WPEngine vs SiteGround: Hvilken WordPress-vert å velge?

Ante Rados


Ante Rados

WordPress driver mer enn 60 millioner nettsteder. Det er et CMS som opprinnelig ble opprettet som et bloggpubliseringssystem, men i mellomtiden utviklet det seg til å støtte alle slags webinnhold. Hvis du lurer på hvordan du starter ditt eget WordPress-nettsted, er det første trinnet å få hosting.

I dag vil jeg gjøre en WPEngine SiteGround-sammenligning. Disse to er vertsleverandører som fokuserer på forskjellige markeder, men begge tilbyr WordPress-hosting. WPEngine fokuserer utelukkende på WordPress og spesialiserer seg på high-end nettsteder. SiteGround er derimot nybegynnervennlig og tilbyr forskjellige vertsalternativer.

Jeg vil fokusere på WordPress-hosting i denne artikkelen, slik at SiteGround ikke får noen ekstra poeng for å tilby andre typer hosting. Tross alt, vil du lese en annen artikkel hvis du var ute etter en annen type hosting.

Jeg vil sammenligne dem basert på de vanligste funksjonene til en WordPress-vert, for eksempel brukervennlighet, priser, funksjoner, pålitelighet, etc. Jeg vil rangere begge selskapene i hver enkelt kategori og erklære en vinner basert på den totale poengsummen de får. Hvis du vurderer en av disse to som hostingleverandøren.

Les videre og finn ut hvem som vinner dette SiteGround vs WPEngine-slaget.

SiteGround vs WP Engine kupong eller rabatter?

Så som er bedre, WPEngine eller SiteGround?

WPEngine vs SiteGround hostingWP Engine eller SiteGround, som er best? WPEngine har utmerkede innebygde sikkerhets- og ytelsesfunksjoner, men de er ikke så imponerende for å rettferdiggjøre prisforskjellen mellom dem og SiteGround. SiteGround gir bedre verdi for pengene og er den totale vinneren av denne WP Engine SiteGround-sammenligningen. HostGator-logo

Vårt utvalgte vertsvalg:
Få topp karakter hosting for så lite som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkjent hosting

WP Engine SiteGround-vertsammenligning

WPEngine 4/5

Siteground 5/5

WPEngine konkurrerer ikke i det samme markedet som SiteGround. De har først og fremst muligheten til å målrette mot mennesker og organisasjoner som trenger tilgang til en tjenestekonto med høy ytelse for sine nettsteder. Når du ser på prisene deres (jeg vil snakke om dem litt senere), er det tydelig at de forventer fagfolk som sine kunder.

Hvis du er nybegynner, må du legge ned litt mer arbeid for å håndtere WPEngine-hosting. De prøver ikke å gjøre oppsettet spesielt vanskelig, men å være helt nybegynnervennlig er ikke så viktig for WPEngine som å tilby en førsteklasses tjeneste.

Fordelen med WPEngine er at servere allerede er optimalisert for WordPress. Dette betyr at det ikke er noen håndtering av tekniske forhold du ellers må håndtere.

For erfarne utviklere tjener de noen poeng i brukervennlighet fordi det er flere programmeringsspråk tilgjengelig for å utvikle nettstedet ditt med WPEngine.

SiteGround er et godt valg for nybegynnere. De har et 1-klikks installasjonsprogram for en rekke tilgjengelige skript. Alle planer kommer med en nettstedsbygger du enkelt kan bruke til å lage din egen webside.

Det er enkelt å administrere nettstedet og kontoen din med SiteGrounds tilpassede cPanel. Knowledge Base, som er tilgjengelig fra kontoens oversikt, fungerer bra. Alle artikler du velger i SiteGround Knowledge Base, åpnes i en ny fane, slik at du kan fortsette med arbeidet ditt i dashbordet der du stoppet.

SiteGround forsøker å være nybegynner-vennlig, men fremdeles støtter noen funksjoner som avanserte brukere vil trenge. De er den klare vinneren når det kommer til hvor enkelt du kan starte og administrere nettstedet og kontoen din.

Gratis domene med hosting

Den eneste ulempen som utvikler seg som vil kode nettstedet sitt uten å bruke en dra og slipp-byggherre som kanskje finner i SiteGround er begrensningen til PHP-programmeringsspråk.

WPEngine 4/5

Siteground 5/5

WPEngine fokuserer på WordPress-hosting for avanserte nettsteder. Prisene deres er også på høykantssiden. WPEngine tilbyr tre planer for delt hosting og et alternativ for en tilpasset dedikert server. La oss se på WPEngine-priser for WordPress-hosting:

Oppstart: $ 25 / måned

 • 25 000 besøk månedlig
 • 10 GB lagring
 • 50 GB båndbredde / måned
 • 1 nettsted inkludert

Vekst: $ 95 / måned

 • 100 000 besøk månedlig
 • 20 GB lagring
 • 200 GB båndbredde / måned
 • 10 nettsted inkludert
 • Døgnåpen telefonsupport
 • Importerte SSL-sertifikater

WPScale: $ 241 / måned

 • 400 000 besøk månedlig
 • 50 GB lagring
 • 500 GB båndbredde / måned
 • 30 nettsted inkludert
 • Døgnåpen telefonsupport
 • Importerte SSL-sertifikater

Alle planene deres er PHP 7.3 klare og bruker Genesis Framework. Automatiserte SSL-sertifikater, EverCache, nettstedoverføring og SSH-gateway er også inkludert i alle planene.

Hvis du lurer på hva EverChace er, er svaret her. Det er en skalerbar WordPress-arkitektur som brukes av WPEngine for å håndtere betydelige trafikkpikes. Den høye kvaliteten på EverChace er sannsynligvis en av grunnene til de høye prisene WPEngine-planene kommer til.

Det er verdt å nevne at du betaler meravgift hvis du overskrider den månedlige begrensningen for besøkende, lagring eller båndbredde, men nettstedet ditt vil fortsette å fungere ordentlig. Dette er en annen ting som gjør WP Engine egnet for avanserte nettsteder. Hvis du får hundretusenvis av besøkende på nettstedet ditt, vil du sannsynligvis være mer bekymret for nettstedets ytelse enn ekstra kostnader du må betale.

SiteGround-planer kommer til mye billigere priser mens de tilbyr svært like funksjoner. La oss sjekke hva de har å tilby i denne delen av sammenligningen:

SiteGround StartUp: $ 11,95

 • 10.000 besøk månedlig
 • 10 GB lagring
 • Umeteret båndbredde
 • 1 nettsted inkludert

SiteGround GrowBig: $ 19,95

 • 25 000 besøk månedlig
 • 20 GB lagring
 • Umeteret båndbredde
 • Ubegrenset nettsteder

SiteGround GoGeek: $ 34,95

 • 100 000 besøk månedlig
 • 30 GB lagring
 • Umeteret båndbredde
 • Ubegrenset nettsteder

Alle planer kommer med en gratis versjon av Weebly-dra & slipp nettstedbygger, gratis CMS-installasjon, ubegrenset MySQL-databaser og automatiserte SSL-sertifikater.

Den enkleste måten å sammenligne disse to er å se på WPEngine Startup plan og SiteGround GrowBig plan. Med SiteGround får du mer lagring, ubegrenset båndbredde og ubegrenset nettsteder. Det beste er at du samtidig betaler mindre for SiteGround-pakkene.

For de fleste brukere er SiteGround et bedre alternativ, men hvis du leter etter et high-end nettsted med over 100 000 besøkende månedlig, er det noe du ikke finner i SiteGround tilbud.

Det koster ikke noe gebyr for å overskride den månedlige besøkende eller lagringsgrensen, men nettstedet ditt kan støte på noen ytelsesproblemer. For små nettstedseiere som ønsker å spare penger og ikke forventer høy trafikk regelmessig, er dette sannsynligvis et bedre alternativ.

På grunn av prisforskjellen og har likhet i planene, vinner SiteGround dette SiteGround vs WPEngine-slaget.

WPEngine 5/5

Siteground 5/5

Lastens hastighet på nettstedet ditt er en av de viktigste faktorene for brukeropplevelsen. Noe av det som har stor innvirkning på lastehastigheten er nærheten til serveren nettstedet ditt er vert på. Dette er grunnen til at du alltid bør sjekke hvor datasentrene hostingleverandøren bruker befinner seg.

For delt hosting har WPengine servere på fire kontinenter. Det er 4 servere i Nord-Amerika; de ligger i Iowa, South Carolina, Oregon og Montreal. I Europa har de servere i Belgia, London og Frankfurt. I Asia er det servere i Taiwan og Tokyo, og i Australia er det en server i Sydney.

I tillegg er det servere for dedikert hosting. Disse ligger i Virginia, Ohio, Oregon, Montreal, Irland, London, Frankfurt og Sydney.

SiteGround har færre servere, men de er også godt spredt over hele verden. Det er servere i to USA-datasentre som ligger i Chicago og Iowa, tre i Europa som ligger i London, Amsterdam og Eemshaven og ett datasenter i Singapore.

Å ha servere over tre kontinenter er imponerende for ethvert vertsfirma. Av denne grunn kunne jeg ikke gi mindre enn en 5-stjerners rangering til noen av disse to vertsfirmaene i denne kategorien.

Ettersom begge vertsbedriftene får toppscore i denne kategorien, ender denne delen av WPEngine vs SiteGround-sammenligningen.

WPEngine 0/5

Siteground 4.5 / 5

WPEngine logoJeg har allerede nevnt at WPEngine er rettet mot høyytelsesnettsteder. Nettstedsbyggere oppfyller ikke oppgaven for slike nettsteder, så du trenger en god utvikler for å få jobben gjort.

WPEngine erkjenner det, og de har ikke en nettstedsbygger. Dette betyr at det ikke er noen WPEngine v SiteGround-duell i denne delen, men du er fremdeles velkommen til å sjekke ut SiteGrounds tilbud om nettstedbyggere.

SiteGround bruker Weebly nettstedbygger, en av de mest populære utbyggerne der ute. Weebly er en dra og slipp nettstedsbygger som lar komplette nybegynnere lage sin egen webside. Det er intuitivt og enkelt å bruke mens det fremdeles er i stand til å håndtere større nettsteder.

Bruken av et rutenettsystem gjør at elementer klikkes på plass for å unngå overlapping. Noen andre nettstedbyggere gir deg full frihet ved å la deg dra og slippe ting hvor som helst uten automatisk justering. Jeg synes rutenettet er bedre for nybegynnere fordi det sikrer at nettstedet ditt vil se vakkert ut og ikke krever at du gjør mye manuell størrelse på elementer.

Weebly kommer med alle funksjonene du kan forvente av en av de beste nettstedbyggere der ute. Temaene er mobile responsive, så nettstedet ditt vil se vakkert ut på alle enheter. Alternativer for e-handel inkluderer en brukervennlig handlekurv, automatisk skattekalkulator, lagerstyring og produktvideo.

Hvis du ikke finner funksjoner du trenger blant funksjonene som er bygget i Weebly, ikke bekymre deg. Du kan bruke mange widgeter og apper for å legge til manglende funksjoner.

WPEngine 3/5

Siteground 3.5 / 5

SEO med WPEngine avhenger av hvor flink du er til å finne de riktige verktøyene. Med riktige plugins og apper er det bare himmelen som er grensen. Uten plugins og apper er det nesten ingen integrerte SEO-verktøy.

Det er en blogg på WPEngine der de anbefaler de beste verktøyene for å optimalisere SEO, men det er mer eller mindre all innsatsen de legger ned for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av SEO.

Igjen, dette er ikke så rart når du vurderer markedet de retter seg mot. Folk som tar sikte på å opprette et high-end nettsted vil sannsynligvis vite hvordan de skal håndtere SEO deres eller har SEO-eksperter ansatt for å gjøre jobben for dem.

SiteGround tilbyr imidlertid noen SEO-verktøy og låser deg ikke fra tredjeparts SEO-apper og plugins, så dette er en annen kategori av WP Engine vs SiteGround-sammenligning som WP Engine mister.

SiteGround har inngått samarbeid med Attracta, et selskap som tilbyr løsninger for SEO. Det er en SEO Tools-seksjon i cPanel for hver hostingkonto.

Attrakta genererer automatisk et nettstedskart for nettstedet ditt. Hver gang du legger til en ny side, vil Attracta pinge de store søkemotorene som Google og Yahoo.

Noen andre funksjoner som følger med Attracta er Google-scorecard, Google maps-liste, katalog for bygging av koblinger, rapporten om ødelagte koblinger, etc. I denne WPEngine vs SiteGround-duellen er SiteGround vinneren fordi de har integrert minst de grunnleggende SEO-verktøyene..

Hvis de grunnleggende verktøyene ikke er nok for deg, kan du fremdeles ty til tredjeparts SEO-plugins og verktøy.

WPEngine 4/5

Siteground 4/5

WPEngine spesialiserer seg på WordPress, slik at de ikke støtter noe annet CMS.

Programmerings språk:

 • PHP
 • Python
 • Rubin

Iscenesettingsnettsteder som følger med WPEngine-planer er en utmerket funksjon for å teste ut ting. Iscenesettingsnettsteder er i utgangspunktet kloner av nettstedet ditt der du kan tulle med forskjellige alternativer uten å være redd for å rote nettstedet ditt.

Du kan også kopiere et hvilket som helst nettsted du opprettet i stedet for å bygge det hele på et annet domene. På denne måten kan utviklere som sender nettsteder til klienter spare mye tid når de får en bestilling på et nettsted som ligner det de tidligere har opprettet. De kan bare redigere et nettsted de tidligere opprettet i stedet for å gjøre alt arbeidet fra bunnen av.

En av de kule funksjonene WPEngine tilbyr er Geo IP. Det er en funksjon som viser innhold som er spesielt nyttig for besøkende på et bestemt sted.

Det er viktig å nevne at du ikke har lov til å installere noen ytelse eller sikkerhetsplugins. WPEngine kommer med innebygde sikkerhetsløsninger og ytelsesfunksjoner. Installasjon av plugins kan forstyrre innebygde funksjoner og redusere kontosikkerheten og ytelsen til nettstedet ditt.

SiteGround har bare støtte for PHP, men de tilbyr deg et valg av CMS du kan bruke.

CMS-støtte:

 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • E107
 • Typo3

Både SiteGround og WPEngine har automatiserte daglige sikkerhetskopier som vil holde dataene dine sikre. Du kan også sikkerhetskopiere nettstedet ditt manuelt hvis du vil teste noen endringer.

God info for alle som oppretter en nettbutikk er at SiteGround kommer med gratis installasjon av handlekurv, lagerbehandlingsverktøy og andre grunnleggende e-handelsfunksjoner.

Hvis du er en nettstedutvikler, er det en funksjon som lar deg sende nettstedet ditt til en klient enkelt. Og hvis du har flere personer som jobber på nettstedet ditt, kan samarbeidspartnere enkelt legges til hvilken som helst konto.

Alt i alt tilbyr SiteGround en god pakke med funksjoner som vil gjøre deg lykkelig uansett yrke.

WPEngine 4/5

Siteground 4.5 / 5

WPEngine har ikke et alternativ for å registrere et domene, så du må kjøpe domene andre steder.

For migrering av nettsteder har de en gratis plugin som vil håndtere overføringen for deg. Dette er en flott funksjon fordi den lar deg migrere nettstedet ditt når som helst.

SiteGround-logoSiteGround tilbyr gratis migrering av nettsteder for nye kunder uten driftsstans. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, er det et alternativ å la de ansatte håndtere migrasjonen for deg.

SiteGround lar deg registrere domener; her er listen over hvor mye registrering av de mest populære domenene vil koste deg:

 • .com: $ 15,95 / år
 • .netto: $ 17,95 / år
 • .org: $ 17,95 / år
 • .biz: $ 17,95 / år
 • .info: $ 17,95 / år
 • .oss: $ 17,95 / år

WPEngine 5/5

Siteground 5/5

Det er tre måter å kontakte WPEngine-støtte, men ikke alle er tilgjengelige for hver av deres hostingplaner.

24/7 live chat support er tilgjengelig for alle brukere. Telefonstøtte er tilgjengelig for alle planer bortsett fra den billigste, og billettbasert support er bare tilgjengelig med den dyreste planen.

Selv om WPEngine har færre støttealternativer på sine billigere planer, utgjør de det ved å spesialisere seg i bare WordPress. Fokuset på bare ett CMS gjør dem til et av de beste supportteamene for å håndtere WordPress-relaterte problemer.

SiteGround har 24/7 live chat, telefon og e-post kundesupport, og alle supportalternativer er tilgjengelige i hver av planene.

Selv om de må håndtere problemer på tvers av ulike CMS-er, håndterer de eventuelle problemer du kan støte på raskt og nøyaktig. Du vil få et øyeblikkelig svar fra et vennlig kundesupportteammedlem så snart du kontakter dem. De vil guide deg til løsningen på problemet ditt fagmessig så lenge du gir dem nok informasjon.

Når vi sammenligner Support for SiteGround vs WP Engine, får begge selskapene toppscore her. De kan ha noe forskjellige tilnærminger til kundesupport, men begge vertsleverandører har topp kundesupportteam.

WPEngine 5/5

Siteground 4.5 / 5

Som forventet fra en pålitelig hostingleverandør har WPEngine nesten konstant oppetid. 100% oppetid er ganske enkelt ikke mulig, og 99,99% av dem er den høyeste oppetiden for en hostingleverandør

Oppetid: 99,99%
Lastetid: 582 ms

Lastetider WPEngine og SiteGround er ganske nær i Europa, Nord-Amerika og Australia. WPEngine har servere i Japan, så de har mye bedre lastetid i Japan.

SiteGround er litt tregere, men ladetiden deres er ikke mye lavere enn WPEngines. Oppetiden er også nesten 100%.

Oppetid: 99,99%
Lastetid: 649 ms

Den eneste grunnen til at SiteGround taper denne WPEngine vs SiteGround-kampen er mangelen på servere i Japan. Deres forskjell i hastighet er ubetydelig andre steder. Når det gjelder oppetid og hastighet, vil du være fornøyd med en av disse leverandørene.

WPEngine 3/5

Siteground 4/5

Jeg har allerede listet prisene på dem i WordPress sammenligning. Prisfastsettelse er noe av det første vi ser på når vi kjøper tjenester, selvfølgelig, så jeg tror det fortjener en spesiell omtale.

WPEngine-planene var på $ 25, $ 95 og $ 241. Den billigste planen de tilbyr er sammenlignbar med SiteGrounds mellomplan, som kommer på 19,95 dollar.

SiteGrunds mellomplan har samme grense for månedlige besøkende, men det er ingen begrensning for båndbredde og antall nettsteder, og lagringsstørrelsen er også større.

Denne WP Engine vs SiteGround-sammenligningen gjør det klart at det er mer kostnadseffektivt å velge SiteGround.

SiteGround-planer er på $ 11,95, $ 19,95 og $ 34,95. Når vi ser på hva du får i planene deres og sammenligner det med WPEngine-planer, er det tydelig at SiteGround tilbyr bedre valuta for pengene på tvers av alle planene deres..

Du kan se nærmere på hva du får i hver av planene i WordPress-sammenligning av denne artikkelen.

SiteGround er ikke det billigste alternativet for WordPress-hosting der ute, men sammenlignet med WPEngine, kan du vurdere dem som billige.

WP Engine vs SiteGround konklusjon

WP-Engine kontra HostingGround's hostingVinneren er SiteGround!

Med SiteGround får du WordPress-planer med alle bransjestandardfunksjoner til en fornuftig pris. WP Engine har lignende funksjoner, men planene deres kommer til mye brattere priser.

SiteGround tilbyr ganske enkelt bedre valuta for pengene, så du bør velge dem for WordPress-hosting.

WPEngine versus SiteGround sluttresultat

Vanlige spørsmål om WP Engine vs SiteGround-hosting

Hva slags hosting tilbyr WPEngine?

WPEngine er en hostingleverandør spesialisert for WordPress. De tilbyr tre planer for delt WordPress-hosting. StartUp-planen er på $ 25, vekstplanen på $ 95, og skaleringsplanen på $ 241. I tillegg kan du få en tilpassbar dedikert WordPress-server.

Hvor ligger SiteGround-datasentre?

SiteGround har servere i datasentre på tre forskjellige kontinenter. Deres amerikanske servere er lokalisert i Chicago og Iowa. I Europa har de servere i London, Amsterdam og Eemshaven. Og deres asiatiske server ligger i et datasenter i Singapore.

Har SiteGround en nettstedsbygger?

SiteGround har inngått samarbeid med Weebly og bruker Weebly nettstedbygger. Det er et drag & slipp nettstedsbygger som bruker et rutenettsystem. Alle Weebly-temaer er mobile responsive, og det kommer med alle e-handelsfunksjonene du trenger i en enkel nettbutikk.

Hvem har bedre kundesupport, SiteGround eller WP Engine?

Både SiteGround og WPEngines kundesupporttjenester er raske til å svare og kunnskapsrike. WPEngine er spesialisert for WordPress, så kundesupporten deres er bedre forberedt på å håndtere WordPress-problemer. Hovedfordelen med SiteGround er at du kan bruke telefonstøtte med alle planene deres.

Tilbyr SiteGround billig hosting?

SiteGround er mye billigere enn WPEngine. De har tre WordPress-hostingplaner. StartUp-planen vil koste deg $ 9,95, GrowBig-planen starter på $ 19,95, og GoGeek-planen vil koste deg $ 34,95. Selv om de er billigere enn WPEngine, er de ikke blant de billigste leverandørene der ute. HostGator-logo

Vårt utvalgte webhotellvalg:
Få topp karakter hosting for så lite som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkjent hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map