Как да започнете моден блог (от нулата): 6 стъпки към успеха

Ако имате усет към модата, винаги търсите най-новите тенденции и искате да знаете как да започнете моден блог и да печелите пари, тогава може би сте просто следващото голямо нещо в блогосферата.


как старт-мода-блогАко прекарвате време в създаване на перфектните тоалети и се възхищавате на най-новите тенденции на високите улици или подиума, тогава създаването на блог може да бъде чудесен начин да споделите страстта си със света.

Започването на моден блог обаче може да бъде обезсърчително и може би не знаете откъде да започнете. Добрата новина е, че не е нужно да сте експерт по HTML, за да управлявате собствения си уебсайт, а блогът не е професионалист, а честност и ангажираност.

Тук съм, за да ви помогна и създадох лесно ръководство, което да ви покаже как да започнете моден блог.

Ето как да започнете моден блог

Как да започнем моден блог

Преди да започнете, защо да не погледнете други модни блогове, за да видите какво правят другите хора. Вместо да ги копирате, отделете малко време за размисъл какво можете да направите по-добре и какво можете да предложите, което вече не е там.

Няма нищо лошо да вдъхновите от най-добрите, но това не е достатъчно, за да знаете как да създадете успешен моден блог. Трябва да разберете вашата уникалност и да се уверите, че вашият блог е празник само на това.

Да се ​​откроиш от тълпата е чудесен начин да бъдеш забелязан, когато си новобранец, така че отдели малко време за планиране на творчески и оригинални публикации, които ще помогнат на хората да разберат кой сте и за какво сте.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Освен това, не забравяйте да обясните кой сте и защо сте различни от другите блогове в раздел „За мен“ – хората искат да ви опознаят и това ще ви помогне да изградите връзка с вашите читатели.

Когато стартирате моден блог, името на блога е ключово – то представлява кой сте и какво обичате. Освен това, тя също трябва да бъде запомняща се и лесна за изписване. Ако е прекалено сложно или откачено, хората може да се борят да го запомнят или да го намерят в търсачката.

Вашето име ще ви представя години напред, така че избягвайте всичко, което отразява актуалните тенденции или мода, в противен случай може да приключите с промяната на името си и да объркате читателската си база.

Когато измисляте име, трябва да имате предвид и различните платформи, които ще използвате, за да се популяризирате. Ако искате да свържете акаунт в Twitter или Instagram с вашия блог, след това изберете име, което ще работи във всички тези сайтове.

Преди да се ангажирате с избора си, проверете дали има сайтове с подобно име, не искате хората, които търсят, вместо вас да попадат на някой друг сайт!

Ще ви разкрия тайна: не е нужно да сте професионалист, за да знаете как да направите моден блог да изглежда страхотно. Използването на добре установен хост сайт е чудесен начин да създадете интелигентен уебсайт и можете да персонализирате външния вид на блога с убийствени теми и оформления.

Темата ви трябва да представя вас и вашия блог, това е особено важно за моден блог, тъй като всичко е свързано с естетиката. Добрата новина е, че има хиляди теми, достъпни онлайн, за които можете да избирате, с безплатни и платени опции.

Безплатен домейн с хостинг

Поддържането на вашето съдържание чисто и организирано също ще ви помогне да изглеждате опитни и по-важни, това ще направи уебсайта ви удобен за потребителя.

Изберете някои ключови категории, за които може да искате да публикувате блог, независимо дали е подреден по тип дрехи, сезон или тенденция и ги добавете като раздели в горната част на началната си страница.

Във всеки раздел можете да имате подкатегории, които да позволят на вашите читатели да изследват по-задълбочено вашето съдържание. Ако имате нужда от вдъхновение как да правите страхотни модни снимки, разгледайте този урок за YouTube за съвети и идеи.

Светът на модата се движи бързо и нека се изправим пред нея: има някаква твърда конкуренция. Но не позволявайте това да ви разколебае, най-добрият начин да останете уместни и да изпреварвате конкуренцията е да поддържате активност и да качвате съдържание скоро след като имате нова идея. Ако не, някой друг може просто да ви победи!

Последователите ви ще искат да поддържат връзка с най-новите ви модни съвети, но не се чувствайте принудени да публикувате съдържание заради него.

Добре е да планирате публикации предварително, но ако това е просто съдържание на пълнител без истинско вещество, вашите читатели ще го видят. Постовете трябва да бъдат органични и съответстващи на най-новите тенденции.

Не забравяйте, че вашият блог е празник на вас и вашия стил, а не на някой друг. С толкова успешни модни блогове навън може да е трудно да разберете как да станете моден блогър и да останете верни на това кой сте.

Моят съвет е да не се изкушавате да започнете да следвате тълпата. Вашите лоялни читатели ще бъдат разочаровани от непочтени публикации, а новите читатели ще могат да видят чрез моден фейкър.

Някога се питах как модните блогъри печелят пари? Първо, те трябва да отгледат своите следващи и след това вратите да се отворят за платени реклами и представено съдържание. Така че след като имате блог, с който се гордеете – уведомете хората!

Бъдете активни в социалните медии и избройте своя сайт в търсачките, за да бъдете открити.

Следвайки тези прости стъпки, всеки може да научи как да започне моден блог. Най-важните правила, които трябва да запомните са:

 • Бъдете оригинални – намерете своя глас
 • Елате със запомнящо се име
 • Нека изглежда страхотно
 • Поддържайте актуалност с редовни публикации
 • Не го фалшифицирайте
 • Разкажете на света за вашия страхотен нов блог

Блогът ви трябва да демонстрира любовта ви към модата и да бъде форма на творческо изразяване, така че не на последно място: забавлявайте се с нея!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map