Най-бързият уеб хостинг: Топ 10 най-бързо споделени уебсайтове през 2020 г.

Първо, винаги гледайте най-бързите доставчици на уеб хостинг, като сравнявате скоростта на зареждане на страниците, местоположението на сървъра и процентите на време на работа, след това разгледайте допълнителни функции за повишаване на скоростта, които можете да приложите към уеб хостове.


Когато е достатъчно важно да инвестирате времето и енергията си в създаването и публикуването на уебсайт, е достатъчно важно да насочите трафика към съдържанието си. Ще искате вашите страници да се зареждат бързо, така че посетителите ви да не се отегчават и да преминат към друг уебсайт.

Има голяма конкуренция сред най-бързите доставчици на хостинг сайтове, което означава, че те са в постоянна конкуренция за поддържане на възможно най-бързото време за зареждане на страницата. Това е добра новина за абонатите на уеб хостинг.

Най-бързи хостинг доставчици
Не е достатъчно да знаете, че страниците ви се зареждат бързо, вие също искате да сте сигурни, че сървърът на вашия уеб хост е бърз и има силна репутация в пъти.

Посетителите, които намерят празен екран, когато изтеглят уебсайта ви, няма вероятност да се върнат, така че не забравяйте да продължите да четете, за да научите повече за най-бързите уеб хостинг доставчици и кой от тях е подходящ за вас!

Лого на HostGator

Нашият избор за уеб хостинг №1:
Вземете хостинг с най-висока оценка за най-малко
$ 2.64 на месец

StartBloggingOnline.com одобрен хостинг

Най-бързо сравнение на уеб хостинг компании

Ето как топ 10 на най-бързите уеб хостове се справят за време на работа, местоположение на сървър и сравнение на скоростта на хостинг.

Рейтинг Компания Сравнение на скоростта на хостинг От Обща рейтинг Линк
1 HostGator 258.07ms-10.16s Шарлът, Северна Каролина 99.9% Най-добра сделка!
2 В движение 478.42ms-836.78 ms Вашингтон D.C./ Лос Анджелис 99.9% Проверете цените
3 SiteGround 669.9ms-1.79s Чикаго 99.9% Проверете цените
4 A2 хостинг 455.17ms-1.12s Ан Арбър, MI 99.9% Проверете цените
5 Bluehost 915.17ms-10.64s Provo, UT 99,3% Проверете цените
6 Eleven2 898.61ms-2.01s Далас / Лос Анджелис 99.9% Проверете цените
7 Site5 704.41ms-1.95s Атланта, Джорджия 99.9% Проверете цените
8 Медиен храм 934.07s-4.54s Лос Анжелис 99,99% Проверете цените
9 Arvixe 1.06s-2.93s Санта Роза, Калифорния 99.9% Проверете цените
10 Dreamhost 621.87ms-2.74s Лос Анжелис 100% Проверете цените

Сравняване на най-бързите хостинг доставчици

Има множество неща, които бихте могли да сравните, когато се опитвате да вземете решение за вашия уеб хостинг доставчик. Скоростта е едно от нещата, които трябва да са в горната част на списъка ви.

Зареждането на страницата се измерва в секунди или милисекунди, което е по-кратък период от време, отколкото можете да измерите сами. Ето защо направихме някои сравнения за вас. Ще разгледаме топ 10 на най-бързите споделени хостинг доставчици, така че сравняваме подобни платформи.

Нещо, което ще искате да знаете, е процент на продължителност на уеб хоста. Не се заблуждавайте от преувеличени претенции за 99,9% или 100% гарантирани пъти. Вярно е, че много доставчици на уеб хостинг предлагат на пазара своите компании, като предлагат почти перфектни времена, но е по-точно да се каже, че дори и най-известните хостинг компании няма да завършат 100%. Маркетинговите закони дават на уеб хостинг компаниите малко свобода при класифицирането на процентите им за ъптайм.

Уеб хост, който твърди, че има 99% процент на продължаване, може да има до 7 часа престой на месец. Уеб хостове, които могат да се похвалят с 99,9%, може да имат сайтове за около 45 минути на месец, а уеб хостовете, които твърдят, че имат процент от 99,99%, всъщност могат да бъдат намалени за 5 минути или по-малко.

Друг фактор голям фактор, който трябва да вземете предвид, когато правите вашия уеб хостинг сравнение, е местоположението на сървъра. Уеб хостовете със сървъри на западния бряг ще имат по-дълги времена на пътуване до уебсайта, което удължава времето за изпълнение. Някои компании компенсират това, като имат сървъри на изток и на запад и молят абонатите да изберат най-близкия до тях.

Ето 10-те най-бързи доставчици на уеб хостинг

Най-бързи доставчици на уеб хостинг

 • HostGator
 • В движение
 • SiteGround
 • A2 хостинг
 • BlueHost
 • Eleven2
 • Site5
 • Медиен храм
 • Arvixe
 • DreamHost

Лого на HostGatorHostGator оптимизират своите уебсайтове WordPress за по-голяма скорост. Облачният хостинг на HostGator WordPress ви дава 2,5 пъти по-голяма скорост, разширена сигурност и безплатни миграции на уебсайтове.

Безплатен домейн с хостинг

HostGator използва супер заредена облачна архитектура, сървъри с ниска плътност и CDN. В допълнение, те също използват няколко кеширащи слоя, за да насърчат по-бързото зареждане на страниците. Тези подобрения организират по-ефективно съдържанието на уебсайта, така че заявките за динамично съдържание да могат да се обработват с олекотена бърза скорост.

Банер на HostGator

HostGator също така дава някои приятни съвети как да увеличите максимално скоростта си и все пак да спазвате предпочитаните от Google практики за скорост на страницата. Те предлагат да активирате компресията, да сведете до минимум CSS, Javascript и HTML. Можете също така да намалите пренасочванията си, да използвате кеширането на браузъра, да подобрите времето за реакция на сървъра, да оптимизирате изображенията и да използвате мрежа за разпространение на съдържание.

Най-бързо платените или безплатни уеб хостинг доставчици могат да свършат част от работата за вас, но както споменава HostGator, има няколко неща, които можете да направите сами, за да ускорите WordPress. Този видеоклип в Youtube обяснява някои начини за увеличаване на скоростта на уебсайта Ви.

Тъй като ние толкова обичаме HostGator, договорихме ексклузивна оферта за вас! Вместо да плащате пълна цена, можете да получите над 60% от обичайната тарифа и да плащате само $ 2.64 / месец тук.

InMotion хостинг логоInMotion разполага с зони за максимална скорост, за да приближи сървъра до уебсайта за най-бърз хостинг на сървър. Потребителите на InMotion могат да изберат предпочитаното от тях място за сървър. Абонатите, които попадат в определените зони за максимална скорост, могат да очакват техните имейли и уебсайтове да станат до шест пъти по-бързи.

Опциите за Max Speed ​​Zone са достъпни за абонати с хостинг планове VPS или Business Class. В допълнение към центровете за данни, InMotion си партнира с някои от най-големите световни доставчици на интернет услуги, които търсят обмени за създаване на директни връзки за данни. InMotion също така ще помогне на клиентите си да тестват различни сървъри, за да намерят най-бързия за своите нужди.

Лого на SiteGroundSiteGround има SSD дискове за всеки хостинг план. Технологията на твърдото устройство дава на уебсайтовете увеличение на входа и изхода с 1000 пъти или повече в сравнение с обикновените устройства.

SiteGround също използва NGINX сървър, който е предназначен да ускори зареждането на статичното съдържание на всички сайтове, които SiteGround хоства. Абонатите със споделени и облачни планове включват NGINX сървъра. Абонатите на специалните сървърни планове получават NGINX като част от усилването на производителността.

Ако това не е достатъчно, SiteGround създаде Geeky SuperCacher за най-популярните приложения, включително WordPress, Joomla и Drupal. Те също имат свой механизъм за кеширане, базиран на обратен прокси сървър на NGINX. SuperCacher също ускорява уебсайтовете чрез запаметена скорост и скорост на страницата на Google.

A2 лого за хостингТази компания може да се похвали, че има уеб хостинг скорости, които пламват бързо. Сървърите на A2 са оптимизирани да работят до 20 пъти по-бързо от конкурентните уеб хостинг компании. A2 е оптимизиран за скорост за WordPress, Joomla и Drupal платформи за уебсайтове.

A2 признава, че скоростта на сайта засяга проблеми, които са много важни за бизнеса. Ето защо те се ангажират с по-бързото време на сървъра, за да помогнат на своите абонати да подобрят своите SEO класирания, процента на отпадане, степента на удовлетвореност на посетителите и процента на реализация..

Това струва малко повече за Turbo Server на $ 9,31 на месец, което все още е невероятна премия за пламтящ бърз уебсайт. Планът идва с неограничен брой уебсайтове, неограничени бази данни, неограничено съхранение, неограничен трансфер, cPanel, SSD и гаранция за връщане на парите.

Лого на BlueHostBluehost има персонализирани сървъри и те са оптимизирани за WordPress. Bluehost няма репутацията на върховете в бързината, но скоростта е сравнително добра, всички неща.

Те имат уникална системна архитектура, която прави WordPress бърз, така че потребителите на WordPress ще открият, че Bluehost работи достатъчно добре за техните нужди. Системата е изградена на революционната VPS платформа с усъвършенствана NGINX архитектура и персонализирана конфигурация PHP-FPM.

Ако не сте много загрижени за скоростта, вие сте непоколебим потребител на WordPress и искате да получите добра стойност за вашия уеб хостинг долари, Bluehost ще пасне на сметката добре.

Лого на Eleven2 хостингEleven2 има дизайн, който е изграден за супер заредена скорост. Eleven 2 включва Cloud Fare в своите планове. Cloud Fare е кешираща платформа, която кешира съдържанието на уебсайтовете, за да увеличи пъти за зареждане на страници.

Местоположението на сървъра играе силна роля в оценките на скоростта за Eleven 2. Те имат сървъри в Съединените щати, разположени в Лос Анджелис и Далас. В световен мащаб те имат сървъри в Амстердам и Сингапур.

Всички планове на Eleven 2 включват безплатен трансфер и денонощна техническа поддръжка всеки ден в годината, управлявани от техните вътрешни инженери. Няма дълго чакане за Eleven 2. Можете да очаквате техниците да се свържат с вас, обикновено в рамките на 10 минути.

Eleven 2 също има множество резервни сървъри, които държат множество резервни точки на всичките ви данни.

Site5 използва само сървъри от висок клас и те никога не ги претоварват. Те поддържат нисък брой клиенти на сървър, за да поддържат честотата си на работа. Site5 нарича своите разработчици и инженери като „домашни“.

Когато клиентите се обадят в търсене на техническа поддръжка, те ще бъдат свързани с специализиран член на екипа, който работи вътрешно и познава продуктите на Site5 отвътре и отвън..

Други функции, които правят сайт 5 жизнеспособен претендент за бърз уеб хостинг, имат неметрирано дисково пространство и нерегламентирана честотна лента. Вие също така получавате специален IP адрес и Turbo за надстроените хостинг планове.

Site5 дава много ценна безплатна миграционна услуга, редовно архивиране и гаранция за връщане на парите.

лого на медийния храмMedia Temple има повече от милион уебсайтове, използващи техните уеб хостинг услуги. Абонатите могат да избират от споделен хостинг, хостинг на WordPress, VPS хостинг, управляван хостинг или AWS облачен хостинг.

Срещу допълнителна такса от 30 долара на месец можете да получите програма, наречена TrueSpeed ​​CDN, която е програма на SiteLock. CDN означава Мрежа за доставка на съдържание, която използва интелигентно кеширане, оптимизация на съдържанието и сигурни центрове за данни по целия свят, които правят уебсайтовете на своите клиенти да се зареждат по-бързо от всякога.

TrueSpeed ​​позволява намаляване на времето за зареждане и честотната лента и ръчно пречиства кеша. Той има незабавно активиране и интегриран контролен панел, който поддържа множество уебсайтове. Този план е напълно криптиран и със мерки за сигурност на SSL. Плановете започват около 20 долара на месец.

ArvixeArvixe показва силен ангажимент за бързина и сигурност. Arvixe има центрове за данни в Далас, Тексас, Съединените щати и Хонконг в Азия, така че уебсайтовете да могат да бъдат създадени с най-близкия сървър.

Arvixe има мощна крещяща бърза мрежа, която поддържа скоростта, дори когато трафикът скочи. Arvixe решава нуждите им от скорост, като използва множество телекомуникационни оператори от първи ред и директни интернет връзки, за да заобиколи транзитните мрежи и да съкрати мрежовия път между уебсайтове и посетители. Това означава, че времената на забавяне са практически спорни и скоростта се увеличава.

Arvixe разполага и с напълно излишна архитектурна система, която е проектирана без единични точки на отказ. Съкращението работи в множество слоеве. Arivixe използва най-съвременния софтуер с автоматичен мониторинг на сигурността, надеждността, производителността и продължителността на работа, за да се увери, че той е отговорен.

DreamHost логоDreamhost използва интеграция в Cloud Flare, която се отърва от злонамерен трафик, преди да удари вашия уебсайт. Cloud Flare също кешира съдържанието ви за по-бързо зареждане. Сканирането за злонамерен софтуер е автоматично, което помага да се предотврати заразяването на спам и зловреден софтуер с вашия сайт.

Dreamhost получава своята скорост от SSH сървъри и интелигентна архитектура, базирана на SSD дискове, ускорени мрежи и бързи процесори от следващо поколение.

Dreamhost се гордее с 12-те години, които прекараха в изграждането на ръчно навит контролен панел. Те също имат твърди дискове (SSD) за всички хостинг планове. SSD прави уебсайта, кеширането и докосването до базата данни по-бързи.

Технологичната поддръжка на Dreamhost не е достъпна само денонощно, но на вашето запитване ще отговори реален жив човек, който е опитен технологичен маниер. Техникът познава вътрешната и външната работа на Dreamhost и бързо ще реши вашите проблеми.

Dreamhost предлага планове за споделен хостинг, управляван хостинг на WordPress, виртуални частни сървъри и специализирани сървъри.

Потребителите в облака ще оценят, че Dreamhost ви позволява да стартирате в облака за много по-малко от минута.

Най-бързите тенденции за уеб хостинг

Компаниите за уеб хостинг непрекъснато се опитват да намерят начини да станат най-бързият доставчик на уеб хостинг услуги. Това е добър, скорошен преглед на най-бързите уеб хостове, но е добре да знаете, че тази статистика може бързо да остарее.

Доставчиците на уеб хостинг, които имат водеща позиция за най-бързо зареждане пъти в седмицата, лесно могат да бъдат надминати през следващата седмица, но разбира се, хостингът ви обикновено се подновява за период от година, така че статистиките стават леко остарели в голямата схема на нещата, когато мислите за леко увеличаване на скоростта в това отношение.

При всеки преглед или сравнение, който четете, наистина трябва да го вземете с щипка сол и просто да потърсите добра сделка. Основното е, че използвате един от основните претенденти.

Най-бързо заключение за уеб хостинг

Най-бързата уеб хостинг услуга вероятно ще се променя от година на година. Добре е да разгледате тенденциите и да се придържате към хостовете в мрежата, които постоянно доказват, че те имат бързо време за зареждане и голям процент продължителност.

Тук има и добър случай за това, че не винаги търсите най-евтиния уеб хостинг като голям фактор, трябва да бъде и бързината и времето за работа, както и цената, но ако се придържате към едно от имената на тази страница, не можете да отидете твърде далеч погрешно намиране на хост за вашия сайт.

Лого на HostGator

Нашият избор за уеб хостинг №1:
Вземете хостинг с най-висока оценка за най-малко
$ 2.64 на месец

StartBloggingOnline.com одобрен хостинг

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map