Списък с идеи за блогови ниши: какъв тип блогове печелят най-много пари?

Ди ван ван Херден


Ди ван ван Херден

Маркетингът на съдържанието е един от най-големите гравиращи влакове на деня и възрастта, в който живеем. Има по нещо за всеки. Ако темата ви е нещо, за което можете да имате мнение, можете да направите блог за нея.

Естествено, някои блогове се справят много по-добре от други. Когато погледнете нетната стойност на всеки отрасъл, можете да видите, че определени идеи за блогови ниши отговарят по-добре на нуждите на интернет изследователите, така че те се представят по-добре. Когато избирате вашата тема, вие също трябва да имате предвид, че маркетингът в съвременната епоха е много повече от това да поставите реклама в местния си вестник.

Става въпрос за годеж. Става въпрос за свързване и разбиране как информацията и идеите в блога ви подобряват живота на вашата аудитория. По-малко продажби и повече споделяне – в резултат на това се случват изгодни транзакции. Добре дошли в света на „Ws“ и „dotcoms“

Имайте предвид, че блоговете не са пасивен доход. Трудна работа е и се предлага с предварителни изисквания. Трябва да имате личност (дори ако тя стои само зад безопасността на вашия екран) и трябва да имате основна способност да напишете нещо, което е четено и ангажиращо.

Блог идеи за ниша

Блог идеи за ниша

 • начин на живот
 • Здраве и фитнес
 • Игра и развлечения
 • Хобита и интереси
 • Финанси

Лайфстайл блог ниши

Идеите в блоговите ниши в категорията на лайфстайла обикновено разказват историята на вашето лично пътуване, свързано с тема на начина на живот като градинарство, шиене и здраве между другото. Какво кара тази ниша да работи? Нарастването на пренебрежението към рекламата доведе до автентична форма на популяризиране.

Когато потребителите изследват нови продукти или услуги, те обичат да получават лични препоръки. Блогичните ниши на Lifestyle имат изобилие от възможности блогърите да споделят личния си опит с определени марки в своята ниша. Инфлуенсър маркетингът произтича от тази блогова ниша. Какъв тип блогове печелят най-много пари? Ето нашия ниша списък за лайфстайл блогове:

Идеален за модницата с опит в тази област, както и за тези, които са просто запознати с най-новите тенденции. Ако имате страхотно око за ансамбли и нови идеи за стил, занесете своя стил-лидерство в интернет и разпространете думата.

Казва се, че нишата за блогове за красота е наситена, но това просто не е възможно. Не с приблизително 230 000 търсения на ключовата дума „красота“ на месец. Намерете подкатегория и се придържайте към нея – коса, грим, здраве на кожата или продукти. Посетителите на Google обичат отзивите, сравненията и бюджетните трикове за красота.

Това е една от темите на блога с голямо търсене с 146 000 търсения месечно. Но актуализацията на Google за Medic ще намали видимостта на блога ви, ако влезете в нишата на здравеопазването без добър план.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Google иска да ограничи фалшивите новини в областта на медицината. Отклонете се от медицинските теми. Ако имате медицинска степен, тази ниша е златна мина. Google намали конкуренцията ви, като даде шанс на реалните доставчици на здравни грижи да блестят.

Понятието „foodie“ не е измислено леко. Независимо дали сте професионален готвач или всеотдаен любител на вкуса, блоговете за храна остават популярни. Всъщност рецептите получават 468 000 търсения месечно. Това дори не обхваща блоговете за храна, свързани с пътуване и дегустация на екзотични ястия.

Това е конкурентна ниша, но винаги е победител, ако можете да намерите уникален ъгъл. Трябва да имате няколко печати на паспорта си и няколко страхотни приказки за пожар от собствените си пътувания, които наистина да се харесат на читателите.

Вашата аудитория често ще бъде добре пътувани хора, така че се уверете, че сте власт тук или че можете поне да внесете нещо забавно в писането си.

Най-добрите ниши в блога за здраве и фитнес

С широк кръг от потенциални публики, влезте в тази ниша с автентична страст. Какво ви мотивира? Не можете да го фалшифицирате в тази ниша.

Докоснете се до аудиторията си и си извая ниша от този списък с най-добри ниши за блогове. Някои от най-добрите теми за фитнес, които са нови на арената, включват фитнес за нови майки и заети родители, йога и сила, загуба на тегло и овластяване на жените.

Всички обичат да чуват от тези, които са ходили на разходката и са виждали печалбите. Тъй като тази ниша разчита на личността заедно с ценна информация, опитът от първо лице ангажира читателите по-добре.

Безплатен домейн с хостинг

Плюс това, има много възможности за препоръки, партньорски връзки и след време можете да използвате маркетинга на влиянието в своя полза, като изпробвате продуктите и да дадете своето честно мнение за тях.

Тази подкатегория има голям потенциал, защото родителите се нуждаят от лесни рутинни упражнения, които могат да следват у дома. Работете с хумор и покажете своята човешка страна с този списък от ниши. Родителите се отнасят към други, които са изправени пред (подобни) предизвикателства, така че публикувайте своето и говорете за това как сте преодолели всяко предизвикателство.

Тази ниша все още не е разцъфтяла до пълния си потенциал, затова скочете в нея сега и установете името си, преди да се надигне конкуренцията.

Във всички сфери на здравеопазването има огромно разделение. Във фитнес нишата? И още повече.

Ако сами сте пробвали няколко различни упражнения, следвате няколко различни плана за хранене и сте намерили такъв, който работи за вас, споделете идеята си. Не го споделяйте като евангелската истина; споделете го като ваше субективно пътуване.

Това е един от най-лесните начини да използвате теми за блогове, за да установите вашите възгледи като автентичен авторитет в тази област, без да изпадате в проблеми с Google за изтласкване на невярна информация.

В свят на хаос, направете блога си за здраве място за спокойствие. Има причина продуктите на Apple да се продават толкова добре, въпреки по-високите цени за същата функция в сравнение с Microsoft. Този минималистичен дизайн предлага свръх стимулирани мозъци ваканция.

Ние сме бомбардирани с ярка реклама от зори до здрач, всеки ден. Ако можете да осигурите истински успокояващ ефект чрез ресурсите, инструкциите и съветите на блога си, ще влезете в тази идея за ниша в блога с голям успех.

Списък на печеливши ниши в играта и развлеченията

Списъкът на геймърите на ниши за блогове се разширява с появата на повече партньорски маркетингови програми. Има най-различни ъгли, които можете да използвате, за да осигурите приходи от вашия блог за игри.

Освен възможностите за партньорски маркетинг, погледнете различните аудитории, към които искате да се насочите, за да се разклоните в различни подкатегории. Това са темите на блога с голямо търсене:

Не става въпрос само за споделяне на съвети и трикове; индустрията вижда постоянен растеж с появата на нови платформи. Един от най-бързите начини да получите трафик към казино и блог за хазарт?

Споделете топ сайтовете, където играчите могат да получат безплатни игри и бонуси. Споделете само истински ценни ресурси, за да установите доверие в своите читатели.

YouTube е видял много талантливи геймъри да печелят от уменията си, просто чрез поточно предаване на своите игри. Направете това стъпка по-нататък, като компилирате акцентите на играта си в публикации в блогове, за да създадете статия за начина на стил. Всъщност една гейминг сесия може лесно да зареди 10 публикации в блога, ако се съсредоточите върху една област, в която сте успели.

Ако сте скромни, дори ще пишете публикации в блогове, споделящи как опонентите ви бият. Използвайте името на играта и вашия съвет / предизвикателство в заглавието и е много вероятно да получите трафик супер бързо.

Отново личният блог, който споделя опит от първа ръка, винаги ще се справя по-добре. Хората искат да чуят какво трябва да кажат истинските хора за продуктите и услугите. Прегледайте различните игри, които сте играли и включете видео фрагменти, за да обосновате твърденията си.

Имате възможност за партньорски връзки, реклами на страницата и разбира се, след като успеете да следвате, ще бъдете поканени на демо игри безплатно и ще правите платени отзиви. Най-лесният ви производител на пари се крие в реклами на трети страни.

Бизнесът знае, че има сериозни пари в индустрията за игри и развлечения. Ако имате бизнес ум и сте ентусиазиран геймър, поставете своите умения да използвате в блог в тази ниша.

Споделете новини и разпоредби в индустрията и съвети за геймърите и доставчиците на услуги за игри. Споделете прозрения от потребителите – за какво е гладен пазарът? Къде могат да се подобрят игровите платформи?

Хобита и интереси за блогови ниши

Имате ли хоби? Печелете го с блог, дори ако не се говори строго в списъка с печеливши ниши. Вашият блог може да изгради страхотно следване и да предложи рекламно пространство. Можете също така да имате партньорски връзки към премиум продукти. Това е чудесен начин за осигуряване на приходи от съществуващо хоби.

По-голяма е вероятността да получите големи стимули, ако публикувате видеоклипове в YouTube и се стремите да получите голям обем от изгледи в тези хобита в блоговите ниши:

Темите в блога като плетене на една кука например получават 112 000 месечни търсения. Това не е само възход на тенденции като бохемската мода; тя остава популярно хоби. Тази ниша е трудна за осигуряване на приходи, освен ако не започнете да продавате модели.

Скрапбукингът се превърна в дигитално хоби. Показването на хората как да показват снимките си и преглеждането на най-добрите инструменти за скрапбукинг ще ви спечели публика. В този момент това е ниша с ниска конкуренция, но има доста голям интерес.

Има редица платформи за скрапбукинг. Ако имате магазин за печатане при поискване, уебсайтът за скрапбукинг е идеалната тема за странични линии.

С подобряването на света на технологиите, както има, всеки има камера в задния си джоб и всеки иска да улови артистични спомени. Хората искат да знаят как да правят по-добри снимки; Ето защо думата „фотография“ получава 217 000 търсения на месец.

Друга идея е да се включите в нишата за отзиви, споделяйки опита си от различни обективи и камери и дори можете да препоръчате (или създадете) курсове за фотография. Вашият блог за фотография също може да подобри търсенето на вашето портфолио и да помогне на потенциалните клиенти да се чувстват по-свързани с личността на вашата марка.

Теми за блогове с високо търсене от списъка с ниши на блога за финанси

Никой не е толкова гласен за икономическия климат, както хилядолетното поколение. Между другото, това е същото поколение, което представлява по-голямата част от парите в света. Когато комбинирате тези два факта, можете да видите как финансовият блог ще бъде доходоносен.

Има толкова много възможни идеи и направления в блога, които трябва да предприемете, което означава, че има изобилие от възможности за осигуряване на приходи от вашия сайт. Заслужава да се отбележи, че вашият собствен начин на живот трябва да отразява това, което насърчавате. Ако насърчавате пестеливо живеене, трябва да живеете ефикасно.

Това е една от темите с разнообразен брой офсетни теми. Например, пестеливото живеене може да включва да научите къде да намерите купони и отстъпки и да ви научи как да правите някои основни домакинства. Той ще съдържа много съвети “Направи си сам”. Той също така преминава в психологията, като говорим за начина на мислене, който би трябвало да живееш небрежно с успех.

Трябва да знаете за какво говорите тук. Ако пренасочите информация, която вече е в Google, няма да предложите никаква реална стойност. Ако можете да вземете сложната финансова информация на света и да интерпретирате, че толкова обикновени хора могат да я разберат и да вземат свои собствени решения, ще се справите изключително добре в тази ниша.

Едно от най-популярните приложения за интернет? Движение нагоре в живота. Хората използват информацията в Google, за да променят своята кариера и да се развиват. Това започва с проучване как да влезете в определено поле, така че търсения като „Как да бъде копирайтър“ са често срещани.

Отговорете на призива за информация в тази ниша на блога и имате уеб трафик. Идеи за осигуряване на приходи, които идват лесно; добавете партньорски връзки към курсове и изтегляния за самопомощ.

В този блог ниша предприемачи, които дават сметка от първа ръка за пътя си към успех, предприемачите споделят своите най-добри съвети за успех, а предприемачите говорят как да преодолеят много специфични проблеми са само някои идеи за тази блог ниша.

Това е ниша с много възможности за осигуряване на приходи, включително продажба на услуги на вашия бизнес, коучинг програми, платени изтегляния, ръководства за самопомощ и партньорски връзки.

Като една от по-наситените подкатегории за бизнес и финанси, маркетингът и SEO е трудна ниша за пробиване. Експертите, които са добре утвърдени, практически притежават индустрията, но това не означава, че не можете да постигнете голям успех от нея. Поставете уникален въртене на стари съвети, като пишете как са работили тези съвети вместо да преразглеждате същите идеи, които вече са в интернет.

Отново можете да осигурите приходи от това точно както бихте осигурили приходи от бизнес теми – използвайте партньорски програми, платени ресурси за изтегляне, програми за коучинг и книги за самопомощ.

Какъв тип блогове печелят най-много пари? (Топ 10 списък на ниши)

Ако търсите начини да отговорите на обаждането за информация онлайн, ето топ 10 вида блогове, които печелят пари:
Топ 10 на най-печелившите списъци с идеи за ниши в блога

 1. Маркетинг и правят пари онлайн
 2. Блогове за родители и мами
 3. пътуване
 4. Лични финанси
 5. Теми за начина на живот
 6. Храна
 7. фитнес
 8. Недвижим имот
 9. Приспособления и технологии
 10. Връзки

Разберете, че блоговете ви печелят, когато спечелите следното. Поради тази причина не става въпрос за избора на най-доходоносната ниша с надеждата, че ще постигнете вашите справедливи резултати от нетната стойност на индустрията.

Ако искате да печелите пари, вашият основен приоритет трябва да бъде да изберете ниша, в която знаете. Успехът ви зависи от това колко сте авторитетни в своята област – знаете ли темата си отвътре или сте достатъчно страстен, за да се потопите истински.?

 • Хората четат блогове, за да подобрят начина си на живот. Те искат да поемат контрола върху финансите си, да подобрят отношенията си, да печелят повече пари, да придобият квалификация и да се научат как да бъдат по-здрави от вашия блог.
 • Трябва да свикнете с идеята, че трябва да спечелите доверието на читателите. Те искат да видят резултати и акаунти от първа ръка на хората, които получават реални резултати.
 • Установяването на доверие в вашите читатели ще увеличи вашия уеб трафик, отваряйки вратите за осигуряване на приходи.
 • Трябва да обичате това, за което блог – това е супер важно. Читателите могат да се ангажират с автентичност. Използвайте това, за да различите блога си от останалите във вашата ниша.

За каква ниша трябва да публикувам блог?

Винаги блог за теми, които ви интересуват. Вашата страст ще бъде забележима в писането ви и ще ангажира читателите по-добре. Можете да разгледате актуалните теми, които привличат вниманието на хората.

Ако не сте достатъчно осведомени, за да споделяте информация, споделете мнението си. Ако можете да пишете с хумор и личност, можете да покриете почти всяка ниша.

Какви видове блогове печелят пари?

Почти всяка тема може да генерира значителен доход, когато имате нещо уникално, което да споделите със света. Някои от най-доходоносните теми на блога включват „Направи си сам“ и занаят, фитнес и здраве, лични финанси, теми за пътувания и маркетинг.

Как блоговете за начинаещи печелят пари?

Осигуряването на приходи от вашия блог е бавен и дългосрочен процес. В първите дни можете да генерирате начален доход, като поставите партньорски връзки във вашето съдържание, което ви дава комисионна за продажби, когато препоръчвате продукти или услуги. Можете също така да предлагате на други бизнес рекламни пространства на вашия уебсайт, но внимавайте да не обезценявате сайта си, преди да спечелите следното.

Как да видя моя блог?

Популяризирайте блоговете си в платформи за социални медии, коментирайте други блогове, които са уместни, свържете обратно вашите и използвайте бюлетини, за да извлечете думата. Можете да плащате за реклама на високоефективни платформи на трети страни.

Когато публикувате редовно висококачествено съдържание, ще имате връщащи се посетители, които също ще популяризират вашите връзки като информационен ресурс. Може да минат много месеци или дори няколко години, преди да стигнете до тази точка. Упорито да успееш.

Колко блогове трябва да напиша?

Индустрията препоръчва до 5 седмично, но това ще варира от човек на човек въз основа на вашия личен график. Не предпочитайте количеството с цената на качеството. Изберете график и се опитайте да се придържате към него.

Google ще благоприятства вашия блог, ако го актуализирате редовно, така че вървете по тънката граница между количество и качество, поддържайки перфектен баланс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map