Cum să pornești un blog pentru mamă și să câștigi bani: Ghid pentru Blogger nou 2020

Dacă citiți această postare, șansele sunt să doriți să aflați cum să începeți un blog mamă, astfel încât să puteți începe să câștigați bani în plus din confortul propriei case.?


Pornirea unui blog de mamă este o modalitate excelentă de a face acest lucru din mai multe motive, iată câteva.

 • A fi mamă nu îți oferă multă lățime de bandă pentru a ieși și pentru a lucra. Un blog vă permite să lucrați oricând doriți, de câte ori doriți
 • De fapt, puteți ajuta oamenii împărtășind experiența dvs. cu cei care încă nu trebuie să treacă prin același lucru
 • Puteți examina și recomanda produsele pe care le utilizați deja zilnic și puteți câștiga din acest lucru!

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care blogurile mămici devin din ce în ce mai populare astăzi.

Puteți câștiga bani cu blogurile mamă?

Fiind o nișă relativ recentă, există încă o mulțime de oportunități neexploatate pentru oricine se aventurează în acest tip de blogging.

Blogurile mamă vorbesc despre o serie de probleme, de la sfaturi de bază pentru părinți până la chestii mai fundamentale, cum ar fi problemele legate de sarcină. Mare lucru este că puteți să vă monetizați experiența și sfaturile în aceste domenii, făcând recomandări pentru produse pe blogul dvs..

Când eforturile dvs. de blogging încep să aducă trafic, puteți chiar să vă gândiți la crearea propriului dvs. produs informațional pentru a vinde pe blogul dvs. mama dacă doriți să!

Oricare ar fi motivul dvs. pentru a veni aici, suntem bucuroși să vă împărtășim cum să obțineți asta, plus sfaturi suplimentare despre cum puteți opera site-ul dvs. în mod competitiv..

Odată ce blogul dvs. este configurat, există și un link la sfârșitul postării care vă va ajuta să vă configurați blogul într-un mod pe care îl iubesc motoarele de căutare și vizitatorii, astfel încât să puteți începe să câștigați bani mult mai repede..

Gata pentru a-ți crea blogul?

Să nu vă ținem noi bloggeri de mamă în așteptare …

Iată cum să pornești un blog de mamă

Cum să pornești un blog de mamă și să câștigi bani

Primul lucru la care trebuie să vă gândiți când porniți un blog este numele, altfel cunoscut sub numele de domeniu.

Vom merge pe acest site puțin mai târziu pentru a ne elibera pe site-ul nostru: Faceți clic aici pentru a deschide o nouă filă. Dar încă nu vă faceți griji pentru asta, vă voi parcurge întregul proces într-un minut.

La fel ca să numești un copil, să găsești un nume potrivit pentru blogul tău poate avea un impact negativ asupra ta. Și este în regulă să îți iei ore sau zile plimbându-te cu idei; înseamnă doar că blogul este personal pentru tine și cititorii tăi, așa cum ar trebui să fie.

S-ar putea să doriți să vă prezentați câteva idei de nume doar pentru a fi sigur că, în cazul în care unul este deja luat, puteți utiliza în continuare orice alta din listă. Dacă sunteți particular cu privire la un anumit nume și a fost deja luat, luați în considerare să adăugați o ușoară modificare pentru a-l diferenția de cel existent.

Dacă, de exemplu, doriți să vă înregistrați blogul ca freelancemoms.com, iar domeniul este deja înregistrat, atunci îl puteți modifica în ceva precum freelancemommys.com sau freelancemoms.net. În momentul scrierii acestui post, ambele sunt încă disponibile.

Observați că un nume de domeniu s-a schimbat în timp ce pe celălalt, doar sufixul, .com, a fost schimbat în .net.

Nu vă lăsați păcălit de acest nume sofisticat, acesta descrie doar o platformă care vă permite să creați și să gestionați conținutul site-ului dvs., inclusiv postări, imagini și multe altele.

Facebook, Twitter, LinkedIn și WordPress sunt toate exemple excelente de sisteme de gestionare a conținutului (CMS).

Cât de ușor este să începi să scrii despre lucruri pe Facebook? Ușor, bine, doar vom folosi ceva similar care ne permite să facem cu ușurință acest lucru pe un site web propriu.

Acum, dacă veți crea un blog, va trebui să vă concentrați pe un CMS specializat în acest aspect. Din păcate, Facebook, Twitter și LinkedIn nu vă permit să creați site-uri web pe platformele lor.

Deci, din exemplele de mai sus, ne rămâne cu WordPress. Desigur, există numeroase alte CMS-uri dintre care puteți alege Wix, Spațiu și multe altele, însă WordPress este cea mai bună opțiune, astfel încât, în scopuri ilustrative din acest ghid, vom folosi WordPress.

WordPress este cu adevărat ușor de utilizat, gândiți-vă la el ca la ceva asemănător cu utilizarea Microsoft Word, Google Docs sau Pagini de pe un Mac. După ce ați făcut scrisul, tocmai ați apăsat „publicați” și articolul apare pe blogul dvs. Simplu, nu? ��

wordpress cms

WordPress deține majoritatea (33%) site-urilor web din întreaga lume și, pe deasupra, fiind un instrument gratuit, WordPress vă oferă și acces la sute de aplicații gratuite, inclusiv plugin-uri și câteva teme uimitoare, odată ce ați fost configurat..

Poate mai fundamental, WordPress este incredibil de versatil și ușor de utilizat. Indiferent de platforma de găzduire pe care o puteți utiliza pentru a vă înregistra domeniul, veți găsi WordPress ca unul dintre cele recomandate sau chiar singurul CMS recomandat.

În continuare, va trebui să vă înregistrați numele de domeniu.

Utilizând sfaturile noastre cheie, sperăm că aveți câteva opțiuni pentru numele dvs. de domeniu preferat. Dacă o faceți, este timpul să o înregistrați.

Aceasta vă va solicita să găsiți o platformă bună de găzduire care să vă ofere exact ceea ce aveți nevoie în ceea ce privește accesibilitatea, ușurința de utilizare, comoditatea plăților, viteza mare a site-ului etc..

Din experiența noastră, ne putem restrânge căutarea la câteva platforme de găzduire; Acestea includ GreenGeeks, HostGator și HostPapa, care costă bineînțeles un pic de bani (mult mai puțin decât credeți probabil), dar merită să vă duceți micuța casă pe interwebs toate setate.!

Un număr bun de platforme de găzduire oferă stimulente deosebite pentru înregistrările pentru prima dată; și o mână rămân accesibilă chiar și după perioada promoțională inițială de înregistrare a domeniului.

Este posibil să vă dați seama că mulți își vor dubla sau își vor tripla costurile odată ce plata dvs. inițială va trece, dar am găsit o platformă de găzduire care este probabil una dintre cele mai bune pe care le puteți pune mâna pe ziua de azi.

Și nu recomandăm doar ceea ce citim de undeva de pe internet sau de la o simplă audiție; de fapt, am încercat și testat această platformă și am decis să o utilizăm în această recenzie pentru a vă ajuta să beneficiați și voi.

Platforma se numește HostPapa – de fapt a fost descrisă de mulți drept una dintre cele mai rapide companii de găzduire în SUA și Europa de azi.

Dar de ce tot zâmbetul din jurul HostPapa?

Iată ce putem spune confortabil despre această platformă …

 • În comparație cu colegii săi, HostPapa este foarte accesibil pentru cei noi care încep un blog.
 • Platforma vine cu o mulțime de freebies, inclusiv un nume de domeniu gratuit.
 • Platforma este clasată regulat printre primele 10 companii de găzduire la nivel mondial.
 • Oferă software de ultimă oră pentru a vă asigura că blogul dvs. WordPress este fulgerător.
 • Au asistență excelentă pentru clienți care lucrează cu normă întreagă pentru a rezolva întrebările utilizatorilor.

Logo-ul HostPapaAcestea sunt doar câteva motive pentru care am considerat că aceasta este platforma pe care trebuie să o utilizăm în acest ghid cu privire la modul de a fi un blogger mami.

Deci, cum puteți să vă înregistrați numele de domeniu pe HostPapa?

În primul rând, accesați site-ul web (se deschide într-o nouă filă).

Din imaginea de mai jos, puteți vedea deja cât de scăzute sunt costurile de găzduire atunci când utilizați linkul nostru. La 2,95 USD pe lună, puteți fi sigur că oricine ar fi greu să concureze.

Pentru a continua, faceți clic pe butonul Obțineți început pentru a continua.

Vi se va solicita să selectați planul preferat.

Gazduire blog-ul dvs. Mami cu HostPapa

Planurile sunt aranjate astfel încât cu cât mergeți mai sus, cu atât veți obține mai multe caracteristici. Văzând că sunteți un nou blogger Mom tocmai începe, vă sugerez să mergeți pentru cel mai ieftin pachet (WP Starter) până când ați început să faceți bani cu blogging și să aveți nevoie de funcții suplimentare.

Dacă sunteți familiarizați cu blogging-ul și aveți nevoie cu adevărat de funcții suplimentare, atunci puteți desigur să mergeți la planuri mai avansate.

După ce ați stabilit planul pe care îl alegeți, faceți clic pe el pentru a trece la următorul pas, unde vi se va cere să introduceți termenul:

Termen nou de facturare pe blog

Aici, veți avea opțiunea să introduceți noul dvs. domeniu și să îl înregistrați gratuit sau să introduceți domeniul dvs. deja înregistrat.

Când vă înregistrați numele de domeniu, nu vi se cere să includeți sufixul (.com sau .uk); trebuie doar să introduceți numele specific pe care doriți să-l apelați pe blogul mamei dvs., iar sistemul va verifica disponibilitatea acestuia.

Selectarea domeniului Hostpapa

Acum, în funcție de disponibilitatea alegerii numelui dvs. de domeniu, fie vi se va acorda dreptul de a vă înregistra, fie vi se vor oferi alternative. Puteți selecta una dintre alternative sau puteți încerca să modificați numele original pentru a-l face unic.

Mai jos, puteți vedea că domeniul www.mommylove.com este luat, dar vi se oferă unele alternative.

Domeniul Hostpapa a fost deja luat

Ca blogger, doriți să încercați pe cât posibil să mergeți pentru un site .com, pur și simplu pentru că sunt cele mai populare și destul de ușor de reținut pentru majoritatea oamenilor.

Și cum am menționat anterior, este întotdeauna sigur să aveți câteva idei suplimentare de nume de domeniu, doar în cazul în care prima sau a doua alegere sunt deja luate.

După câteva încercări, am aflat că numele de domeniu nu sunt luate pe bloguri de mamă. Rețineți că nu distanțăm numele de domeniu.

Domeniul hostpapa este încă disponibil

Aceasta înseamnă că vi se permite să denumiți blogul dvs. www.mothersblogging.com.

Dacă aveți mai multe idei de nume, nu numai că vă economisește timp, dar vă deschide mintea și către alte opțiuni, spre deosebire de a vă gândi la un singur nume și a vă stresa dacă nu este disponibil.

După stabilirea unui nume de domeniu la alegere, este timpul să apăsați pe butonul Obțineți domeniul meu din dreapta pentru a continua procesul de înregistrare.

Vi se va cere să completați datele dvs. personale, inclusiv numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, țara de reședință și câteva detalii suplimentare, așa cum se arată mai jos:

detalii despre contul hostpapa

După ce ați făcut acest lucru, apăsați pictograma Următorul pas pentru a continua.

HostPapa are diverse metode de plată, inclusiv Visa, MasterCard și American Express, precum și PayPal.

În timp ce mi-ar plăcea să vă sfătuiesc cu privire la cea mai bună metodă de plată de utilizat, totul va depinde de ceea ce este convenabil, accesibil și accesibil pentru dvs..

Dacă nu sunteți în măsură să luați în considerare, mergeți pentru o perioadă de plată de 36 de luni pentru a obține cea mai bună valoare; cu cât este mai scăzută perioada de abonare, cu atât este mai scăzut nivelul reducerii și invers.

Rețineți că perioada minimă pentru care puteți plăti este de 12 luni, ceea ce atrage cele mai mari prime lunare.

În continuare, citiți termenii și condițiile platformei înainte de a trimite plata. După ce ați făcut acest lucru și sunteți mulțumit de ceea ce plătiți, continuați să finalizați tranzacția.

Ar trebui să vedeți pe ecran o factură care conține detaliile plății. Tipăriți sau salvați această factură pentru înregistrările dvs..

Nu intrați în panică dacă nu primiți un mesaj de la echipa HostPapa imediat după înregistrare; la scurt timp, ar trebui să primiți câteva e-mailuri care detaliază tot ce aveți nevoie pentru a începe.

În mod esențial, e-mailurile vor conține detaliile cPanel (cPanel sună intimidant, dar este doar punctul central de acces pentru informațiile de găzduire a site-ului dvs. web), materiale de orientare și alte câteva lucruri esențiale..

Cu e-mailurile din căsuța de e-mail, sunteți gata să începeți să vă construiți site-ul.

Fie că doriți să aflați cum să deveniți unul dintre numeroșii bloggeri care câștigă bani din blogging, sau doriți doar blogul din motive personale, va trebui să citiți acest lucru cu atenție, deoarece este una dintre cele mai importante secțiuni din acest ghid.

Deoarece folosim WordPress în acest ghid, conectați-vă la cPanel utilizând detaliile furnizate de la HostPapa și instalați WordPress astfel:

detaliu instalare wordpress

După ce ați terminat, veți fi dus la o fereastră unde veți avea acces la tot noul dvs. site WordPress strălucitor.

Cel mai bun lucru despre WordPress este că, odată ce te-ai înscris pe HostPapa și l-ai instalat, un site de schelet va fi generat pentru tine. Puteți să-l personalizați după cum vedeți potrivit în timp, dacă doriți, dar puteți începe să faceți bloguri imediat!

Vă veți bucura, de asemenea, că WordPress este una dintre cele mai prietenoase platforme pentru construirea site-ului dvs. web, scrierea și gestionarea conținutului.

În plus, am găsit câteva videoclipuri utile despre configurarea site-ului dvs. WordPress în câteva minute. Le puteți consulta pe site-ul oficial WordPress.

Ai nevoie de mai mult ajutor pentru a porni un blog pe mama?

Pe măsură ce adăugați conținut, asigurați-vă că rămâneți consecvenți în activitatea dvs.; încercați să rămâneți productivi și să adăugați câteva postări pe blog pe săptămână și urmați acest mic ghid pentru munca de la bloggerii de acasă pentru a face într-adevăr să funcționeze bine și să aducă trafic!

Știm cu toții recompensa pentru un blog cu trafic ridicat – o mulțime de câștiguri, nu?

Dar ai grijă să nu fii prea plin de bani; a începe un blog de mamă nu înseamnă doar să vă monetizați blogul. În schimb, concentrați-vă să ajutați efectiv oamenii cu problemele pe care le au. Blogging-ul în acest fel vă va ajuta să începeți să construiți o continuare fidelă și puteți câștiga bani recomandând produse pe care oamenii le caută de fapt.

Felicitări pentru pornirea unui blog pe mama!

Ghidul nostru despre cum să pornești un blog-mamă a evidențiat tot ceea ce sperai să înveți? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos ce altceva putem face pentru a vă ajuta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map