Hosting al núvol i allotjament compartit: trieu sàviament o pagueu més tard.

Quan es tracta d’allotjament en núvol i d’allotjament compartit, hi ha tres coses en comú: el proveïdor d’allotjament web, els servidors i els llocs web. Malauradament, això és fins a la mesura de la semblança.


Si bé l’allotjament compartit pot presumir de ser el més popular de tots els plans d’allotjament, tots els seus reconeixements s’esvaeixen quan es contraposen les noves funcions que comporta l’allotjament en núvol. Voleu saber quina és la vostra elecció adequada? Assegureu-vos de continuar llegint aquest article!

Les funcions principals que tindrem en compte inclouen temps de treball, assistència, seguretat, preus, rendiment, velocitat i bonificacions. Sens dubte, cadascun fa diferents de cada un d’aquests espais i és allà on es troben la majoria de les diferències.

Host hosting en núvol i diferències d’allotjament compartit

La diferència entre allotjament web compartit i allotjament en núvol és que els servidors compartits tenen diversos llocs web. El núvol per comparació permet allotjar el vostre lloc en diversos servidors. Per tant, els avantatges de l’allotjament en núvol respecte a l’allotjament tradicional són ajustaments als pics de trànsit i altres tensions de rendiment.

Host hosting en núvol i diferències d’allotjament compartitTot i que l’allotjament compartit ha estat una part de la història de l’allotjament web durant molt de temps, l’allotjament en núvol (o Cloud VPS) va arribar per primera vegada a l’escena d’allotjament web el 1996. I des que va sorgir, ha anat guanyant impuls. Per tant, anem a disseccionar els dos, allotjament en núvol i allotjament compartit, per veure què els diferencia.

servei d'allotjament web més ràpidL’allotjament compartit es refereix al pla d’allotjament que té diversos llocs web allotjats junts i que comparteixen recursos en un servidor (espai en disc, emmagatzematge, amplada de banda i bases de dades, etc.).

La majoria, si no tots els proveïdors d’allotjament web ofereixen aquest pla d’allotjament. L’allotjament compartit requereix un servidor web dedicat proporcionat pel proveïdor d’allotjament web.

Els defensors d’allotjament compartit agraeixen el seu cost barat i la facilitat d’ús quan es tracta de funcions. Tanmateix, no és una bona opció per a llocs web amb molt trànsit.

cloud hosting vs hosting compartitAllotjament en núvol és el lloc on el vostre lloc web està allotjat en un grup de servidors en lloc de tenir el vostre lloc allotjat en un servidor. En cas de problema, el vostre lloc es pot migrar a un altre servidor.

Entra a la formació GRATU FREETA

Voleu saber com crear 6 llocs d’autoritats de figures?

Uneix-te a aquesta formació gratuïta…

 • Finalment, tingui un mètode provat per trobar nínxols rendibles
 • Accediu a un mètode de recerca de paraules clau que no s’imprimeixi
 • Apreneu a subcontractar contingut de qualitat
 • Apreneu a crear enllaços de barret blanc al vostre lloc sense maldecaps

Basat en la tecnologia de computació en núvol, permet que nombroses màquines treballin en sincronia com una sola entitat. L’èxit de l’allotjament en núvol està garantit per la presència de molts servidors.

Els amants de l’allotjament en núvol li agraden per la seva rapidesa i flexibilitat. A més, els enginyers poden treure ràpidament recursos ja que l’alta circulació és una norma per a aquest servei d’allotjament. Si necessiteu més informació sobre allotjament en núvol, consulteu el vídeo següent:

Funcions d’allotjament compartit i d’allotjament en núvol

Horaris

L’allotjament compartit pot garantir el 99,99% de vegades, però és difícil posar-se al dia. Una de les raons principals d’això és la naturalesa compartida dels serveis. Si un lloc web experimenta un trànsit elevat sense precedents, podria causar problemes d’aturada amb tots els llocs web d’aquest servidor.

L’allotjament en núvol, d’altra banda, té hores de funcionament impecables des que els usuaris es troben en un servidor dedicat. Tot i que hi ha un aspecte dels recursos compartits, els problemes d’un servidor només significa que els llocs web es traslladen a un altre servidor que funciona.

Assistència

El hosting de núvols té una part més important en aquest sentit. Fins i tot els usuaris avançats (també al núvol) acostumen a tenir més funcions. Tenen tot il·limitat, des d’emmagatzematge fins a ample de banda i bases de dades.

Domini gratuït amb hosting

L’allotjament compartit és propens a més límits del que l’amfitrió web es preocupa de divulgar. Tot i que el pla promet recursos il·limitats si l’equip de supervisió adverteix a un usuari que utilitza una repercussió sobre recursos limitats, com ara suspensions.

Bonificacions

En aquest cas, l’allotjament compartit és el clar guanyador. Ja que totes les empreses d’allotjament web intenten atreure la gran base de clients d’allotjament compartit, abunden els bonus gratuïts per a tots. Pot anar des de noms de domini fins a transferències web gratuïtes i creadors de llocs web. Aquest és un avantatge per als usuaris en allotjament compartit.

Els usuaris del núvol no són propensos a aquestes ofertes ni tenen opcions molt limitades.

Allotjament compartit o allotjament en núvol: les diferències

Hosting compartit

A l’allotjament compartit, la seguretat es basa en bases de dades i aplicacions que les fan vulnerables als pirates informàtics. Això es deu a que una vegada que es té accés a un servidor d’allotjament compartit, és més fàcil accedir als altres llocs web que hi hagi. I un cop ha entrat el lloc web, la majoria dels intrusos deixen una porta posterior per tornar a entrar.

Com que les amenaces de seguretat en un amfitrió compartit són prevalents, la majoria d’amfitrions web aconsellen als usuaris que mantinguin els seus ordinadors segurs mitjançant antivirus d’actualització fiables com Norton Internet Security o Kaspersky Internet Security. També aconsellen utilitzar contrasenyes fortes i mantenir la vostra contrasenya cPanel lluny dels fitxers del vostre compte. A més, desactiveu les opcions innecessàries a la configuració de PHP per millorar la seguretat.

Hosting al núvol

El sistema de gestió de seguretat que ofereix hosting al núvol tracta problemes relacionats amb el control de seguretat. Hi ha quatre controls importants darrere de l’arquitectura de la seguretat d’allotjament en núvol:

 • Controls determinants
 • Controls preventius
 • Controls de detectius
 • Controls correctius

Mentre que els serveis d’allotjament en núvol es plantegen problemes tradicionals de seguretat, com el descens de xarxa, la invasió il·legal i altres específics del núvol com l’abús de serveis en núvol i els atacs de canals laterals, el servei s’ha reduït en la confidencialitat de dades, el control d’accés a les dades i la integritat de dades. A més, el servei d’allotjament també ha incorporat algorismes xifrats per protegir encara més la privadesa i les dades.

Guanyador

Allotjament en núvol: per la senzilla raó que el servei proporciona als usuaris un control absolut quan es tracta de seguretat, ja que disposen de servidors dedicats. En cas de problemes amb el maquinari, el lloc web es migrarà a un servidor estable.

Hosting compartit

Fins i tot amb servidors integrats i servidors SSD personalitzats, els recursos d’allotjament compartit són un factor limitant que impedeix la velocitat. Tot i que hi ha empreses que s’han fet molt bé en aquest aspecte, la majoria d’amfitrions web lluiten per poder oferir recursos adequats a aquest segment popular de la seva clientela. A més, és possible que hagueu d’afrontar problemes amb temps d’aturada i interrupcions constants.

Hosting al núvol

Amb allotjament en núvol, podeu esperar una plataforma ultra-ràpida, escalable automàticament i personalitzable. En casos de trànsit elevat, el lloc no es genera. De fet, es recomana allotjament en núvol per a llocs que experimenten molt trànsit

Guanyador

Allotjament en núvol: tenir molts més recursos a la disposició de l’usuari els proporciona la possibilitat d’actuar de manera òptima.

Hosting compartit

Un dels problemes fins i tot dels millors proveïdors d’allotjament compartit és que els servidors que alimenten allotjament compartit gairebé sempre tenen capacitat. Això vol dir que si un lloc web obté una brusca afluència de trànsit, tots els altres llocs web es veuen afectats amb velocitats lentes que es tradueixen en temps de càrrega terribles. En cas de velocitats lentes, l’usuari ha d’esperar fins que es resolgui el problema per reprendre la seva presència en línia normal.

Hosting al núvol

Una vegada més, es tracta de la distribució de recursos. Els servidors que exerceixen allotjament en núvol, per contra, destinen tots els recursos a un lloc web: el vostre! Sempre que es detecti un problema de maquinari, el vostre lloc web no es queda enganxat al servidor que no funciona.

Guanyador

Allotjament en núvol: la disponibilitat de recursos significa que en teniu prou a disposició per mantenir el vostre lloc web en funcionament excel·lents.

Hosting compartit

Compartir espai al servidor sempre es tradueix en preus barats per a tots els llocs web allotjats. Això es deu a que, mentre que els recursos es comparteixen, el cost del servei també es reparteix a tots els serveis. Amb els amfitrions compartits, el pagament es realitza mensualment o es tanca durant un any a tres anys. De fet, per gaudir dels preus més baixos, és possible que necessiteu bloquejar un període més llarg.

Hosting al núvol

La majoria d’usuaris d’allotjament en núvol us diran que no paguen els serveis de l’allotjament en núvol quan no els utilitzin. Dit això, el cost es reduirà a la forma de construir la vostra infraestructura.

Si teniu nombroses aplicacions al vostre núvol i no en feu un seguiment, en acabareu amb una factura cara. Tanmateix, si heu mapejat clarament els objectius del vostre núvol que seguiu, tindreu una factura més barata.

Guanyador

Allotjament compartit: ja que el pagament es realitza mensualment o anualment, no corre el risc d’utilitzar recursos i pagar més.

De manera que el nostre concurs d’allotjament en núvol i d’allotjament compartit finalitza aquí i, en resum, l’allotjament compartit obté un avantatge respecte al hosting en núvol quan es tracta de preus i bonificacions. És un pla perfecte per als que tenen un pressupost o per a propietaris de petites empreses, ja que poden tenir accés a totes les funcions bàsiques que necessiten per començar i fer-ho de manera assequible..

El hosting de núvols, en canvi, agafa la corona quan es tracta de seguretat, temps de funcionament, velocitat, rendiment i funcionament. Totes les funcions incloses en aquest pla el fan ideal per a empreses de mida mitjana i gran o generalment per a aquells llocs web que tinguin un gran trànsit.

En aquest moment, haureu de saber quin amfitrió és l’opció adequada per a hosting compartit o hosting en núvol. Un amfitrió web que mai no us equivocarà amb el que trieu és HostGator.

Aquests nois han fet un gran esforç per perfeccionar aquests dos serveis i us garanteixen allotjament d’alt rendiment a tots els plans.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map