Преглед на Yola: Планове за хостинг на уебсайтове, цени и още!

Какво е Йола? Ще ви бъде простено, че не знаете нищо за тази услуга. Първоначално от Кейптаун, Южна Африка, уеб хостът създаде магазин в Сан Франциско през 2009 г., променяйки името си от SynthaSite и преминавайки през цялостно ребрандиране, за да привлече нови потребители. Известно време бяха горещи, натрупвайки известни технологични шумове и забележителни споменавания. Сега не толкова.


Вероятно няма да чуете нищо за тези момчета, освен ако не ги потърсите. Липсата на слава обаче не е задължително равна на подпартийна услуга. Те имат милиони потребители и създател на уебсайт, който трябва да бъде един от най-лесните на пазара. Това достатъчно ли е, за да им спечелите хостинг препоръка? Това зависи от това, което трябва да свършите. Нека разгледаме в нашия преглед на Yola.com.

Нашата оценка на Yola

3/5

Ако просто се нуждаете от лесен конструктор на уебсайтове, който ще ви позволи бързо да хвърлите сайт с минимална суматоха, Yola е услуга, която трябва да разгледате.

Ако се нуждаете от нещо по-съществено, услуга с множество опции за хостинг и VPS или Специализирани сървъри, може би, тогава ще искате да потърсите другаде. Йола не е това, но за това, което предлагат, има няколко атрактивни функции. Йола е 3/5.

Преглед на уебсайта на Yola

Йола-мненияИ така, какво прави правилно Йола и къде имат място за усъвършенстване?

Лесната им за използване и ценовата структура структура е най-силните им характеристики, но създателят на лесен за използване сайт не винаги гарантира най-добре изглеждащите уебсайтове.

Преглед на Yola: плюсове & минуси

Създателят на сайта им е прост

Най-малкото, създателят на сайтове отговаря на един от основните критерии, които новаците, които харесват създателите на уебсайтове, изискват: няма кодиране. Процесът не е нещо ужасно сложно. След като се регистрирате, изберете шаблон, както бихте направили с всеки друг създател на сайт, който е актуален в играта.

Вашите шаблони варират в зависимост от плана на ниво, който купувате. Безплатните акаунти позволяват само няколко възможности за избор, докато платените опции ви дават достъп до много повече. Оттам давате име на сайта си и избирате приложима категория.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Може би изграждате сайта си като арт портфолио? Може би това е начална страница за вашия бизнес? Те предлагат 18 различни опции, включително лични, така че трябва да можете да го стесните до нещо, което е подходящо. Ето и предаване на някои от техните опции:

След като разполагате с вашата информация, ще имате възможност да започнете от нулата или да накарате Yola да ви води през процеса. По начин на говорене Съветникът за изграждане на сайтове не предлага много по пътя на помощ, но това е проблем, тъй като няма да се нуждаете от него наистина.

Добавете неща към страниците си, плъзгайте, пускайте, преоразмерявайте и променяйте съдържанието на сърцето си. Прегледите на Yola говорят за това, че простотата е отличителна и те не преувеличават. Ако преди сте използвали какъвто и да е интерфейс за плъзгане и пускане, бързо ще се захванете с този.

Можете да хвърляте в комбинации от текст и изображения. Можете да качите няколко изображения във файлов мениджър, така че да ги имате готови (много приятно допълнение, което не всички строители на уебсайтове позволяват).

Безплатен домейн с хостинг

Имате достъп до библиотека със стокови изображения и дори можете да редактирате изображения с помощта на интегрирания редактор на Aviary. Споменахме, че не сте длъжни да се заблуждавате с който и да е код, но ако искате да добавите малко HTML код, имате избор да го направите с техния HTML код елемент.

Тяхната структура на цените е справедлива

Опцията „freemium“, с която стартирате, не ви дава много работа, но това е същото с повечето строители на уебсайтове.

Поне безплатната им опция е без реклама. След като влезете в платените планове, получавате необходимите ресурси за изграждането на функционален сайт и ценообразуването им е точно около нивото, което ще намерите при другите. Те също идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

 • Бронз: $ 4.16 / месец, ако се таксува годишно. $ 6,95 / месец, ако се таксува месечно.
 • Сребро: $ 8.33 / месец, ако се таксува годишно. $ 14.95 / месец, ако се таксува месечно.
 • Злато: $ 16.66 / месец, ако се таксува годишно. $ 29.95 / месец, ако се таксува месечно.

Всички платени планове идват с неограничени страници и широчина на лентата. Само планът Gold предлага “неограничено” съхранение. Само за $ 10,00 / месец допълнително можете да напаснете вашата страница Yola с онлайн магазин. Говорейки за което …

Те са интегрирали решения за електронна търговия

Не най-добрите решения за електронна търговия, но доста добри предложения за създаване на уебсайт. Те си партнират с услуга, наречена Ecwid, за да захранват своите онлайн магазини. Може би никога не сте чували за тях, но те са доста солиден вариант (със сигурност ги проверете). Yola ви превежда през процеса на създаване на магазин (истински пътеводител този път) и точно така, че сте настроени.

Yola не се грижи от вас с такси за транзакции (добре). Те позволяват множество възможности за плащане (много добри). Те дори ви позволяват да се свържете с Google Анализ, за ​​да разберете всички подробности, които са ви необходими за това, кой преминава, какво купуват и какво ще трябва да направите, за да останете конкурентоспособни (страхотно).

Допълнителни съображения

Yola може да не е най-пълната с функции, но фактът, че поддържат нещата основни, може да е точно това, което търсите, особено ако имате нулев уеб опит и търсите бърза опция.

Техният сайт строител липсва дълбочина

Лекотата на създателя на сайта е меч с двойни остриета. Ще свършите нещата бързо, но сайтовете, които създавате с Yola, няма да са най-впечатляващите.

Шаблоните са датирани (нищо не е толкова красиво като Squarespace, дори Wix или Weebly за този въпрос). Няма и опция за добавяне на блог. В днешно време всеки има блог. Фактът, че биха пренебрегнали това, е умопомрачителен, още повече, че имат блог на собствения си сайт!

На всичкото отгоре опциите за персонализиране на външния вид на вашия сайт са по-слаби и нямат мобилно приложение, което да се редактира в движение. Това са стандарти, които повечето от всички други създатели на уебсайтове включват. Пропускането им събаря Йола, отбелязвайки няколко колчета, нещо, което се забелязва във всички ревюта на Йола.

Допълнителни съображения

Може би не търсите много функции? Ако е така, вие сте на правилния път с Йола. Ако искате да направите разширена уеб разработка обаче, ще искате да се освободите от тази услуга.

Присъдата

Йола не е лошо; средно е Което е жалко, тъй като има рамката да е доста добра. В сегашната си форма обаче препоръчваме Yola само ако сте суров наемен, който търси бързо решение за липсата на присъствие в мрежата. За всички останали има по-добри възможности за изграждане на сайтове, които ще ви дадат много повече гъвкавост и дълбочина.

Но ако сте напреднал потребител, който изисква повече ресурси и контрол над сървърите, тогава имам сделка за вас …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map