Сравнение InMotion срещу Bluehost: помага ви да вземете безупречно решение

Така че вие ​​сте гледали уеб хостинг услуги и правите свои собствени проучвания и вероятно сте разбрали, че светът на уеб хостинга е ужасен.


Ако се чувствате изгубени, не се притеснявайте! Проучих и написах това ръководство, за да разреша проблема InMotion срещу Bluehost веднъж завинаги.

Това ръководство ще ви помогне, ако се интересувате от функциите между Bluehost или InMotion за WordPress. Ако това не сте вие, все пак ще искате да прочетете това ръководство, тъй като все още ще се интересувате от време на работа, скорост, хостинг функции и цени.

Уеб хостингът е необходим за хора като теб и мен. Ние не сме в състояние да сме в крак с най-новите технологии за поддържане на нашите сървъри, така че ще трябва да наемем хора, които да се грижат за това.

Лого на HostGator

Нашият избор за уеб хостинг №1:
Вземете хостинг с най-висока оценка за най-малко
$ 2.64 на месец

StartBloggingOnline.com одобрен хостинг

InMotion срещу BlueHost

Сравнение InMotion срещу BlueHost

Uptime е основната функция, за която плащате всеки път, когато плащате за уеб хостинг услуга. Това прави най-важното нещо, което трябва да се вземе предвид в разговора InMotion срещу Bluehost. Сега разликите в продължителността на хостинг услугите обикновено са малки, но тази малка разлика може да означава загуба на клиенти и посещения.

Bluehost

Bluehost може да се похвали с 99,98% ъптайм. 100% Uptime не е възможно с днешната технология, но Bluehost прави всичко възможно.

В движение

InMotion може да се похвали с 99,97% ъптайм. Това също е впечатляващо число и можете да кажете, че InMotion е един от най-добрите в бизнеса.

Победител: Bluehost

Докато 0.01% разлика може да не изглежда като голяма работа, това може да е разликата между задържането на клиент или не. Това става още по-голямо, когато имате голям брой посещения на вашия уебсайт. Ако получите 100 показвания за няколко минути, това 0,01% означава, че тези изгледи посещават уебсайта ви, когато той не работи.

И двата номера са много впечатляващи и са по-добри от много други уеб хостинг услуги. И все пак, ако имате шанса да изберете по-добрия, защо не го направите?

Безплатен домейн с хостинг

Повечето уеб хостинг услуги се конкурират помежду си с цените си. Това е нещо, което ще трябва да помислите с Bluehost срещу InMotion. Тъй като повечето уеб хостинг услуги предлагат подобни функции, по-евтините цени обикновено корелират с по-добрата стойност.

Цените могат да бъдат трудни за сравнение. Повечето уеб хостинг услуги предлагат различни нива. По-скъпият слой означава повече функции. Основният слой е най-евтиният, но предлага и най-малко функции.

Вие също трябва да помислите дали искате споделена уеб хостинг услуга или специализирана уеб хостинг услуга. Споделен уеб хостинг означава, че използвате сървър с други хора. Специализиран уеб хостинг означава, че използвате един сървър, предназначен за вас.

И InMotion, и Bluehost предлагат и двете. Специализиран уеб хостинг означава повече поддръжка и повече внимание, тъй като всичко е за вас, но е много по-скъпо.

Bluehost

Лого на BlueHostОсновният споделен план на Bluehost е $ 2,95 на месец. Ако купите най-скъпия им споделен план, това ще ви струва 14,99 долара на месец.

Специалният план на Bluehost започва от $ 79,99 на месец. Най-скъпият специален план ще ви струва $ 209,99 на месец.

Ако имате сайт за WordPress, вие също ще искате да знаете за тяхната сделка с WordPress. Bluehost ще ви таксува между $ 19.99 и $ 49.99 за хостинг на вашия WordPress сайт. Тази цена ще зависи от това какви функции искате да имате в плана си.

Има и различни функции за добавки, които може да искате да добавите, което ще увеличи тази цена. И още нещо, Bluehost постоянно има различни сделки през цялата година. Ако хванете някоя от тези сделки продължава, цената ви може значително да спадне.

В движение

Основният споделен план на InMotion е $ 5,99 на месец. Ако купите най-скъпия им споделен план, това ще ви струва $ 15,99 на месец.

Специалният план на InMotion започва от $ 99,99 на месец. Най-скъпият специален план ще ви струва $ 589,99 на месец.

Отново, ако имате сайт в WordPress, вие също ще искате да знаете тяхната сделка с WordPress. InMotion ще ви таксува между 6,99 и 142,99 долара за управляван хостинг на WordPress. Тази цена ще зависи от това колко сайтове имате и какви функции се нуждаете.

Победител: Bluehost

Bluehost отново е ясният победител. Тъй като тези разходи са месечни, а доларът нараства след известно време. Bluehost е основно по-евтин на всеки етап. Това просто означава, че получавате по-добра стойност за всеки долар, който харчите.

Единствената разлика се случва, ако искате да знаете коя цена е по-добра във въпроса InMotion срещу Bluehost за WordPress. Можете да видите, че най-евтиният план на InMotion е по-добра сделка, но става значително по-скъп, когато търсите повече функции и по-добър уеб хостинг на WordPress.

Другото основно състезание, което искате да разгледате, са характеристиките. Ако вашият уеб хост има по-добри функции, тогава получавате по-добра стойност.

Въпреки това обясних, че много уеб хостинг услуги обикновено имат същите функции. Това не се различава за InMotion срещу Bluehost.

Bluehost

Bluehost предлага някои от най-бързите скорости в бизнеса. Вашият сървър бекенд ще се управлява от cPanel, който е удобен за потребителя и веднага ще получите обект на него. Можете също така да получите неограничено дисково пространство и уебсайтът ви никога няма да бъде твърде голям за сървърите на Bluehost.

Не забравяйте, че много от тези функции не са налични в основния план. Основният план е за вас, само ако имате малък уебсайт или тепърва започвате своя уебсайт и планирате малък растеж.

В движение

InMotion хостинг логоInMotion използва Solid State Drive, по-често известен като SSD, за своите сървъри. Това означава, че техните сървъри са по-бързи и по-съвместими с търсачки като Google. Те също имат неограничено дисково пространство и използват cPanel за сървъра.

InMotion ще предостави и безплатни архиви за вашия уебсайт. По този начин, ако уебсайтът ви се понижи или сте го загубили, ще можете да го възстановите.

Отново много от тези функции не са налични в основния им план. Ще трябва да имате това предвид, когато решите кой план искате да купите.

Победител: InMotion

Bluehost твърди, че тяхната производителност и технология са наравно със SSD. Няма доказателство, което да опровергава това, но винаги се доверявам на нещо, което е гарантирано и признато в международен план.

Освен това InMotion има повече безплатни функции. Това може да обясни по-скъпите им планове. Добър пример за това са техните безплатни архиви. Bluehost също може да стартира архивиране за вас, но това е допълнителна функция, за която ще трябва да доплатите.

Като цяло и двете услуги предлагат много от еднакви функции. Що се отнася до функциите на Bluehost срещу InMotion, трябва да разберете кои от тях ще ви струват допълнителни пари.

BlueHost или InMotionfor за WordPress?

Добре, така че това е разделът, който можете да пропуснете, ако не използвате WordPress. Въпреки това WordPress се е доказал отново и отново като най-популярният уеб строител. Ако искате да знаете защо и може да се интересувате от промяна на WordPress, разгледайте това видео.

Сега искам да разгледам главоблъскането на Bluehost срещу InMotion WordPress. Ако използвате WordPress, този раздел е може би най-важният раздел за вас.

Bluehost

Bluehost се препоръчва от WordPress като топ услуга за уеб хостинг. Това предполага две неща.

На първо място, Bluehost има много функции с WordPress, които са специфични за Bluehost, които няма да можете да намерите с други уеб хостинг услуги. Вероятно споделят своите тайни за програмиране помежду си, така че да имат контрол как работят един друг.

Второто нещо е Bluehost и WordPress да работят здраво заедно. Всички нови функции в WordPress и Bluehost ще бъдат първите, които знаят.

Тази изключителност ли показва? Абсолютно. Bluehost ви позволява да отключите потенциала на вашия уебсайт WordPress.

Bluehost прави WordPress лесен. Получавате инсталация с едно щракване, 24/7 поддръжка на клиенти, която е специализирана в уеб хостинг на WordPress, незабавни актуализации, когато WordPress има своите актуализации, и безплатен персонализиран имейл за вашия сайт WordPress.

Драстично се подобряват и скоростта и продължителността им за всеки WordPress сайт.

В движение

Тук може да е малко трудно InMotion да се конкурира с Bluehost, но те също не са хитри! Те всъщност имат и своя специфична уеб хостинг услуга WordPress.

InMotion също така ще осигури 24/7 поддръжка и ще има автоматични актуализации, когато WordPress актуализира своите политики. Конкретният план дава възможност за повече специализация от компанията.

Победител: Bluehost

Няма истинска конкуренция при преглед на предимствата на Bluehost срещу InMotion WordPress. InMotion върши чудесна работа, но когато WordPress е решил да избере уеб хостинг услуга, с която да се договори, вие избирате услугата за уеб хостинг, с която се договаря.

BlueHost срещу InMotion: заключение

Ако използвате или планирате да използвате WordPress, което е чудесна идея, Bluehost е услугата за уеб хостинг, която искате да използвате.

Bluehost все още печели за уебсайтове, които не използват WordPress, но разликата е много по-голяма. Има повече свобода за избор, или ако осъзнаете, че в Bluehost има добавени функции, за които не искате да плащате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map