker en fullt styrt dedikert server kan være interessert i iPages. Verktøyene som følger med denne serveren er uslåelige. Du har alt du trenger til fingerspissene for å opprette en blogg, nettsted eller nettbutikk.

Etter at du har opprettet nettstedet ditt, vil iPages hjelpe deg med å administrere det for deg. iPages gir deg trinnvise veiledninger som hjelper deg med å lage ønsket nettsted. I mellomtiden, hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du tale dem døgnet rundt via telefon eller nettprat.

Når du velger iPages for din dedikerte server, mottar du en rimelig server med en forutsigbar månedlig kostnad. Du vil ikke se noen merverdiavgift gjennom dette selskapet. De gir deg også fleksibiliteten til å skalere tjenestene dine opp eller ned, avhengig av bedriftens krav.

Dette selskapet er så trygg på sine tjenester at de tilbyr en pengene-tilbake-garanti når som helst gjennom tjenesten din. Du kan føle deg trygg på at de vil gjøre alt for å holde deg som kunde.

En ting du bør være klar over er at selv om iPages tilbyr et gratis domene, er det bare bra for det første året. Etter det blir du bedt om å betale for domenet.

iPages fikk sin samlede rangering av flere årsaker. iPages lagde denne listen basert på rimelig pris, høyt sikkerhetsnivå og verktøyene som ble gitt for å skape en egen online tilstedeværelse.

Velg iPages hvis du vil ha muligheten til å skalere serveren sakte etter hvert som kravene dine øker.

A2 Hosting-logoA2 Hosting tilbyr både administrerte og ikke-administrerte servere. Deres pakker er svært tilpassbare og ideelle for utviklere. Systemene deres er først og fremst utformet på WordPress, Drupal og Joomla. For å forbedre ytelsen inkluderer A2 gratis SSD-er.

Prisene deres er mellomklasse sammenlignet med konkurransen. De tilbyr en garanti på 99,9% oppetid. Åpenhet er også et pluss, siden du kan spore ytelsene til serverne deres over tid.

De tilbyr mange funksjoner, inkludert et tilbakespolingsverktøy, i tillegg til ubegrensede e-postadresser, domener og overføringer. Kundestøtte er 24/7 via telefon, e-post eller live chat.

Ulempen: A2 Hosting er ikke det enkleste alternativet for nybegynnere å bruke. Det er ikke det sterkeste budsjettvalget, men det er heller ikke det dyreste.

De mangler også noen få funksjoner sammenlignet med andre selskaper. Det er ingen støtte for HTMLDoc, PDFLib, MSSQL, ColdFusion, Plexum eller mod_perl.

Kundestøtte er standard, men det er ingen avgiftsfritt nummer tilgjengelig for kunder utenfor USA.

Finne den beste dedikerte hosting-serveren: konklusjon

Forhåpentligvis har disse dedikerte serveranmeldelsene hjulpet deg å begynne å ta en beslutning om hvilken som vil være den beste dedikerte hosting-serveren for deg. Til syvende og sist er det opp til deg å bestemme hvilke funksjoner som er de viktigste for deg og sammenligne dem med budsjettet.

Basert på våre anmeldelser, favoriserer vi InMotion som den beste dedikerte hosting tilgjengelig for ytelse.

Populære selskaper som utvikler hosting er A2 Hosting og Bluehost.

For nybegynnere vil vi anbefale Hostpapa eller iPage, med HostPapa er vårt valg for den beste dedikerte serververtleverandøren generelt med en all-round pakke som vil fungere for de fleste.

Ditt valg bør variere ut fra de personlige behovene til nettstedet ditt og dets formål. Budsjettet og nivået av erfaring med webhotell er også faktorer som er verdt å vurdere. Uavhengig av hvilken du velger, tilbyr disse selskapene alle de beste dedikerte webhotell-tjenestene som er tilgjengelige.

Selv om å velge en dedikert server for hosting ditt i utgangspunktet kan virke som en problemfri, lenger ned i linjen vil du være glad for at du gjorde det. De samlede fordelene med en dedikert server sammenlignet med andre alternativer er rikelig …

Et dedikert serverhotellsted kan gi deg et sikkert domene som er unikt for deg sammen med fleksibiliteten du ønsker. Du vil hvile lett med kunnskapen om at nettstedet ditt er sikkert og fritt for andre potensielle ondsinnede nettsteder.

HostGator-logo

Vårt utvalgte vertsvalg:
Høyt vurderte HostGator-vertsplaner for så lite som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkjent hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map