MDDHosting Review 2020: A është kjo Platforma Ultimate e Hosting?

Ju jeni në gardh nëse do të regjistroheni në MDDHosting apo jo. Epo, kjo është shumë e zakonshme tani që kemi mijëra platforma pritëse për të zgjedhur.


Fakti që ju jeni duke kërkuar informacion të besueshëm është dëshmi se ju po bëni atë që do të bëjë ndonjë person i mençur, dhe ne nuk e marrim atë si të dhënë.

Ndoshta ju keni hasur në vlerësime që në të vërtetë përfundojnë duke ju shitur këtë apo atë produkt. Lajm i mirë, nuk jam këtu për t’ju shitur asgjë, përveç të vërtetës së qartë në lidhje me MDDHosting. Dhe kjo është një nga ato shitje ku ka një zbritje 100% të çmimit.

Do të shpalos për ju gjithçka që duhet të dini në lidhje me këtë platformë për t’ju ndihmuar të merrni një vendim të informuar nëse ia vlen koha dhe paratë tuaja.

Jeni larguar akoma për këtë përmbledhje të MDDHosting?

Le të hidhemi drejt në…

Farë është MDDHosting?

MDDHosting u themelua në vitin 2007 për të ofruar shërbime më të përballueshme pritjeje për bizneset dhe individët në mbarë botën.

Bashkohuni me Trajnimin FALAS

A doni të mësoni se si të ndërtoni 6 figura faqet e autoriteteve?

Bashkohuni me këtë trajnim falas për…

 • Më në fund keni një metodë të provuar për të gjetur niches fitimprurëse
 • Merrni hyrje në një metodë të hulumtimit të fjalëve pa mend
 • Mësoni si të nënshkroni përmbajtjen e cilësisë
 • Mësoni si të krijoni lidhje të kapelave të bardha në faqen tuaj pa dhimbje koke

Sipas faqes së tyre të internetit, ata krenohen me faktin se janë ofrues të shërbimeve cilësore të mbajtjes së faqes në mijëra faqe në internet.

Por unë mendoj se ne thjesht do të duhet të zbulojmë se sa e vërtetë është ajo deklaratë, nuk do të jemi ne?

Duke qenë rreth e rrotull për më shumë se një dekadë, MDDHosting ka arritur të sigurojë një vend midis disa kompanive të larta pritëse në të gjithë botën. Sipas disa përdoruesve të platformës, shpejtësia dhe shërbimet cilësore janë ato që e bëjnë platformën të shkelmojë.

Në një industri të mbizotëruar nga shumë keqpërfaqësime, mua më bëri përshtypje vërtet se si ata kanë arritur të qëndrojnë të rëndësishëm dhe të besueshëm.

MDDHosting thuhet se ka fillime të përulura, me vendosjen e parë fizike të tyre në gjurmë në Indiana.

Unë gjeta platformën një kandidat të denjë, me rrotullimin e tyre freskues në hapësirën e pritjes, duke boksuar homologët e tyre më të vjetër që kanë përvojë dekada.

Domain falas me pritjen

Rishikimi MDDHosting

Rishikimi MDDHosting

Për ta bërë më të lehtë për ju, ta vlerësoni këtë platformë duke përdorur pesë parametra kryesorë:

 • uptime
 • Lehtësinë e përdorimit
 • Performance
 • transparenca
 • siguri

Do të hedh edhe disa pika shtesë për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga ky rishikim MDDHosting.

Kur them se joproduktive nuk janë të dëgjuar në MDDHosting, dua të them çdo fjalë të asaj fjalie. Platforma krenohet me serverë të mundësuar nga StorPool që ofrojnë një garanci në kohë prej 1000%.

Sipas MDDHosting, ata janë të sigurt në cilësinë e serverëve në masën që ata gjithmonë ofrojnë çdo përdorues një Marrëveshje të Nivelit të Shërbimit.

Tani, çfarë do të thotë e gjithë kjo?

Nëse, për shembull, faqja juaj ka rënë për 2 orë, ju keni të drejtë të merrni prej tyre 10 herë sasinë aktuale të joproduktive. Kjo përkthehet në 20 orë kredi. Pra, sa të dobishëm janë këto orë kredie?

Orët e përgjithshme të kredisë në fund të periudhës tuaj të faturimit do të përdoren për të zvogëluar faturimin tuaj të radhës. Nëse, për shembull, orët tuaja të përgjithshme të kredisë shtojnë deri në 2 ditë (48 orë), atëherë ju keni të drejtë të merrni një zbritje çmimi në përpjesëtim me 2 orë kredi me vlerë.

Me atë lloj sigurie, çdokush mund të jetë i sigurt për nivelin e tij të besimit në atë që po bën.

Kështu që, me sa duket, kushdo që ka një sit të vlefshëm që druan madje edhe një minutë të joproduktive duhet ta konsiderojë seriozisht këtë kompani pritëse.

Teknologjia që përdoret nga MDDHosting siguron që informacioni i faqes suaj të pasqyrohet dhe ruhet në SSD të shumta në kohë reale. Kjo bën të mundur që serverët e tjerë të goditen menjëherë kur ndodh një dështim i një serveri.

Nga ajo që themelova, kjo platformë renditet mjaft mirë kur bëhet fjalë për përdorshmërinë. Shumica e përdoruesve e shohin ndërfaqen e MDDHosting mjaft të adaptueshme, përfshirë ata që janë krejtësisht të rinj në proceset e mbajtjes së uebit.

Gjithçka duket të jetë një klik larg. Nëse dëshironi të përdorni MDDHosting për të vendosur një blog të WordPress ose të përdorni platforma të tjera të menaxhimit të përmbajtjes, ju jeni të mbuluar.

CPanel i platformës vjen me mjete të dobishme të para-instaluara si WordPress, Joomla, WooCommerce dhe aplikacione të tjera të zakonshme.

Gjithashtu, cPanel përmban funksionalitet që ju mundëson të mbani të dhëna për bazat e të dhënave tuaja MYSQL, bandën e gjerësisë së bandës dhe nënfushat.

Dhe nëse dëshironi të mirëmbani një bazë të dhënash të punës suaj të kaluar, ju mund ta bëni atë pa dyshim nga cPanel.

Siç u përmend më herët, MDDHosting është një nga platformat më të shpejtë dhe më të besueshëm të pritjes sot. Nga të gjitha platformat që kam shqyrtuar, kjo padyshim bie në 5 vendet e para.

Mesatarisht, një faqe kërkon rreth 400 ms për të ngarkuar plotësisht, që është një shpejtësi me të vërtetë e rrallë për të arritur edhe në platformat më të njohura të pritjes.

Një analizë më e thellë e performancës së saj zbuloi sa vijon:

 • Mjeti StorPool i MDDHosting siguron që informacioni i përdoruesit të ruhet në serverë të ndryshëm të gjithë në të njëjtën kohë. Me këtë model shpërndarjeje, të dhënat e përdoruesit mund të arrihen nga serverë të ndryshëm në të njëjtën kohë, duke rritur kështu operacionet për sekondë.
 • MDDHosting gjithashtu përmban modulin LiteSpeed ​​Cache dhe LiteSpeed ​​Web Server, për të cilin shumë, përfshirë edhe mua, do të thoshin se është një nga mjetet më të shpejtë të memorimit për faqet e internetit të WordPress.
 • Platforma përfshin versionet e fundit të PHP që padyshim që funksionojnë më mirë sesa HHVM.
 • Për dallim nga një numër i platformave të tjera të pritjes, serverët MDD janë të ruajtur në Drive të gjendjes së ngurtë (SSD). SSD-të në thelb janë një azhurnim i Disk Hard Disk (HDD). Ata janë në gjendje të ruajnë të dhënat edhe kur energjia befas fiket dhe janë gjithashtu të njohur për shpejtësitë e tyre të larta të transaksionit. Kjo do të thotë që shpërndarja e informacionit është përmirësuar shumë në krahasim me shumicën e platformave të tjera.

Fakti që LiteSpeed ​​vjen me të gjitha planet e tyre (përfshirë atë themelor) pasqyron se sa të përkushtuar janë në ofrimin më të mirë për të gjithë përdoruesit e tyre.

Për më tepër, platforma është mjaft dinamike kur bëhet fjalë për performancën e serverëve të tyre. MDDHosting ka qenë e prirur të azhurnojë serverat e tyre në modelet më të fundit duke siguruar ndërprerje minimale të faqeve të internetit të përdoruesve. E gjithë kjo është e drejtuar drejt përmirësimit të performancës së faqeve të internetit të pritura, dhe ato duket se po arrijnë pikërisht atë.

Me MDDHosting, mund të jeni i sigurt se gjithçka që ata pretendojnë në faqen e tyre zyrtare nuk është gjë tjetër veçse e vërteta e qartë. Unë besoj se ata e kuptojnë se sa e lehtë është të prishësh një emër të mirë në një ditë përkundrejt ndërtimit të tij gjatë një dekade.

Duke ardhur nga fillimet e përulura, MDDHosting merr një yll mbresëlënës 5/5 kur bëhet fjalë për transparencë.

Me fjalë të tjera, WYSIWYG – ajo që shihni është ajo që merrni!

Nuk ka tarifa të fshehura ose skema të çmimeve që shihni në shumicën e platformave të pritjes.

Ata gjithashtu nuk lodhen me oferta tërheqëse për herë të parë. Ajo që merrni me nënshkrimin tuaj të parë vështirë se ndryshon pas rinovimit.

Të gjithë kemi dëgjuar rreth programeve të pritjes që përdorin përdorues të dyshimtë me marrëveshjet e tyre shumë të mira për herë të parë dhe normat e tmerrshme të rinovimit.

Të gjitha planet e MDD kanë karakteristika standarde, pavarësisht nga cilido që ju zgjidhni. Edhe me planin më themelor, ju do të merrni akoma një regjistrim falas të emrit të domain dhe nën-domain, email, llogari FTP, si dhe karakteristika të tjera kyçe, siç mund të shihni në ekranin e mësipërm.

E vërteta është se siguria e faqes tuaj fillon me ju. Dhe kjo madje kapet sipas kushteve dhe kushteve të MDDHosting. Ata deklarojnë se përdoruesit janë përgjegjës për sigurinë e çdo shtojce ose mjete që ata instalojnë në faqet e tyre të internetit.

Nëse do të drejtoni faqen tuaj në WordPress, mund të përdorni këshillat e thjeshta të dhëna në videon më poshtë për të rritur sigurinë e faqes tuaj.

Kjo do të thotë që në një masë të madhe, siguria e faqes suaj të internetit varet nga ju, përfshirë sigurimin e fjalëkalimit tuaj. Njëri pritet të përdor fjalëkalime të forta me shkronja të mëdha dhe të vogla, së bashku me karaktere dhe numra të veçantë.

Pavarësisht, MDDHosting do të pezullojë çdo vend të hakuar për të parandaluar dëmtimet e mëtejshme nga ndodhja. Ju mund të dëshironi të dini se, në rast se ata vendosin fajin ishte tërësisht i juaji, ata ofrojnë hetime me një kosto prej 75 $ në orë.

Për t’ju dhënë pamjen e një zogu se çfarë ofron platforma nën planin e tyre të përbashkët të pritjes, këtu është një ndarje e thjeshtuar:

Plani fillestar i cloud është një plan 4 $ në muaj me 10 GB hapësirë ​​në disk, email të pakufizuar dhe baza të të dhënave, si dhe regjistrim falas të emrit të domain.

Plani i reve 1 është një plan 7 $ në muaj me transferime falas të domain, hapësirë ​​në disk, emra domenesh dhe bazave të të dhënave falas.

Plani i reve 2 është një tjetër paketë MDDHosting që tërheq një tarifë mujore prej 14 $. Ashtu si planet e tjera, kjo vjen me një bandë të pakufizuar, fusha të pakufizuara, llogari të postës elektronike dhe më shumë.

Këto janë vetëm disa plane; ju mund të shikoni pjesën tjetër të planeve në faqen e tyre zyrtare.

Përvec planeve të tyre, gjëra të tjera të rëndësishme për tu përmendur përfshijnë:

 • Procesi i regjistrimit: Sinqerisht e gjeta mjaft të gjatë.
 • Tarifat e fshehura: Do gjë që do të ndryshojë, përmbahet në seksionin e kushteve dhe kushteve të tyre. Lexoje. Sigurohuni që të regjistroheni duke ditur se çfarë të prisni pas kësaj.
 • Menyra pagese: MDD pranon PayPal dhe kartat e kreditit.
 • Fillimi: Unë e kuptova që kjo ishte mjaft e lehtë pasi u regjistrova.
 • Instalimi i aplikacioneve dhe shtojcave: Ata kanë aplikacione të integruara si WordPress dhe Joomla, dhe procesi i instalimit të atyre shtesë është mjaft i lehtë nga cPanel.

Rishikimi i hostit MDD 2020: Mendimet përfundimtare

Shpresoj që ky rishikim i MDDHosting kapi gjithçka që ju nevojitet për të marrë një vendim nëse ia vlen apo jo paratë tuaja.

Sipas mendimit tim, kjo platformë ka atë që duhet për të pritur në mënyrë adekuate një faqe në internet për shkak të besueshmërisë, përballueshmërisë, performancës, si dhe një ndërfaqe miqësore për përdoruesit.

Gjithashtu, ai përmban disa nga aplikacionet më të njohura si WordPress dhe WooCommerce, do të thotë që nuk do të luftoni për të gjetur ndonjë gjë që ju nevojitet.

Unë gjithashtu u impresionova me serverët e tyre të përkushtuar dhe garancinë e tyre në kohë. Nuk është çdo ditë kur hasni një kombinim të tillë me një kosto modeste.

Sidoqoftë, do të përmend gjithashtu se ata duhet të shikojnë në thjeshtimin e procesit të regjistrimit, pasi e pashë mjaft të lodhshme. Por ky është mendimi im personal, dhe unë e di se disa mund ta konsiderojnë këtë plus nëse e shikoni nga këndvështrimi i sigurisë. Ata thonë se sa më shumë informacion të jepni, aq më e sigurt është platforma.

Thënë kjo, përfitimet tejkalojnë qartë të mirat, dhe unë do të rekomandoja këtë platformë për këdo që kërkon një mjet të besueshëm pritës.

Së fundmi, sigurohuni që të qëndroni të tuned për botimet tona të reja duke përfshirë një përmbledhje të hostimit në internet të Midfase. Siç u përmend në fillim, në Start Blogging Online, ne i themi ashtu siç është pa ju shitur një gjë të vetme.

Shihemi në shqyrtimin tjetër!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map