Как да стартирате блог за мама и да спечелите пари: 2020 г. Ново ръководство за Blogger

Ако четете тази публикация, има вероятност да искате да научите как да стартирате блог за мама, за да можете да започнете да печелите допълнителни пари от комфорта на собствения си дом вдясно?


Стартирането на блог за мама е чудесен начин да направите това по много причини, ето няколко.

 • Това, че си майка, не ти дава много честотна лента, за да излезеш и да работиш. Блогът ви позволява да работите, когато искате, толкова често, колкото искате
 • Всъщност можете да помогнете на хората, като споделяте опита си с тези, които все още не са преминали едно и също нещо
 • Можете да преглеждате и препоръчвате продуктите, които вече използвате ежедневно и да печелите от това!

Те са само няколко от причините, поради които блоговете за мама стават все по-популярни днес.

Можете ли да печелите пари с блогове за мама?

Като относително скорошна ниша, все още има много неизползвани възможности за всеки, който се впуска в този тип блогове.

Блоговете на мама говорят за редица проблеми, от основните съвети за родителите до по-фундаменталните неща, като например бременността. Страхотното е, че можете да осигурите приходи от вашия опит и съвети в тези области, като правите препоръки за продукти в своя блог.

Когато вашите усилия за блогове започват да привличат трафик, можете дори да помислите за създаването на собствен информационен продукт, който да продавате в блога на майка си, ако искате да!

Каквато и да е причината ви да дойдете тук, ще се радваме да споделим с вас как да го постигнете, плюс допълнителни съвети как да управлявате конкурентно уебсайта си..

След като вече сте настроили блога си, има и връзка в края на публикацията, която да ви помогне да настроите блога си по начин, който търсят търсачките и посетителите, така че можете да започнете да печелите пари много по-бързо.

Готови сте да създадете своя блог?

Нека да не ви чакат нови блогъри на мама …

Ето как да започнете блог за мама

Как да започнете блог за мама и да печелите пари

Първото нещо, за което трябва да помислите, когато стартирате блог, е името, иначе известно като име на домейн.

Ще се насочим към този сайт малко по-късно, за да освободим нашия: Кликнете тук, за да отворите в нов раздел. Но не се тревожете за това твърде много все още, ще ви преведа през целия този процес за минута.

Точно като да назовете дете, намирането на правилното име за вашия блог може да доведе до вас. И е добре да отделяте часове или дни в мозъчна атака чрез идеи; това означава само, че блогът е личен за вас и вашите читатели, както трябва да бъде.

Може да искате да измислите няколко идеи за име, само за да сте сигурни, че в случай, че такава вече е взета, все още можете да използвате всяка друга в списъка си. Ако сте конкретно за определено име и то вече е взето, помислете за добавяне на леко изменение към него, само за да го разграничите от съществуващото.

Ако например искате да регистрирате блога си като freelancemoms.com и домейнът вече е регистриран, можете да го промените на нещо като freelancemommys.com или freelancemoms.net. По време на писането на тази публикация и двете са все още на разположение.

Забележете, че едно име на домейн се е променило, докато за другото, само суфиксът .com е променен на .net.

Не се заблуждавайте с това сложно име, той описва само платформа, която ви позволява да създавате и управлявате съдържанието на уебсайта си, включително публикации, изображения и други.

Facebook, Twitter, LinkedIn и WordPress са страхотни примери за системи за управление на съдържанието (CMS).

Колко лесно е да започнете да пишете за нещата във Facebook? Лесно, добре, просто ще използваме нещо подобно, което ни позволява лесно да правим това на собствен уебсайт.

Сега, ако ще създадете блог, ще трябва да се съсредоточите върху CMS, който е специализиран в това. За съжаление Facebook, Twitter и LinkedIn не ви позволяват да създавате уебсайтове в техните платформи.

И така, от горните примери оставаме с WordPress. Разбира се, има много други CMS, от които можете да избирате, включително Wix, Squarespace и много други, но WordPress е най-добрият вариант, така че за илюстративни цели в това ръководство ще използваме WordPress.

WordPress е наистина лесен за използване, мислете за това като за нещо подобно на използването на Microsoft Word, Google Docs или Pages на Mac. След като направите написаното, просто натиснете „публикуване“ и статията се появява в блога ви. Опростени нали? ��

wordpress cms

WordPress овластява по-голямата част (33%) от уебсайтовете по света днес, а освен това е безплатен инструмент, WordPress ви дава достъп до стотици безплатни приложения, включително плъгини и някои невероятни теми, след като сте настроени.

Може би по-съществено, WordPress е невероятно универсален и удобен за ползване. Независимо от хостинг платформата, която можете да използвате, за да регистрирате вашия домейн, ще намерите WordPress като един от препоръчаните или дори единственият препоръчан CMS.

След това ще трябва да регистрирате името на вашия домейн.

Използвайки нашите основни съвети, да се надяваме, имате няколко възможности за предпочитано име на домейн. Ако го направите, е време да го регистрирате.

Това ще изисква да намерите добра хостинг платформа, която да ви предложи точно това, от което се нуждаете по отношение на достъпна цена, лекота на използване, удобство на плащанията, висока скорост на сайта и т.н..

От нашия опит можем да ограничим търсенето до няколко хостинг платформи; сред тях са GreenGeeks, HostGator и HostPapa, които, разбира се, струват малко пари (много по-малко, отколкото вероятно смятате), но си струва да си вземете малкото у дома в interweb всички настроени!

Голям брой хостинг платформи предлагат страхотни стимули за първоначална регистрация; и шепа остават достъпни дори след първоначалния промоционален период на регистрация на домейни.

Може да осъзнаете, че мнозина ще удвоят или утроят разходите си, след като първоначалното ви плащане изтече, но ние открихме хостинг платформа, която е може би една от най-добрите, с които можете да се захванете днес.

И ние не просто препоръчваме това, което четем от някъде в интернет или от просто слушане; всъщност сме изпробвали и тествали тази платформа и решихме да я използваме в този преглед, за да ви помогнем и вие.

Платформата се нарича HostPapa – тя всъщност е описана от мнозина като една от най-бързо развиващите се хостинг компании в САЩ и Европа днес.

Но защо всички бръмча около HostPapa?

Ето какво можем спокойно да кажем за тази платформа …

 • В сравнение със своите връстници, HostPapa е много достъпен за тези, които стартират блог.
 • Платформата се предлага с множество безплатни халета, включително безплатно име на домейн.
 • Платформата редовно се класира сред топ 10 хостинг компании в световен мащаб.
 • Той предлага авангарден софтуер, за да се уверите, че вашият WordPress блог е светкавично бърз.
 • Те разполагат с превъзходна поддръжка на клиенти, работещи на пълен работен ден за решаване на потребителски заявки.

Лого на HostPapaТова са само няколко причини, поради които смятаме, че това е платформата, която трябва да използваме в това ръководство за това как да бъдеш мама блогър.

И така, как можете да продължите да регистрирате името на домейна си в HostPapa?

Първо, отидете на техния уебсайт (отваря се в нов раздел).

От изображението по-долу вече можете да видите колко значително е ниската им хостинг такса, когато използвате нашата връзка. При $ 2,95 на месец можете да бъдете сигурни, че някой трудно би се състезавал.

Придвижвайки се, щракнете върху бутона Get Started, за да продължите.

Ще бъдете подканени да изберете предпочитания си план.

Хостинг на вашия блог за мама с HostPapa

Плановете са подредени по такъв начин, че колкото по-високо отивате, толкова повече функции получавате. Виждайки, че сте нов мамски блогър, който тепърва започва, предлагам да отидете за най-евтиния пакет (WP Starter), докато не започнете да правите пари за блогове и се нуждаете от допълнителни функции.

Ако сте запознати с блоговете и наистина се нуждаете от допълнителни функции, можете, разбира се, да отидете за по-напредналите планове.

След като се установите по избрания от вас план, щракнете върху него, за да преминете към следващата стъпка, където ще бъдете помолени да въведете продължителността на термина:

Нов термин за фактуриране на блога

Тук ще имате възможността или да въведете новия си домейн, и да го регистрирате безплатно, или да въведете вашия вече регистриран домейн.

Когато регистрирате името на вашия домейн, не е необходимо да включвате суфикса (.com или .uk); трябва само да въведете конкретно име, което искате да се обадите на блога на мама, и системата ще провери наличността му.

Избор на домейн Hostpapa

Сега, в зависимост от наличността на вашия избор на име на домейн, или ще получите правото да го регистрирате, или ще ви бъдат предложени алтернативи. Можете да изберете една от алтернативите или да опитате да промените оригиналното име, за да го направите уникално.

По-долу можете да видите, че домейнът www.mommylove.com е взет, но имате някои алтернативи за него.

Домейнът Hostpapa вече е взет

Като блогър искате да опитате възможно най-много да посетите сайт .com, просто защото те са най-популярните и доста лесни за повечето хора да запомнят.

И както споменах преди, винаги е безопасно да имате няколко допълнителни идеи за име на домейн, само в случай, че вашият първи или втори избор вече са взети.

След няколко опита разбрахме, че името на домейна motherblogging не е взето. Обърнете внимание на факта, че не разстояваме името на домейна.

домейнът hostpapa все още е на разположение

Това означава, че ви е позволено да назовите блога си www.mothersblogging.com.

Наличието на множество идеи за име не само ви спестява време, но и отваря ума ви за други опции, за разлика от това да фиксирате ума си за едно име и да се стресирате, ако не е достъпно.

След като се установите на име на домейн по ваш избор, е време да натиснете бутона Вземи моя домейн вдясно, за да продължите с процеса на регистрация..

Ще трябва да попълните личните си данни, включително име, имейл адрес, телефонен номер, държава на пребиваване и няколко допълнителни данни, както е показано по-долу:

данни за акаунта на hostpapa

След като направите това, натиснете иконата Next Step, за да продължите.

HostPapa има различни методи за плащане, включително Visa, MasterCard и American Express, както и PayPal.

Въпреки че бих искал да ви посъветвам за най-добрия начин на плащане, който ще използвате, всичко ще зависи от това какво е удобно, достъпно и достъпно за вас.

Ако имате възможност да помислите за 36-месечен период на плащане, за да получите най-добрата стойност; колкото по-малък е периодът на абонамент, толкова по-ниско е нивото на отстъпка и обратно.

Имайте предвид, че минималният период, който можете да платите, е 12 месеца, което привлича най-високите месечни премии.

След това прочетете общите условия на платформата, преди да изпратите плащането си. След като направите това и сте доволни от това, което плащате, пристъпете към приключване на транзакцията.

На екрана трябва да видите фактура, съдържаща подробности за плащането. Разпечатайте или запазете тази фактура за вашите записи.

Не се паникьосвайте, ако не получите съобщение от екипа на HostPapa веднага след регистрация; скоро след това трябва да получите няколко имейла, в които подробно се описват всичко, което е необходимо, за да започнете.

Имейлите по същество ще съдържат вашите данни за cPanel (cPanel звучи плашещо, но това е само централната точка за достъп за уебсайта ви, хостваща информация), ориентиращи материали и няколко други основни неща.

С имейлите във входящата си поща сте готови да започнете да създавате уебсайта си.

Независимо дали искате да научите как да станете един от многото блогъри, които печелят пари от блоговете, или просто искате блога по лични причини, ще трябва да го прочетете внимателно, тъй като това е един от най-важните раздели на това ръководство.

Тъй като използваме WordPress в това ръководство, влезте в своя cPanel, като използвате предоставените подробности от HostPapa и инсталирайте WordPress така:

детайл за инсталиране на wordpress

След като сте готови, ще бъдете отведени до прозорец, в който ще имате достъп до всичките си лъскави нови WordPress сайтове.

Най-хубавото в WordPress е, че след като се регистрирате в HostPapa и го инсталирате, ще бъде генериран скелетен сайт за вас. Можете да го персонализирате, както сметнете за добре във времето, ако желаете, но можете да започнете блоговете веднага!

Също така ще се радвате да знаете, че WordPress е една от най-удобните платформи за изграждане на вашия уебсайт, писане и управление на съдържание.

Освен това намерих няколко полезни видеоклипа за настройката на вашия WordPress сайт за минути. Можете да ги проверите на официалния сайт на WordPress.

Нуждаете се от повече помощ за стартиране на блог за мама?

Докато добавяте съдържание, уверете се, че сте постоянни в работата си; опитайте се да останете продуктивни и добавете няколко публикации в блога седмично и следвайте това малко ръководство за работа от домашните блогъри, за да го направите наистина добре и да привлечете трафик!

Всички знаем наградата за блог с голям трафик – много приходи, нали?

Но внимавайте да не бъдете прекалено много пари; стартирането на блог за мама не е само в осигуряването на приходи от вашия блог. Вместо това се концентрирайте върху това всъщност да помагате на хората с проблемите, които имат. По този начин блоговете ще ви помогнат да започнете да изграждате лоялно следване и можете да правите пари, като препоръчвате продукти, които хората всъщност търсят.

Поздравления за стартирането на блог за мама!

Нашето ръководство за това как да започнете блог с мама подчерта всичко, което се надявате да научите? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу какво още можем да направим, за да ви помогнем!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map