Най-добрите безплатни уеб хостинг сайтове: 10 най-добрите уеб хостове, прегледани

Безплатни услуги за хостинг на уебсайтовеЧували ли сте някога, че никога не би трябвало да използвате безплатен хостинг за уебсайт?


Просто направете търсене в Google. Можете да намерите статия след статия, обясняваща опасностите от безплатния хостинг …

Като цяло съм съгласен. Ако стартирате онлайн бизнес, това със сигурност е вярно. За други начинания онлайн обаче, най-добрите безплатни хостове на уебсайтове може да имат точно това, от което се нуждаете. Продължете да четете, за да разберете за най-добрите безплатни хостинг доставчици, които може да са подходящи за вас …

Обмислете няколко възможни сценария:

 1. Започвате малък блог и искате да получите малко съдържание възможно най-бързо, като заместител.
 2. Все още нямате домейн, но искате да покажете малко съдържание, което вече имате.
 3. Завързани сте за средства и се нуждаете от временно решение, докато ситуацията ви се подобри.

В тези случаи, а може би и още няколко, безплатният хостинг би могъл да реши решението на вашите проблеми. Сега просто трябва да определите най-добрите безплатни уеб хостинг сайтове. Това е мястото, на което влизам. Разгледайте тези безплатни отзиви за хостинг на уебсайтове и нека да видим кой би бил най-подходящ за вас.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако искате да хоствате по-здрав уебсайт за бизнес или да правите пари, тогава ще искате да изберете солидна платена услуга вместо безплатна.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Можете да започнете с истински сайт само за $ 2.64 / месец с HostGator, като използвате нашата изключителна връзка на бутона по-долу.

Безплатен уебсайт за сравнение на хостинг диаграма

Когато гледате безплатни хостове, очевидно цената няма да е определящият фактор. Ще искате да проверите колко надежден е хостът.

Също така ще искате да вземете предвид колко добре всеки хост смекчава недостатъците, свързани с безплатния хостинг. Имат ли реклами? Колко честотна лента получавате? Имат ли поддръжка на клиенти? От колко време са наоколо?

Схванах го? Добре, нека да продължим.

Ето 10-те най-добри безплатни хостинг компании

Weebly логоКолко време е около Weebly? Десет години те предоставят редица хостинг услуги и изглежда, че техните предложения продължават да се подобряват. Въпреки че показват реклами и сте ограничени до поддомейн Weebly, те предлагат неограничена честотна лента и голямо пространство за съхранение – 500 GB.

Можете също така да получите достъп до съставителя на уебсайтове с плъзгане и пускане на Weebly. Създаването на сайт е толкова лесно, колкото и работа с текстов процесор, допълнен с безплатни шаблони. Все пак няма електронна търговия или интеграция по имейл. Това ги набива малко надолу и не им позволява да бъдат най-горната опция за безплатен уеб хостинг.

Лого на WixWix е най-известен със своя безплатен създател на уебсайтове. Опциите за плъзгане и пускане, заедно с шаблоните, си струва да разгледате.

Безплатен домейн с хостинг

Тук обаче свършва доброто, тъй като има много ограничения, които идват заедно с тяхната услуга.

Вие сте ограничени до един от поддомейните на Wix. Те ще показват реклами и маркови сайтове. Те имат силно ограничено пространство за съхранение и честотна лента. Техната поддръжка на клиенти не е това, което вие наричате най-голямото. Те също така ви запознават с решенията за електронна търговия и електронната поща.

И все пак, ако просто търсите нещо бързо и лесно, платформата на Wix може да има това, от което се нуждаете. Създателят на техния уебсайт е наистина един от най-здравите на пазара. Вижте видеото по-долу за кратък преглед на това, което могат да направят:

Тези момчета предлагат „пълния хостинг пакет“ точно там с безплатната услуга. Без реклами и изобилие от домейни. Получавате два свои, два поддомена и опцията да паркирате един допълнителен домейн.

x10Hosting.com също така предлага неограничена честотна лента / дисково пространство, безплатни имейл акаунти, електронна търговия и инсталация с 1 щракване за любимия ви уеб софтуер. Това е на върха на лесния за използване конструктор на уебсайтове. Пълен хостинг пакет наистина.

Тези момчета съществуват от 2007 г. В момента хостват близо 14 милиона потребители по целия свят. Заслужават ли си? Те имат изобилие от правилните предложения с обслужването си. Без реклами, безплатен конструктор на уебсайтове и инсталация с едно кликване.

Те предлагат добри ползи като смела гаранция за продължаване на работното време – 99,9% – нещо, което съперничи на повечето платени услуги. Може би най-атрактивната функция, която те рекламират, е тяхната неограничена честотна лента и дисково пространство.

Това означава, че можете да съхранявате и поддържате толкова трафик, колкото ви е необходим, докато вашият сайт расте.

000webhost.com също поддържа PHP, MySQL и други разширени функции, които обикновено не бихте свързвали с безплатна услуга. Те участват за безплатен уеб хостинг, бар няма.

„Сега с над 15 милиона членове!“ Това е впечатляваща линия и те имат впечатляваща безплатна услуга.

Съставител с плъзгане и пускане, опции за електронна търговия и неограничена памет / честотна лента. Недостатъците се налага да използвате поддомен Bravenet и без имейл с безплатната услуга.

FreeHosting.com събира точки за предлагане на безплатна реклама. Това означава, че какъвто и сайт да хоствате с тях, той ще изглежда по-професионален, отколкото би могъл с по-малко възможности.

Те имат инструменти и шаблони за създаване на уебсайтове, така че можете да създадете сайт бързо.

Те имат инсталация с едно кликване за CMS и други приложения на трети страни. Те позволяват бързо качване на снимки и други медии. Те позволяват архивиране на сайтове.

Те имат вградени решения за електронна търговия за продажба на продукти. Те също включват интеграция в социалните медии, така че да можете да се популяризирате в мрежата.

Точно там е в заглавието. Безплатен уеб хостинг Без реклами предоставя точно това. Те правят настройката лесна с техния редактор за плъзгане и пускане. Те също така предоставят стотици HTML и Flash шаблони, максимизирайки вашия избор.

Ширината на лентата и дисковото пространство не са най-големите. Това обаче е в сравнение с хостван от бонафид платен хост. Те предоставят повече от достатъчно за нов уебсайт. Трябва да можете да извадите идеята си от земята без проблеми при използването на тяхната услуга.

WebFreeHosting.com има стъпка без глупости: абсолютно безплатен уеб хостинг, без скрити такси. С това вие получавате достъп до PHP, Perl, CGI-BIN, MySql, POP3 имейл, FTP, File Manager и Script Installer.

Няма реклами. Те предлагат безплатна поддръжка на клиенти. Те също имат 99,9% гаранция за продължаване. Ще получите един свой собствен домейн и можете да добавите до три поддомейни.

Те също имат безплатен създател на уебсайтове. Ако нямате опит със създаването на уеб страници, това е определено предимство, тъй като прави процеса на проектиране толкова по-лесен.

Безплатната хостинг услуга на Freehostia се представя като по-бърза опция. Те твърдят, че са „до 15 пъти по-бързи от широко разпространеното решение за хостинг платформа с един сървър“. Те също включват инсталация с едно кликване за повечето CMS и безплатни скриптове.

Те са без рекламна услуга, позволяват пет безплатни домейна и три имейл акаунта. 99,9% гаранция за продължаване на времето е категоричен плюс. Те предлагат и денонощна поддръжка на клиенти. Това е нещо рядко сред безплатните услуги и времето им за реакция всъщност е доста добро, като се имат предвид всички неща.

Ограничената им честотна лента и дисково пространство обаче осакатяват общото им класиране.

По-нов безплатен уеб хост с някои солидни функции. 5GBFree.com предлага без рекламна услуга с хостинг на домейни и инсталиране с 1 щракване за CMS. Те предлагат сигурност, поддръжка на клиенти и поддръжка за PHP, MySQL и CURL.

Техните предложения за ресурси са малко оскъдни в сравнение с други услуги. Те осигуряват 20 GB честотна лента и 5GB дисково пространство. Няма да получите никакви имейл акаунти с 5GBFree.com, но ще получите свой собствен домейн.

Това е добър вариант за малък блог или уебсайт, който просто се опитва да се ориентира. За всичко друго обаче може да намерите ограниченията прекалено ограничаващи.

Безплатен хостинг на уебсайт: нашето заключение

Безплатният уеб хостинг може не винаги да предлага всичко, което ще ви даде платен хост. Има обаче много причини да използвате безплатен хост и няма причина да не получите най-добрия безплатен хостинг наоколо.

Надяваме се, че нашите безплатни отзиви за хостинг на уебсайтове ви подсказват какво да търсите при вашето търсене. Можете дори да опитате някоя от нашите препоръки и да видите дали те са подходящият безплатен хост за вас.

Ако искате да го изравните с икономична платена хостинг платформа, HostGator оглавява списъка.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map