Rishikimi i Hosting Review i NameCheap: Shpërndarë, VPS & Web Hosting i Dedikuar

NameCheap filloi jetën e tij në vitin 2000 si një vend për të marrë emrat e domain. Që nga ajo kohë, ata kanë zhvilluar dhe zgjeruar ofertat e tyre në atë front. Dhe në vitin 2007, ata gjithashtu shtuan shërbime të mbajtjes në internet.


Sot, ato ofrojnë një nga sferat më gjithëpërfshirëse të planeve të hostimit në internet. Pra, kjo përmbledhje e hostimit të NameCheap ka për qëllim t’ju ndihmojë të merrni një kuptim më të mirë të atyre shërbimeve të mbajtjes në internet.

Ndërsa ata gjithashtu bëjnë gjëra të mëdha në tregun e emrave të domain, ky përmbledhje do të përqendrohet ekskluzivisht në shërbimet e mbajtjes së faqeve që ata ofrojnë.

Nëse doni të mësoni më shumë rreth marrjes së një emri domain, ju mund të shikoni rishikimin tim të domain NameCheap për fushat në mënyrë specifike. Tani për tani, le të vazhdojmë me këtë përmbledhje të mbajtjes në internet të NameCheap:

Logoja e HostGatorit

Zgjedhja jonë # 1 e mbajtjes së faqes në internet:
Merrni pritjen më të lartë të vlerësimit për sa më pak
2.64 dollarë në muaj

StartBloggingOnline.com miratoi pritjen e pritjes

Rishikim pritjeje për emrin

Shqyrtimi i pritjes së Namecheap

Rishikimi i përparësive dhe disavantazheve të EmritCheap

Shërbimet pritëse të NameCheap u goditën nga parku. Këtu janë disa nga karakteristikat e tyre më të mira.

Serverë me performancë të lartë

Ato ndërthurin performancën mbresëlënëse dhe tiparet me çmime të përballueshme. Mimet nuk janë aq të ulta sa disa nga shërbimet e tjera ultra të lira që mund t’i gjeni, por ato janë akoma shumë miqësore me buxhetin dhe planet e tyre në çdo nivel janë plot me karakteristika dhe shërbime të shkëlqyera.

Sa i përket planeve të tyre të përbashkëta, shumica e tyre do të kandidojnë po aq 50% më shpejt se disa prej konkurrentëve të tyre. Edhe plani më themelor tashmë ofron gjerësi të pakufizuar dhe mundësinë për të pritur deri në 3 faqe interneti.

Planet e shkëlqyera të serverëve të përbashkët

Unë mund të shkruaja lehtësisht një përmbledhje të përbashkët të hostimit të NameCheap që përqendrohej ekskluzivisht në planet e tyre të përbashkëta të pritjes. Për një individ, një startup dhe madje edhe biznese të vogla dhe të mesme, këto plane janë vërtet një vend i shkëlqyeshëm për të filluar. Arsyeja që ata mund të ofrojnë serverë të tillë të shpejtë dhe një garanci 100% në kohë është mënyra me të cilën ata i qasen pritjes.

Ata përdorin teknologjinë më të azhurnuar të serverit Dell dhe paneli i tyre i kontrollit është një nga më të mirët dhe më intuitivët për t’u përdorur në botë. Dhe për t’iu përgjigjur të gjitha, serverat e tyre janë disa nga më privatë dhe më të sigurt që mund t’i gjeni. Ata përdorin si zjarrit hardverë ashtu edhe softuerë përveç mbrojtjeve të tjera të sigurisë.

Shumë shkallëzim

Një tjetër gjë për të dashur në lidhje me ta është po aq i shkallëzuar sa janë. Jo vetëm që ata ofrojnë një gamë masive të planeve të ndryshme të mbajtjes në internet, por ata e bëjnë atë sa më të lehtë të jetë e mundur për të përmirësuar kur keni nevojë për më shumë të dhëna ose më shumë fuqi. Ju mund të azhurnoni në çdo kohë në mënyrë që të mos keni nevojë të prisni ciklin tjetër të faturimit.

Kjo do të thotë që nëse prisni që një goditje e madhe në trafikun e faqes tuaj të goditet brenda dy ditëve të ardhshme, ju lehtë mund të azhurnoni planin tuaj dhe ta keni atë gati për të shkuar në mënyrë që faqja juaj të trajtojë rritjen e trafikut! Në planin e tyre të biznesit SSD, ju mund të presin sa më shumë faqe në internet që dëshironi, ndërsa vetëm paguani 19,88 dollarë në muaj! Kjo është me të vërtetë një nga ofertat më mbresëlënëse që mund të gjeni.

Shumëllojshmëri të gjerë shërbimesh

Por mjaftueshëm për serverat e përbashkët, çfarë tjetër mund të bëjë NameCheap? Epo, për një, ata gjithashtu mund të presin email privat. Dhe ky është një rast tjetër ku unë mund të drejtoja lehtësisht një përmbledhje të plotë të email-eve të NameCheap, sepse kjo nuk është vetëm një shërbim më i vështirë për tu gjobitur, por NameCheap bën një punë të shkëlqyeshme. Reja që ata përdorin është shumë e sigurt dhe tejet e besueshme.

Mbështetje e shkëlqyeshme për klientët

Dhe nëse po kërkoni mbështetje, do ta merrni. Ata gjithashtu kanë video mësimore super të dobishme si kjo më poshtë për të vijuar së bashku me panelin e tyre të lehtë për t’u përdorur dhe shërbimin 24-orësh të klientit:

Bandwidth i pakufizuar

Si me çdo plan të mbajtjes në internet, ju duhet të merrni ato pretendime në lidhje me “bandë të pakufizuar” me një kokërr kripë. Një mënyrë më e mirë për ta përshkruar atë është “gjerësia e bandës së pa matur” që do të thotë që ata nuk do të masin dhe kapin gjerësinë e bandës tuaj. Sidoqoftë, nëse jeni në një server të përbashkët, duhet të keni parasysh që po e ndani atë server me shumë klientë të tjerë.

Dhe serveri mund të bëjë kaq shumë, edhe nëse teknikisht keni një bandë të pakufizuar, nuk do të merrni të njëjtin lloj fuqie që merrni me një server të dedikuar ose me një server virtual virtual. Për fat të mirë, NameCheap gjithashtu ofron plane për ata serverë më të fuqishëm, gjithashtu!

Rishikimi i Namecheap: planet e pritjes

Logoja e emritCheapMe kaq shumë plane që janë secila tërheqëse në vete, ju duhet të shikoni llojet e ndryshme të planeve që ata ofrojnë. Më poshtë, mund të shihni një përmbledhje të shkurtër të pritjes së tyre të përbashkët, pritjes së VPS-ve dhe planeve të dedikuara të pritjes.

Planet e përbashkëta të pritjes së programeve variojnë nga 38,88 dollarë në vit në 215,78 dollarë në vit. Në fundin e ulët, ju merrni 20gb depozitë dhe në fund të fundit, ju merrni një depozitë të pakufizuar. Transferimi i të dhënave është i pakufizuar tashmë në planin themelor. Dhe numri i vendeve që mund të strehoni me një plan të vetëm shkon nga 3 në të pakufizuar!

Planet e mbajtjes së faqeve në internet VPS variojnë nga 19,95 $ në muaj në 69,95 $ në muaj. Kufijtë e brezit të bandës variojnë nga 100gb në 750gb dhe ndërsa kjo mund të tingëllojë si një hap poshtë nga gjerësia e pakufizuar në planet e përbashkëta, duhet të keni parasysh që nuk po e ndani VPS-në tuaj në të njëjtën mënyrë si të ndani një server të përbashkët. Kështu që ju merrni më shumë fuqi, më shumë kontroll dhe performancë më të mirë.

Ky është lloji më i fuqishëm dhe i besueshëm (por edhe më i kushtueshëm) i serverit që mund të përdorni. Planet e përkushtimit të serverëve të dedikuar në internet variojnë nga 58,88 dollarë në muaj në 379,88 dollarë në muaj.

Por, për atë çmim, pajisja dhe programe kompjuterike që përbëjnë serverin janë të dedikuara për ju dhe nevojat tuaja – pa ndarje, pa rrjete virtuale, thjesht një server të besueshëm dhe të përkushtuar. Ju madje mund të zgjidhni të vetë-menaxhoni serverin nëse doni kontroll shtesë!

Nëse ndonjëherë kërkon më shumë fleksibilitet dhe fuqi kur bëhet fjalë për mbajtjen në internet, atëherë thjesht kemi rekomandimin e duhur për ju…

Logoja e HostGatorit

Zgjedhja jonë # 1 e mbajtjes së faqes në internet:
Merrni pritjen më të lartë të vlerësimit për sa më pak
2.64 dollarë në muaj

StartBloggingOnline.com miratoi pritjen e pritjes

Rishikimi i vlerësimit të përgjithshëm të hostit tonë EmriCheap

NameCheap e filloi jetën e tij në vitin 2000 si një vend për të marrë emrat e domain, por ato janë zhvilluar dhe zgjeruar vazhdimisht që nga atëherë deri më sot, ata ofrojnë një nga gamat më gjithëpërfshirëse të planeve të mbajtjes së faqeve në internet..

Ne i japim 5/5 yje.

Vlerësimi i vlerësuesit

5/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map