Сравнение на SiteGround срещу GoDaddy: Кой хостинг е най-добрият?

Когато изведнъж осъзнаете, че има много различни уеб хостинг услуги, може да се почувствате претоварени.


Ето защо отделих време да извадя ръководство и да ви помогна да изберете най-добрата уеб хостинг услуга за вас. Сега SiteGround срещу GoDaddy зависи кой сте, защото и двете услуги се опитват активно да се насочват към различни аудитории.

GoDaddy се грижи повече за ежедневните потребители. Те са по-евтини и предлагат услугите си на хора, които просто искат уебсайт и може би не разбират много за уебсайтовете като цяло. Съществуват множество уебсайтове, които не се нуждаят от експертен опит.

SiteGround е насочен към хора, които притежават компании и имат голям бюджет. Ако използвате уебсайтове, за които нормален сървър не работи, SiteGround предлага цялостна сървърна техническа поддръжка, управление на услуги и индивидуални акаунти, които са създадени специално за вас.

Моето ръководство ще се съсредоточи върху ежедневните потребители. Ще спомена обаче какво предлага SiteGround за компании, в случай че сте част от тази аудитория. Ще обмисля следното, за да отговоря на въпроса на SiteGround vs GoDaddy:

 • Характеристика
 • Ценообразуване
 • Uptime
 • скорост
 • WordPress

Лого на HostGator

Нашият избор за уеб хостинг №1:
Вземете хостинг с най-висока оценка за най-малко
$ 2.64 на месец

StartBloggingOnline.com одобрен хостинг

SiteGround срещу GoDaddy

Характеристики – за какво плащате

Много уеб хостинг услуги имат същите функции. По някакъв начин уеб хостингът е много проста услуга. Ако купувате тази услуга, има вероятност да получите тази услуга.

Когато разглеждам разликите между услугите, аз разглеждам предимството на потребителите и допълнителните добавки, които предлагат много уеб хостинг услуги. Ще видите, че те имат голямо влияние върху идеите ми за SiteGround срещу GoDaddy.

Лого на GoDaddyНай-важното нещо, което трябва да отбележите за GoDaddy е, че първоначално тази уеб хостинг услуга е била услуга за закупуване на имена на домейни. Оттогава тя се промени. Те са разклонени в много различни услуги.

Това означава, че GoDaddy предлага много различни видове функции за потребителите. Потребителите, които просто изграждат уебсайт, ще установят, че GoDaddy има страхотен създател на уебсайтове и прави купуването на имена на домейни много лесно.

За сървъра, GoDaddy използва cPanel, за да създаде лесен за използване бекенд, който някой може да научи почти веднага. Те също предлагат неограничено дисково пространство.

Има различни планове и нива. Уверете се, че обръщате внимание на това, което предлага подреждането, защото може да се наложи да купите по-скъп слой, за да получите всички функции, които желаете.

Лого на SiteGroundSiteGround е главно уеб хостинг услуга. Това означава, че те са фокусирани върху осигуряването на добър уеб хостинг и нямат имена на домейни, които можете да закупите или добра програма за създаване на уебсайтове.

Безплатен домейн с хостинг

SiteGround също предлага само 10 GB за техните по-прости планове. Повечето уебсайтове не достигат 10GB, така че не би трябвало да е голямо за вас, ако сте ежедневен потребител. SiteGround също предлага безплатни архиви. Това ви помага, когато загубите уебсайта си, защото тогава имате резервно копие, за да го възстановите.

SiteGround също използва cPanel за стартиране на бекъна.

Нещата се променят с SiteGround, ако имате 2000 долара на месец да харчите. Можете да разгледате тяхната услуга Enterprise Hosting. Той е създаден за предприятия и уеб хостинг услугите стават над върха за даден човек.

Можете да разгледате услугата Enterprise Hosting тук. За да обобщим, те предлагат тон индивидуална поддръжка и ще седнат и планират с вас. Ако имате предприятие, ще трябва да наемете някой, който да поддържа сървърите ви като негова единствена работа. Вместо това можете да използвате SiteGround, за да бъдете този човек и да го правите дистанционно.

GoDaddy има по-удобно отношение към потребителите, отколкото SiteGround. Те просто бяха изградени като компания, която да подкрепя хора като теб и мен.

Цени – Стойност за всеки долар

По-евтино е винаги желателно. Ако обаче нещо е по-евтино, но предлага много по-малко услуги, мисля, че можете да се съгласите, че наистина не е по-евтино. Това, което търся, е най-евтината стойност в разговора на SiteGround срещу GoDaddy.

Споделените планове на GoDaddy могат да струват от 2,95 до 19,99 долара на месец. Колкото по-скъп е планът, толкова повече функции ще имате. Повечето хора не се нуждаят от повече от основния си план, който е най-евтиният.

Можете да получите споделен план на SiteGround за места между 3,95 и 11,95 долара. Както обикновено, колкото по-скъп е планът, толкова по-добри функции и добавки ще получите за вашия уебсайт.

Ще видите, че GoDaddy започва по-евтино, но в крайна сметка е по-скъп. Това е така, защото SiteGround е изграден за напрежение. Първоначалните им цени вече са за сървъри, които са предназначени за милиони посетители на ден.

Това може да звучи, че получавате по-добра стойност за всеки долар, но повечето сайтове не се нуждаят от тази стойност. Следователно, вие ще купувате стойност, която не ви трябва.

След като се нуждаете от този тип сървър, SiteGround става значително по-евтин, тъй като цените на GoDaddy се повишават. Това обаче е рядкост дори за големите компании.

Време и бързина – Двигателят на уеб хостинга

Тези две функции са много важни при разглеждането на уеб хостинг услуги. Продължителността на SiteGround срещу GoDaddy и скоростта на SiteGround срещу GoDaddy са двете неща, които ще поддържат клиентите да посещават вашия сайт.

Никой клиент не иска да посети сайт, който е изчезнал. Ако сайтът намалява много, хората ще загубят интерес.

Същото е със скоростта. Ако вашият клиент трябва да изчака дълго време, преди сайтът ви да се зареди, той ще загуби търпение и ще си тръгне. Ако внимателно обмислите скоростта на SiteGround срещу GoDaddy, ще имате успешен уебсайт.

Времето, с което GoDaddy може да се похвали, е 99,97%. Това е много впечатляващо и вашият уебсайт почти никога няма да има престой.

Скоростите им се подобряват в зависимост от плана, който получавате. Това е неудобно, тъй като звучи така, че плановете им за по-ниски нива нямат най-добрата скорост.

SiteGround може да се похвали с 99,98%. Въпреки че това увеличение може да не изглежда много, не бива да се заблуждавате. Това може да означава разликата между клиент, който гледа на уебсайта ви надолу или не. SiteGround е известен с бързото си време за връзка. Те са много честни относно софтуера за скорост. Може би най-значимият софтуер, който използват, е PHP 7. Те бяха първата услуга за хостинг на уебсайтове, която го използва и постоянно са в крак с най-новите технологии за скорост.

Скоростта на GoDaddy срещу SiteGround има един ясен победител. SiteGround е много по-бърз и по-ефективен с продължителността им. Фактът, че SiteGround се опитва да бъде в крак с най-новите технологии, го прави още по-надежден. Чувствам се много уверен в отношението на SiteGround към скоростите и времето им.

WordPress хостинг

Искам да спомена WordPress, защото има голям брой уебсайтове, които използват WordPress в момента. Ако можете да намерите уеб сайт, който е съвместим с вашия уеб хост, ще намерите идеалното лекарство за добър уебсайт.

Винаги е важно да разгледате дебата GoDaddy vs SiteGround WordPress. Ще разгледам техните характеристики и цени.

GoDaddy няма конкретни планове за WordPress. Това означава, че те нямат бонус функции, които помагат за улесняване на хостинга на WordPress. Това, което получавате, е един и същ универсален хостинг, който може да се използва за всеки друг строител на уебсайтове или създадения от вас уебсайт.

Това не е лошо нещо. Ще имате всички необходими функции, необходими за хостинг на вашия уебсайт WordPress с GoDaddy.

SiteGround се препоръчва като една от трите най-добри уеб хостинг услуги, които трябва да използвате с WordPress. Те имат план, който е предназначен само за WordPress. Този план предоставя много повече поддръжка за потребителите на WordPress като цяло.

SiteGround следи всички актуализации на WordPress, така че няма да се налага да актуализирате ръчно вашата уеб хостинг услуга, когато WordPress прави промени. Те също така предоставят различни опции и функции за поддръжка на клиенти.

За да инсталирате своя WordPress на вашия сайт BackGround само едно кликване.

Ако търсите да направите уебсайта си WordPress възможно най-страхотен, SiteGround трябва да бъде опцията за вас. Те имат най-добрите функции и непрекъснато се опитват да отидат над и отвъд връзката си с WordPress.

GoDaddy vs SiteGround WordPress трябва да бъде подлаган отново на въпрос, само ако търсите по-евтини цени. GoDaddy може да е по-евтин, тъй като бихте купували основния им план за сайта.

Ако искате да промените уебсайта си на WordPress, можете да използвате SiteGround, за да помогнете с това. Вижте това видео, за да разберете как.

Кое е най-доброто сред SiteGround срещу GoDaddy: Нашето заключение

Мисля, че SiteGround е ясният победител тук и мисля, че ще се съгласите. Въпреки че може да се изкушите да потърсите по-евтините цени на GoDaddy, това е по-евтин продукт. Ако искате добър уебсайт в дългосрочен план, SiteGround е просто по-надежден. По-добрата скорост на връзката и продължителността на работа е това, което искам да платя в уеб хостинга.

Лого на HostGator

Нашият избор за уеб хостинг №1:
Вземете хостинг с най-висока оценка за най-малко
$ 2.64 на месец

StartBloggingOnline.com одобрен хостинг

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map