Erot esseissä vs. artikkeleiden ja blogin kirjoittamisessa freelancereille

Yhä useammat nuoret päättävät siirtää työpaikkansa todellisesta maailmasta Internet-ympäristöön. Idea ansaita rahaa Internetissä on erittäin houkutteleva.


Sisällöntuotannosta, blogista ja freelance-kirjoituksista on tullut suosituimpia töitä Internetissä. Hyvin harvat ihmiset ymmärtävät näiden toimintojen välisen eron.

Essee vs. artikkeli: mikä ero on??

Kun jotkut ihmiset kuulevat termin “blogging”, he kuvittelevat verkkosivuston, joka sisältää lukuisia esseitä aikajärjestyksessä, mutta se ei ole tietysti aivan niin yksinkertaista.

Jokaisella toiminnalla on omat erityispiirteensä, joten katsotaanpa artikkeleiden ja esseiden kirjoittamisen eroa, kun kyse on sinusta freelancereina.

Blogi on informatiivinen verkkosivusto, joka sisältää viestit aikajärjestyksessä. Bloggaamisen pääideana on keskustella jostakin tai jakaa mielipiteesi tietystä aiheesta.

Bloggaajat ovat ihmisiä, jotka luovat ja kehittävät blogeja Internetissä. He tekevät verkkosivun tietystä aiheesta tai ongelmaryhmästä ja esittävät näkemyksensä niistä. On myös blogeja, jotka yksinkertaisesti ilmoittavat lukijoille tietyn ongelman kehittymisestä.

Jotkut bloggaajat kirjoittavat runoja ja novelleja, jotka osoittavat heidän kirjoitustaidonsa yleisölle. On kaupallisia blogeja, jotka mainostavat joidenkin yritysten ja yritysten tuotemerkkejä ja tuotteita. Lyhyesti sanottuna on blogeja kaikesta mitä voi kuvitella. Jos olet kiinnostunut autoista, löydät tuhansia blogeja, jotka koskettavat tätä ongelmaa.

Kun nautit ompelemisesta tai ruoanlaitosta, löydät vielä lisää blogeja näistä aiheista. Tuskin on aihetta, jolla ei ole blogia. Bloggauksen tärkein piirre on viestin säännöllinen luominen. Jotkut bloggaajat luovat uusia viestejä joka päivä. Toiset mieluummin tekevät ne kerran viikossa tai kahdessa viikossa. Jos blogi toimii säännöllisesti ja sillä on vakaa yleisö, lukijat tietävät, milloin tuoretta sisältöä voidaan odottaa.

Blogit ovat useimmiten ei-kaupallisia. Monet ihmiset vain jakavat kokemuksensa ja tietonsa lukijoilleen. Jotkut bloggaajat lähettävät tekstiä ja videoita matkoistaan, harrastuksistaan ​​tai kiinnostuksenkohteistaan. Toiset nauttivat vain olemisesta valokeilassa ja esittävät valokuvia, maalauksia, veistoksia, koruja, autoja tai vaatteita.

Monet ihmiset käyttävät blogeja henkilökohtaisena päiväkirjana. He kirjoittavat jokapäiväisestä elämästään ja arjen tapahtumista ja ongelmista. Tuhannet bloggaajat kertovat yleisölle lemmikkeistään. Kuten näette, ei-kaupallinen bloggaaminen on erityinen harrastus, joka auttaa ihmisiä sanomaan jotain Internet-yhteisölle, saavuttamaan mainetta ja tappamaan aikaa.

Kaupalliset blogit ovat täysin erilaisia. Kaupallisen bloggaamisen tärkein tarkoitus on ansaita rahaa. Lähes jokaisella menestyvällä yrityksellä on oma blogi, joka mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan. He tiedottavat yleisölle myynnistä, erikoistarjouksista ja upouusi tuotteista. Tällaiset blogit mainostavat tuotteita tietyllä ja ei-henkilökohtaisella tavalla. Ne herättävät yleisön huomion korkealaatuisella sisällöllä, valokuvilla ja videoilla.

Epäilemättä jokaisen blogin on kehittänyt vakaa joukkue kirjailijoita, markkinoijia ja suunnittelijoita, jotka tekevät yksinkertaisia, mutta tarkkoja tekstejä ja upeita valokuvia. On myös riippumattomia bloggaajia, jotka mainostavat erilaisia ​​tavaroita ja palveluita ja saavat rahaa eri yrityksiltä tätä vapaaehtoista mainostamista varten.

Tyyli bloggaaminen

Kun blogeja kirjoitetaan, heidän tyylillään on vain kaksi vaihtoehtoa. Voidaan kirjoittaa epävirallisesti, jos hän keskustelee arkipäivän ja triviaalisista aiheista. Kun henkilö on mukana sosiaalisessa mediassa tai kirjoittaa virallisista ja merkittävistä aiheista, hänen tyylinsä tulisi olla normaalisti muodollinen.

Freelance-esseiden kirjoittaminen on räätälöityjen esseiden luominen rahaa varten. On paljon verkkosivustoja, jotka tarjoavat apua akateemisen esseen kirjoittamiseen verkossa. Ne auttavat opiskelijoita selviytymään monimutkaisista lukion, yliopiston ja yliopiston papereista. Ilmeisesti opiskelijat vierailevat sellaisella verkkosivustolla ja lisäävät sen määrää muiden samanlaisia ​​palveluja tarjoavien verkkosivustojen joukossa. On mahdollista tulla osaksi räätälöityä esseiden kirjoitusyritystä ja kirjoittaa esseitä opiskelijoille. Tietenkin sinun tulee olla hyvä akateemisessa kirjoittamisessa, jos haluat menestyä tässä työssä. Lisäksi freelancereiden odotetaan olevan hyviä eri aloilla. Kun opiskelija tarvitsee apua Jack London -kirjojen kanssa, sinun pitäisi osata analysoida nämä kirjat täydellisesti.

Toisena päivänä saatat joutua valmistelemaan esseen Rembrandtin taiteesta. Näin ollen freelance-esseiden kirjoittaminen on paras vaihtoehto moniajoille ja luoville ihmisille. Jos nautit oppimisesta jotain uutta akateemisten opintojen eri aloilta, tämä työ on sinulle. Kun tietosi rajoittuu tiukasti kieleen tai biologiaan, on vaikea selviytyä fysiikan tai markkinoinnin esseestä. Asiakkaan pistemäärä riippuu ammattitaitostasi ja taidotasi. Lisäksi yrityksen arvovalta riippuu myös kykyistäsi. Jos epäonnistut tilauksesi, yrityksesi menettää asiakkaan. Lopulta menetät kirjailijatyösi.

On olemassa paljon verkkosivustoja, jotka tarjoavat työtä freelance-kirjoittajille. Jos et halua työskennellä kirjoitusyrityksessä, voit etsiä asiakkaita itse. Rekisteröidy sellaisille verkkosivustoille kuten Squidoo, HubPages, Triond tai Epinions – ja kirjoita esseitä tai artikkeleita eri aiheista. Muista, että esseidesi laadun tulisi olla erittäin korkea, jos haluat palkita työstäsi.

Sekä bloggaaminen että freelance-esseiden kirjoittaminen ovat hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen ja ansaitsemiseen. Jos olet vahva kirjoittaja, voit yrittää perustaa blogin tai myydä aitoja esseitäsi opiskelijoille tai verkkosivustoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map