Как да започнете блог на лайфстайла (8 златни правила за успех!)

Да станете лайфстайл блогър е привлекателно хоби или кариера за мнозина, но може да мислите, че научаването как да стартирате лайфстайл блог е до невъзможно или че ако стигнете до започване на лайфстайл блог, ще бъде трудно да се поддържа.


Радвам се да ви уведомя, че това не е вярно и съм тук, за да ви помогна да ви преведа през процеса.

Следвайте тези 8 златни правила, за да станете лайфстайл блогър и започнете своя път към успеха, тъй като ние ви показваме как да започнете свой собствен блог в ниша на lifestlyle.

Свързано четене:

 • Как да започнем блог за мама
 • Как да започнете блог за пътуване

Как да започнете лайфстайл блог: 8 стъпки за правилна настройка

Как да започнете лайфстайл блог

Страхотното нещо при стартирането на лайфстайл блог е, че можете да пишете за най-различни елементи от ежедневния си живот.

Независимо дали това е родителство, готвене, музика или мода, можете да обсъдите всички теми, които ви интересуват най-много.

Това каза, че е добре да имате общо чувство за идентичност за вашия блог с 2 или 3 основни теми, това ще помогне за привличане на по-лоялна читателска публика. Помислете за това, за което е вероятно да пишете най-много и насочете блога си в тази обща посока.

Ако сте запален гримьор, скейтбордист или музикант, стартирането на лайфстайл блог е чудесен начин да споделите страстта си с другите и да насърчите хората да ви следват в пътуването ви, докато преследвате хоби / кариера.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Споделяне и знания или съвети, които бихте могли да имате за други, които се интересуват от изучаването на същите умения, тъй като вие сте много полезен и успешен начин да увеличите читателската си публика.

Добре е да бъдете честни и да се откровите с вашите читатели; ако сте имали неуспехи или неуспехи, тогава не се колебайте да пишете и за това, вашите читатели ще се интересуват от цялото ви пътуване, както и от вашия успех и постижения.

Изборът на име за вашия блог може да изглежда обезсърчителен, но не е необходимо да е разочароващ процес. Ако вдъхновението не ви удари веднага, преработете своите опции логично, като отчитате темата на съдържанието, вашия тон на гласа и самоличността, която искате да изградите..

Умна или забавна игра на думи може да ви помогне да я запомняте и трябва да има дълголетие. Вижте стъпка по стъпка ръководството ми как да издам име на блог.

След като изберете името на блога си, ще трябва да купите името на домейна. URL адресът ви трябва да е възможно най-близък до заглавието на вашия блог, което улеснява намирането ви в търсачката.

стартиране на лайфстайл блогОсвен това трябва да настроите всички съответни акаунти в социални медии с подобно или идентично име, така че да можете да предупреждавате последователите незабавно за нови публикации и да генерирате повече трафик към вашия сайт.

Научаването как да създадете лайфстайл блог от нулата не е нужно да е трудно и със сигурност не е нужно да знаете как сами да кодирате.

Безплатен домейн с хостинг

Професионални хостинг сайтове като WordPress са чудесен начин за създаване на уебсайт без суетене или висока цена и можете да персонализирате вашия домейн, за да отразява вас и вашия блог с тема и креативно оформление.

Можете да закупите от огромен набор от теми, достъпни онлайн, но за да започнете, има и множество безплатни оформления. Можете също да разгледате моя списък с най-добрите теми за WordPress за вдъхновение.

С вашия сайт и работи следващата стъпка е да получите блог! Добрите блогове ще имат постоянен поток от подходящо и интересно съдържание и може да е трудно да излезете с идеи за блогове за вашите публикации под натиск.

Когато създавате лайфстайл блог, бих препоръчал да зададете хлабав график на съдържанието за няколко седмици, така че да знаете какво сте планирали и можете да избегнете всякакви бързи последни минути. За някои идеи как да започнете да планирате публикациите си, вижте това видео със съвети.

Не е нужно да го следвате строго, тъй като вашият блог трябва да бъде естествено отражение на това, което в момента е на ума ви, което се случва в живота ви. Ако една седмица се появи нещо особено подходящо, тогава можете да бъдете гъвкави и да разбърквате нещата наоколо, за да ви подхождат най-добре.

Може да е предизвикателно да измисляте оригинални идеи за публикация през цялото време, но се опитайте да избягвате да пишете публикация само за него – читателите не искат съдържание на пълнители и ще се отегчават от твърде много „пух“. Ако наистина се борите с идеи, тогава е добре да си правите почивка от време на време и вашите читатели ще бъдат по-лоялни, ако останете верни на кого.

За да избегнете блока на писателя, водете в телефона си бележки за добри идеи, когато и когато те изскачат в главата ви; една идея за убиец може да ви дойде, докато сте в автобуса, за да работи, така че записването й ще направи така, че да не забравите.

Разработването на вашия тон на глас и стил на писане е от ключово значение за публикуването на завладяващо, интересно и приятно съдържание, което ще накара читателите ви да се връщат за още. Отделете малко време да помислите за хората, които най-вероятно четат вашия блог, защо може да го четат и след това да създадете идеи за вашия уебсайт според това.

Взаимодействието с вашите читатели, като ги насърчавате да оставят коментари и въпроси, е чудесен начин да ги опознаете и какво харесват от вашия блог.

Отделянето на вашето време за разработване на идеи и работа по блогове е от съществено значение, те трябва да имат структура и добър поток, за да могат хората да четат от началото до края. Макар че може да е изкушаващо просто да въведете всичките си мисли на страницата, прочетете отново, за да видите как можете да направите по-сбит и лесен за четене.

Сега знаете как да стартирате лайфстайл блог и да създадете страхотно съдържание, време е да започнете да изграждате своя читателска база. Чудесен начин да викате за новия си блог е чрез социалните медии, ако вече имате личен акаунт, тогава уведомете приятелите и семейството си, че те вече могат да посещават вашия собствен домейн.

Може да искате да създадете акаунти в социалните медии като Facebook, Pinterest и Twitter (моите ръководства за настройка на тези в предишните връзки), за да популяризирате блога си, но не забравяйте, че блогът за лайфстайл трябва да е личен и да показва истинска представа за вашия живот, така че не го правете твърде професионален.

Започване на лайфстайл блог: нашето заключение

Следването на тези 8 правила при започване на лайфстайл блог ще ви постави в страхотна позиция за първото ви начинание в блогосферата.

Не забравяйте да публикувате качествено съдържание, на което вашите читатели ще се радват и споделят вашите мисли / знания / мъдрост, където можете.

Докато еволюирате, естествено е, че и вашият блог ще бъде, но лоялното следване ще гарантира, че ще поддържате читателската си база през цялото си пътуване като лайфстайл блогър.

Ако искате да започнете днес с препоръчания ми хост за стартиране на блог за лайфстайл, щракнете върху бутона по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map