8 mari greșeli de blogging de evitat: nou pentru blogging? Nu face asta niciodată!

Când îți creezi doar blogul, este ușor să fii prins de entuziasmul de a lansa doar un blog și de a te grăbi să începi – atât de mult, încât faci greșeli groaznice de blog pe parcurs.


Știu din experiența personală cât de ușor este să îndrepți lucrurile cu un blog – sau chiar să ratez oportunitățile de care aș fi putut profita. Așadar – pentru a vă ajuta să începeți pe piciorul drept (sau să reveniți pe traseu, dacă ați pornit la curs), iată cele mai frecvente (și cele mai mari!) Greșeli pe care le văd noi bloggeri care fac:

Greșeala de bază a blogului

Mulți bloggeri noi sunt tentați să utilizeze un serviciu gratuit de găzduire, chiar dacă gazduirea plătită poate fi ieftină și de încredere, cum ar fi HostGator, alegerea mea personală.

Abia după ce investești mult timp (și bani) în găzduire gratuită, descoperi numeroasele dezavantaje. Nu merită în totalitate puținele economii pe care le oferă:

 • Viteza și lățimea de bandă limitate – site-ul dvs. va fi lent, provocând vizitatorii să scape chiar înainte de a citi o singură linie.
 • Fără domeniu personalizat – nu aveți propriul dvs. domeniu. De exemplu, adresa dvs. ar putea arăta astfel: mywebsite.wordpress.com
 • Asistență slabă pentru clienți – atunci când aveți probleme, de obicei nu aveți cu cine să discutați. Poate fi dureros mai ales dacă ești nou în acest sens
 • Fără reclame – vei fi foarte limitat în viitor, dacă vrei să câștigi bani cu blogul tău

În concluzie, este o idee BAD să folosești un serviciu gratuit de găzduire. Utilizați un serviciu plătit cu planuri favorabile bugetului (începând cu mult sub 3 USD pe lună!), Cum ar fi HostGator.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepriceput
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Iată 8 greșeli de blog pe care trebuie să le evitați

Când pornești prima oară pe blog, ești plin de idei. Este totul nou și proaspăt, așa că este ușor să publici ca un nebun și să-ți scoți toate ideile. La început, veți crede că publicarea în fiecare zi nu va fi deloc dificilă – dar vă pot PROMENI, veți încetini și va fi mai greu.

Acestea fiind spuse, unii bloggeri nu stabilesc deloc un program de bloguri, astfel încât devin leneși și nu se actualizează luni întregi. Ambele sunt probleme, deoarece publicul tău trebuie să aibă o anumită predictibilitate; vor să știe când se pot aștepta să publici.

Când publicați prea frecvent (sau rar), creați un model imprevizibil care vă poate frustra cititorii și vă poate costa un public.

Sfatul meu: fii sincer cu tine și pornește conservator. Angajați-vă să publicați pe un program care să aibă sens pentru viața reală și alte obligații.

Spaționați-vă postările (nu publicați cinci odată!), Astfel încât să aveți un flux constant de conținut pentru a menține oamenii să se întoarcă.

Dacă blogul tău arată ca un zid de text mare, înfricoșător, cititorii vor sări într-un minut fierbinte! Chiar dacă ideile tale sunt uimitoare, prezentarea este jumătate din luptă.

Încercați să separați paragrafe folosind rubrici între ele pentru a oferi ochilor cititorului câteva puncte de ancorare. Păstrați alineatele la maximum 3 – 5 propoziții și păstrați propozițiile sub 30 de cuvinte (dacă îl puteți ajuta).

(Psst … doriți mai multe sfaturi despre lizibilitate? Această piesă din Revizuirea conversiilor este destul de uimitoare, chiar vorbind despre impactul diferitelor fonturi!)

Domeniu gratuit cu găzduire

UtilizareaCu toții am făcut clic pe un link înainte – și ca blogger, veți dori să utilizați link-uri pentru a ajuta persoanele care pot transfera prin site-ul dvs., să le arătați sursele dvs. și să le determinați să privească alte conținut.

Dar o mulțime de bloggeri noi par să creadă că următoarea este cea mai bună sau unică modalitate de a face legătura:

„Aveți nevoie de câteva sfaturi despre cum să începeți un blog? CLICK AICI.”

De ce bloggerii încorporează legături cu text ca acesta? Adică, altfel decât ca un exemplu obraznic.

Poate cred că adaugă intrigă (nu) sau poate nu sunt siguri de ce etichetă ar trebui să le lege. Oricum, adăugarea „CLICK AICI” este o greșeală. De ce? Patru motive:

 1. Este excesiv de cuvânt: Linkurile dvs. ar trebui să fie concis și concentrat
 2. Nu este necesar: Titlul dvs. conține deja tot clickbait-ul de care aveți nevoie; „CLICK AICI” nu adaugă nimic
 3. Adăugă incertitudinea: Ați vizitat vreodată un site care a vrut să „faceți clic aici, aici și aici” pentru a afla mai multe informații? Problema cu acestea este că utilizatorii nu pot diferenția aceste legături unul de celălalt și nici nu pot obține informații despre locul în care este posibil să se termine. Linkurile dvs. ar trebui să fie descriptive de ceea ce vine după ce utilizatorul face clic pe astfel încât să nu fie mister
 4. Te costă să ai încredere: Aceasta este vârsta internetului, iar consumatorul mediu se teme de apelurile ambigue la „CLICK AICI”, care ar putea adăposti (în cel mai bun caz) spam și (în cel mai rău caz) un virus. Lucrezi atât de mult pentru a câștiga loialitatea clientului tău – nu-l arunca pe șmecherii groaznice

Cum ar trebui să încorporați linkurile în postările dvs. de blog?

 • NU găsiți un loc de rezervă nou. Uciderea „CLICK AICI” din sintaxa dvs. nu este o scuză pentru a începe să folosiți „VERIFICARE” sau să faceți legătura cu „linkul” lucrării.
 • INFORMAȚI cititorul dvs. unde merg când fac clic pe link. Un cititor ar trebui să aibă tot contextul de care are nevoie, doar citind linia încorporată.
 • NU ancorezi legăturile cu verbe, pronume, prepoziții etc. Aceste cuvinte nu sunt concrete și oferă cititorilor un calibru mai greu în timp ce merg.
 • DO ancorează legături la substantive adecvate sau chiar propoziții mici, inclusiv substantive și verbe. Acest lucru îl face mult mai ușor pentru vizitatorul tău.
 • NU blocați legături în mijlocul unei propoziții. Deși nu este cea mai gravă greșeală de blogging, aceasta îi descurajează pe cititori să ia măsuri imediate. O posibilă excepție de la acest lucru este atunci când vă conectați doar de dragul de a vă aproviziona.
 • FACE propoziții finale sau paragrafe de pe un link – în special linkurile proprii. Linkurile sunt acționabile! Cititorul tău și-a încheiat gândul și acum va fi mai constrâns să exploreze conținut suplimentar.

Ai nevoie de un exemplu? De ce nu facem curățarea acestei fișe anterioare: „Chiar și amatorii pot blog ca și profesioniști după ce au citit Cum să pornească un blog – Ghid complet pentru începători.„ Ah! Acum, se leagă acele clicuri.

Stai, te aștepți ca oamenii să se așeze și să citească cuvinte? Bineînțeles, glumesc – dar, în mod surprinzător, știm încă din 2008 că vizitatorul dvs. mediu va citi mai puțin de 20% din conținutul dvs. text.

O poză valorează adesea mai mult de 1000 de cuvinteSper că această cifră nu te-a deprimat prea mult noi bloggeri cu ochi strălucitori.

Presupun că vestea bună este că nu am eliminat prea mulți oameni – de fapt, studiile arată doar 10% din cititorii mei (și ai tăi!) Sări fără să mă deranjeze să deruleze în jos.

Este trist, dar adevărat. Conform unui studiu recent realizat de Chartbeat, majoritatea cititorilor dvs. vor citi doar aproximativ 50% din postarea dvs. Aici este posibil ca inclusiv câteva imagini să vă salveze slănina.

Graficele, infografiile și chiar clipartul vă ajută să vă spargeți zidul monoton de cuvinte. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a partaja informații vizual, permițându-vă să eficientizați propozițiile și să tăiați dreptul la inima conținutului dvs..

Indiferent dacă utilizați un loc pentru a obține imagini gratuite pentru site-uri web sau pentru a produce propriile fotografii, asigurați-vă că cititorii știu cui să le mulțumească pentru diversiunea lor vizuală minunată.

Există un preț de plătit atunci când încălcați drepturile de autor ale altcuiva, după cum a spus Josh Ostrovsky – un instagramator care se numește „evreul gras” – pe calea cea mai grea.

Când cineva și-a luat timpul să comenteze, cea mai mare greșeală pe care ai putea-o face este să ignori publicul respectiv. Cineva a făcut efortul să vorbească cu tine – și acum îi speli? Este un moj prost – și nici o modalitate de a crește o audiență!

Iată patru motive pentru care ar trebui să încerci să te angajezi mereu cu comentatorii tăi, indiferent dacă sunt pozitivi, negativi sau îți pun doar o întrebare:

  1. Încurajează mai multe comentarii: Nimanui nu îi place să simtă că vorbesc cu un perete – cu toții dorim un schimb real de informații tangibile. Când cineva comentează postarea dvs., deschide un dialog cu dvs. și numai răspunzând puteți continua conversația respectivă. Văzând acest schimb, puteți atrage și mai multe persoane să comenteze.
  2. Construiți-vă credibilitatea și stabiliți-vă autoritatea: De multe ori, persoanele care vor lua comentariile vor pune întrebări și vă așteptați să aveți răspunsuri. Alteori, s-ar putea să nu fie de acord cu dvs. și să ridice câteva contrapuncte. În ambele cazuri, a răspunde este o modalitate excelentă de a vă stabili expertiza pe această temă și de a împărtăși anumite cunoștințe.
  3. Dovada sociala: Mai simplu spus, cititorii sunt ademeniți pe bloguri cu urmări mai mari. Aceste bloguri au o fanbase, care le oferă mai multă atenție, ceea ce la rândul său atrage mai mulți cititori, etc. Comentând comentariile dvs., veți mări numărul de comentarii și poate chiar atrage unii vizitatori noi să rămână și să vă verifice..

Implică comentarii pentru a începe o conversație

 1. Material nou: Dacă observi oameni care pun aceeași întrebare în mod repetat sau dacă cineva ridică un contrapunct minunat pe care nu l-ai avut în vedere, ghiciți ce? Ai găsit următoarea postare pe blog!

Nu subestimați valoarea suplimentară pe care o aduceți comentariile în postările dvs. de blog. Uneori, un cititor care ți-a degresat postarea ar putea sări peste comentarii pentru a vedea ce le-au găsit altele, înainte de a sări înapoi pe corpul materialului tău.

De asemenea, fiți politicos și profesionist atunci când răspundeți la secțiunea dvs. de comentarii – chiar dacă este vorba despre un comentariu mai puțin amabil. Nu știți niciodată când ați putea face primul contact cu un nou client, blogger invitat sau chiar un potențial partener de afaceri.

Singurele comentarii care trebuie ignorate sunt comentariile spam care sunt evident false. Trimiteți-le în jos în „ștergerea” scurgerii, pentru a nu mai fi auzite din nou (și asigurați-vă că utilizați un plugin de filtrare a comentariilor precum Akismet pentru a vă ajuta să evitați spamerii).

Este minunat că mama ta citește în mod regulat materialul tău, dar în cele din urmă, vrei să ajungi la o audiență mai largă cu postările de pe blog – nu? Acesta este motivul pentru care trebuie să vă faceți cât mai captivant, cât se poate de clic și cât mai accesibil.

Evident, începeți cu un conținut excelent și un titlu atrăgător, dar cum vă asigurați că atingeți un nivel demografic cât mai larg? Social media este esențială.

Bineînțeles, ar trebui să faceți publicitate – Garrett Moon, fondatorul CoSchedule a constatat că vă puteți dubla traficul, avertizând cititorii cu privire la conținut nou pe rețelele de socializare. Dar adevărul este că putem face și mai bine, doar adăugând puțină comoditate pentru cititorii tăi.

În loc să-i forțeze să copieze și să-și insereze adresa URL, bloggerul Joshua Benton a descoperit că s-ar putea să câștigi cu 20% mai mult trafic pe Twitter prin butoanele Tweet. Acest lucru se aplică pe toate platformele, de la preferate vechi precum Facebook și Twitter până la noi tendințe precum Pinterest.

Doar asigurați-vă că nu vă supraîncărcați pagina cu opțiuni de partajare sau puteți de fapt să alungați utilizatorii. Și, credeți-o sau nu, dar există de fapt o știință pentru plasarea butoanelor. Să trimiți butoanele de social media din partea de jos a blogului tău și să-l numești pe zi nu este suficient de bun – studiile arată că majoritatea vizitatorilor vor face clic pe partea de sus, și în partea stângă a blogului tău.

Afișați proeminent pictogramele de socializare, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să vâneze. Când faceți partajarea ușoară, oamenii au mai multe șanse să răspundă. Deci ce mai aștepți? Adăugarea butoanelor de social media este ușoară, iar ROI-ul ar putea fi uriaș.

Știi care sunt postările care le-au plăcut cel mai bine cititorilor tăi? Înțelegeți cum oamenii găsesc informațiile dvs.? Google Analytics pentru bloggeri

Fără date de analiză, aruncați săgeți în întuneric – și nu există niciun motiv pentru asta! Instalarea Google Analytics este rapidă și ușoară și vă va oferi multe informații, inclusiv:

 • Ce postări sunt cele mai populare
 • Modul în care oamenii îți găsesc blogul (Google, social, link-uri etc.)
 • Cât timp stau oamenii pe site-ul dvs.
 • Cât de mare este rata de respingere (persoanele care vizitează o pagină și pleacă imediat)
 • Modul în care utilizatorii navighează pe site-ul dvs.

Și altele!

Asigurați-vă că ați instalat Google Analytics și petreceți un pic de timp învățând elementele de bază, astfel încât să vă puteți îmbunătăți blogul.

Uneori, vizitatorii noi vor doar să vadă ce a fost publicat cel mai recent – alteori, vor dori să citească piesele cele mai populare pentru a ști dacă merități sau nu.

Trebuie să oferiți audienței o modalitate ușoară de a găsi cele mai noi și mai bune lucruri astfel încât acestea să nu fie nevoite să se pieptene printr-un ocean de posturi pentru a găsi unde se află aurul.

Asigurați-vă că introduceți acest lucru în bara laterală sau pe pagina dvs. de pornire, astfel încât să fie în fața și centrul locului unde publicul îl va găsi. (Pssst … nu știi cum să faci asta? Iată un plugin ucigaș, ușor de instalat, care poate avea grijă de toate pentru tine!)

Sfaturi suplimentare

Un ultim sfat: cititorii răspund la scurt-uri rotunde care rezumă punctele dvs. importante la sfârșitul fiecărei postări. Aceasta nu este o tehnică larg răspândită, dar poate fi de mare ajutor în a capta atenția unui utilizator care a sărit în partea de jos a blogului tău pentru punctul tău, dar nu a vrut să răsfrânge conținutul. Deci, pentru a rezuma, NU:

 1. Stabiliți un program de publicare nerealist
 2. Cram prea multe cuvinte împreună (utilizați în schimb anteturi!)
 3. Legături de deghizare în spatele ancorelor „CLICK AICI”.
 4. Uitați să vă întrerupeți textul cu câteva imagini.
 5. Ignorați comentatorii
 6. Neglijați butoanele de socializare
 7. Uitați să instalați Google Analytics
 8. Arată recent & postari populare

Dacă doriți cu adevărat să atrageți atenția cititorului de la început, puteți face și ceva care nu este prezentat în această postare: le puteți direcționa către concluzia dvs. din start.

De exemplu, aș fi putut să-mi redactez informația cu linia: „Pentru o imagine a celor mai importante puncte pe care le acoper în această postare, săriți în jos.” Este important să le oferiți cititorilor dvs. „Deci, ce?” cât mai devreme în post pentru a le agăța; nu salvați totul pentru o „dezvăluire mare”.

Arată-i că le înțelegi problemele și că ai un răspuns pe care îl cauți! Nu mai reușesc blogurile pe care marile liste nu reușesc să le menționeze, dar pe care le-am putea face fără toate? Anunță-mă în comentariile de mai jos!

Partajează acele greșeli de blog pe propriul blog

Greșeli infografice pe blog

Doriți și mai multe greșeli pe blog, pe care ar trebui să le evitați?

8 Greșeli ale Bloggerului de evitatSperăm că poți învăța de la ei și să fii un pas înainte pe calea ta către o carieră de succes ca blogger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map