Общи митове за блоговете: 5 мита за блоговете Всички мислят, че са истина

Работя ежедневно с блогъри и хора, които искат да започнат, така че съм виждал много подвеждащи мнения.


Днешният пост ще се фокусира върху обсъждането на митовете, които са се разпространили широко сред хората, които наскоро са започнали или желаят да имат блог.

Ето и митовете за блоговете

Блог на митове

Мрежата е пълна с ръководства и публикации като „Блогът ви прави богат без много работа“. Според мен това е един от най-големите проблеми, свързани с блоговете.

Хората скачат на борда, публикуват няколко публикации, не виждат никакъв доход след 4 седмици и се отказват. Ето един важен момент: няма да е лесно – нищо полезно в живота не е.

P.S: Не казвам, че не можете да печелите пари с блогове, но отнема известно време и всеотдайност.

Технологията се развива супер бързо, но много хора все още смятат, че уменията за кодиране са от решаващо значение за стартирането на блога. Преди повече от десетилетие имейлът изглеждаше като невероятна магия, но сега сме свикнали с него.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Всеки знае как да изпрати и прочете такъв. Същото се отнася и за блоговете. Преди беше сложно, но в днешно време стана лесно.

Всеки е способен да започне блог в наши дни и получава приличен блог и работи. Повярвайте ми, помагах на хора от 7 до 79 години. Всички те са успели да направят това, защо не трябва?

Повечето блогове не публикуват съдържание всеки ден, освен ако не са големи новинарски сайтове. Средният брой публикации е 1-2 седмично. Някои професионални блогъри дори пишат само по един дълъг пост всеки месец, но все още имат хиляди читатели.

Всеки блогър развива собствената си закономерност. Най-важното е консистенцията, а не количеството. Не е разумно да заливате последователи с десетки публикации, тъй като не е добре блогът да не се актуализира много дълго време. Когато започнете, можете да публикувате публикация или две всяка седмица и това е достатъчно, за да развлечете и ангажирате читателите си.

Хората говорят за скъпи услуги за блогове, шаблони за оформление и платени услуги, вариращи от 50 до 500 долара. Не съм съгласен с това, защото използвам безплатни инструменти, шаблони и всичко необходимо.

Единственият неизбежен разход е хостинг планът & име на домейн. Общо това е около 100 долара за нещо полуприлично; по-малко от 10 долара на месец в някои случаи. Това е единственият разход за започване, освен вашето лично време.

За съжаление хората, които никога не са блогирали, често обсъждат темите, за които не знаят нищо; същото важи за парите и разходите.

Има много умения, които редовно се подобряват, когато хората правят блог. Започвайки от самодисциплината и уменията за писане, получавате много ценна информация за маркетинга и специфичните индустрии.

Ще приведа пример за моя приятел, който е пътен блогър: Ако сте пътен блогър, изграждате ценни връзки, научавате много за индустрията (как да намерите евтини самолетни билети, където настаняването е най-доброто и т.н. ) и други блогове. След като завърши пътуването си в 15 различни страни, той получи 4 оферти за работа от туристически агенции.

Можете да попитате защо и ето отговора: Той познава хората & блогъри, какво ги интересува, как работи маркетингът в тази индустрия и много други. Той е наистина ценен актив за компанията.

Така че, ако чуете някой да разпространява тези 5 мита за блоговете, знаете, че реалната ситуация е много по-различна. И ако не сте започнали с блоговете, преминете към началната ми страница и разберете как.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map