Ar trebui să încep un blog? 11 BIG Motive pentru care ar trebui să!

În această postare pe blog, voi sublinia câteva dintre motivele principale pentru care ar trebui să începeți propriul blog. Sper cu adevărat că lista de mai jos vă va încuraja suficient pentru a lua măsuri.


Dacă ați câștigat motivele pentru a începe blog-ul, dar vi se pare scurt pentru răspunsuri, postarea este un loc bun pentru a începe.

De ce ar trebui să fac blog?

Depinde, de ce să faci un blog în primul rând?

Vrei să câștigi bani, să ai un blog pentru afacerea ta sau o faci doar pentru plăcerea de a scrie sau de a jurnaliza pentru tine?

Avem 11 puncte de acoperit mai jos, dar sunt specializat în a ajuta persoanele care încearcă să parcurgă calea de a face bani sau de afaceri în a afla de ce ar trebui să porniți un blog și cum să faceți așa cum trebuie.

Dacă sunteți așa, vă pot ajuta prin e-mail dacă vă blocați (nu, nu vă voi cere bani! ��).

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepriceput
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Iată ce va trebui să faceți:

 1. Citiți instrucțiunile despre cum să deschideți un blog. Nu trebuie să vă configurați chiar acum (dacă nu doriți) sau vă voi ajuta să învățați cum să cumpărați un nume de domeniu și să găzduiți prin e-mail, dacă apăsați butonul despre cursul de blogging din partea de sus a acestei pagini , dar vă rugăm să fiți conștienți că nu vă voi arăta cum să începeți un blog gratuit, întrucât nu există niciun profit real care să fie realizat acolo. Cu toate acestea, vă voi anunța care sunt cele mai bune opțiuni de găzduire pentru blogul dvs..
 2. Într-adevăr! Înscrie-te la cursul meu gratuit de blogging la butonul din partea dreaptă sus a site-ului. Acest lucru vă va conduce prin configurarea blogului dvs. pas cu pas.
 3. Pentru că le-am găsit a fi foarte fiabile (ca să nu mai vorbim de ieftin cu acest link!) Aceasta este compania de găzduire pe care o vom folosi.

Banner-ul HostGator

Ar trebui să încep un blog? Iată 11 motive pentru care ar trebui

Dacă v-ați întrebat „ar trebui să încep un blog”, iată 11 lucruri pe care ar trebui să le ia în considerare oamenii înainte de a crea un blog și de a începe să scriu deloc.

1. Puteți câștiga bani cu Blogging

Trebuie să fi fost auzit sau văzut oameni care câștigă mulți bani doar prin bloguri. Da, este posibil să vă monetizați blogul. Este nevoie de timp, dar odată ce veți avea suficienți cititori, veți începe să faceți un venit mic, dar totuși pasiv. Când trece timpul, numărul dvs. de trafic va crește, precum și veniturile. Nu vorbesc doar despre câteva sute de dolari pe lună, dar și mulți oameni își câștigă viața din bloguri.

Îmi amintesc când am construit primul meu blog care avea aproape 300 de vizitatori unici pe zi la sfârșitul anului. Mi-am petrecut multe ore creând postări pe blog și adăugând conținut nou. L-am vândut pentru 2800 USD și au fost primii mei câștigați pe Internet sau ca antreprenor. De fapt, sunt încă foarte mândru de asta și acesta este punctul în care lucrurile au început pentru mine.

Cu toate acestea, nu este nimic în comparație cu acest lucru: primii 10 bloggeri celebri de mai multe milioane de dolari

2. Blogging-ul este ușor

Da. Blogging-ul este de fapt foarte ușor. Cea mai grea parte (și nu este chiar atât de greu) este configurarea, dar am explicat-o pe pagina mea de pornire pe care o puteți citi aici. Dacă sunteți capabil să scrieți e-mailuri, atunci puteți rula și un blog.

Cu WordPress, nu trebuie să te ocupi de nicio creare de site sau HTML care necesită mult timp și plictisitoare. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă personalizați blogul cu teme, să adăugați câteva plugin-uri și să scrieți conținut. După ce veți obține strânsoarea acestuia, veți ști exact ce să faceți.

Domeniu gratuit cu găzduire

De ce ar trebui să fac blog?

3. Google Loves Blogs

Când blog-ul dvs. este gata, Google vă glisează paginile și va fi listat pe căutarea Google. Înseamnă că veți începe să primiți vizitatori suplimentari de la motoarele de căutare. Nu este minunat? Motoarele de căutare ajută la aducerea de noi persoane pe blogul dvs. care vă pot deveni noi prieteni sau viitori parteneri de afaceri.

4. Blogging-ul te face o persoană mai bună

A avea un blog vă va face cu siguranță o persoană mai bună. De ce? Ei bine, blogurile vă îmbunătățesc în mod evident abilitățile de scriere, precum și abilitățile de comunicare. Vei începe să te gândești mai intenționat la cine ești și la cine vrei să devii. Mai mult, atunci când trimiteți o cerere de muncă, mulți angajatori caută angajați care au bloguri și scriu deschis despre viața și opinia lor. Deci ar fi o „plus” definit pentru tine.

5. Blogging-ul ajută alte persoane

Puteți răspândi informațiile și cunoștințele dvs. prin intermediul bloggingului. Heck, poți ajuta și alte persoane cu probleme specifice. Să zicem că ați făcut bloguri despre „îngrijirea mamei”. Există multe femei acolo care caută ajutor / soluții / idei pentru a-și crește copiii. Cunoștințele sau sfaturile dvs. ar putea fi esențiale și foarte utile.

Același lucru este valabil și cu orice alt subiect de blog. Fiecare blog ajută alte persoane în felul lor. Îmi amintesc când am început să primesc e-mailuri spunând „Mulțumesc pentru furnizarea unor informații atât de valoroase”. A fost foarte încălzitor de inimă și îmi amintesc încă sentimentul!

6. Autopromovare și noi oportunități

Când aveți un blog, practic aveți un „Instrument” sau un „canal” pentru a vă promova sau te fac să pari un expert. Vei fi uimit cât de multe persoane încep să te respecte și știu multe cazuri în care angajatorii contactează de fapt proprietarii de bloguri pentru a oferi poziții de lucru sau oportunități de asociere în comun. Acest lucru vă va deschide o mulțime de uși de care este posibil să nu fiți conștient sau visat.

7. Folosiți blogurile pentru a rămâne în contact

Persoanele active tind să aibă mai puțin timp pentru a sta pe Facebook sau în orice altă „cameră de chat” socială. Din nou, un blog vă poate ajuta să păstrați legătura cu prietenii, colegii și rudele. Ei pot citi cu ușurință totul despre activitățile, ideile și succesul dvs. prin intermediul blogului dvs. Fii înțelept și folosește acest lucru ca a instrument de comunicare.

8. Poți face din lume un loc mai bun

Când aveți un blog, aveți de fapt un voce. Aceasta înseamnă că puteți răspândi toate lucrurile care vă plac sau nu vă plac. Iar acele lucruri te pot ajuta să schimbi lumea.

Ați văzut probabil unele articole sau postări pe blog care au trecut virale prin Twitter și / sau Facebook. După ce vor face asta, vor primi multă atenție. Iată un exemplu de poveste despre cum două fete tinere au lansat o postare pe blog care a ajutat la schimbarea condițiilor școlare. Pentru informațiile dvs., aceștia aveau doar 9 și 13 ani.

9. Blogul vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea

Compania dvs. are un blog? Dacă nu, atunci îți lipsește o mulțime de lucruri. Blogurile pot transmite o mulțime de lucruri despre compania dvs..

De exemplu, potențialii dvs. clienți pot citi povești interesante despre succesul companiei, idei, strategii și chiar produse noi care le-ar putea transforma în clienți plătitori obișnuiți. Aceasta este o oportunitate uriașă pe care multe companii mici și mari nu o folosesc.

Mai mult, companiile care fac bloguri au cu 97% mai multe legături de intrare (ceea ce înseamnă mai mult trafic și vizitatori). – Vezi singur.

10. Blogging-ul poate deveni hobby-ul tău

Dacă ai prea mult timp liber și navighezi constant pe Web, ar trebui să iei în considerare cu adevărat să începi un blog.

În curând vei deveni dependent de el (într-un mod bun) și vei începe să înveți o mulțime de lucruri. Deci, dacă te plictisești chiar acum, ce aștepți? Veți obține o mulțime de bune și experiențe noi, nu este nimic de pierdut.

11. Blogging ajută la îmbunătățirea abilităților de scriere și argumentare (suplimentar)

În vremea când eram la facultate, abilitățile mele de gramatică, comunicare și argumentare erau într-adevăr slabe. Dar acestea sunt competențe foarte universale și necesare în viața de zi cu zi și, de asemenea, într-o carieră profesională.

De când am început bloggingul a avut un impact imens asupra abilităților mele de scriere. Deși nu este perfect, mă simt mult mai încrezător. Cu cât scrii mai mult, cu atât devine mai ușor. Blogging-ul este destul de nou, dar s-au făcut deja o grămadă de cercetări pe blog și îmbunătățirea abilităților de scriere.

Câteva fapte interesante
 • Există aproximativ 130 de milioane de cititori de blog activi în SUA în acest moment.
 • 90% dintre companiile care fac bloguri zilnic au achiziționat cel puțin un client (probabil mult mai mult) prin blogging.
 • 80% dintre consumatorii online din SUA au încredere în informațiile pe care le obțin de pe bloguri.
 • 61% dintre consumatorii online din SUA au făcut o achiziție pe baza recomandărilor de pe un blog.
 • Blogging-ul este cel mai popular în grupa de vârstă de 20 – 35 de ani. Este peste 50% din totalul populației de bloguri.

Sursă: Yahoo

Sunteți gata? Acum e rândul tău.

Deci vrei să începi și un blog? Dacă da, accesați pagina mea de pornire și aflați cum să creați un blog pe cont propriu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map