Хостинг на уебсайтове за снимки: Вашите най-добри възможности през 2020 г.

Ако сте фотограф, получаването на вашите изображения в мрежата може да бъде важна стъпка напред лично или за вашата марка и бизнес. Независимо дали искате да продавате услугите си като фотограф, вашите изображения като стокови снимки или отпечатъци от вашето изкуство, можете да го направите с тези управлявани хостинг планове.


Някои от петте разгледани тук планове са по-добри за определени цели и тези ще бъдат отбелязани в прегледа. Изборът на управлявана хостинг услуга, предназначена за фотографи, не само ще премахне всяко време, необходимо за прекарване на актуализация на вашия сайт, и се надява, че няма да счупите нищо, но също така ви позволява да се съсредоточите върху изображенията.

Всички пет от следните управлявани домакини знаят как да оптимизират фотографията. Всички те имат инструменти, които ви позволяват лесно да настроите уебсайт и повечето от тях са на разумни цени.

Всички тези доставчици на хостинг услуги за уебсайтове са в началото на своята игра, но всички те имат важни разлики. Следващите пет прегледа имат за цел да ви помогнат да осмислите всички опции и да направите най-добрия избор за вас и какво възнамерявате да направите с вашата фотография.

Най-добрият уеб хостинг за фотографи в сравнение

Ето най-добрите уебсайтове за хостинг на снимки

Отново всички те са управлявани хостинг доставчици. Това означава, че те предлагат специфичен тип и система за хостинг за всички потребители, въпреки че може да имат различни планове и нива. За повечето от тези домакини фотографията е всичко, което правят. Те също така предоставят по-специализирана поддръжка от по-общите домакини.

За повече информация за това как изглежда управляван доставчик на хостинг, вижте видеото по-долу.

Shopify логоТова, което Shopify предлага, е начин за продажба на продукти. За фотографите това може да означава всичко – отпечатъци и стокови снимки до тениски и персонализирани печатни поздравителни картички.

Те също така предоставят средствата, които трябва да покажете работата си, а не само да я продавате, или да преглеждате страници за конкретни клиенти, за да могат да визуализират работата ви, преди да се ангажират. Можете също да използвате обработката на плащания на Shopify, за да приемате кредитна карта и други цифрови плащания почти навсякъде, където можете да получите Wi-Fi или сигнал от мобилен телефон..

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Това е платформа за електронна търговия, която може да се погрижи за фотографите. Това не е „от и за фотографи“, така че ще има няколко неща, които имате, но не са ви нужни и т.н..

Това, което Shopify ще направи за вас обаче, е да ви помогне да управлявате своите клиенти и бизнеса си по професионален начин. Той ще ви даде цялата необходима информация и ще ви помогне да настроите автоматизирани промоции, имейл услуги и дори изоставено възстановяване на колички.

Отвъд това, тяхната поддръжка на клиенти е звездна. Те предлагат почти всеки канал за поддръжка, който може да се представи и техните представители знаят как да помогнат, независимо какво ниво на уебсайт и опит с онлайн продажбите имате.

Основни функции

 • Бързо време за зареждане дори за страници с плътни снимки
 • Всички планове ви позволяват да продавате цифрови и физически продукти или абонаменти
 • По-голям контрол и повече функции

Професионалисти

 • Можете да използвате собственото си име на домейн
 • Отстъпки за дълбоки доставки за всички планове
 • Вградена обработка на кредитна карта (въпреки че има такса)
 • Включен POS за обработка на „офлайн“ продажби
 • 24/7 поддръжка, включително опции за електронна поща и телефон

Против

 • Не е конкретно за фотографията
 • Въз основа на електронната търговия повече от портфейли и показване на вашата работа
 • Най-скъпият вариант
 • Само частично се управлява, в зависимост от вашия конкретен избор

Форматиране на логото червеноФорматът е най-уникалната фотографско управлявана хостинг услуга от всички прегледани тук. Да, тя има строги ограничения, но те са предназначени да помогнат за подобряване на вашия бизнес, а не да го намалят.

Форматът е създаден да работи най-добре за фотограф, който не се интересува по-малко от пускането на милиони снимки онлайн с надеждата да продаде няколко като снимки и повече заинтересовани да помагат на фотографите, които работят директно с клиенти.

Безплатен домейн с хостинг

Когато става въпрос за уебсайта, който създавате, Format е една от малкото услуги, които ви позволяват да настроите всяко име на домейн, което сте закупили. Интерфейсът е интуитивен и цветен. Шаблоните са достъпни и лесни за персонализиране, колкото искате.

Ограниченията влизат в сила, когато качвате изображения или се опитвате да ги продавате онлайн. Вашият основен уебсайт и портфолио може да има до 100 с основен план и неограничен с най-високо ниво.

Когато искате да продавате продукти, можете да продадете до 3 с основен план и до 1000 с най-висок ниво. Това ви насърчава да лекувате работата си и да представяте само най-доброто.

Въпреки това, вие също имате възможността да качвате изображения за „проверка“ на страници, затворени за конкретни клиенти, така че те да могат лесно да виждат работата ви по време на процеса на проверка. Това е много по-лесно да се настрои с Format, отколкото с който и да е от другите хостинги за фотография и много по-лесно, отколкото с Shopify или други инструменти за електронна търговия, управлявани или по друг начин.

Основни функции

 • Можете не само да използвате потребителски домейн, но той идва безплатно с професионални планове и нагоре
 • Интегрирани блогове и други статични страници
 • Лесна за настройка защита от изображения с щедри ограничения

Професионалисти

 • Лесна за настройка проверка
 • Интеграция с творческия пакет Adobe
 • Неограничена честотна лента, която може да се справи с шипове на трафика, без да се разрушава
 • Видео разговор за борд и основно обучение за нови потребители

Против

 • Ограничава всички видове неща от броя на магазините до броя страници
 • Доплащане за използване на премиум тема
 • Няма опция за поддръжка по телефона в повечето случаи

Когато става въпрос за хостинг на уебсайтове, SmugMug е един от трите най-добри сайтове за качване на снимки и портфейли от това писане. Те предлагат неограничено качване на снимки и много подобни инструменти за всички потребители, независимо от техния план.

Професионалисти с висококачествена работа може да се възползват максимално от SmugMug с тяхната щедра структура на таксите и инструменти за обработка на плащания. Те имат и най-модерните защити на изображенията на групата, като се движат отвъд водните знаци, за да блокират спестяванията с десен бутон на мишката и други, без малко и никакво въвеждане от ваша страна и никакво влияние върху това колко често вашите изображения се появяват в резултатите от търсенето.

SmugMug също наскоро представи по-интуитивен конструктор за портфейли, страници и уебсайтове. Това не е съвсем на нивото на някои от другите доставчици, но наистина е там.

SmugMug има и някои от най-бързите времена за зареждане с най-високото качество на изображението, наблюдавани по време на този процес на преглед. Единственият недостатък на всички тези предимства е, че ако продавате чрез SmugMug и нямате професионален план, губите 15% от цената си и може да се наложи да плащате такси за обработка на плащания след това.

Получавате много, но ако тепърва започвате, това може да е малко по-голяма загуба, отколкото можете да си позволите в момента. Освен ако не мислите, че инструментите и експозицията, които бихте могли да получите от SmugMug и тяхната общност, може да си заслужават.

Основни функции

 • Здрава набор от инструменти за електронна търговия и маркетинг за всички планове
 • Най-лесният и бърз инструмент за качване на снимки на групата
 • Неограничено качване на снимки на всички нива
 • Интегрира се безпроблемно с Flickr и Dropbox

Професионалисти

 • Опции за електронна търговия за всички нива
 • Лесно поръчвайте персонализирани отпечатъци или персонализирани продукти за себе си или клиенти
 • Страници на портал за конкретни клиенти или вход цялото ви портфолио и цялата ви работа
 • Изобилие от чисти, интелигентни, отзивчиви шаблони за вашия уебсайт
 • Продайте отпечатъци, стокови снимки или опаковани подаръци в собствен личен онлайн магазин за фотография

Против

 • Малко крива на обучение, когато става въпрос за използването на техните инструменти
 • Няма персонализирано име на домейн на което и да е ниво
 • По-малко отзивчив конструктор на уебсайтове от сравнителни опции

лого на zenfolioОт всички прегледани тук уебсайтове за фотографски хостинг, Zenfolio предлага най-ниските базови цени и най-гъвкавите опции за вашия уебсайт в рамките на това ниво. Може дори да сте чували за тази компания и преди.

Zenfolio предоставя услуги на над 100 000 фотографи по целия свят и е хостинг компания, която е специализирана в фотографията и нищо друго. Това е компания, посветена да помага на фотографските фирми да се развиват онлайн с инструменти за електронна търговия и маркетингови функции.

Те предлагат 24/7 поддръжка по имейл и са инвестирали много в създаването на препълнен видео базиран център за знания, който да ви помогне да научите от какво се нуждаете, за да направите перфектния уебсайт за портфолио, който да показва вашата снимка.

Zenfolio има 30-дневна гаранция за връщане на парите и 14-дневна безплатна пробна оферта, без да е необходима кредитна карта, и двете са стандартни, когато става дума за компании, предлагащи уеб хостинг за фотографи..

Те също така предлагат неограничено качване на снимки и видео с всички планове, както и лесни за използване шаблони в асортимент от стилове и интерфейс за плъзгане и пускане, който ви позволява да контролирате всички аспекти на вашия уеб сайт.

Основни функции

 • Неограничено качване на снимки и видео с всички планове
 • Zenfolio има най-задълбочените маркетингови функции за фотографите

Професионалисти

 • С „про“ плана можете да създавате и автоматично добавяте персонализирани водни знаци към вашите изображения
 • С „про“ плана можете също така да продавате разпечатки и цифрови изтегляния, без да обработвате сами нито една част от транзакцията, Zenfolio ще се справи с целия процес и дори ще използва вашата персонализирана опаковка
 • Конкурентни цени
 • Шаблони и дизайни, отговарящи на мобилните устройства, с всички планове
 • Безплатна интеграция на блогове с всички планове за SEO и маркетинг на съдържание

Против

 • Не са много опциите за поддръжка на клиенти за всеки план
 • Месечните планове могат да бъдат скъпи (годишните са значително по-евтини)

Това може да е най-икономичният начин да продавате снимките си като стокови снимки. 500px предоставя не само уеб хостинг за фотографи и средствата за изработване на гладък уебсайт за портфолио, но също така имат и онлайн пазар, който продава тези снимки на акции на вградена общност от фенове.

Новите членове на общността и тези с платени планове и планове с по-високо ниво получават промоционални кредити и по-добри маркетингови инструменти, за да се възползват от тази система.

С дори и най-основния план (над безплатната опция), ви се предоставя богата информация, която може по-добре да ви помогне да развиете акцента си и цялостния план на вашата фотография. Тази информация е нещо повече от „Статистиката“, която популяризират.

Ще научите коя от снимките ви привлича най-голямо внимание, какви други маркери и аудитории може да работите добре и други. На всичкото отгоре можете да качите толкова снимки, колкото искате за планове с най-ниски цени от всички опции в този списък.

Основни функции

 • Безплатни и основни планове са най-добри за фотографите
 • Плановете с по-високо ниво подхождат към персонализирани портфейли, резюмета и класово планиране

Професионалисти

 • Вграден пазар на пазара за акции и витрина с активна общност
 • Безплатната версия завинаги ви позволява да качвате до 20 снимки на седмица
 • Вие запазвате пълни права върху снимките си
 • Мобилни и чувствителни на допир версии на вашите портфейли

Против

 • Някои хора смятат, че „безплатната“ версия е разредила общността
 • Повече съдържание поради безплатната версия

Фото хостинг уебсайтове: нашето заключение

Най-добрият хостинг на уебсайтове за фотографи е спорен. Никой фотограф няма същите нужди и иска като друг.

Вашият бизнес е уникален. Всеки от тези уебсайтове за хостинг на фотографии знае това и ще ви даде опит, който отговаря на типа фотограф, на който се стремят да обслужват. За Zenfolio това е професионалист по фотография, който иска да продаде произведението си като изкуство, като използва отпечатъци и персонализиране.

За 500px гледате на компания, която обслужва фотографи, които искат да продадат фотографията си на маркетинг и други художници като акции или които искат да предадат уменията си с класове. Форматът, от друга страна, е фокусиран върху работата с фотографи, които работят самостоятелно със собствените си клиенти и поставят голям акцент върху това колко лесно е да качвате и редактирате заснемащи изображения.

Това са фундаментални разлики, въпреки че това са всички хостинг компании „за фотографи“. Изборът е твой.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map